کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-21 ساعت 13:14)dr4mir نوشته:  
سلام

بچه ها يه نامه از سفارت اومده كه برای مصاحبه يه سری مدارك می خواد.تو ليستش اين جمله هست

Original I-134 Affidavit of Support form from the co-sponsor

ما مدارك مالی و اسپانسر رو فرستاديم كسی هست معنی co-sponsor رو بدونه؟

سلام

براي من هم قبل از مصاحبه اين ايميل اومد و كپي فرم مالياتي 1040 و اصل فرم I-134 و كپي پاس آمريكايي co-sponsor رو خواسته بود.
من هم همه مدارك خواسته شده بالا رو از اسپانسرم خواستم و اصل I-134 رو هم كه گرفته بودم.اصل پرينت بانكي رو هم كه نفرستاده بودم بردم قبل از مصاحبه تحويل دادم.
برگه آبي رو به من دادن ولي هيچ نقص مدركي ننوشت توش.

موفق باشيد.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: dr4mir ، SH1A2R3
دوستان عزيزم ساشا، shs , saher

ممنون از پاسختون.اسپانسر دوم را من در مورد كيس های خانوادگی شنيده بودم.در هر حال خوب شد مدارك تمكن مالی رو همراه داريم.می بريم براشون ببينيم چی ميشه.منتظر اخبار بعدی باشيد.

برای همه دوستان آرزوی موفقيت دارم.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: outlaw ، SH1A2R3 ، saher ، الی الی ، mansour*** ، ساشا ، mamal amricaei
(2011-11-21 ساعت 17:12)AMI4SAL نوشته:  دوستان عزیز
یک سوال تکنیکی
من مثل خیلی از متولدین دهه شصت تاریخ تولد و تاریخ تنظیم سند توی شناسنامم تقریبا ۴ ماه اختلاف داره و من توی تمام فرم ها تاریخ تولد رو نوشتم و توی گذرنامه هم همین تاریخ تولد هست ولی توی شناسنامه هم تاریخ تولد و هم تاریخ تنظیم سند هست آیا بنظرتون مشکلی \یش نمیاد و آیا لازم از قبل بهشون اعلام کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید

دوست عزیز .نیازی به تاریخ صدور نیست نگران نباش
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: frz61 ، AMI4SAL ، SH1A2R3
(2011-11-19 ساعت 19:53)edge نوشته:  
(2011-11-19 ساعت 19:27)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-11-19 ساعت 18:48)edge نوشته:  بچه ها من بچه ی تهران نیستم و امروز رفتم کارت بین الملل واکسن بگیرم بهم گفتن که فقط این کارت رو تو دوره ی حجاج میدیم که همون دی ماه است .
1-بچه ها من میتونم واکسن هامو توی کارت واکسن خودم بزنم بعد پاستور انتقال بده ؟؟؟
2-اصلا اسم واکسن ها چیه ؟؟؟
3-از الان بزنم خوبه یا زوده با توجه به کیس 42 هزارم ؟؟؟

ایکاش من هم روحیه تو را داشتم.چطوری بدون دیپلم؟؟؟؟؟
سلام بر همه دوستان عزیز:
من دیروز متوجه شدم که دیپلم کارو دانش را قبول نمی کنند خیلی حالم گرفته شد.فوق دیپلم معادل دارم از یکی از وزارتخانه ها...23 سال سابقه این مدرک را دارم ...کیس 20000 هستم ...موندم چی می شه ....

اگه بخوای این فکر رو کنی که آره من رد میشم و این جور حرفا 1 % شک نکن که ردی .
من اینقدر اعتماد به نفسم بالا در این مورد که خودمم باورم نمیشه
چرا بخوان ردم کنن فقط به خاطر اینکه 1 سال مونده تا دیپلم بگیرم یا به خاطر اینکه جوونم و میتونم فردا واسه خودم کسی بشم ؟؟؟
پس ......
دوست گرامی مراکز صلیب سرخ این کارت ها را توضیح می کنند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، edge
سلام دوستان
من برام یه مشکلی پیش آمد به دلیل تحریم من مدارکم برگشت خورد و اصلا تی ان تی نفرستاده بود. خلاصه کلام من مدارکم خیلی شاهکار کنم فقط یه هفته قبل می رسه سفارت.کسی می دونه که ایا یه خاطر این موضوع منو رد می کنن یا نه.
راستی بقیه به خودتون استرس ندین این شانس بد من بود.
تو از حداکثر نیرویت نیز نیرومندتری
تو همیشه بیش از ضعفهایت نیرو داری
نیرویت همواره واقعیست
فقط گاهی آن را فراموش میکنی
دیوید ویسکات
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-23 ساعت 02:28)lolita نوشته:  سلام دوستان
من برام یه مشکلی پیش آمد به دلیل تحریم من مدارکم برگشت خورد و اصلا تی ان تی نفرستاده بود. خلاصه کلام من مدارکم خیلی شاهکار کنم فقط یه هفته قبل می رسه سفارت.کسی می دونه که ایا یه خاطر این موضوع منو رد می کنن یا نه.
نگران ن شو....سعی کن زودتر بفرستی و برای سفارت به نظرم بد نیست ایمیل بزنی و توضیح بدی...شاید اسکن برگه پستت رو واسشون بزاری هم خوب باشه...بازم دوستان بهتر میدونن...راهنمایی کنن.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: lolita ، SH1A2R3
(2011-11-23 ساعت 03:03)mansour*** نوشته:  

مشکلی نیست خیلی ها اصلا مدارک نفرستادند ودر روز مصاحبه ارائه دادندبیخودی هزینه نکن فقط سعی کن مدارک کامل همراهت باشه.
ویا اگرخیلی حساسیت داری با پست آرامکس ارسال فرمائید.من خودم شخصا اگر نوبتم بشه ارسال نمیکنم فقط در روز مصاحبه، چه ارسال کنم یا نکنم کلیرنس میخورم پس چرا هزینه واسترس برای خودم ایجاد کنم.

پیروز باشی

سلام دوست عزیز
نگران نباشید من هم مدارکم رو همراه خودم بردم فقط به همین دلیل مصاحبه ام یک روز به تعویق افتاد ولی مشکلی پیش نیومد.
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: Man ، lolita ، SH1A2R3
(2011-11-23 ساعت 03:26)joy نوشته:  

مشکلی نیست خیلی ها اصلا مدارک نفرستادند ودر روز مصاحبه ارائه دادندبیخودی هزینه نکن فقط سعی کن مدارک کامل همراهت باشه.
ویا اگرخیلی حساسیت داری با پست آرامکس ارسال فرمائید.من خودم شخصا اگر نوبتم بشه ارسال نمیکنم فقط در روز مصاحبه، چه ارسال کنم یا نکنم کلیرنس میخورم پس چرا هزینه واسترس برای خودم ایجاد کنم.

پیروز باشی

سلام دوست عزیز
نگران نباشید من هم مدارکم رو همراه خودم بردم فقط به همین دلیل مصاحبه ام یک روز به تعویق افتاد ولی مشکلی پیش نیومد.

سلام. اگه خواستي با پست آرامكس بفرستي اصل ترجمه ها رو نذار. از همه مدارك كپي رو ارسال كن. چون ممكنه ديرتر از زمان مصاحبه شما برسه دستشون. من خودم فقط كپي مداركمو و كپي ترجمه ها رو پست كردم.
شماره کیس : 2012AS0##
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: 3rip ، lolita ، saher ، SH1A2R3 ، pooya.s
(2011-11-23 ساعت 09:21)Man نوشته:  
(2011-11-23 ساعت 03:26)joy نوشته:  

پیروز باشی

سلام دوست عزیز

سلام. اگه خواستي با پست آرامكس بفرستي اصل ترجمه ها رو نذار. از همه مدارك كپي رو ارسال كن. چون ممكنه ديرتر از زمان مصاحبه شما برسه دستشون. من خودم فقط كپي مداركمو و كپي ترجمه ها رو پست كردم.

بنظر من با پست آرامكس بفرست براشون ولي همونطور كه MAN عزيز گفت چون دير شده كپي ها رو بفرست.مهم نيست كه 7 روز يا 15 روز زودتر برسه.پست آرامكس 4و5 روزه براي من ارسال كردبا هزينه 29500 تومان تا نيم كيلو.اگه ارسال كني استرس خودت كمتره و اونجا هم يك روز بيشتر كارت طول نميكشه.ولي در نهايت اصلاً بابت اين موضوع خودتو ناراحت نكن.يه دختر خانمي همزمان با ما اومد سفارت گفته بودن چرا مداركتو ارسال نكردي گفته بود اصلا نميدونستم كه بايد ارسال كنم فكر ميكره بايد حضوري ببره فقط.بش گفته بودن ايرادي نداره مداركتو الان بده برو فردا بيا براي مصاحبه.
فكر كنم يك ضرب هم ويزاشو گرفت...Wink
موفق باشي.
تشکر کنندگان: Man ، Serendipity ، edge ، saher ، 3rip ، SH1A2R3 ، الی الی
سلام ببخشید ممنون میشم جواب بدید
من برنده امسالم کیسم هم بالاست 50xxx من اسپانسر ندارم و اینکه دانشجو هستم البته کارشناسی ارشد سابقه کار هم ندارم اگه من پرینت گردش مالی ببرم و یا اینکه سند ماشینم یا خونه اونا نمی گند تو که سر کار نمیری و دانشجویی سنتم کمه چجوری تو حسابت پوله یا مثلا خونه یا ماشین رو چه جوری خریدی؟:دی
مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

(2011-11-24 ساعت 03:29)پرنیان90 نوشته:  سلام ببخشید ممنون میشم جواب بدید
من برنده امسالم کیسم هم بالاست 50xxx من اسپانسر ندارم و اینکه دانشجو هستم البته کارشناسی ارشد سابقه کار هم ندارم اگه من پرینت گردش مالی ببرم و یا اینکه سند ماشینم یا خونه اونا نمی گند تو که سر کار نمیری و دانشجویی سنتم کمه چجوری تو حسابت پوله یا مثلا خونه یا ماشین رو چه جوری خریدی؟:دی
مرسی

پدرم ساپورتم میکنه(کمکم کرد) یه مقدارم خودم جمع کردم.دروغ نمیگی کهBig Grin
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، SH1A2R3
مرسی
سلام پرنیان جان تبریک به خاطر قبولی
اتفاقا شما یکضرب ویزا میگیری
لطفا اطلاعات خودتون رو به احسان عزیز بدین تا تو جدول ثبت کنه ادرسش تو امضای من هست
ولطفا امضاتون رو مثل بچها ی دیگه تغییر بدین
ممنون میشم

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mamal amricaei
مرسی

سلام دوست عزيز

به نظر من فقط زياده روي نكن.مثلاً يكدفعه 700 ميليون نريز تو حسابت كه بگي كارت خيلي درسته.Big Grin
برو دنبال زبان انگليسي و تافل و ... الهي به اميد تو ادامه تحصيل تو دانشگاههاي US.
موفق باشي
(2011-11-24 ساعت 18:07)frz61 نوشته:  من واقعا مشکل دارم از شهریور ماه تا الان هر وقت تو سایت میرم میگه you has not been selected
دوستانی که حدود کیسشون مثل منه همین مشکل را دارند یا نه؟
من واقعا استرس دارم

سلام دوست عزیز
شماره من هم مثل شما 42000 است ولی این مشکل را ندارم. بهنظرم با نرم افزار دیگر و یا از یک کامپیوتر دیگر هم تست کنید . مدتی بود این مشکل وجود داشت ولی الان مرتفع شده است.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
با کی سی سی تماس بگیر کیس نامبرتو بگو کاملا راهنماییت می کنن
(2011-11-24 ساعت 18:07)frz61 نوشته:  من واقعا مشکل دارم از شهریور ماه تا الان هر وقت تو سایت میرم میگه you has not been selected
دوستانی که حدود کیسشون مثل منه همین مشکل را دارند یا نه؟
من واقعا استرس دارم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان