کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان

پشت کارت سربازی من سازمان صادرکننده و سمت به ترتیب ستاد کل نیروهای مسلح و اداری ذکر شده، تو فرم این اطلاعات رو چطوری بنویسم؟ ستاد کل نیروهای مسلح به انگلیسی چی میشه؟
لطفا کمکم کنید...
تشکر کنندگان: vida.k
سلام ببخشید من واقعا گیر کردم من تو فرمها کیس نامبرمو نزدم و فرستادم الان باید چیکار کنم
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 17:36)totam نوشته:  سلام ببخشید من واقعا گیر کردم من تو فرمها کیس نامبرمو نزدم و فرستادم الان باید چیکار کنم

دوست عزيز
لطفاً سوالات خود را در يك تاپيك مطرح كنيد، پاسخ شما در اينجا داده شده است

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: Linspire
دوستان یک نمونه فرم پر شده کامل به همراه ترجمه از 230 پیدا کردم. مطالعه کنید خیلی از سوالاتون برطرف میشه:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid55463
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان: Hornet ، faranak.n
سلام
بی نهایت از دوستایی که وقت میزارند و جواب میدند ممنون .انشاالله ما هم برا دوستای سال بعد جبران می کنیم.
یه سئوال داشتم .ساپورت مالی برا زن و شوهر باید جدا باشد.یعنی من و همسرم روز مصاحبه پرینت بانکی جداگانه ارائه بدیم؟دخترم 1.5 ساله هست آیا برای اون هم حدود 30 میلیون باید تو حساب پول داشته باشیم؟
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-07-23 ساعت 18:55)adambarfi نوشته:  سلام
بی نهایت از دوستایی که وقت میزارند و جواب میدند ممنون .انشاالله ما هم برا دوستای سال بعد جبران می کنیم.
یه سئوال داشتم .ساپورت مالی برا زن و شوهر باید جدا باشد.یعنی من و همسرم روز مصاحبه پرینت بانکی جداگانه ارائه بدیم؟دخترم 1.5 ساله هست آیا برای اون هم حدود 30 میلیون باید تو حساب پول داشته باشیم؟

دوست عزيز، رقم دقيقي براي اين قضيه جايي مكتوب نوشته نشده، وليكن دوستان براي هر نفر (والدين + دختر كوچولوتون = 3 نفر) مبلغ 30 ميليون رو پيشنها ميكنن.
من خودم 1 پرينت حساب بردم،(به اسم خودم)، وليكن بعضي از دوستان هم يك پرينت براي خودشان و يكي براي همسرشان بردن.با توجه به اينكه ميشه از اين حساب در آورد ريخت تو حساب ديگه و پرينت گرفت،‌كار راحتيه و ضريب اطمينان را بالا ميبره، البته اگه افيسر نپرسه اين همه پول رو از كجا آوردي !
اميدوارم جواب سوالتون رو گرفته باشيد !

موفق باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: free_free ، adambarfi
مجددا یه سوال!؟ فرم ۲ برگی رو هم باید برا همسرم پر کنم یا فقط فرم ۲۳۰ کافیه ؟
مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
(2011-07-23 ساعت 19:32)msi نوشته:  مجددا یه سوال!؟ فرم ۲ برگی رو هم باید برا همسرم پر کنم یا فقط فرم ۲۳۰ کافیه ؟
مرسی

فرم 122 فقط براي برنده اصلي است و فرم 230 براي برنده اصلي و براي كليه همراهان به صورت مجزا (براي هر نفر يك فرم) بايد پر شود

خوب و خوش باشيد
اطلاعات كامل كيس

تشکر کنندگان: free_free ، vahidvm60
فکر نکنم مشکلی باشه.
کیس نامبرو برای این میزنن که اگه برگه ای جدا افتاد اونجا بفهمن مال چه پرونده ای هست.
اگر لازم بود تو خود فرمها میگفت که حتما بنویسید کیس نامبر رو.

(2011-07-23 ساعت 17:36)totam نوشته:  سلام ببخشید من واقعا گیر کردم من تو فرمها کیس نامبرمو نزدم و فرستادم الان باید چیکار کنم

تشکر کنندگان: Ashkan78
وحید عزیز و همه دوستان2011 که کلیرانسشون اومده!

تبریک فراوان واسه طیّ مارتن طولانی لاتاری و آرزوی موفقیت در مرحلهٔ نهایی یعنی‌ اقامت آمریکا! ازونجایی که میدونم شاید دیگه خیلی فرصت جواب دادن به سوالات مارو نداشته باشیدWink این روزا سوالاتمو تند تند ازتون می‌پرسم (البته اونایی که مربوط به مرحله اوله و الان به ذهنم میاد ):

۱-واسه امریهٔ سربازی که لطف کردید کامنت دادید ازونجایی که همسر من پزشک بوده و کلا بعنوان پزشک مأمور به خدمت توی دانشگاه خدمت کرده فکر نمیکنید توی فرم این رو عنوان کنیم و بعدا در زمان مصاحبه نامهٔ دانشگاه رو هم ضمیمه کارت پایان خدمت کنیم (شاید به قضیه کلیرنس کمک کنه؟!)

۲-مسالهٔ تعداد افراد خانواده توی تسریع کلیرنس تاًثیری داره یا نه؟ و کلا این قضیه کلیرانس به چه عواملی بستگی داره؟
ضمنا تو فرم ها در قسمت Petitioner اعلام پتیشنر واسه اطمینان بیشتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟

با سپاس

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، سامان صفایی
1- حتما بايد اين كار رو بكنيد.

2- مستقيما نه اما غير مستقيم چرا... به اين صورت كه Clearance پرونده شما در صورتي تمام شده كه Clearance تك تك ذينفعانش تموم شده باشه.

(2011-07-23 ساعت 20:43)vida.k نوشته:  ۱-واسه امریهٔ سربازی که لطف کردید کامنت دادید ازونجأیی که همسر من پزشک بوده و کلا بعنوان پزشک مأمور به خدمت توی دانشگاه خدمت کرده فکر نمیکنید توئی فرم این رو عنوان کنیم و نامهٔ دانشگاه رو هم ضمیمه کارت پایان خدمت کنیم (شاید به قضیه کلیرنس کمک کنه؟)

۲-مسالهٔ تعداد افراد خانواده توی تسریع کلیرنس تاًثیری داره یا نه؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: vida.k
به این سوال من کسی نیست جواب بده؟
یه بار پرسیدم راجع به آدرس که آدرسمون تغیر میکنه تا چند ماه دیگه ولی مشخص نیست کجا ، بعد هم در حد جابجایی ۲ کشور هست ،از سوئد به استرالیا !اگه آدرس فعلی رو آدرس دوستم بزنم مشکلی پیش نمیاد !؟ یا همین آدرس فعلی خودمونو بنویسیم وقتی آدرس جدید مشخص شد به کی سی سی ، میل بزنیم و آدرس جدید رو بدیم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین .
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان:
مشكلي نيست. آدرس فعلي شما هر آدرسي در هركجاي دنيا مي تونه باشه، به شرط اين كه ساكن واقعي اونجا قبول زحمت كنه و نامه هاي شما رو به دستتون برسونه.

(2011-07-23 ساعت 21:00)msi نوشته:  به این سوال من کسی نیست جواب بده؟
یه بار پرسیدم راجع به آدرس که آدرسمون تغیر میکنه تا چند ماه دیگه ولی مشخص نیست کجا ، بعد هم در حد جابجایی ۲ کشور هست ،از سوئد به استرالیا !اگه آدرس فعلی رو آدرس دوستم بزنم مشکلی پیش نمیاد !؟ یا همین آدرس فعلی خودمونو بنویسیم وقتی آدرس جدید مشخص شد به کی سی سی ، میل بزنیم و آدرس جدید رو بدیم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنین .

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
مرسی از پاسختون!
تو فرم ها در قسمت Petitioner اعلام پتیشنر واسه اطمینان بیشتر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
تشکر کنندگان: سامان صفایی
با سلام
من یک سوال داشتم که ممنون میشم اگه کسی بتونه لطف کنه و به من کمک کنه :

من همسرم میان انتخاب شده گان لاتاری ۲۰۱۲ است اما متاسفانه تو فرم اولیه که برای ثبت نام فرستاده شده آخرین مدرک تحصیلی را ایشان به اشتباه نوشتند دبیرستان بدون دیپلم و خوب سابقه کاری همسر من هم مطابق با شرایط ذکر شده برای لاتاری نیست. همسر من در واقع دیپلم شان را دارند. میخواستم بدونم آیا میشه تو فرمی که برای کنتاکی فرستاده میشه این مساله رو اصلاح کرد و سطح تحصیلات رو وارد کرد دبیرستان با دیپلم ؟

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان