موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم ساشا، shs , saher
ممنون از پاسختون.اسپانسر دوم را من در مورد كيس های خانوادگی شنيده بودم.در هر حال خوب شد مدارك تمكن مالی رو همراه داريم.می بريم براشون ببينيم چی ميشه.منتظر اخبار بعدی باشيد.
برای همه دوستان آرزوی موفقيت دارم.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا
اينم جزييات قضيه
سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-21 ساعت 17:12)AMI4SAL نوشته: دوستان عزیز
یک سوال تکنیکی
من مثل خیلی از متولدین دهه شصت تاریخ تولد و تاریخ تنظیم سند توی شناسنامم تقریبا ۴ ماه اختلاف داره و من توی تمام فرم ها تاریخ تولد رو نوشتم و توی گذرنامه هم همین تاریخ تولد هست ولی توی شناسنامه هم تاریخ تولد و هم تاریخ تنظیم سند هست آیا بنظرتون مشکلی \یش نمیاد و آیا لازم از قبل بهشون اعلام کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
دوست عزیز .نیازی به تاریخ صدور نیست نگران نباش
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-19 ساعت 19:53)edge نوشته: (2011-11-19 ساعت 19:27)MAHDI2012 نوشته: (2011-11-19 ساعت 18:48)edge نوشته: بچه ها من بچه ی تهران نیستم و امروز رفتم کارت بین الملل واکسن بگیرم بهم گفتن که فقط این کارت رو تو دوره ی حجاج میدیم که همون دی ماه است .
1-بچه ها من میتونم واکسن هامو توی کارت واکسن خودم بزنم بعد پاستور انتقال بده ؟؟؟
2-اصلا اسم واکسن ها چیه ؟؟؟
3-از الان بزنم خوبه یا زوده با توجه به کیس 42 هزارم ؟؟؟
ایکاش من هم روحیه تو را داشتم.چطوری بدون دیپلم؟؟؟؟؟
سلام بر همه دوستان عزیز:
من دیروز متوجه شدم که دیپلم کارو دانش را قبول نمی کنند خیلی حالم گرفته شد.فوق دیپلم معادل دارم از یکی از وزارتخانه ها...23 سال سابقه این مدرک را دارم ...کیس 20000 هستم ...موندم چی می شه ....
اگه بخوای این فکر رو کنی که آره من رد میشم و این جور حرفا 1 % شک نکن که ردی .
من اینقدر اعتماد به نفسم بالا در این مورد که خودمم باورم نمیشه
چرا بخوان ردم کنن فقط به خاطر اینکه 1 سال مونده تا دیپلم بگیرم یا به خاطر اینکه جوونم و میتونم فردا واسه خودم کسی بشم ؟؟؟
پس ......
دوست گرامی مراکز صلیب سرخ این کارت ها را توضیح می کنند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برام یه مشکلی پیش آمد به دلیل تحریم من مدارکم برگشت خورد و اصلا تی ان تی نفرستاده بود. خلاصه کلام من مدارکم خیلی شاهکار کنم فقط یه هفته قبل می رسه سفارت.کسی می دونه که ایا یه خاطر این موضوع منو رد می کنن یا نه.
راستی بقیه به خودتون استرس ندین این شانس بد من بود.
تو از حداکثر نیرویت نیز نیرومندتری
تو همیشه بیش از ضعفهایت نیرو داری
نیرویت همواره واقعیست
فقط گاهی آن را فراموش میکنی
دیوید ویسکات
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-23 ساعت 03:03)mansour*** نوشته: (2011-11-23 ساعت 02:28)lolita نوشته: سلام دوستان
من برام یه مشکلی پیش آمد به دلیل تحریم من مدارکم برگشت خورد و اصلا تی ان تی نفرستاده بود. خلاصه کلام من مدارکم خیلی شاهکار کنم فقط یه هفته قبل می رسه سفارت.کسی می دونه که ایا یه خاطر این موضوع منو رد می کنن یا نه.
مشکلی نیست خیلی ها اصلا مدارک نفرستادند ودر روز مصاحبه ارائه دادندبیخودی هزینه نکن فقط سعی کن مدارک کامل همراهت باشه.
ویا اگرخیلی حساسیت داری با پست آرامکس ارسال فرمائید.من خودم شخصا اگر نوبتم بشه ارسال نمیکنم فقط در روز مصاحبه، چه ارسال کنم یا نکنم کلیرنس میخورم پس چرا هزینه واسترس برای خودم ایجاد کنم.
پیروز باشی
سلام دوست عزیز
نگران نباشید من هم مدارکم رو همراه خودم بردم فقط به همین دلیل مصاحبه ام یک روز به تعویق افتاد ولی مشکلی پیش نیومد.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-23 ساعت 03:26)joy نوشته: (2011-11-23 ساعت 03:03)mansour*** نوشته: (2011-11-23 ساعت 02:28)lolita نوشته: سلام دوستان
مشکلی نیست خیلی ها اصلا مدارک نفرستادند ودر روز مصاحبه ارائه دادندبیخودی هزینه نکن فقط سعی کن مدارک کامل همراهت باشه.
ویا اگرخیلی حساسیت داری با پست آرامکس ارسال فرمائید.من خودم شخصا اگر نوبتم بشه ارسال نمیکنم فقط در روز مصاحبه، چه ارسال کنم یا نکنم کلیرنس میخورم پس چرا هزینه واسترس برای خودم ایجاد کنم.
پیروز باشی
سلام دوست عزیز
نگران نباشید من هم مدارکم رو همراه خودم بردم فقط به همین دلیل مصاحبه ام یک روز به تعویق افتاد ولی مشکلی پیش نیومد.
سلام. اگه خواستي با پست آرامكس بفرستي اصل ترجمه ها رو نذار. از همه مدارك كپي رو ارسال كن. چون ممكنه ديرتر از زمان مصاحبه شما برسه دستشون. من خودم فقط كپي مداركمو و كپي ترجمه ها رو پست كردم.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید ممنون میشم جواب بدید
من برنده امسالم کیسم هم بالاست 50xxx من اسپانسر ندارم و اینکه دانشجو هستم البته کارشناسی ارشد سابقه کار هم ندارم اگه من پرینت گردش مالی ببرم و یا اینکه سند ماشینم یا خونه اونا نمی گند تو که سر کار نمیری و دانشجویی سنتم کمه چجوری تو حسابت پوله یا مثلا خونه یا ماشین رو چه جوری خریدی؟:دی
مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep