کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام
من در فرمهای اولیه نوشتم شاغل هستم اما میخوام بازنشسته بشم ایا به کی سی سی اطلاع بدم ؟ ویا اساسن کار درستی هست آلان این کار را انجام بدم ؟ ممنون میشم اگر اطلاع موثقی
به من بدهید
باز هم ممنون
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 10:23)کیانا نوشته:  سلام
من در فرمهای اولیه نوشتم شاغل هستم اما میخوام بازنشسته بشم ایا به کی سی سی اطلاع بدم ؟ ویا اساسن کار درستی هست آلان این کار را انجام بدم ؟ ممنون میشم اگر اطلاع موثقی
به من بدهید
باز هم ممنون

دوست عزيز اگه اتفاقي قرار بيافته هيچ لزومي نداره بگين. بعد هم كه افتاد مي تونيد اطلاع بديد و به نظر من كار همچين چيز واجبي نيست وقتي افسر پرسيد بهش بگيد
من دوستاني رو ديدم كه بواسطه اتفاقي كه قرار بيافته و نيوفتاده خبري رو گفتن كه كارشون به مشكل اساسي خورد. مثل آقايي كه قرار بود از خانمش جدا بشه ولي مدارك طلاقش تا روز مصاحبه تموم نشده بود و كيسش رد شد پس عجله نكنيد و در زمان خودش اقدام كنين
من وقتي رفتم مصاحبه دخترم 40 روزه بود و توي فرمها اسمش نبود منم خبر ندادم اونجا بدون هيچ سووال و جوابي بهم يك فرم اضافه دادند و براي اون توي سفارت كاراش رو كردم
موفق باشيد

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: Serendipity ، ali72 ، Hediyeh ، کیانا
(2012-01-02 ساعت 20:51)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-02 ساعت 20:03)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-01-01 ساعت 18:11)shs نوشته:  سلام به همه دوستان

حالا كه بعد از clearance خوردن و انتظار براي ايميل 9 سوالي و ارسال پاسخ اون ؛ به خواست خدا كلير شديم و مطمئن شدم كه پاسخم به اين 9 سوال معروف صحيح بوده فكر كردم كه بگم چطوري جواب دادم تا شايد براي كساني كه اين پروسه رو مثل من طي ميكنن براشون مفيد باشه.

با سلام و تشكر از لطفتون. ميشه لطفا بگيد كه اين ايمل 9 سوالي يا فرم 9 سوالي كي ارسال ميشه؟ آيا براي همه ارسال ميشه؟ آخه يه فرم 2 صفحه ايي هستش كه بايد قبل از سفر به آنكارا پر كنيم و بفرستيم اگه اون را پر كنيم باز هم اين ايمل 9 سوالي ارسال ميشه؟ چه فرقي با هم دارن؟ ممنون

با سلام من هم همان دو فرم رو برای سفارت فرستادم ولی اطلاعات بیشتر در این باره در ارسالی shs در تایبیک "کلیرینس برندگان 2012 "آمده است.

سلام دوستان عزيز

خدمتتون عرض كنم كه بعد از مصاحبه اگه برگه آبي رو بتون بدن يعني كليرنس بخوريد ممكنه آفيسر به شما بگه كه امشب يا چند روز ديگه براتون ايميلي ميفرستم كه در مورد كارتون اطلاعات بيشتري مي پرسم.
اولاً اينكه همون شب منتظر ايميل نباشيد و اگه تا بعد از 10 روز هم نيومد وحشت نكنيد و سفارت رو ايميل بارون نكنيد.به ما گفت امشب ميفرستم ولي 10 روز بعد فرستاد پس صبور باشيد.
دوماً اينكه با آرامش و بدون عجله سوالارو همونطوري كه براتون در تاپيك كليرنس نوشتم جواب بدين.
رزومه خودتونو بايد در جواب يكي از سوالا بنويسين و رزومه خودتون و همسرتون(در صورت تاهل و شاغل بودن ايشون) رو به ايميلتون attach كنين.توصيه ميكنم در ضمن اينكه حقيقت رو در رزومه كاريتون مينويسين زياد رزومه شلوغ و مفصلي هم نفرستين.رزومه ساده تر = كلير شدن سريع تر
سوماً در جواب سوالي كه سفراتونو بايد بنويسين سفر آخرتون كه براي مصاحبه رفتين رو يادتون نره بنويسين.

اين ايميل 9 سوالي هيچ ربطي به اون فرمي كه قبل از مصاحبه به سفارت ميفرستين نداره.فكر كنم ايميل 9 سوالي براي كساني كه رشته هايي مثل مهندسي برق و مكانيك و.. دارن و كار دولتي دارن ارسال ميشه (در نهايت نميشه قطعا نظر داد)و به خودي خود اصلاً چيز بدي نيست.ما كه 24 روز بعد از ارسال پاسخ كلير شديم.

موفق باشين
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: Serendipity ، bakhshandehgy ، M.Haghighi
با سلام خدمت دوستان عزیزم و باز هم تشکر

من و شوهرم دو سال توی دانشگاه پیام نور حق التدریس درس دادیم نه بیمه بودیم و نه کارمندشون بودیم. توی فرم هایی هم که فرستادیم نوشتیم هر دو بیکاریم (واقعا هم بیکاریم !!). شوهرم هنوز دانشجو هست و اونجا هم نوشتیم .حالا به نظر دوستان اگر روز مصاحبه پرسیدن بگیم یا نه؟ میترسم مشکل ساز شه!!
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 13:28)leilit نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیزم و باز هم تشکر
من و شوهرم دو سال توی دانشگاه پیام نور حق التدریس درس دادیم نه بیمه بودیم و نه کارمندشون بودیم. توی فرم هایی هم که فرستادیم نوشتیم هر دو بیکاریم (واقعا هم بیکاریم !!). شوهرم هنوز دانشجو هست و اونجا هم نوشتیم .حالا به نظر دوستان اگر روز مصاحبه پرسیدن بگیم یا نه؟ میترسم مشکل ساز شه!!
چون توي فرمها نگفتيد بهتره كه قضيه را باز نكرده و همينطور كه رسما اعلام كرديد،‌ادامه بدهيد. فقط دقت كنيد ازتون توي سايت دانشگاه اسمي نباشه يا اينكه جايي رزومه نداده باشيد مخصوصا روي اينترنت و با آب وتاب تدريس را اعلام كرده باشيد. كه ممكنه سه بشهBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 13:41)hoseyn نوشته:  
چون توي فرمها نگفتيد بهتره كه قضيه را باز نكرده و همينطور كه رسما اعلام كرديد،‌ادامه بدهيد. فقط دقت كنيد ازتون توي سايت دانشگاه اسمي نباشه يا اينكه جايي رزومه نداده باشيد مخصوصا روي اينترنت و با آب وتاب تدريس را اعلام كرده باشيد. كه ممكنه سه بشهBig Grin
من هم چند سالي به صورت حق التدريس در چند دانشگاه تدريس داشتم و با توجه به اينكه دوستان فرموده بودند اگر مساله اي بدون اينكه ما در فرمها اعلام كنيم بعدا مشخص بشه به ضرر ماست و از طرفي چون كيس من بالا بود و ترس از كليرنس طولاني باعث شد تا من به طور كامل در هر جايي كه تدريس داشتم حتي 1 ترم رو هم اعلام كنم. حداقل اينطوري خيالم راحت تره و كسي نميتونه بگه كه شما چرا پنهان كاري كرديد.هر چند دليل ما از مطرح نكردن اين مساله بي اهميت بودن ان باشه نه واقعا پنهان كاري.

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان:

منم فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد . فقط اگه قراره شما پرینت حساب ارائه بدید منتظر باشید که آفیسر بپرسه شما که جفتتون بیکارید پس این پولارو از کجا آوردید.
خودتونو برای جواب دادن آماده کنید: ارث و کمک های خانواده و .... اینجور چیزا

در کل مساله مهمی نباید باشهRolleyes
تشکر کنندگان: behzadb57
(2012-01-03 ساعت 14:43)3rip نوشته:  

منم فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد . فقط اگه قراره شما پرینت حساب ارائه بدید منتظر باشید که آفیسر بپرسه شما که جفتتون بیکارید پس این پولارو از کجا آوردید.
خودتونو برای جواب دادن آماده کنید: ارث و کمک های خانواده و .... اینجور چیزا

در کل مساله مهمی نباید باشهRolleyes
ممنون دوست عزیز
اتفاقا خودم هم به این موضوع فکر کردم. خوب پدر و مادر هر دومون کمک کردن و میکنن ولی چه جوری باید ثابت کنیم؟ فقط میتونیم همین رو بگیم!
جمع تقریبی هزینه ها:

تشکر کنندگان: 3rip
توی این شهرستانها هیچ کاری نمیشه کرد!
10 روزه میخوام بلیط بگیرم هرروز این آژانسها یه چیزی میگن !
آخرش گفتن فقط یکشنبه و چهارشنبه ( اونم صبح زود)به آنکارا پرواز دارن. یعنی من که شغل دولتی دارم و کلی مشکل برای مرخصی گرفتن باید حداقل یک هفته اونجا باشم!!!
پس چطور بعضی دوستان صحبت از روزهای شنبه و پنچشنبه و پروازهای عصر و .... میکنن!
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: kopol
(2012-01-03 ساعت 14:15)كاميلا نوشته:  
من هم چند سالي به صورت حق التدريس در چند دانشگاه تدريس داشتم و با توجه به اينكه دوستان فرموده بودند اگر مساله اي بدون اينكه ما در فرمها اعلام كنيم بعدا مشخص بشه به ضرر ماست و از طرفي چون كيس من بالا بود و ترس از كليرنس طولاني باعث شد تا من به طور كامل در هر جايي كه تدريس داشتم حتي 1 ترم رو هم اعلام كنم. حداقل اينطوري خيالم راحت تره و كسي نميتونه بگه كه شما چرا پنهان كاري كرديد.هر چند دليل ما از مطرح نكردن اين مساله بي اهميت بودن ان باشه نه واقعا پنهان كاري.
ممنون دوستان
نمیدونم چرا ولی هنوز هم به نظر من شغل نیست و اون موقع اصلا فکر هم بش فکر نکردم!!
ما نمر ه های بچه ها توی سیستم گلستان رد میکنیم به نظرتون میتونن چک کنن و بفهمند؟ استرس دارم!!
جمع تقریبی هزینه ها:

تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 15:23)M_star1316 نوشته:  توی این شهرستانها هیچ کاری نمیشه کرد!
10 روزه میخوام بلیط بگیرم هرروز این آژانسها یه چیزی میگن !
آخرش گفتن فقط یکشنبه و چهارشنبه ( اونم صبح زود)به آنکارا پرواز دارن. یعنی من که شغل دولتی دارم و کلی مشکل برای مرخصی گرفتن باید حداقل یک هفته اونجا باشم!!!
پس چطور بعضی دوستان صحبت از روزهای شنبه و پنچشنبه و پروازهای عصر و .... میکنن!

دوست عزيز ايران اير روز هاي يكشنبه و چهارشنبه به آنكارا پرواز داره و اگر ميبينيد دوستاني به غير از اين روزها به آنكارا رفتند بدونيد كه يا غير مستقيم رفتند يا با تركيش(آنادولو)
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان: M_star1316
(2012-01-03 ساعت 15:24)leilit نوشته:  
(2012-01-03 ساعت 14:15)كاميلا نوشته:  
ممنون دوستان
نمیدونم چرا ولی هنوز هم به نظر من شغل نیست و اون موقع اصلا فکر هم بش فکر نکردم!!
ما نمر ه های بچه ها توی سیستم گلستان رد میکنیم به نظرتون میتونن چک کنن و بفهمند؟ استرس دارم!!
دوست عزيز كار درستي كردين كه اعلام نكردين و اونا به هيچ عنوان نمي تونند اين رو چك كنند
دروغ گفتن كار درستي نيست ولي بعضي مواقع بهتر چيزايي كه شك برانگيزه ننويسين
من كارمند دولتم و خانمم چند وقتي توي يكي دوتا شركت خصوصي كار كرده بود يكسال هم تدريس كرده بود ولي كليرنس من خيلي زودتر از خانمم اومد
كه كاملا برخلاف منطقه
خانمم چون همه كاراش رو نوشته بود داشت ويزا رو از دست مي داد و بعد از بيش از هفت ماه روزاي آخر سپتامبر ويزاش اومد پس دليل نداره همه چي رو بگين
اونا به هيچ طريقي نه مي تونن و نه اين قدر هزينه مي كنند چون تعداد نفرات و زماني كه براي چك بايد بزارن رو در نظر بگيرين و كار توي سيستمهاي دولتي رو كه يك كار كوچك چقدر زمانبره پس واقع بين باشين
و پيروز

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: kopol ، 3rip
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من چند تا سؤال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
شماره کیس نامبرم 2012 هست و چهار رقم اخرش 40XXX
میخام بدونم حدودا کی وقت مصاحبه ام هست و کی باید برم برای واکسیناسیون .من دانشجوی هند هستم و از اینجا اقدام کردم
آیا میشه اینجا درسم و تموم کنم و بعد برم ؟ چون دو سال از درسم مونده
و اینکه اگه ازم پرسیدن هدفت از رفتن به آمریکا چیه من چه جوابی بهتره بدم و چون نه سابقه کاری دارم و لیسانسمو هنوز نگرفتم که اونجا اگه رفتم بتونم یه شغل معمولی داشته باشم
ودر آخر اینکه هر کسی که میره سفارت برای مساحبه اگر شرایطش رو داشته باشه قبولش میکنند و بهش ویزاشو میدن .من سوالم اینه که با توجه به شماره کیس نامبرم که خیلی زمانش دیر هست آیا شانس گرفتن ویزا برای من هم هست
ببخشید اگه سوالام زیاده .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
وتشکر میکنم به خاطر به راه اندازی این سایته خوبتون که میتونیم سوال هایی که داریم رو بپرسیم
تشکر کنندگان:
(2012-01-03 ساعت 17:11)امیرحسین قاسم زاده نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من چند تا سؤال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
شماره کیس نامبرم 2012 هست و چهار رقم اخرش 40XXX
میخام بدونم حدودا کی وقت مصاحبه ام هست و کی باید برم برای واکسیناسیون .من دانشجوی هند هستم و از اینجا اقدام کردم
آیا میشه اینجا درسم و تموم کنم و بعد برم ؟ چون دو سال از درسم مونده
و اینکه اگه ازم پرسیدن هدفت از رفتن به آمریکا چیه من چه جوابی بهتره بدم و چون نه سابقه کاری دارم و لیسانسمو هنوز نگرفتم که اونجا اگه رفتم بتونم یه شغل معمولی داشته باشم
ودر آخر اینکه هر کسی که میره سفارت برای مساحبه اگر شرایطش رو داشته باشه قبولش میکنند و بهش ویزاشو میدن .من سوالم اینه که با توجه به شماره کیس نامبرم که خیلی زمانش دیر هست آیا شانس گرفتن ویزا برای من هم هست
ببخشید اگه سوالام زیاده .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
وتشکر میکنم به خاطر به راه اندازی این سایته خوبتون که میتونیم سوال هایی که داریم رو بپرسیم

از یچه‌های 2012 شماره کیس‌نامبرهای بالاتر هم داریم، مثلا 60000 یا 70000، اصلا نگران نباشید. (البته اونا هم نباید نگران باشند)
به نظر من شما یا May یا June کارنت میشین، البته این فقط حدسه و هیچ قطعیتی نداره.

اینطور که از دوستان مهاجرسرایی شنیدم بهتره زمان مصاحبه بگید که برای زندگی و اقامت دائم میرید آمریکا، تا شانس ویزا گرفتن رو از دست ندید.

در مورد باقی سوالاتتون هم نظری ندارم Big Grin
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام به دوستان.می خواستم بدونم الان میشه محل مصاحبه رو تغییر بدم؟الان نامه های سری اول و فرستادم و زمان و محل مصاحبه مشخص شده. می خوام اگه بشه به جای انکارا برم ابوظبی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان