کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-11-25 ساعت 13:17)n.torabi65 نوشته:  سلام
خسته نباشید
ما دونفر هستیم یه گواهی حساب 21میلیون داریم و یه خونه قولنامه ای برادرم، که قولنامه اشو بنام خودم تنظیمش کردم فرصت زیادی به مصاحبمون نمونده تمامی مدارکمو ارسال کردم!
من 30 سال سن دارم فوق لیسانس با 3 سال سابقه کار!همسرمم 2 سال سابقه کار
ممکنه بگن تو با 3 سال سابقه کار چه طور تونستی خونه بخری و موجودی حساب هم داری؟
تو مدارک ارسالی فقط مدارک تحصیلیمو فرستادم سابقه کارمو رو ارائه ندادم!!!
حالا نگرانم ممکنه به خاطر دلایلی که توضیح دادم ریجکت شم!!!!!؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان

سلام دوست عزیز

طبق تجربه های قبل زیاد روی سند و اینجور چیزا تکیه نکنید حساب بانکی برای اونها اهمیت داره یکی از دوستان من سال گذشته سند خونه برده بود که گفت اصلا نگاهشون هم نکرد و همون حساب بانکی را قبول کرده بود، در ضمن واسه این مسئله کسی را ریجکت نمی کنن نهایتا به شما میگن که حساب بانکیتون کمه که باید افزایش بدین و در مورد سوابق شغلی هم من ندیدم از کسی مدرک بخوان فقط در موردش سوال میپرسن.

تشکر کنندگان: 3rip
با سلام

من چند روز پیش یک ایمیل به آنکارا فرستادم راجع به اینکه اسپانسر من چجوری می تونه مدارک ساپورت رو مستقیم واسه شما بفرسته و امروز جواب دادن که این کار رو نمی شه کرد و فقط اسپانسر باید مدارک رو برای شما پست کنه و شما هم اونها رو بیارید سفارت در روز مصاحبه
دوستانی که مصاحبه رفتن یا اسپانسرشون مستقیم مدارکو فرستاده سفارت خواهشن کمک کنید
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
من امروز یک ایمیل ظاهرا از سفارت تو انکارا دریافت کردم که متنشو می زارم و ازدوستان می خوام راهنمائی کنند من ترجمه پایان خدمتم رو بهمراه کپی اون 20 روز قبل از مصاحبه ارسال کرده بودم و روز مصاحبه هم افسر چیزی نگفت و اصل پایان خدمتو نخواست و نمی دونم منظورشون از جزئیات چی هستش ممنون می شم راهنمائیم کنید.

Message body
Dear......,

I am writing regarding your immigrant visa application. In order for us to continue processing your file please provide us the following information as soon as possible:

PLEASE PROVIDE DETAILS REGARDING YOUR MILITARY SERVICE.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-11-25 ساعت 15:47)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،
من امروز یک ایمیل ظاهرا از سفارت تو انکارا دریافت کردم که متنشو می زارم و ازدوستان می خوام راهنمائی کنند من ترجمه پایان خدمتم رو بهمراه کپی اون 20 روز قبل از مصاحبه ارسال کرده بودم و روز مصاحبه هم افسر چیزی نگفت و اصل پایان خدمتو نخواست و نمی دونم منظورشون از جزئیات چی هستش ممنون می شم راهنمائیم کنید.

Message body
Dear......,

I am writing regarding your immigrant visa application. In order for us to continue processing your file please provide us the following information as soon as possible:

با سلام
دوست عزيز جزييات خدمت سربازيت رو مي خوان.
كجا خدمت كردي. درجت. كارت. محل خدمت. مدت خدمت
احتمالا جزييات كارت تو خدمت بيشتر براشون مهمه چون باقي اطلاعات رو قبلا بهشون داديم.
مي توني يه ميل بهشون بزني بپرسي دقيقا چه جزيياتي رو مي خوان؟ شايد اينجوري بهتر باشه.
ارادتمند

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

تشکر کنندگان: FREE BIRD ، ali72
(2011-11-25 ساعت 16:47)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2011-11-25 ساعت 15:47)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،

Message body
Dear......,

با سلام
دوست عزيز جزييات خدمت سربازيت رو مي خوان.
كجا خدمت كردي. درجت. كارت. محل خدمت. مدت خدمت
احتمالا جزييات كارت تو خدمت بيشتر براشون مهمه چون باقي اطلاعات رو قبلا بهشون داديم.
مي توني يه ميل بهشون بزني بپرسي دقيقا چه جزيياتي رو مي خوان؟ شايد اينجوري بهتر باشه.
ارادتمند

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

دوست عزیز میخوان بدونن دقیقا چی کار میکردی تو خدمت جواب این سوال خیلی مهمه با دقت جواب بده.واسم جالبه مطمئنی از طرف سفارته اگه لینکش ca-ankara...... نیست احتمالا الکی باشه به اینم دقت کن
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: FREE BIRD
تشکر از پاسختون. ارسال ایمیل از CA-ANKARA@STATE.GOV میباشد من هم ایمیلو ریپلای کردم و پرسیدم که چه جزئیاتی رو میخوان.
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-11-25 ساعت 18:15)FREE BIRD نوشته:  تشکر از پاسختون. ارسال ایمیل از CA-ANKARA@STATE.GOV میباشد من هم ایمیلو ریپلای کردم و پرسیدم که چه جزئیاتی رو میخوان.

جزئیات همینهاست که ET گفته:
كجا خدمت كردي. درجت. كارت. محل خدمت. مدت خدمت. همونها که توی فرم 230 هم بوده و شاید کامل پر نکردی و یا شاید هم دوباره میخوان...

دوباره یکی دیگه هم بفرست, اونها حق دارند که بپرسند و تو باید جوابگو باشی نه پرسش کننده.

اینها رو بنویس و در آخرش هم اضافه کن که اگر جزئیات خاص دیگه ای مد نظر هست که من ننوشتم, لطفا" اشاره کنید تا عرض کنم. خیلی مودبانه بنویس و در آخرش هم تشکر کن از ایمیلش.

دیگه جزئیات دیگه ای نیست.

خیلی خلاصه:
Branch : ....
Dates of Service (mm-dd-yyyy) : ....
Rank/Position : ....
Military Speciality/Occupation : ....
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، FREE BIRD
بعد از اینکه مدارک برسه سفارت اگه مشکل و یا نقص مدرک داشته باشیم،خودشون بهمون اطلاع میدن؟؟؟؟؟؟؟من تو پست ها خونده بودم مثلا کسی که مدارک اسپانسر و یا تمکن مالیش کامل نبود قبل از مصاحبه مطلع شده بود
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-25 ساعت 15:41)AMI4SAL نوشته:  با سلام

من چند روز پیش یک ایمیل به آنکارا فرستادم راجع به اینکه اسپانسر من چجوری می تونه مدارک ساپورت رو مستقیم واسه شما بفرسته و امروز جواب دادن که این کار رو نمی شه کرد و فقط اسپانسر باید مدارک رو برای شما پست کنه و شما هم اونها رو بیارید سفارت در روز مصاحبه
دوستانی که مصاحبه رفتن یا اسپانسرشون مستقیم مدارکو فرستاده سفارت خواهشن کمک کنید
ممنون

سلام دوست عزیز
یه سوال دارم. جواب شما رو چند روزه دادن؟....و آدرس ایمیلی که زدی رو ممکنه بدی؟ چون من هم یه سوالی در مورد اسپانسری ازشون پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن.
و در مورد سوالت باید بگم یکی از بچه های همین سایت این کارو کرده و اسپانسرش فرستاده. نگران نباش. ازش خواهش میکنم راهنماییت کنه.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

من از طریق خود سایت آنکارا ایمیل رو فرستادم و تقریبا سه روزه جواب دادن
ولی من فکر نمی کنم بشه اسپانسر مستقیم ارسال کنه چون بصراحت توی ایمیل نوشته که مدرک رو نفرسته و شما خودتون بیارید سفارت
(2011-11-25 ساعت 20:31)الی الی نوشته:  
(2011-11-25 ساعت 15:41)AMI4SAL نوشته:  با سلام

ممنون

سلام دوست عزیز
یه سوال دارم. جواب شما رو چند روزه دادن؟....و آدرس ایمیلی که زدی رو ممکنه بدی؟ چون من هم یه سوالی در مورد اسپانسری ازشون پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن.
و در مورد سوالت باید بگم یکی از بچه های همین سایت این کارو کرده و اسپانسرش فرستاده. نگران نباش. ازش خواهش میکنم راهنماییت کنه.

این سفرنامه آنکارا چرا حذف شده؟!!!
Sad
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
فکرواندیشه مناسبی هستش اگر متن نامه را آماده کنید وآدرس ایمیل وزارت خارجه آمریکا را به ما اعلام کنید من حاضر بعنوان درخواست وپیشنهادارسال کنم.

(2011-11-25 ساعت 03:39)mansour*** نوشته:  دوستان یک نظرسنجی:

من قصد دارم یک نامه با متن کوتاه تهیه کنم وبرای امورخارجه خانم هیلاری کلینتون ارسال کنم درخصوص رسیدگی به امور مهاجرت از طریق سفارت سوئیس، بله میدانید که این سفارت حافظ منافع مشترک آمریکادر تهران است اما آیا بهتر نیست خانم کلینتون که حدود2ماه پیش وعده داده بودند برای ایرانیان سفارت مجازی راه اندازی کنند بجای آن برای راحتی مهاجرین یک بخش سفارت سوئیس را با کارمندان آمریکایی یا سوئیسی انجام دهندکه این کار از نظر دیپلماتیک عملی ومنعی نداره چرا که اگر منعی وجود داشت حتی آمریکا در پاس من وشما ویزا صادر نمی کرد واگر از نظر دولت ایران منع وایرادی داشت باید بخاطر درج ویزابرایمان مشکل درست میکرداین پیشنهاد خیلی از مهاجرین ومسافران ایرانی را از خطر به کشورهای همسایه نجات میده وهم خیلی کمک به صرفه جویی وقت ومالی هم خواهد شد وهم بررسی کیس متقاضیان هم برای سفارت آسانتر ودقیقتر خواهد شد از دوستان استدعا دارم نظر خود را اعلام کنند تا در آینده ما ایرانیان برای گرفتن ویزا به کشورهای همسایه که قلبا به ما ایرانیان دشمنی وحسادت دارند نجات پیدا کنیم.

2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
(2011-11-26 ساعت 05:07)ali72 نوشته:  این سفرنامه آنکارا چرا حذف شده؟!!!
Sad

حذف نشده دوست عزيز به " انجمن خصوصي 2012" منتقل شده. ظاهرا اشتباهي اين كار انجام شده.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان:
نمی دونم چرا بعضی از اعضای سایت علیرغم این همه اطلاع رسانی در خصوص اعلام حدود کیس نامبر اینقدر بدبین هستند و حتی حاضر نیستند حدود کیس نامبرشون رو اعلام کنند ، واقعاً که نمی دونم باید چه چیزی رو گفت !!!!!!!!
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: 3rip ، frz61 ، parsy631 ، Man ، t.azimaie
سلام دوستان،
اگر فردی کیس نامبر شما رو داشته باشه می تونه با یک ایمیل دیگه غیر از ایمیلی که شما در فرم هاتون به کی سی سی اعلام کردین به اونها ایمیل بزنه؟ آیا کی سی سی به شما اطلاع نمیده که ایمیل دیگه ای به ایمیل های شما اضافه شده آیا تایید می کنید یا نه؟
یا اینکه چون کیس نامبر رو داره هر چیزی رو که با یک ایمیل دیگه غیر از ایمیل خودمون فرستاده میشه می پذیره؟

ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان