کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-12-28 ساعت 16:10)saher نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 11:48)faranak.n نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 04:38)saher نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 00:56)faranak.n نوشته:  

ببخشید اگه کار بدی کردم ؛)

نمیدونم یعنی‌ راهی‌ نیس که ایشون بتونه نامه دومشو بگیر؟

از دوره قبل رسم شده است كه ديگر به نامه دوم نيازي نيست.

در مكاتبات تلفني و يا ايميل به سفارت آنها اعلام كرده اند كه نيازي به نامه دوم نيست و پاشيد بياييد.

اين موضوع امسال پررنگ تر است و احتمالا" بدليل اينكه سرشان شلوغ ميباشد شايد نرسند كه براي بعضي وقتها نامه دوم را ارسال كنند .

اساسا" نامه دوم نيازي نيست و فقط حاوي وقت مصاحبه ميباشد . آنهم كه اگر غلط باشد دم در سفارت كسي را راه نميدهند. همين.

تا كنون سابقه نداشته است كه در سفارت از كسي نامه دوم را بخواهند. من كه تا كنون چنين چيزي را مطلع نشدم.

حالا ميخواهد سايتشان كار بكند و يا نكند. ولي به احتمال زياد در روزهاي نزديك به مصاحبه كار ميكند.

نگراني ندارد شما در هر كجا هم كه باشيد به اينترنت دسترسي داريد.

خب باید زودتر تاریخ مصاحبه رو بدونند که بتونن بلیط و هتل رزرو کنند، روزهای نزدیک به مصاحبه دیره
فکر کنم بهتره با سفارت تماس بگیرند و از زمان مصاحبه شون مطلع شند.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: SH1A2R3
ببخشید،
روز مصاحبه من صبح پنجشنبه س .
چون دختر 9 ساله دارم میخواستم بدونم برای کی وقت دکتر و بلیط بگیرم ؟
شنبه ، یکشنبه و یا دوشنبه؟!
راستی مطب دکتر اونگان چه روزائی تعطیله؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3 ، **USA**
با سلام، من یکی از مدارکم رو نمیتونم به سفارت ببرم و حالا میخوام ببینم چه مدرک معتبر دیگه ای میتونم جایگزینش ارائه بدم و تا حالا با فاصله دو هفته ،دو بار به سفارت ایمیل زدم (تو فرم مخصوص که تو سایت سفارته) و جوابی نگرفتم. شما دوستان تا به حال هرچی به سفارت ایمیل زدین جواب گرفتین؟ممکنه چون هنوز کارنت نشدم جواب نمیدن؟

شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2011-12-28 ساعت 22:02)M_star1316 نوشته:  راستی مطب دکتر اونگان چه روزائی تعطیله؟

مطب دکتر یکشنبه ها تعطیله و شنبه ها هم تا ساعت 1 هستن اگه اشتباه نکنم
WinkWinkWink
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: M_star1316
(2011-12-28 ساعت 18:11)kopol نوشته:  
(2011-12-27 ساعت 23:52)kopol نوشته:  درود مجدد به دوستان گل مهاجرسرا ، دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده آیا به نظر شما تاریخ مصاحبه رو می شه یک روز به عقب انداخت ، اگر کسی از دوستان تجربه اینکار روداره لطفاً راهنمایی کنه .
ببخشید این سوال من گم شد ، کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه من اگر روز دوشنبه صبح نوبت دکتر آونگان رو بگیرم و تا روز پنج شنبه که مصاحبه ام هست و جواب آزمایش بچه دو ساله ام آماده نشده و نتونم روز مصاحبه اون رو ارائه بدهم چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟؟؟

(2011-12-28 ساعت 22:02)M_star1316 نوشته:  ببخشید،
هیچکس برای این سوالات جوابی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

(2011-12-28 ساعت 13:50)آرشا نوشته:  
(2011-12-27 ساعت 13:45)emrah66 نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 15:08)M_star1316 نوشته:  چند سئوال دارم که پاسخ اونها میتونه در تصمیم گیریم خیلی کمک کنه:
1. درصورت موفقیت و گرفت گرین کارت ، میشه فقط من اونجا بمونم و خانوادم از فرجه 6 ماه یکبار اومدن استفاده کنن و فعلا نیان ؟
2. اگه دختر 9 سالم رو هم ببرم آیا میتونه تحصیل رایگان داشته باشه؟ آیا حقوق ماهیانه بهش تعلق میگیره؟
3.آیا درصورت تولد فرزندی در آمریکا به اون حقوق ماهیانه تعلق میگیره؟

لطفا اگه درباره پاسخ این سئوالات اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین .

امیدوارم همتون موفق باشید.

سلام من قبل از هر چیز از همه بچه ها معذرت میخوام که درد دل میکنم! خانواده من هم با رفتن مخالفن و شاید تعجب کنید اینو بگم فکرمیکنن آمریکاییا فقر و بدبختی و جنگ و ... تو کشورشونه!چرا اینجوری فکر میکنن؟؟چون شب ها پای اخبار شبکه 1 2 3 ایران میشینن و بهتر از من میدونید که حتی یک خبر خوب هم از این شبکه ها در باره آمریکا پخش نمیشه.متقاعد کردن پدر و مادرم کار یه پیامبره!تا یه خبر در مورد آمریکا پخش میشه میگن ببین اونجا چه خبره!!!به حد دیونگی رسیدم!میگن بری آمریکا کار داری مگه؟!خونه بهت میدن مگه؟! و هزار تا چیز دیگه!!! نمیدونم دیگه چکار کنم واقعا بریدم.شاید الان بخندید.در ضمن اگه من برم مصاحبه احتمال 80 درصد ویزای یکضرب میگیرم چون شرایطم خوبه.اما چه فایده که توجیه کردن یک پدر و مادر متعصب و مذهبی و بسیار عاطفی کار حضرت فیله! من تو ایران چیزی ندارم از دست بدم نه شغل و نه همسر و نه پول و ثروت! بازم ازتون عذر خواهی میکنم Sad

به نظر من مهم ترین چیز تصمیم خودتونه. اینکه با یک دید واقعگرایانه انتخاب کنید. من توی این شش ماه که فهمیدم برنده شدم، هر روز به دنبال کسب اطلاعات بیشتر بودم برای اینکه بتونم اونجا بهتر زندگی کنم. من هم همه ی مشکلات شما رو دارم و البته یکی بیشتر! و اون اینه که دخترم! اما حتی 1درصد هم تردید ندارم. به خودم قول دادم که به هر قیمتی که شده برم و این فرصت بزرگ و از دست ندم. تصمیمتونو بگیرین و قاطعانه دنبالش کنید.
من امتحان تافلم نزدیکه.. برام دعا کنین Smile

دوست عزیز ترقیبشون کن که خبرها رو از کانال های بی طرفتر ماهواره ببینن. فیلم های مستند هم راجع به آمریکا و ایالت هاش زیاد هست توی نت.
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
با سلام، من یکی از مدارکم رو نمیتونم به سفارت ببرم و حالا میخوام ببینم چه مدرک معتبر دیگه ای میتونم جایگزینش ارائه بدم و تا حالا با فاصله دو هفته ،دو بار به سفارت ایمیل زدم (تو فرم مخصوص که تو سایت سفارته) و جوابی نگرفتم. شما دوستان تا به حال هرچی به سفارت ایمیل زدین جواب گرفتین؟ممکنه چون هنوز کارنت نشدم جواب نمیدن؟

--------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس: 35000
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
قابل توجه در خواست کنندگان ایرانی ویزای غیر مهاجرتی:
به علت انجام یک پروژه برنامه ریزی شده بازسازی ساختمان، بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا ماه فوریه تعطیل خواهد بود.
لطفا روز 2 ژانویه برای گرفتن وقت مصاحبه تماس نگیرید. برنامه تعیین وقت مصاحبه ماه مارس برای درخواست کنندگان ایرانی در تاریخ 6 فوریه 2012 دائرخواهد بود. لطفا با توجه به دستورالعمل های موجود در سایت http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html برای گرفتن برنامه وقت مصاحبه ماه مارس با مرکز اطلاعات ویزا تماس حاصل نمایید.
ازپیش آمدن این مشکل بسیار متاسفیم.
http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Hediyeh ، Serendipity ، t.azimaie ، alexander ، **USA**
(2011-12-30 ساعت 00:55)kopol نوشته:  قابل توجه در خواست کنندگان ایرانی ویزای غیر مهاجرتی:
به علت انجام یک پروژه برنامه ریزی شده بازسازی ساختمان، بخش کنسولگری سفارت آمریکا در آنکارا ماه فوریه تعطیل خواهد بود.
لطفا روز 2 ژانویه برای گرفتن وقت مصاحبه تماس نگیرید. برنامه تعیین وقت مصاحبه ماه مارس برای درخواست کنندگان ایرانی در تاریخ 6 فوریه 2012 دائرخواهد بود. لطفا با توجه به دستورالعمل های موجود در سایت http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html برای گرفتن برنامه وقت مصاحبه ماه مارس با مرکز اطلاعات ویزا تماس حاصل نمایید.

دوست من مشکلی نیست. خودش هم در تیترش نوشته درخواست کنندگان ویزای غیر مهاجرتی

خدارو شکر بخ خیر گذشت . گرین کارت ما 2012 یی ها قاب کردن داره، به خدا با این همه سختی ، بالارفتن قیمت دلار، تحریم ، وضع داخلی و ...
تشکر کنندگان: kopol ، Serendipity
(2011-12-30 ساعت 00:55)kopol نوشته:  قابل توجه در خواست کنندگان ایرانی ویزای غیر مهاجرتی:
ای بابا ما که قلبمون افتاد تو پاچه مون....بخیر گذشت
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
(2011-12-29 ساعت 15:16)kopol نوشته:  
(2011-12-27 ساعت 23:52)kopol نوشته:  درود مجدد به دوستان گل مهاجرسرا ، دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده آیا به نظر شما تاریخ مصاحبه رو می شه یک روز به عقب انداخت ، اگر کسی از دوستان تجربه اینکار روداره لطفاً راهنمایی کنه .
و یک سوال دیگه من اگر روز دوشنبه صبح نوبت دکتر آونگان رو بگیرم و تا روز پنج شنبه که مصاحبه ام هست و جواب آزمایش بچه دو ساله ام آماده نشده و نتونم روز مصاحبه اون رو ارائه بدهم چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟؟؟

دوست گرامی روزهای 5 شنبه از کودکان تست نمی گیرند چون جواب روز یکشنبه آماده می شه و یکشنبه ها تعطیل و شنبه تا ظهر ...اگر روز 2شنبه تست بدید روز 5 شنبه آماده می شه...در ضمن بعضی دلال ها ممکنه با گرفتن $ جواب را زودتر بگیرند ولی نمی شه ریسک کرد..موفق باشید...

تشکر کنندگان:
علما مسئلةً......
پاسپورت بنده و همسرم 1سال اعتبار داره هنوز هم که کلیر نشدیم، برم تعویضش کنم یا نه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
دوستان ارسال مدارک به سفارت به این آدرس صحیح است .15 روز قبل از مصاحبه ارسال شود.؟؟؟؟؟؟؟؟؟.ممنون

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
KAVAKLIDERE
ANKARA
TURKEY

تشکر کنندگان:
(2011-12-29 ساعت 15:16)kopol نوشته:  

سلام، به نظر من ریسک نکن، برنامه ریزی کن که شنبه صبح آنکارا باشین (اگه همون روز با ترکیش ایر پرواز کننین به مطب میرسین) از اونور هم شنبه برگردین که هم پرواز مستقیمه و هم اگه ایشالا ویزا یک ضرب اومد بدون عقب انداختن پرواز پاس ها دستتون برسه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، M_star1316
(2011-12-28 ساعت 15:25)adambarfi نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 11:12)SallyD نوشته:  دوستای عزیزم، یک سوال برام پیش اومده.
این دوستایی که آنکارا مصاحبه دارن و تازه بعد از مصاحبه منتظر ایمیل فرم 9 سوالی از طرف سفارت هستن، مگه قبل از مصاحبه این فرم رو با مدارکشون نفرستادن (چون تو سایت نوشته که فرم 9 سوالی رو هم بفرستین). اگه نفرستادن ممکنه دلیلش این باشه که اگه بعدا بفرستی مدت کلیرنس کوتاهتر می شه؟ اگه اینطوره که ما هم نفرستیم و صبر کنیم بعد از مصاحبه خودشون ازمون بخوان؟
ممنون

سلام ....ميشه بگيد كجا نوشته بايد فرم 9 سئوالي بر بشه

من خیلی مطمئن نیستم ولی به دو صفحه آخر این فایل نگاه کنین. یه سوالایی رو باید جواب بدیم که مشترک با اون فرم 9 سوالیه. http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: SH1A2R3