موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
شما به احتمال خیلی زیاد may یا jun مصاحبتون هست.وقتی بولتن مربوط به کیس شما( اعلام شد برید و واکسن هاتون رو بزنید.
شما میتونید بعد از اینکه ویزاتون رو به سلامتی گرفتید برید امریکا و پاس سفید بگیرید.(با پاس سفید میتونید 2 سال خارج از خاک امریکا باشید)و برگردید هند درستون که تموم شد برید امریکا.
اگر مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیتون رو دارید سابقه کار لازم نداریدو مدرک لیسانستون هم که اصلا مهم نیست.اما بهتره ریز نمراتتونو از دانشگاه بگیرید که نشون بدید دارید درس میخونید.اگرم پرسیدندچرا امریکا؟ بگین برای ساختن اینده بهتر دیگه.
در ضمن شماره ی شما اصلا بالا نیست هستند دوستانی که کیس نامبرشون 75000هست پس نگرانی بی مورده.لطف کنید قبل از پرسش سایت رو خوب مطالعه کنید چون این سوالات بسیار رایج هستند.
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چند تا سوال اگر ممکنه راهنمایی بفرمائید
1-آیا به نظر شما می شه که بلیط رفت رو با ایران ایر رفت و برگشت رو با ترکیش ؟؟؟؟؟؟؟ کسی تابحال این مدلی بلیط گرفته ؟؟؟؟
2- بهترین زمان ممکن برای گرفتن نوبت از دکتر آونگان چه زمانیه ؟؟؟؟
3- من چند روز پیش رفتم بانک مسکن مانده حساب بگیرم و رئیس بانک گفت ما پرینت فارسی می گیریم و یک نامه هم روش می زنیم و می فرستیم اداره روابط بین الملل در تهران و ممکنه 10 روز طول بکشه تا جوابش بیاد ، می خواستم بپرسم کسی از بانک مسکن گواهی لاتین گرفته و آیا برای اونها هم این مدلی بوده ؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
اگرچه حرفهاي شما را تصديق مي كنم ولي من توي ارانيكو ديدم كه صرفي وليعصر 1544 فروخته امروز.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت اساتید محترم
لازم میدونم که یه نکته خیلی حساس رو برای دوستان عزیز باز کنم تا خدایی نکرده کسی تو این وضع بازار ضرر نکنه و یا حداقل آگاهانه ضرر کنه.
ببینید طبق بازار بورس جهانی در این لحظه که من دارم اینو مینویسم نرخ برابری دلار به لیره برابر است با 1.876
خوب این یعنی هر دلار برابر است با 1.876 لیره.
طبق قیمتهایی که من در وبسایتهای مختلف ایرانی دیدم دلار رو زده 1400 و لیره رو زده 900 تومن
یعنی با این حساب نرخ برابریشون میشه 1.55 که خیلی با بازار جهانی متفاوته و کاملا مشخصه که درست نیست
حالا این وسط اشکال کار از کجاست؟
اگه فرض کنیم قیمت دلار در ایران درسته پس در این صورت لیره باید 746 تومن باشه و اگر قیمت لیره درسته دلار باید 1688 تومن باشه.
طبق نوسانات چند روزه که قیمت لیره ثابت مونده و قیمت دلار داره اینور و اونور میشه راحت میشه نتیجه گرفت که اونی که درست نیست قیمت دلاره. پس بهتون پیشنهاد میکنم که اگر جایی دیدین که دلار رو زیر 1688 تومن میفروشن وقت رو هدر ندین و حتی شده خونتون رو هم بفروشین و همشو دلار بخرین. چون در آینده ای نزدیک جهش خیلی زیادی رو شاهد خواهیم بود.
البته این نظر شخصی من هستش.
موفق باشید
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
موضوعها: 1
رتبه:
47
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان خب شاید همتون از قمیت دلار در امروز خبر دارید (1400 تومن) . من میخواستم بخرم ولی با این وضع فعلا پشیمون شدم . هر چند هیچ خرید و فروشی در تهران انجام نمیشد. به نظرم بهتره که یه کم صبر کنیم تا قیمت ها ثابت شه بعد اقدام به خرید دلار کرد.
همتون رو دوست دارم
به امید موفقیت همه