کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام دوست عزیز
شما به احتمال خیلی زیاد may یا jun مصاحبتون هست.وقتی بولتن مربوط به کیس شما( اعلام شد برید و واکسن هاتون رو بزنید.
شما میتونید بعد از اینکه ویزاتون رو به سلامتی گرفتید برید امریکا و پاس سفید بگیرید.(با پاس سفید میتونید 2 سال خارج از خاک امریکا باشید)و برگردید هند درستون که تموم شد برید امریکا.
اگر مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیتون رو دارید سابقه کار لازم نداریدو مدرک لیسانستون هم که اصلا مهم نیست.اما بهتره ریز نمراتتونو از دانشگاه بگیرید که نشون بدید دارید درس میخونید.اگرم پرسیدندچرا امریکا؟ بگین برای ساختن اینده بهتر دیگه.
در ضمن شماره ی شما اصلا بالا نیست هستند دوستانی که کیس نامبرشون 75000هست پس نگرانی بی مورده.لطف کنید قبل از پرسش سایت رو خوب مطالعه کنید چون این سوالات بسیار رایج هستند.

کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-01-03 ساعت 15:46)behzadb57 نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 15:24)leilit نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 14:15)كاميلا نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 13:41)hoseyn نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 13:28)leilit نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم و باز هم تشکر
من و شوهرم دو سال توی دانشگاه پیام نور حق التدریس درس دادیم نه بیمه بودیم و نه کارمندشون بودیم. توی فرم هایی هم که فرستادیم نوشتیم هر دو بیکاریم (واقعا هم بیکاریم !!). شوهرم هنوز دانشجو هست و اونجا هم نوشتیم .حالا به نظر دوستان اگر روز مصاحبه پرسیدن بگیم یا نه؟ میترسم مشکل ساز شه!!
چون توي فرمها نگفتيد بهتره كه قضيه را باز نكرده و همينطور كه رسما اعلام كرديد،‌ادامه بدهيد. فقط دقت كنيد ازتون توي سايت دانشگاه اسمي نباشه يا اينكه جايي رزومه نداده باشيد مخصوصا روي اينترنت و با آب وتاب تدريس را اعلام كرده باشيد. كه ممكنه سه بشهBig Grin
من هم چند سالي به صورت حق التدريس در چند دانشگاه تدريس داشتم و با توجه به اينكه دوستان فرموده بودند اگر مساله اي بدون اينكه ما در فرمها اعلام كنيم بعدا مشخص بشه به ضرر ماست و از طرفي چون كيس من بالا بود و ترس از كليرنس طولاني باعث شد تا من به طور كامل در هر جايي كه تدريس داشتم حتي 1 ترم رو هم اعلام كنم. حداقل اينطوري خيالم راحت تره و كسي نميتونه بگه كه شما چرا پنهان كاري كرديد.هر چند دليل ما از مطرح نكردن اين مساله بي اهميت بودن ان باشه نه واقعا پنهان كاري.
ممنون دوستان
نمیدونم چرا ولی هنوز هم به نظر من شغل نیست و اون موقع اصلا فکر هم بش فکر نکردم!!
ما نمر ه های بچه ها توی سیستم گلستان رد میکنیم به نظرتون میتونن چک کنن و بفهمند؟ استرس دارم!!
دوست عزيز كار درستي كردين كه اعلام نكردين و اونا به هيچ عنوان نمي تونند اين رو چك كنند
دروغ گفتن كار درستي نيست ولي بعضي مواقع بهتر چيزايي كه شك برانگيزه ننويسين
من كارمند دولتم و خانمم چند وقتي توي يكي دوتا شركت خصوصي كار كرده بود يكسال هم تدريس كرده بود ولي كليرنس من خيلي زودتر از خانمم اومد
كه كاملا برخلاف منطقه
خانمم چون همه كاراش رو نوشته بود داشت ويزا رو از دست مي داد و بعد از بيش از هفت ماه روزاي آخر سپتامبر ويزاش اومد پس دليل نداره همه چي رو بگين
اونا به هيچ طريقي نه مي تونن و نه اين قدر هزينه مي كنند چون تعداد نفرات و زماني كه براي چك بايد بزارن رو در نظر بگيرين و كار توي سيستمهاي دولتي رو كه يك كار كوچك چقدر زمانبره پس واقع بين باشين
و پيروز
خیلی خیلی ممنونم دوست عزیزم. مثل خوره این مساله فکرم رو به هم ریخته بود. خیالم خیلی راحتتر شد. ممنونم Smile
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:

دوست نازنین ممنون از راهنمای جامع و مفیدت، اسپانسر من واسه من یه فرم 1040 مال سال 2010 فرستاده + فرم پر شده ی I134 من توی راهنمای سفارت هم ندیدم تاکیدی بر تعداد سال داشته باشه، فقط نوشته بود آخرین گزارش پرداخت مالیات، نظر شما چیه؟ مدارک اسپانسر کافی نیست؟

(2012-01-01 ساعت 10:37)tenesi نوشته:  
(2012-01-01 ساعت 00:51)Amir Hussein نوشته:  دوستای گل واسه اسپانسر فرم پر شده ی I-134 و 1040 کافیه دیگه؟ بعد می شه آنلاین بفرسته من اسکن شدش و پرینت کنم ببرم؟

ممنونم
کلیه مدارک مورد نیاز اسپانسر برای برندگان لاتاری :

برندگان لاتاری در صورت داشتن اسپانسر احتیاج به فرم I-134 دارند. اسپانسر باید فرم I-134 رو تکمیل ، پرینت و امضاء کنه و اصل فرم امضاء شده رو براتون پست کنه و شما هم اصل فرم امضاء شده رو به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

فرم های مالیاتی 1040 و/یا w2 برای 3 سال اخیر ( 2011 - 2010 - 2009 ) . من نمیدونم مالیات سال 2012 رو چه زمانی پرداخت می کنند . اگر پرداخت کردند باید 2012 - 2011 - 2010 رو برای شما ارسال کنند. دقیق نمی دونم اما گویا یکی از این فرم ها مربوط به کارفرماست و یکی مربوط به کارمند. در این صورت اسپانسر شما اگر فقط کارفرما یا اگر فقط کارمند باشد ، یک مدل از این فرم ها را در اختیار خواهد داشت و برای شما ارسال خواهد کرد (نگران نباشید چون خود اسپانسر میدونه باید کدوم فرم را بفرسته برای شما). اسپانسر این فرم ها رو اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

از برخی هم کپی پاسپورت اسپانسر خواسته شده. بهتره اسپانسر پاسپورتشو (حتی اگر شده فقط صفحه اول) اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

منابع:

Instructions For Diversity Visa Applicants

سفرنامه های 2012

برگ آبی که من دریافت کردم ( روی صفحه و پشت صفحه )

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:
راستی، کپی فرم 1040 کافیه دیگه؟ اصل و که فک نکنم کسی بفرسته.

(2012-01-03 ساعت 22:50)Amir Hussein نوشته:  دوست نازنین ممنون از راهنمای جامع و مفیدت، اسپانسر من واسه من یه فرم 1040 مال سال 2010 فرستاده + فرم پر شده ی I134 من توی راهنمای سفارت هم ندیدم تاکیدی بر تعداد سال داشته باشه، فقط نوشته بود آخرین گزارش پرداخت مالیات، نظر شما چیه؟ مدارک اسپانسر کافی نیست؟

(2012-01-01 ساعت 10:37)tenesi نوشته:  
(2012-01-01 ساعت 00:51)Amir Hussein نوشته:  دوستای گل واسه اسپانسر فرم پر شده ی I-134 و 1040 کافیه دیگه؟ بعد می شه آنلاین بفرسته من اسکن شدش و پرینت کنم ببرم؟

ممنونم
کلیه مدارک مورد نیاز اسپانسر برای برندگان لاتاری :

برندگان لاتاری در صورت داشتن اسپانسر احتیاج به فرم I-134 دارند. اسپانسر باید فرم I-134 رو تکمیل ، پرینت و امضاء کنه و اصل فرم امضاء شده رو براتون پست کنه و شما هم اصل فرم امضاء شده رو به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

فرم های مالیاتی 1040 و/یا w2 برای 3 سال اخیر ( 2011 - 2010 - 2009 ) . من نمیدونم مالیات سال 2012 رو چه زمانی پرداخت می کنند . اگر پرداخت کردند باید 2012 - 2011 - 2010 رو برای شما ارسال کنند. دقیق نمی دونم اما گویا یکی از این فرم ها مربوط به کارفرماست و یکی مربوط به کارمند. در این صورت اسپانسر شما اگر فقط کارفرما یا اگر فقط کارمند باشد ، یک مدل از این فرم ها را در اختیار خواهد داشت و برای شما ارسال خواهد کرد (نگران نباشید چون خود اسپانسر میدونه باید کدوم فرم را بفرسته برای شما). اسپانسر این فرم ها رو اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

از برخی هم کپی پاسپورت اسپانسر خواسته شده. بهتره اسپانسر پاسپورتشو (حتی اگر شده فقط صفحه اول) اسکن و برای شما ایمیل کنه و شما اینجا پرینت بگیرید و به همراه سایر مدارکتون پست کنید به سفارت.

منابع:

Instructions For Diversity Visa Applicants

سفرنامه های 2012

برگ آبی که من دریافت کردم ( روی صفحه و پشت صفحه )

شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چند تا سوال اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید
1-آیا به نظر شما می شه که بلیط رفت رو با ایران ایر رفت و برگشت رو با ترکیش ؟؟؟؟؟؟؟ کسی تابحال این مدلی بلیط گرفته ؟؟؟؟
2- بهترین زمان ممکن برای گرفتن نوبت از دکتر آونگان چه زمانیه ؟؟؟؟
3- من چند روز پیش رفتم بانک مسکن مانده حساب بگیرم و رئیس بانک گفت ما پرینت فارسی می گیریم و یک نامه هم روش می زنیم و می فرستیم اداره روابط بین الملل در تهران و ممکنه 10 روز طول بکشه تا جوابش بیاد ، می خواستم بپرسم کسی از بانک مسکن گواهی لاتین گرفته و آیا برای اونها هم این مدلی بوده ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
(2012-01-04 ساعت 00:49)kopol نوشته:  سلام دوستان
چند تا سوال اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید
1-آیا به نظر شما می شه که بلیط رفت رو با ایران ایر رفت و برگشت رو با ترکیش ؟؟؟؟؟؟؟ کسی تابحال این مدلی بلیط گرفته ؟؟؟؟
2- بهترین زمان ممکن برای گرفتن نوبت از دکتر آونگان چه زمانیه ؟؟؟؟
3- من چند روز پیش رفتم بانک مسکن مانده حساب بگیرم و رئیس بانک گفت ما پرینت فارسی می گیریم و یک نامه هم روش می زنیم و می فرستیم اداره روابط بین الملل در تهران و ممکنه 10 روز طول بکشه تا جوابش بیاد ، می خواستم بپرسم کسی از بانک مسکن گواهی لاتین گرفته و آیا برای اونها هم این مدلی بوده ؟؟؟
1- بله ميشه ولي نكنيد. چون هزينه اش تقريبا 1.5 برابر يك بليط ميشه. حسن اين كار چيه؟
2و3- نمي دونم
Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: **USA**
(2012-01-04 ساعت 14:48)mansour*** نوشته:  با درود
دلار الان 1400شده میتوانید تهیه کنید الان،البته احتمال اینکه پایین تر بیاد زیاده.
نه آقا اين نرخ صوري هست و صرافي ها نمي فروشن به اين قيمت. من چندتا رو زير پا گذاشتم همه شون مي خندن و ميگن به ما دستور داده بانك بزنيد فروش 1400 و خريد 1390 ولي كو ارز؟؟؟؟Big Grin
الان ديدم دنياي اقتصاد زده 1560 داره فروخته ميشهSadSad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2012-01-04 ساعت 15:58)mansour*** نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 15:43)hoseyn نوشته:  
دلار الان 1400شده میتوانید تهیه کنید الان،البته احتمال اینکه پایین تر بیاد زیاده.
نه آقا اين نرخ صوري هست و صرافي ها نمي فروشن به اين قيمت. من چندتا رو زير پا گذاشتم همه شون مي خندن و ميگن به ما دستور داده بانك بزنيد فروش 1400 و خريد 1390 ولي كو ارز؟؟؟؟Big Grin
من امروز 5500تا گرفتم 1400 البته پشیمانم چون پایین تر میادفکر میکنم.
www.mesghal.com
آقا آدرس بده ما هم بخريم. يا اگه واقعا پشيموني همه اش را بفروش به ماWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2012-01-04 ساعت 16:28)mansour*** نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 16:14)hoseyn نوشته:  
www.mesghal.com
عزیزمن ازیک فروشنده خارجی که اومده بودچهارراه استانبول خریدم 20هزارتاداشت پول زیادتوکارتم نبودبردمش بانک پول بهش دادم البته پس ازخریددلم شورافتادکه نکنه دلارقلابی باشه‏"من الان توی ماشین هستم بامبایل دارم جواب میدم سرعت سایت خیلی خرابه ودلیلشونمیدونم فقط ازبچه هاخواهش دارل گول دلالها وسوداگرها رانخورنداین بازی فقط جنگ روانی هستش نرخ دلار خارج ازعلم اقصادفعلی است وبزودی نرخ کذایی آن پایین میاد.
www.mesghal.com
عزیزمن ازیک فروشنده خارجی که اومده بودچهارراه استانبول خریدم 20هزارتاداشت پول زیادتوکارتم نبودبردمش بانک پول بهش دادم البته پس ازخریددلم شورافتادکه نکنه دلارقلابی باشه‏"من الان توی ماشین هستم بامبایل دارم جواب میدم سرعت سایت خیلی خرابه ودلیلشونمیدونم فقط ازبچه هاخواهش دارل گول دلالها وسوداگرها رانخورنداین بازی فقط جنگ روانی هستش نرخ دلارفعلی خارج ازعلم اقصادفعلی است وبزودی نرخ کذایی آن پایین میاد.

سلام دوست عزیز خیلی خوب خریدی در مملکت ما هر چیزی که رفت بالا بایین نیامده روی سکه هم همین حرفها رو میزدند
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: kopol
(2012-01-04 ساعت 16:45)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 15:43)hoseyn نوشته:  نه آقا اين نرخ صوري هست و صرافي ها نمي فروشن به اين قيمت. من چندتا رو زير پا گذاشتم همه شون مي خندن و ميگن به ما دستور داده بانك بزنيد فروش 1400 و خريد 1390 ولي كو ارز؟؟؟؟Big Grin
www.mesghal.com
عزیزمن ازیک فروشنده خارجی که اومده بودچهارراه استانبول خریدم 20هزارتاداشت پول زیادتوکارتم نبودبردمش بانک پول بهش دادم البته پس ازخریددلم شورافتادکه نکنه دلارقلابی باشه‏"من الان توی ماشین هستم بامبایل دارم جواب میدم سرعت سایت خیلی خرابه ودلیلشونمیدونم فقط ازبچه هاخواهش دارل گول دلالها وسوداگرها رانخورنداین بازی فقط جنگ روانی هستش نرخ دلار خارج ازعلم اقصادفعلی است وبزودی نرخ کذایی آن پایین میاد.
(2012-01-04 ساعت 15:43)hoseyn نوشته:  نه آقا اين نرخ صوري هست و صرافي ها نمي فروشن به اين قيمت. من چندتا رو زير پا گذاشتم همه شون مي خندن و ميگن به ما دستور داده بانك بزنيد فروش 1400 و خريد 1390 ولي كو ارز؟؟؟؟Big Grin
www.mesghal.com
عزیزمن ازیک فروشنده خارجی که اومده بودچهارراه استانبول خریدم 20هزارتاداشت پول زیادتوکارتم نبودبردمش بانک پول بهش دادم البته پس ازخریددلم شورافتادکه نکنه دلارقلابی باشه‏"من الان توی ماشین هستم بامبایل دارم جواب میدم سرعت سایت خیلی خرابه ودلیلشونمیدونم فقط ازبچه هاخواهش دارل گول دلالها وسوداگرها رانخورنداین بازی فقط جنگ روانی هستش نرخ دلارفعلی خارج ازعلم اقصادفعلی است وبزودی نرخ کذایی آن پایین میاد.

سلام دوست عزیز خیلی خوب خریدی در مملکت ما هر چیزی که رفت بالا بایین نیامده روی سکه هم همین حرفها رو میزدند

سلام عزیزان این حرفا تمام شا یعه است نرخ دلار الان 1590 تا 1620 می فروشند من به همه توصیه می کنم گول نخورید دلارتونا تهیه کنید سریعتر چون نرخ دلار خیلی بالا می ره از من کوچکتر این حرفا قبول کنید این نرخی که زدن تو سایت دولت دستور داده دست فروشارا می خوان بگیرن این دولت بزرگترین دروغ گویی که دنیا تا حالا به خودش دیده این همه دروغ بهتون گفته هنوزم اینقدر ساده اید شما ملت
تو 33این سال یکی به من بگه این دولت چه کار مفیدی برا ملت کرده فقط دروغ دزدی زور به ملت توهین الواتی کار مفید نمی کنه که
حالا ببینید این خط این نشون ----- ///// Cool
تشکر کنندگان: hoseyn ، SH1A2R3
اگرچه حرفهاي شما را تصديق مي كنم ولي من توي ارانيكو ديدم كه صرفي وليعصر 1544 فروخته امروز.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2012-01-04 ساعت 17:33)mahmoudi نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 16:45)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-04 ساعت 16:14)hoseyn نوشته:  [quote='mansour***' pid='150965' dateline='1325676532']
www.mesghal.com
(2012-01-04 ساعت 15:58)mansour*** نوشته:  من امروز 5500تا گرفتم 1400 البته پشیمانم چون پایین تر میادفکر میکنم.
www.mesghal.com

سلام عزیزان این حرفا تمام شا یعه است نرخ دلار الان 1590 تا 1620 می فروشند من به همه توصیه می کنم گول نخورید دلارتونا تهیه کنید سریعتر چون نرخ دلار خیلی بالا می ره از من کوچکتر این حرفا قبول کنید این نرخی که زدن تو سایت دولت دستور داده دست فروشارا می خوان بگیرن این دولت بزرگترین دروغ گویی که دنیا تا حالا به خودش دیده این همه دروغ بهتون گفته هنوزم اینقدر ساده اید شما ملت
تو 33این سال یکی به من بگه این دولت چه کار مفیدی برا ملت کرده فقط دروغ دزدی زور به ملت توهین الواتی کار مفید نمی کنه که
حالا ببینید این خط این نشون ----- ///// Cool
[/quo
این کسی که می گه خریدم 1400 به خدا داره دروغ می گه از خود دولت چرا شک دارید زنگ بزنید صرافی ببینید چنده داره مثل این دولت دروغ می گه از خودشونه باور ندارید چرا زنگ نمی زنید صرافی بپرسیدTongue

(2012-01-04 ساعت 17:42)hoseyn نوشته:  اگرچه حرفهاي شما را تصديق مي كنم ولي من توي ارانيكو ديدم كه صرفي وليعصر 1544 فروخته امروز.

نه اگه واقعا داره می ده بخرید خیلی خوبه بخرید
به حرف این دولت گوش ندیدSad
بچه ها حالا اقای ناظم میاد نوشته های منا پاک می کنه می گی نه ببینید اونم مثل دولت حرفایه مردما که حقیقت باشه پاک می کنه اقای ناظم لطفا منطقی باشید چون سایت از شماست منا فیلتر نکنید
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت اساتید محترم
لازم میدونم که یه نکته خیلی حساس رو برای دوستان عزیز باز کنم تا خدایی نکرده کسی تو این وضع بازار ضرر نکنه و یا حداقل آگاهانه ضرر کنه.
ببینید طبق بازار بورس جهانی در این لحظه که من دارم اینو مینویسم نرخ برابری دلار به لیره برابر است با 1.876
خوب این یعنی هر دلار برابر است با 1.876 لیره.
طبق قیمتهایی که من در وبسایتهای مختلف ایرانی دیدم دلار رو زده 1400 و لیره رو زده 900 تومن
یعنی با این حساب نرخ برابریشون میشه 1.55 که خیلی با بازار جهانی متفاوته و کاملا مشخصه که درست نیست
حالا این وسط اشکال کار از کجاست؟
اگه فرض کنیم قیمت دلار در ایران درسته پس در این صورت لیره باید 746 تومن باشه و اگر قیمت لیره درسته دلار باید 1688 تومن باشه.
طبق نوسانات چند روزه که قیمت لیره ثابت مونده و قیمت دلار داره اینور و اونور میشه راحت میشه نتیجه گرفت که اونی که درست نیست قیمت دلاره. پس بهتون پیشنهاد میکنم که اگر جایی دیدین که دلار رو زیر 1688 تومن میفروشن وقت رو هدر ندین و حتی شده خونتون رو هم بفروشین و همشو دلار بخرین. چون در آینده ای نزدیک جهش خیلی زیادی رو شاهد خواهیم بود.
البته این نظر شخصی من هستش.
موفق باشید
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: mahmoudi ، alexander ، Hediyeh ، SallyD ، t.azimaie ، aden
(2012-01-04 ساعت 18:08)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
لازم میدونم که یه نکته خیلی حساس رو برای دوستان عزیز باز کنم تا خدایی نکرده کسی تو این وضع بازار ضرر نکنه و یا حداقل آگاهانه ضرر کنه.
ببینید طبق بازار بورس جهانی در این لحظه که من دارم اینو مینویسم نرخ برابری دلار به لیره برابر است با 1.876
خوب این یعنی هر دلار برابر است با 1.876 لیره.
طبق قیمتهایی که من در وبسایتهای مختلف ایرانی دیدم دلار رو زده 1400 و لیره رو زده 900 تومن
یعنی با این حساب نرخ برابریشون میشه 1.55 که خیلی با بازار جهانی متفاوته و کاملا مشخصه که درست نیست
حالا این وسط اشکال کار از کجاست؟
اگه فرض کنیم قیمت دلار در ایران درسته پس در این صورت لیره باید 746 تومن باشه و اگر قیمت لیره درسته دلار باید 1688 تومن باشه.
طبق نوسانات چند روزه که قیمت لیره ثابت مونده و قیمت دلار داره اینور و اونور میشه راحت میشه نتیجه گرفت که اونی که درست نیست قیمت دلاره. پس بهتون پیشنهاد میکنم که اگر جایی دیدین که دلار رو زیر 1688 تومن میفروشن وقت رو هدر ندین و حتی شده خونتون رو هم بفروشین و همشو دلار بخرین. چون در آینده ای نزدیک جهش خیلی زیادی رو شاهد خواهیم بود.
البته این نظر شخصی من هستش.
موفق باشید

احسنت باریکلا افرین اینا می گن منطق ببینید استدلال بهتر این من بهت سر تعظیم فرود میارم Tongue
تشکر کنندگان: roghiyeh
دوستان خب شاید همتون از قمیت دلار در امروز خبر دارید (1400 تومن) . من میخواستم بخرم ولی با این وضع فعلا پشیمون شدم . هر چند هیچ خرید و فروشی در تهران انجام نمیشد. به نظرم بهتره که یه کم صبر کنیم تا قیمت ها ثابت شه بعد اقدام به خرید دلار کرد.
همتون رو دوست دارم
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: Hediyeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان