موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-19 ساعت 20:01)frz61 نوشته: اگه بخوای این فکر رو کنی که آره من رد میشم و این جور حرفا 1 % شک نکن که ردی .
من اینقدر اعتماد به نفسم بالا در این مورد که خودمم باورم نمیشه
چرا بخوان ردم کنن فقط به خاطر اینکه 1 سال مونده تا دیپلم بگیرم یا به خاطر اینکه جوونم و میتونم فردا واسه خودم کسی بشم ؟؟؟
پس ......
من پیشنهاد می کنم که شما به اداره آموزش و پرورش شهرتون مراجعه کن شاید بتونی تو دی ماه امتحانات رو بدی ( البته من شرایط دقیق شما رو نمی دونم ولی اونها می تونن راهنمایی کنن)- واکسن هم بگذار وقتی کارنت شدی ( من هم کیسم مشابه شماست و می خوام این کار رو انجام بدم)
[/qu
سلام دوستان .من امروز یک اس ام اس دریافت کردم شاید به درد دوستانی که دیپلم ندارند بخورد با این مضمون :
دیپلم رسمی :
با قوانین جدید : کمترین زمان و هزینه ممکن : 88805882-88805884
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی........من توی این سه سال اخیر دائم در گیر پروسه لاتاری بودم....بالاخره چند روز پیش هم خودم و هم خانمم یه ضرب از انکارا ویزا گرفتیم....ببینید دوستان این پروسه لاتاری اصلا تابع قانون و شرایط مشخصی نیست...یعنی شما اگه ده نفر رو با شرایط دقیقا مثل هم در نطر بگیرید ممکنه هر کدوم یه جور پروسشون رسیدگی بشه اما اون چیزی که من تو این تجربه 3 سالم دارم اینه که داشتن اسپانسر و اون هم اسپانسری با تمکن مالی خوب بسیار در گرفتن ویزا موثره.....واقعا اگه میخواید که حتما ویزا بگیرید یه اسپانسر خوب باید داشتع باشید....نه اینکه اگه نداشتید موفق نمیشید...بلکه اگه داشته باشید خیلی خیلی خیلی خیلی شانستون بالا میره....من توی این سه سال با خودم و خانومم 5 نفر رو راهی کردم و همه چی رو تقریبا یاد گرفتم.....به امید موفقیت همه دوستان.....اما یه نصیحت......باور کنید آمریکا همه چیز نیست...بیخود تا قبل از ویزا هیچ چیزتون رو اینجا معطل نکنید......................................
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
از کسایی که اطلاعات دارن میخواستم راهنمایی کنن:
1.اگه سندی باشه که به نام تمام اعضای خوانواده باشه(پدر ،مادر، و فرزندان) و مثلا 1دا نگش به نام برنده (که یکی از فرزندان خانواده است ) باشه .آیا بردنش مشکلی ایجاد نمی کنه؟ (البته مبلغ ارزش گذاری همون 1 دانگ هم خوب باشه)
یا بهتره حتما سند 6 دانگ رو ببره حتی اگر قیمت ارزش گذاری کمتر باشه ؟
2.اگه 2 نفر قبول کرده باشن اسپانسرت بشن و ندونی کدوم رو بفرستی سفارت، ملاک تصمیم گیریت چی باید باشه!!!؟؟؟(یکیشون بدون هیچ شرطی fully support کرده ولی اون یکی غذا و بیمه و هزینه پزشکی و .....رو نوشته لغو کرده)
ملاک تصمیم گیری باید وضع مالی اسپانسر باشه؟ چون از فرم های مالیاتشون من درست چیزی نمی فهمم!!.........یا اینکه جفتشو بزاری خودشون تصمیم بگیرن؟
(می دونم بعضی از بچه ها یه دونه اسپانسر هم ندارن (الان میگن دلت خوشه!!!)ولی اگه کسی اطلاعات داره خصوصا 2011 یی ها که بیشتر تجربه دارن ممنون می شم کمک کنه....اینکه رو بزنی و بعد تازه ندونی اصلا فرم هارو بدی یا نه خیلی حالت بدیه....)
کسی جواب سوال من و نمی دونه؟
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من یه سوال داشتم اگه روزه مصاحبه نقص مدرک داشته باشی چه اتفاقی میوفته ؟؟؟؟
من کارت معافیتم گم شده برای المثنی اقدام کردم و تاریخ مصاحبم January هست رفتم پیگیری کردم
مطمعن شدم تا اون موقع به دستم نمیرسه حالا به نظرتون من باید چیکار کنم
اگه کسی اطلاعی داره خواهش میکنم بگه ممنون میشم
مرسی از همتون .
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من متاسفانه سال تولد مادرم رو در فرم ها اشتباه پر کردم ( روز و ماه درست هستند و فقط سال تولد اشتباه است) به نظر شما باید چه کار کنم؟ از دوستانی که سالهای گذشته مشابه این موارد براشون پیش اومده خواهش می کنم که را هنمایی کنند... آیا ممکنه این مساله باعث رد ویزا بشه؟ به نظر شما به K.C..C ایمیل بزنم و اطلاع بدم؟
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
امير جان اين يعني اسپانسر شما به تنهايي احتمالا درآمدش براي ساپورت شما كافي نيست و نياز به كمك اسپانسر يعني اسپانسر دوم هست!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
یک سوال تکنیکی
من مثل خیلی از متولدین دهه شصت تاریخ تولد و تاریخ تنظیم سند توی شناسنامم تقریبا ۴ ماه اختلاف داره و من توی تمام فرم ها تاریخ تولد رو نوشتم و توی گذرنامه هم همین تاریخ تولد هست ولی توی شناسنامه هم تاریخ تولد و هم تاریخ تنظیم سند هست آیا بنظرتون مشکلی \یش نمیاد و آیا لازم از قبل بهشون اعلام کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید