موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-24 ساعت 18:07)frz61 نوشته: من واقعا مشکل دارم از شهریور ماه تا الان هر وقت تو سایت میرم میگه you has not been selected
دوستانی که حدود کیسشون مثل منه همین مشکل را دارند یا نه؟
من واقعا استرس دارم
منم دوباره چک کردم ولی صفحه قبولیمو نشون داد. امتحان کردن اکسپلورر دیگه یا حتا یه کامپیوتر دیگه می تونه کمکت کنه. و در نهایتم به قول دوستمون تلفن به کی سی سی فکر خوبیه.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-24 ساعت 23:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-24 ساعت 23:38 توسط m0na_000.)
(2011-11-24 ساعت 10:31)ماندانا نوشته: (2011-11-24 ساعت 03:29)پرنیان90 نوشته: سلام ببخشید ممنون میشم جواب بدید
من برنده امسالم کیسم هم بالاست 50xxx من اسپانسر ندارم و اینکه دانشجو هستم البته کارشناسی ارشد سابقه کار هم ندارم اگه من پرینت گردش مالی ببرم و یا اینکه سند ماشینم یا خونه اونا نمی گند تو که سر کار نمیری و دانشجویی سنتم کمه چجوری تو حسابت پوله یا مثلا خونه یا ماشین رو چه جوری خریدی؟:دی
مرسی
سلام پرنیان جان تبریک به خاطر قبولی
اتفاقا شما یکضرب ویزا میگیری
لطفا اطلاعات خودتون رو به احسان عزیز بدین تا تو جدول ثبت کنه ادرسش تو امضای من هست
ولطفا امضاتون رو مثل بچها ی دیگه تغییر بدین
ممنون میشم
ببخشید من یه سوال برام پیش اومده بیکار بودن امتیاز حساب میشه؟
والا بعد تحریم ها از کار مام چیزی در نمیاد اگه امتیازی داره خودمونو بیکار کنیم !!
دوستان یه سوال داشتم خواهش میکنم هرکس اطلاعاتی داره جواب بده
من فقط شغل رو توی فرم فقط توی فرم DS-230 مشخص کردم و بیمه ام نیستم میخواستم ببینم باید برای مصاحبه گواهی برای اشتغال داشته باشم؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-11-24 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-24 ساعت 23:47 توسط faranak.n.)
(2011-11-24 ساعت 23:03)m0na_000 نوشته: (2011-11-24 ساعت 10:31)ماندانا نوشته: (2011-11-24 ساعت 03:29)پرنیان90 نوشته: سلام ببخشید ممنون میشم جواب بدید
من برنده امسالم کیسم هم بالاست 50xxx من اسپانسر ندارم و اینکه دانشجو هستم البته کارشناسی ارشد سابقه کار هم ندارم اگه من پرینت گردش مالی ببرم و یا اینکه سند ماشینم یا خونه اونا نمی گند تو که سر کار نمیری و دانشجویی سنتم کمه چجوری تو حسابت پوله یا مثلا خونه یا ماشین رو چه جوری خریدی؟:دی
مرسی
سلام پرنیان جان تبریک به خاطر قبولی
اتفاقا شما یکضرب ویزا میگیری
لطفا اطلاعات خودتون رو به احسان عزیز بدین تا تو جدول ثبت کنه ادرسش تو امضای من هست
ولطفا امضاتون رو مثل بچها ی دیگه تغییر بدین
ممنون میشم
ببخشید من یه سوال برام پیش اومده بیکار بودن امتیاز حساب میشه؟
والا بعد تحریم ها از کار مام چیزی در نمیاد اگه امتیازی داره خودمونو بیکار کنیم !!
دوستان یه سوال داشتم خواهش میکنم هرکس اطلاعاتی داره جواب بده
من فقط شغل رو توی فرم فقط توی فرم DS-230 مشخص کردم و بیمه ام نیستم میخواستم ببینم باید برای مصاحبه گواهی برای اشتغال داشته باشم؟
بیکار بودن امتیاز محسوب نمیشه! کسی که کار نکرده تا حالا رزومه ی مختصر تری داره و کلیرش زودتر می تونه تموم شه(نه لزوماً،چون کلیر به خیلی چیزها بستگی داره که یکیش کاره) اما کسامی که شاغلند به خصوص در بخش دولتی کمی پروسشون می تونه طولانی تر بشه همین...وگرنه به شدت توصیه می شه دروغ نگید که اگه بفهمن واویلا
(2011-11-24 ساعت 23:19)frz61 نوشته: من در سه تا کامپیوتر هم با اکسپلور هم با موزیلا در این سه ماه چک کردم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران نباشید...من هم همین مشکل رو دارم ولی استرس ندارم...من قبلا 2بار به KCC میل زدم و هر 2 بار اونها با DETAIL به من جواب دادن...اگر من قبول نشده بودم که پروندم جریان نداشت اونجا...
هر جند جای بسی تعجب هست که اینا با این همه ادعا چرا سایته به این داغونه دارن...ولی به قول خودشون بای د وی دارن دیگه! شمام نگران نباش خیلی ها این مشکل رو دارن...ولی باز هم اگه نگرانیت کم نمیشه بهشون میل بزن همونطور که دوستان گفتن
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که برای مصاحبه رفتن ایا در مورد تاریخ تولد یا ازدواج به میلادی هم سوال میپرسن؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-25 ساعت 02:53)frz61 نوشته: (2011-11-24 ساعت 21:27)SallyD نوشته: (2011-11-24 ساعت 18:07)frz61 نوشته: من واقعا مشکل دارم از شهریور ماه تا الان هر وقت تو سایت میرم میگه you has not been selected
من واقعا استرس دارم
منم دوباره چک کردم ولی صفحه قبولیمو نشون داد. امتحان کردن اکسپلورر دیگه یا حتا یه کامپیوتر دیگه می تونه کمکت کنه. و در نهایتم به قول دوستمون تلفن به کی سی سی فکر خوبیه.
دوست گلم ممنونم
من چند بار بهشون در موردهای مختلف میل دادم و جواب هم بهم دادن ولی الان نگرانم اگه این وضع ادامه داشته باشه من چجور نامه دوم را باید داشته باشم؟؟؟
بله اینم هست...شاید زمانی که سایت رو آپدیت کنن یعنی زمانی که مصاحبه ما معلوم شه این مشکل هم درست بشه! اگر نشد یه میل به kcc می زنیم چون تاریخ مصاحبه حدودا 2 ماه زودتر اعلام می شه وقت هست...ضمن اینکه به گفته بچه ها میل هم میاد برامون زمانی مه مصاحبه مشخص شده باشه! به نظرم یک مقدار صبر کنیم بهتره
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خسته نباشید
ما دونفر هستیم یه گواهی حساب 21میلیون داریم و یه خونه قولنامه ای برادرم، که قولنامه اشو بنام خودم تنظیمش کردم فرصت زیادی به مصاحبمون نمونده تمامی مدارکمو ارسال کردم!
من 30 سال سن دارم فوق لیسانس با 3 سال سابقه کار!همسرمم 2 سال سابقه کار
ممکنه بگن تو با 3 سال سابقه کار چه طور تونستی خونه بخری و موجودی حساب هم داری؟
تو مدارک ارسالی فقط مدارک تحصیلیمو فرستادم سابقه کارمو رو ارائه ندادم!!!
حالا نگرانم ممکنه به خاطر دلایلی که توضیح دادم ریجکت شم!!!!!؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواستم بپرسم اگه اسپانسر ، مدارک رو آماده کرده باشه و تاریکه مصاحبهٔ من هم ۳ ماه دیگه هستش ، این فرمها تاریخی دارن ؟ یعنی همون قابل مصاحبه باید پر بشه و فرستاده بشه یا هر زمانی ! ؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-25 ساعت 10:55)faranak.n نوشته: (2011-11-25 ساعت 02:53)frz61 نوشته: (2011-11-24 ساعت 21:27)SallyD نوشته: (2011-11-24 ساعت 18:07)frz61 نوشته: من واقعا مشکل دارم از شهریور ماه تا الان هر وقت تو سایت میرم میگه you has not been selected
من واقعا استرس دارم
دوست گلم ممنونم
من چند بار بهشون در موردهای مختلف میل دادم و جواب هم بهم دادن ولی الان نگرانم اگه این وضع ادامه داشته باشه من چجور نامه دوم را باید داشته باشم؟؟؟
بله اینم هست...شاید زمانی که سایت رو آپدیت کنن یعنی زمانی که مصاحبه ما معلوم شه این مشکل هم درست بشه! اگر نشد یه میل به kcc می زنیم چون تاریخ مصاحبه حدودا 2 ماه زودتر اعلام می شه وقت هست...ضمن اینکه به گفته بچه ها میل هم میاد برامون زمانی مه مصاحبه مشخص شده باشه! به نظرم یک مقدار صبر کنیم بهتره
سلام من کیس خودم را چک کردم مشگلی نداشت...احتمالا اشتباه وارد می کنید.مهم نیست نگران نباش
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواستم بپرسم اگه اسپانسر ، مدارک رو آماده کرده باشه و تاریکه مصاحبهٔ من هم ۳ ماه دیگه هستش ، این فرمها تاریخی دارن ؟ یعنی همون قابل مصاحبه باید پر بشه و فرستاده بشه یا هر زمانی ! ؟