موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام از دوستان عزيز يه سؤال داشتم ،وقتی مدرکمونو 15 روز زودتر ميفرستيم انکارا گواهيه بانکيو چی کار کنيم،بفرستيم؟ يا موقع رفتن از بانک بگيريم ببريم؟يا هم بفرستيم هم ببريم؟و در صورت آخر تاريخ صدورش که فرق ميکنه اشکال نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-01 ساعت 20:57)M.Haghighi نوشته: (2012-01-01 ساعت 20:33)shahab2012 نوشته: سلام
من متأسفانه فرم DS230 رو به همراه مداركم به سفارت در تركيه ارسال نكردم. تازه امروز فهميدم كه بايد ارسال مي كردم. هفته آينده هم مصاحبه ام هست به نظر شما چيكار بايد بكنم؟
ممنون مي شم سريع جواب بديد
با سلام دوست عزیز . من هم مدارکم رو برای سفارت آنکارا فرستادم ولی من درهیچ جا ندیدم که فرم فوق را خواسته باشند و من هم این فرم را نفرستادم و لازم هم نیست.
سلام
دوست عزيز ممنون از جواب ولي من اين موضوع رو توي فايل pdf خود سفارت ديدم. اين هم متنش:
REQUIRED DOCUMENTS
..................
FORMS: Form DS-230 Part I & II, Application for Immigrant Visa and
Registration must be fully completed. Please do not leave any questions blank on the application forms. Questions that do not apply to the applicant’s particular situation should be answered “N/A” of “Not Applicable”.
البته فكر كنم اين فرم رو كه ما قبلا به kcc فرستاديم، الان تو آنكارا باشه و اون قسمت آخر فرم رو كه گفته بود امضاء نكنيد رو بايد در زمان مصاحبه امضاء كنيم.
با اين حال نمي دونم چرا دوباره اعلام كرده كه اين فرم ها جزء مدارك مورد نياز هستند.[/align]
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
الان در فرودگاه تابلويي هست كه خروج بيش از 5000 دلار را منع كرده. ولي بازرسي آنچناني ندارد و اگر به كسي مشكوك شوند، تفتيش مي كنند. ولي ميدونيد كه حتي فردا را هم نمي توان پيش بيني كرد كه چه تغييري رخ خواهد داد.......
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-02 ساعت 13:19)h4di نوشته: (2012-01-02 ساعت 09:22)hoseyn نوشته: (2012-01-02 ساعت 00:39)Hediyeh نوشته: (2012-01-01 ساعت 23:57)such نوشته: با سلام به دوستان عزیز
در ادامه بحث آخر میخواستم بدونم کیس ما که سه نفر است. برای اینکه مالیات ندیم فقط 30000 دلار میتونیم ببریم؟
واگر بیشتر بخواهیم ببریم مالتش چقدر است.؟
بله دوست عزیز، شما سه نفر میتونید ۳۰۰۰۰ دلار با خودتون ببرید. بیشتر از اون شامل مالیات میشه که متاسفانه میزان اونو نمیدونم! از دوستان اگر کسانی در این زمینه اطلاعات کامل دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن.
دوستان عزيز هيچ يك چنين قانوني نيست كه بيش از 10.000 دلار ماليات دارد. شما يك ميليون دلار ببر. اين فقط براي مباحث پول شويي است كه شما بايد در مبدا ورودي اگر بيش از 10000 تا داشته باشي اعلام كني و مدارك آن را موقع ريختن پول به حساب بانكي به مدير بانك نشون بدهي. والا اونها از خداشونه كه كسي هر چه بيشتر پول وارد كشورشون كنه.
بنابراين نگران نباشيد و هر چقدر لازم داريد ببريد و صادقانه هم در فرودگاه ورودي اعلام كنيد.
در تایید فرمایش شما من فکر میکنم وقتی میخواهید پول از کشوری خارج کنید قانون و بند و بست هست. حالا آیا دلار خارج کردن از ایران محدودیت داره؟ به خصوص با وضعیت کنونی ارز آیا محدودیتی تعیین نکردند؟
پارسال که فکر میکنم بیشتر از 5000 تا نمیتونستی از ایران خارج کنی.....
اگه بیشتر داری خارج میکنی باید جاهایی جا سازی کنی تا پیدا نکند یا نفهمند..
چون اگه بگی بیشتر از 5000 تا داری میگن باید اضافه اش رو برگردونی به همراهت. و احجازه خروجش رو نداری که برای ما مهاجران 1 دلار هم اضافخ بردن غنیمته!!
اما برای ورود به امریکا هرچی داری راستش رو بگو...اونا نه ازت میگیرذن.نه مالیات میخوره.فقط باید عنوان کنی تا بدونند که با خودت چه قدر اوردی
برای خودتون هم بهتره چون اگه بعد ها تو بانک گذاشتی و یا چیزی خریدی بهت گیر ندن که پول از کجا اوردی؟/
موفق باشی
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-02 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-02 ساعت 18:39 توسط kopol.)
با توجه به تعمیرات ساختمانی سفارت آنکارا در فوریه و عدم پذیرش ویزاهای غیر مهاجرتی موارد قابل اشاره رو خدمتتون اعلام می کنم
1- دکتر آونگان سرش خلوت تره و بهتر می تونید از ایشون وقت بگیرید پس زیاد عجله نکنید وبهترین زمان ممکن رو رزرو بکنید
2- از صف های طولانی اول صبح جلوی درب مطب دکتر آونگان و همچنین سفارت هم نباید خبری باشه
3- بلیط هواپیما هم باید بهتر گیرتون بیاد چون تعداد مسافران به تبع کمتر می شوند
4-در مورد هتل هم همینطوره چون مسافران غیر مهاجراتی نمی آیند و هوا هم سرد هست به احتمال خیلی زیاد هتلها اکثراً جای خالی رو باید داشته باشند
5- و اما مورد آخر اینه که دیگه باید روند ویزاهای یکضرب شروع بشه ، پس با انرژی مثبت بروید برای مصاحبه و این انرژی رو به افیسر هم منتقل کنید، همه ما می تونیم پس بهش اعتقاد داشته باشیم
و نکته آخر اینه که هرچه سریعتر نسبت به تهیه دلار اقدام کنید ، متاسفانه امروز نرخ دلار تا 1780 تومان هم بالا رفت و با این اوصاف کار سختی رو در پیش روداریم و بنظرم داریم پر هزینه ترین مصاحبه سالهای اخیر رو تجربه می کنیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15