موضوعها: 0
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-23 ساعت 00:46)vahidvm60 نوشته: (2011-07-23 ساعت 00:30)vida.k نوشته: واسه آقایونی که در زمان سربازی مامور به خدمت بودن در ادارات و سازمانهای دولتی، محل خدمت کدوم میشه:ارگان صادر کنندهٔ کارت پایان خدمت و یا سازمان محل خدمت؟
با خوندن سفرنامههای قبلی ظاهراً محل خدمت در قضیه کلیرنس تاثیر مستقیم داره؟؟از دوستانی که تجربیاتی دارند ممنون میشم نظر بدید،من واسه پر کردن فرمهای همسرم نیاز به دونستن این مطلب دارم!
سلام دوست عزیز و عرض تبریک به شما و همسرتون
من هم امریه داشتم
ولی چون که در کارت پایان خدمت چیزی در مورد امریه نمینویسه و شما هم بایستی ترجمه کارت پایان خدمت رو به عنوان رفرنس ادعای محل خدمتتون که توی فرمها نوشتی به سفارت ارائه بدید.
پس هرچی تو کارت نوشته همون مهمه
کلا برای اونها غیر منطقیه که شما کارت پایان خدمتت مثلا مهر ارتش داشته باشه بعد بگی آقا من تو ارتش نبودم که... جای دیگه ای بودم
ضمنا بله محل کار و خدمت در کلیرنس مهمه
موفق باشید
سلام وحيد..... مبارك باشه به سلامتي ويزا گرفتي؟
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
پسوند فاميلي من در فرم ثبت نام لاتاري با ouپر شده ولي در پاسپورتم oo هست. مي خواستم بدونم اين قضيه مشكل ساز ميشه؟ ايا ميتونم به اين دليل پاسمو عوض كنم؟
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان من یک سوال تقریبا تکراری دارم ولی چون خیلی فکرمو مشغول کرده میپرسم امیدوارم منو ببخشید.... با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پایین هست (2012AS000007XX) و من تا آخر این هفته میخوام مدارکمو ارسال کنم آیا این مساله به نظرتون مشکل ساز میشه ؟؟ منظورم اینه آخر این هفته دیر نیست؟؟؟؟
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
۲تا سوال داشتم، قبلا در مورد آدرس سوال کرده بودم، ولی الان که فرم رو پر میکنم می بینم که نوشته آدرس فعلی شما ... ما آدرسمون تا ۲ماه دیگه تغییر میکنه ، میخواستم آدرس یکی از دوستامو رو پاکت ارسالی یادداشت کنم، باتو جه به کدوم آدرس نامه ی دوم رو ارسال میکنن..!؟ اونی که رو پاکت نوشتیم یا او نی که تو فرم هست . یه سوال دیگه اینکه این فرم ها رو جداگانه برا همسرم هم باید پر کنم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین.
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-23 ساعت 04:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-23 ساعت 05:07 توسط matinam.)
(2011-07-22 ساعت 21:08)mahdicivil نوشته: دوستان یک چیزی هنوز برای من گنگه. الان که من قیول شدم اگه مشکلی پیش نیاد آمریکا فقط به من ویزا میده؟همین
دیگه هیچ حمایتی از من تو آمریکا نمیکنه؟ مثلا معرفی یک کار یا ...آخه این یه جوریه. اگه منم برم آمریکا و فرضا کارتن خواب بشم برای آمریکا چه سودی داره؟
آخه بدون هیچ حمایتی که خیلی سخته.نیست؟
این سوال برای خیلی ها پیش میاد و جوابش هم خیلی ساده است
آمریکاییها در کار کردن بسیار جدی سخت کوش و با صداقت هستند .اگر یک فرد خارجی بخواد توی این سیستم جا بیفته باید طوری کار کنه تلاش کنه درس بخوانه یا هر چیز دیگه ای .... که خود آمریکاییها جلوش لنگ بندازند . اینو بدون شوخی دارم میگم . خلاصه اینکه اگر کسی توی این سیستم جا افتاد به درد این سیستم می خورد و گرنه اتوماتیک وار از گردونه خارج میشه و مجبور میشه که برگرده کشورش . بطوریکه افرادی حتی از بین بچه های لاتاری سالهای قبل هستند که برگشتند ایران .
آمریکا فقط به شما اقامت میده . البته یک سری از مزایای قانونی وجود دارد که شامل ماها که هنوز شهر وند نیستیم بشه . مثلا بیمه درمانی رایگان برای بچه ها . کمک هزینه غذایی برای بچه ها .کمک های دولتی به بزرگتر ها برای درس خواندن . یه جور بیمه برای بزرگتر ها هم هستش به نام gold card که اینقدر سر دکتر ها و بیمارستاناش شلوغه که فقط به موارد خیلی حاد میخوره . که البته اگر شرایط مالی و حساب بانکی تون از یک حدی پایین تر باشه اینها رو بهتون میدن .
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-23 ساعت 02:03)ali.narooei نوشته: با سلام دوستان من یک سوال تقریبا تکراری دارم ولی چون خیلی فکرمو مشغول کرده میپرسم امیدوارم منو ببخشید.... با توجه به اینکه کیس نامبر من خیلی پایین هست (2012AS000007XX) و من تا آخر این هفته میخوام مدارکمو ارسال کنم آیا این مساله به نظرتون مشکل ساز میشه ؟؟ منظورم اینه آخر این هفته دیر نیست؟؟؟؟
نه . خیالتون راحت باشه
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مهران هستم می خوام بدونم آخرین مهلت برای ارسال فرم های و 122 وDS -230 به KCC تا چه زمانیه و
ایا میشه از سفارت آمریکا تو کوالا لامپور اقدام کرد ؟
چون من دانشجو هستم تو مالزی و خیلی واسم راحت تره که اومجا برم .
یه سوال دیگه اینکه چرا kcc ایمیل های من و جواب نمیده؟
case number :2012as0004xxxx
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-23 ساعت 02:52)msi نوشته: ۲تا سوال داشتم، قبلا در مورد آدرس سوال کرده بودم، ولی الان که فرم رو پر میکنم می بینم که نوشته آدرس فعلی شما ... ما آدرسمون تا ۲ماه دیگه تغییر میکنه ، میخواستم آدرس یکی از دوستامو رو پاکت ارسالی یادداشت کنم، باتو جه به کدوم آدرس نامه ی دوم رو ارسال میکنن..!؟ اونی که رو پاکت نوشتیم یا او نی که تو فرم هست . یه سوال دیگه اینکه این فرم ها رو جداگانه برا همسرم هم باید پر کنم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین.
دوست عزیز:
اگه ادرستون تا دو. ماه دیگه تغییر میکنه همون ادرس جدیدتون رو بنویسید
چون تا زمان ارسال مدارک دوم خیلی بیشتر از این دو ماه طول میکشه
توجه داشته باشید که نامه ای که اونها میفرستند حاوی کیس نامبر شماست و شما باید تا میتونید این شماره رو از لحاظ امنیتی از بقیه مخفی کنید
پس ادرس جدیدتون رو در فرم ها و پاکت بنویسید
بله
برای همسرتون هم باید یه فرم جدا پر کنید و در بالای فرم کیس نامبر رو هم بنویسید و با هم در یک پاکت بگذارید
توجه کنید در بالای همه فرم ها اسم شخص برنده شده و کیس نامبر حتما قید بشه
موفق باشید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-23 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-23 ساعت 12:46 توسط sezar.)
با سلام میشه بگین 6میلیون خرج چی کردین
با سلام
آقا وحید (vahidvm60 )میشه بگین شش میلیون خرج چی کردین لطفا اگه میشه ریز هزینه ها را هم بگین تا به فکر باشیم
با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فرمها رو پر کردم و میخوام رو پاکت اینا رو بنویسم لطفا راهنمایی کنید ببینم درسته
from: ادرس خونمون به اینگلیسیو کد پستی
to: U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A
درسته ؟؟؟؟؟؟؟
با کدوم شرکت بهتره پست کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-23 ساعت 14:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-23 ساعت 14:23 توسط msi.)
مرسی از جوابتون،ولی این آدرسی که گفتم ۲ ماه دیگه تغییر میکنه ،سر انگشتی بود ممکنه بیشتر طول بکشه یعنی تا ۴ ماه ،بعد هم در حد جابجایی ۲ کشور هست ،از سوئد به استرالیا !اگه آدرس فعلی رو آدرس دوستم بزنم مشکلی پیش نمیاد !؟
مرسی از راهنماییتون
یه سوال دیگه ،اینکه شما فرمودید که اسم برنده و کیس نامبر رو ، روی همه ی برگه ها بنویسیم یعنی جایی بغیر از جاهای تعیین شده؟
مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا