2011-07-22 ساعت 12:44
با سلام به دوست خوبم ( عضو بی قرار) مرسی عزیزم واسه جوابت . من باید چطوری بهشون توضیح بدم که از چاق و لاغری معاف شدم در ضمن کارت من بدون مشکل هستش ولی چجوری باید بفهمونم که من اینطوری معاف شدم مرسی از راهنمایی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
|
2011-07-22 ساعت 12:44
با سلام به دوست خوبم ( عضو بی قرار) مرسی عزیزم واسه جوابت . من باید چطوری بهشون توضیح بدم که از چاق و لاغری معاف شدم در ضمن کارت من بدون مشکل هستش ولی چجوری باید بفهمونم که من اینطوری معاف شدم مرسی از راهنمایی
(2011-07-22 ساعت 12:44)shahabsohi نوشته: با سلام به دوست خوبم ( عضو بی قرار) مرسی عزیزم واسه جوابت . من باید چطوری بهشون توضیح بدم که از چاق و لاغری معاف شدم در ضمن کارت من بدون مشکل هستش ولی چجوری باید بفهمونم که من اینطوری معاف شدم مرسی از راهنمایی من تا بحال کارت معافیت پزشکی رو ندیدم ولی خودم کارت معافیت خرید خدمت دارم که روی اون نوشته بر اساس ماده و بند و تبصره فلان قانون بودجه ..... حتما کارت شما هم بایستی شماره و یا رده بندی داشته باشه که مشخص میکنه که شما از کدوم طریق و برای چی معاف شدید.... ضمن اینکه ظاهر شما هم بایستی گواه این مطلب باشه... اگر میخواین روی این قضیه بیشتر مانور بدید فکر کنم بتونید از نظام وظیفه نامه ای چیزی بگیرید که مشخص کنه شما دقیقا برای چی معاف شدین(اگر روی کارت مشخص نکرده باشه)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2011-07-22 ساعت 13:43
دوستان تا کی وقت دارم بفرستیم؟ جایی چیزی ندیدم...<br>بعد سوال دیگه اینکه اگه بعد از فرستادن فرمها ازدواج کنیم چی میشه؟؟ باعث میشه ردم کنن؟؟ یا میشه روز مصاحبه بگم و مشکلی پیش نیاد؟
(2011-07-22 ساعت 13:43)head of flower نوشته: دوستان تا کی وقت دارم بفرستیم؟ جایی چیزی ندیدم...<br>بعد سوال دیگه اینکه اگه بعد از فرستادن فرمها ازدواج کنیم چی میشه؟؟ باعث میشه ردم کنن؟؟ یا میشه روز مصاحبه بگم و مشکلی پیش نیاد؟ دوست عزیز من جایی ندیدم که مهلت خاصی رو برای فرستادن فرم ها گذاشته باشند ولی هر چه زودتر فرم هاتون رو بفرستید پردازش ها زودتر شروع شده و احتمال که کلیرنس شما در صورت وجود کوتاه تر بشه هست خیر در صورتی که ازدواج کردید بایستی فرم ها رو اصلاح کنید و همچنین برای همسرتون هم پر کنید و برای kcc بفرستید(همراه مدرک ازدواج) و پیگیری کنید تا همسرتون هم در پرونده شما ثبت شود و بعد از کارنت شدن میتونید بصورت خانوادگی تشریف ببرید مصاحبه که برای روز مصاحبه هم مدارکی که ثابت کنه که ازدواج شما واقعی هست رو بایستی همراه داشته باشین( عکس های خانوادگی ، ایمیل،رابطه قدیمی و.....)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: Hornet ، vahidvm60 ، head of flower
(2011-07-20 ساعت 15:58)mansour*** نوشته: با درود فراوان سلام كيس نامبر شما خوب است و تبريك ميگم . فعلا شما فرمها را بايد پر كنيد و بفرستيد و در جايي كه از شما زيپ كد خواسته براي اين است كه ادرس كسي كه در امريكا داريد بنويسيد كه گرين كارت شما به ان ادرس برود بهتر است كه يه ادرس از دوستاني كسي پيدا كنيد و اين ربطي به اسپانسر نداره. اسپانسر و مدارك ان براي زمان مصاحبه است و اگر اسپانسر نداريد مهم نيست فقط بايد مدارك مالي جور كنيد حدودا 30 ميليون براي هر نفر. بعد از فرستادن فرمها شما بايد واكسنها را انجام دهيد و به انستيتو پاستور ببريد و بين المللي كنيد و با توجه به كيس نامبر شما بايد مداركتون را كه در تاپيك مدارك گفته ترجمه كنيد و از ماه ديگه منتظر باشيد در بولتن ويزا كه بفهميد چه تاريخي كيس نامبر شما كارنت ميشه و وقتي كارنت شديد ايميل ميزنيد كي سي سي تاريخ مصاحبتون معلوم بشه. چند روز قبل از مصاحبه تشريف ميبريد ابوظبي يا انكارا (سفارتي كه ميخواهيد) براي انجام ازمايشات و با مدارك ميريد سفارت. در مصاحبه حتما از شما 12 سال تمام درس خواندن ميخواهند و high school diplomaيعني 12 سال تمام چون تا زمان مصاحبه شما مدركتون اماده ميشه بصورت كامل بنويسيد. موفق باشيد.
تو سایت لاتاری زده که مدرک Military Records برای ایران Unavailable است، معنیش اینه که کارت پایان خدمت و ترجمش لازم نیست؟
[/quote] خیر شما بایستی اصل کارت پایان خدمت و ترجمه اون رو روز مصاحبه همراه خود داشته باشید... اون چیزی که برای ایران Unavailable هست گواهی پلیس است ..دقت کنید!! [/quote] لظفا یه سری به سایتش بزنید: http://travel.state.gov/visa/fees/fees_5...l?cid=9217 (2011-07-21 ساعت 22:24)Ashkan78 نوشته: توي سايت Military Record هم براي ايراني ها Unavailabale هست اما توي مصاحبه ترجمه كارت پايان خدمت و سوابق نظامي رو مي خوان. لطفا یه سری به سایتش بزنید: http://travel.state.gov/visa/fees/fees_5...l?cid=9217 تشکر کنندگان: vahidvm60
(2011-07-22 ساعت 19:01)vahid_ce نوشته: تو سایت لاتاری زده که مدرک Military Records برای ایران Unavailable است، معنیش اینه که کارت پایان خدمت و ترجمش لازم نیست؟ خیر شما بایستی اصل کارت پایان خدمت و ترجمه اون رو روز مصاحبه همراه خود داشته باشید... اون چیزی که برای ایران Unavailable هست گواهی پلیس است ..دقت کنید!! [/quote] لظفا یه سری به سایتش بزنید: http://travel.state.gov/visa/fees/fees_5...l?cid=9217 [/quote] واسه آقایونی که در زمان سربازی مامور به خدمت بودن در ادارات و سازمانهای دولتی، محل خدمت کدوم میشه:ارگان صادر کنندهٔ کارت پایان خدمت و یا سازمان محل خدمت؟ با خوندن سفرنامههای قبلی ظاهراً محل خدمت در قضیه کلیرنس تاثیر مستقیم داره؟؟از دوستانی که تجربیاتی دارند ممنون میشم نظر بدید،من واسه پر کردن فرمهای همسرم نیاز به دونستن این مطلب دارم! با سپاس
2011-07-22 ساعت 19:30
(2011-07-22 ساعت 18:37)انا نوشته:(2011-07-20 ساعت 15:58)mansour*** نوشته: با درود فراوان من خودم موقعی که فرم ها رو پر می کردم آدرس نداشتم و فقط N/A گذاشتم ولی برای مصاحبه ازم آدرس خواستند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی کلیرنس : 53 روز بعد دریافت ویزا :May 2010 پرواز : Oct 2010 تشکر کنندگان: mansour***
2011-07-22 ساعت 19:43
متشکرم از همه شماها که پاسخ من ودیگر دوستان را میدهید عرضی دارم البته شاید این کارها زود باشد اما چون دوست دارم همه چی از قبل اماده باشه وکمی هم وقت آزاد دارم کاری انجام داه باشم من دنبال کتاب وآزمون رانندگی در امریکا هستم چطور باید تهیه کنم لینک وادرسی هستش که بشه ازمون را دانلود کرد؟ وآیا همان مقررات راهنمایی که ما ایرانیان داریم در رانندگی با آمریکا مشابه است یا فرق دارد؟
با سپاس از همه
2012AS19000
Ankara یکضرب هجرت: جولای2012 تشکر کنندگان: ali72
(2011-07-22 ساعت 19:43)mansour*** نوشته: متشکرم از همه شماها که پاسخ من ودیگر دوستان را میدهید عرضی دارم البته شاید این کارها زود باشد اما چون دوست دارم همه چی از قبل اماده باشه وکمی هم وقت آزاد دارم کاری انجام داه باشم من دنبال کتاب وآزمون رانندگی در امریکا هستم چطور باید تهیه کنم لینک وادرسی هستش که بشه ازمون را دانلود کرد؟ وآیا همان مقررات راهنمایی که ما ایرانیان داریم در رانندگی با آمریکا مشابه است یا فرق دارد؟ اين دو تاپيک را مطالعه کنيد دوست عزيز. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3992 http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1762
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی تشکر کنندگان: mansour***
(2011-07-22 ساعت 14:32)free_free نوشته:(2011-07-22 ساعت 13:43)head of flower نوشته: دوستان تا کی وقت دارم بفرستیم؟ جایی چیزی ندیدم...<br>بعد سوال دیگه اینکه اگه بعد از فرستادن فرمها ازدواج کنیم چی میشه؟؟ باعث میشه ردم کنن؟؟ یا میشه روز مصاحبه بگم و مشکلی پیش نیاد؟ آقا اینو مطمئنی ؟ازدواجو می گم ! اگه الان ازدواج کنم بعد فرم پر کنم به همسرم هم ویزا میدن ؟یعد ابن ازدواجو با ای میل هم اطلاع بدم؟ تا حالا واسه کسی پیش اومده؟توروخدا من کیس نامبرم 5xxx دارم بال بال میزنم!!!!!
2011-07-22 ساعت 21:08
دوستان یک چیزی هنوز برای من گنگه. الان که من قیول شدم اگه مشکلی پیش نیاد آمریکا فقط به من ویزا میده؟همین
دیگه هیچ حمایتی از من تو آمریکا نمیکنه؟ مثلا معرفی یک کار یا ...آخه این یه جوریه. اگه منم برم آمریکا و فرضا کارتن خواب بشم برای آمریکا چه سودی داره؟ آخه بدون هیچ حمایتی که خیلی سخته.نیست؟
شماره کیس: 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16 ارسال فرم : 28/8/2011 مصاحبه:19th june همراهان:1 تشکر کنندگان: Ashkan78
2011-07-22 ساعت 21:12
فقط ويزا مي ده و به امان خدا رها مي كنه.
يه سري امكانات كمي مثل Welfare يا Food Stamp هست كه ونم گرفتنش برات مشكل ساز مي شه. واسه همينه كه ازت گواهي تمكن مالي مي خوان يا اين كه بايد Sponsor داشته باشي! (2011-07-22 ساعت 21:08)mahdicivil نوشته: دوستان یک چیزی هنوز برای من گنگه. الان که من قیول شدم اگه مشکلی پیش نیاد آمریکا فقط به من ویزا میده؟همین
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: genix21 ، vahidvm60 ، mahdicivil
2011-07-23 ساعت 00:30
واسه آقایونی که در زمان سربازی مامور به خدمت بودن در ادارات و سازمانهای دولتی، محل خدمت کدوم میشه:ارگان صادر کنندهٔ کارت پایان خدمت و یا سازمان محل خدمت؟
با خوندن سفرنامههای قبلی ظاهراً محل خدمت در قضیه کلیرنس تاثیر مستقیم داره؟؟از دوستانی که تجربیاتی دارند ممنون میشم نظر بدید،من واسه پر کردن فرمهای همسرم نیاز به دونستن این مطلب دارم!
2011-07-23 ساعت 00:46
(2011-07-23 ساعت 00:30)vida.k نوشته: واسه آقایونی که در زمان سربازی مامور به خدمت بودن در ادارات و سازمانهای دولتی، محل خدمت کدوم میشه:ارگان صادر کنندهٔ کارت پایان خدمت و یا سازمان محل خدمت؟ سلام دوست عزیز و عرض تبریک به شما و همسرتون من هم امریه داشتم ولی چون که در کارت پایان خدمت چیزی در مورد امریه نمینویسه و شما هم بایستی ترجمه کارت پایان خدمت رو به عنوان رفرنس ادعای محل خدمتتون که توی فرمها نوشتی به سفارت ارائه بدید. پس هرچی تو کارت نوشته همون مهمه کلا برای اونها غیر منطقیه که شما کارت پایان خدمتت مثلا مهر ارتش داشته باشه بعد بگی آقا من تو ارتش نبودم که... جای دیگه ای بودم ضمنا بله محل کار و خدمت در کلیرنس مهمه موفق باشید تشکر کنندگان: vida.k
|