کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
این فرم مربوط به آنکارا هست اطلاعات فرم 9 سئوالی هم شبیه این و فرمهای قبلیه حالا من نمیدونم چرا به بعضی ها میگند دوباره فرم 9 سئوالی پر کنید
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-30 ساعت 14:44)t.azimaie نوشته:  
(2011-12-29 ساعت 15:16)kopol نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 18:11)kopol نوشته:  
(2011-12-27 ساعت 23:52)kopol نوشته:  درود مجدد به دوستان گل مهاجرسرا ، دوستان یک سوال دیگه برام پیش اومده آیا به نظر شما تاریخ مصاحبه رو می شه یک روز به عقب انداخت ، اگر کسی از دوستان تجربه اینکار روداره لطفاً راهنمایی کنه .
ببخشید این سوال من گم شد ، کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟
و یک سوال دیگه من اگر روز دوشنبه صبح نوبت دکتر آونگان رو بگیرم و تا روز پنج شنبه که مصاحبه ام هست و جواب آزمایش بچه دو ساله ام آماده نشده و نتونم روز مصاحبه اون رو ارائه بدهم چه اتفاقی می افته ؟؟؟؟؟؟

(2011-12-28 ساعت 22:02)M_star1316 نوشته:  ببخشید،
روز مصاحبه من صبح پنجشنبه س .
چون دختر 9 ساله دارم میخواستم بدونم برای کی وقت دکتر و بلیط بگیرم ؟
شنبه ، یکشنبه و یا دوشنبه؟!
راستی مطب دکتر اونگان چه روزائی تعطیله؟
هیچکس برای این سوالات جوابی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام، به نظر من ریسک نکن، برنامه ریزی کن که شنبه صبح آنکارا باشین (اگه همون روز با ترکیش ایر پرواز کننین به مطب میرسین) از اونور هم شنبه برگردین که هم پرواز مستقیمه و هم اگه ایشالا ویزا یک ضرب اومد بدون عقب انداختن پرواز پاس ها دستتون برسه
یک جورایی شنبه رفتن هم ریسکه اگر پرواز تاخیر داشته باشه ممکنه زمان معاینه هم از دست بره
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: M_star1316 ، behzadb57 ، SH1A2R3
(2011-12-30 ساعت 00:52)pantea_l3lu3 نوشته:  با سلام، من یکی از مدارکم رو نمیتونم به سفارت ببرم و حالا میخوام ببینم چه مدرک معتبر دیگه ای میتونم جایگزینش ارائه بدم و تا حالا با فاصله دو هفته ،دو بار به سفارت ایمیل زدم (تو فرم مخصوص که تو سایت سفارته) و جوابی نگرفتم. شما دوستان تا به حال هرچی به سفارت ایمیل زدین جواب گرفتین؟ممکنه چون هنوز کارنت نشدم جواب نمیدن؟

--------------------------------------------------------------------------------
سلام:
شما بهتره تاوقتی که کارنت نشدین با KCC تماس داشته باشین.
من هر تماسی با KCC داشتم بدون جواب نذاشتن . ولی ایمیلی که به سفارت زدم بدون جواب موند!( احتمالا چون اون موقع هنوز وقت مصاحبم مشخص نبود)
سعی کنید متن ایمیلها هم مختصر و مفید باشه.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
لطفا به من بگید چجوری مشخصاتمو باید وارد کنم؟
(2011-12-30 ساعت 23:19)کیانا نوشته:  لطفا به من بگید چجوری مشخصاتمو باید وارد کنم؟
سلام.ضمن خوش آمدگویی
به قسمت پروفایل رفته و امضا را تکمیل فرمایید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2011-12-30 ساعت 20:44)kopol نوشته:  یک جورایی شنبه رفتن هم ریسکه اگر پرواز تاخیر داشته باشه ممکنه زمان معاینه هم از دست بره

والا اینجور که من شنیدم ترکیش ایر به خیلی کم پیش میاد تاخیر داشته باشه ! من خودم که ریسک کردم و بلیط رفتم رو دقیقا روز مطبم گرفتم، البته فکر نکنم انچنان ریسک بزرگی باشه، چون تاخیرش کم سابقه هست
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
یه سوال دارم که شاید تکراری باشه
من زمانی که فرم‌های اولیه رو پُر می‌کردم دانشجوی فوق لیسانس بودم، اما تو فرم‌ها اشاره‌ای نکردم و فقط نوشتم یه شغل نیمه وقت دارم و تحصیلات دانشگاهی رو هم فقط تا لیسانس نوشتم.
تا زمان مصاحبه، فوق لیسانس رو تموم می‌کنم، حالا سوالم اینه که نیازی هست این مساله رو اطلاع بدم یا روز مصاحبه مطرح کنم؟ یا فقط مدرک لیسانس رو ارائه بدم و نیازی نیست در این مورد حرفی زده بشه؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
سلام من در۱۶ آگوست مدارکم رو پست کردم ، به امضای کمبل رسید اما جدیدا دچار تردید شدم اگر الان یک ایمیل بفرستم تا از رسید فرم ها مطمئن بشم اشکالی داره ؟ ممنون میشم اگد جواب بدید

2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ماندانا ، SH1A2R3 ، M_star1316
(2011-12-31 ساعت 23:11)کیانا نوشته:  سلام من در۱۶ آگوست مدارکم رو پست کردم ، به امضای کمبل رسید اما جدیدا دچار تردید شدم اگر الان یک ایمیل بفرستم تا از رسید فرم ها مطمئن بشم اشکالی داره ؟ ممنون میشم اگد جواب بدید
کیانای عزیزی
مشخصاتت رو به احسان بده تا تو جدول ثبت کنه ادرس جدول و احسان تو امضای من هست

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
کلیه ارسال هایی که بوی تشنج می داد حرف شد.

در صورت تکرار چنین بحث هایی کاربران خاطی از حضور در سایت محروم می شوند و تاپیک هم بسته خواهد شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Serendipity ، faranak.n ، m86eb ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، saher ، Hediyeh
(2011-12-31 ساعت 23:11)کیانا نوشته:  سلام من در۱۶ آگوست مدارکم رو پست کردم ، به امضای کمبل رسید اما جدیدا دچار تردید شدم اگر الان یک ایمیل بفرستم تا از رسید فرم ها مطمئن بشم اشکالی داره ؟ ممنون میشم اگد جواب بدید
سلام:
مدارک من هم توسط همین شخص دریافت شده بود. منهم مثل شما شک داشتم و براشون ایمیل کردم اونهاهم درجواب گفتند رسیده و برای ادامه مراحل قابل قبول هستش.
بااینحال اگه شما هم میخواین خیالتون راحت بشه یه ایمیل بزنین بهشون ، اشکالی نداره.

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: Serendipity
دوستای گل واسه اسپانسر فرم پر شده ی I-134 و 1040 کافیه دیگه؟ بعد می شه آنلاین بفرسته من اسکن شدش و پرینت کنم ببرم؟

ممنونم
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:
(2011-12-31 ساعت 23:45)Nazem نوشته:  کلیه ارسال هایی که بوی تشنج می داد حرف شد.

در صورت تکرار چنین بحث هایی کاربران خاطی از حضور در سایت محروم می شوند و تاپیک هم بسته خواهد شد.

جناب مدیر ای کاشکی اون لینکهایی که دوستان مرحمت کرده بودندرا حذف نمی کردید چون واقعامفیدبودند.
با تشکر.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
دوستان خوب یه سوالی داشتم:
شنیدم دانشگاه های امریکا از کسایی که گرین کارت دارند ا امتحان تافل نمی خواد و این فقط برای کسانی هست که با ویزای دانشجویی قصد ادامه تحصیل دارند.ایا این حرف صحت داره؟
خواهشن اگر اطلاعات کامل دارید پاسخ بدید.
ممنون
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-01-01 ساعت 02:32)shabnam 88 نوشته:  دوستان خوب یه سوالی داشتم:
شنیدم دانشگاه های امریکا از کسایی که گرین کارت دارند ا امتحان تافل نمی خواد و این فقط برای کسانی هست که با ویزای دانشجویی قصد ادامه تحصیل دارند.ایا این حرف صحت داره؟
خواهشن اگر اطلاعات کامل دارید پاسخ بدید.
ممنون
البته با توجه به نتايجي كه تا حالا بدست آوردم اگر بخواهيد از مقطع ديپلم براي كالج پذيرش بگيريد تافل نياز نيست و حتي برخي كالج ها كلاس هاي زبان هم دارند.ولي براي مقاطع فوق ليسانس و بالاتر تافل ميخواهد.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: Serendipity ، behzadb57 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان