موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در فرمهای اولیه نوشتم شاغل هستم اما میخوام بازنشسته بشم ایا به کی سی سی اطلاع بدم ؟ ویا اساسن کار درستی هست آلان این کار را انجام بدم ؟ ممنون میشم اگر اطلاع موثقی
به من بدهید
باز هم ممنون
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیزم و باز هم تشکر
من و شوهرم دو سال توی دانشگاه پیام نور حق التدریس درس دادیم نه بیمه بودیم و نه کارمندشون بودیم. توی فرم هایی هم که فرستادیم نوشتیم هر دو بیکاریم (واقعا هم بیکاریم !!). شوهرم هنوز دانشجو هست و اونجا هم نوشتیم .حالا به نظر دوستان اگر روز مصاحبه پرسیدن بگیم یا نه؟ میترسم مشکل ساز شه!!
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-03 ساعت 13:41)hoseyn نوشته: (2012-01-03 ساعت 13:28)leilit نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزم و باز هم تشکر
من و شوهرم دو سال توی دانشگاه پیام نور حق التدریس درس دادیم نه بیمه بودیم و نه کارمندشون بودیم. توی فرم هایی هم که فرستادیم نوشتیم هر دو بیکاریم (واقعا هم بیکاریم !!). شوهرم هنوز دانشجو هست و اونجا هم نوشتیم .حالا به نظر دوستان اگر روز مصاحبه پرسیدن بگیم یا نه؟ میترسم مشکل ساز شه!!
چون توي فرمها نگفتيد بهتره كه قضيه را باز نكرده و همينطور كه رسما اعلام كرديد،ادامه بدهيد. فقط دقت كنيد ازتون توي سايت دانشگاه اسمي نباشه يا اينكه جايي رزومه نداده باشيد مخصوصا روي اينترنت و با آب وتاب تدريس را اعلام كرده باشيد. كه ممكنه سه بشه
من هم چند سالي به صورت حق التدريس در چند دانشگاه تدريس داشتم و با توجه به اينكه دوستان فرموده بودند اگر مساله اي بدون اينكه ما در فرمها اعلام كنيم بعدا مشخص بشه به ضرر ماست و از طرفي چون كيس من بالا بود و ترس از كليرنس طولاني باعث شد تا من به طور كامل در هر جايي كه تدريس داشتم حتي 1 ترم رو هم اعلام كنم. حداقل اينطوري خيالم راحت تره و كسي نميتونه بگه كه شما چرا پنهان كاري كرديد.هر چند دليل ما از مطرح نكردن اين مساله بي اهميت بودن ان باشه نه واقعا پنهان كاري.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
توی این شهرستانها هیچ کاری نمیشه کرد!
10 روزه میخوام بلیط بگیرم هرروز این آژانسها یه چیزی میگن !
آخرش گفتن فقط یکشنبه و چهارشنبه ( اونم صبح زود)به آنکارا پرواز دارن. یعنی من که شغل دولتی دارم و کلی مشکل برای مرخصی گرفتن باید حداقل یک هفته اونجا باشم!!!
پس چطور بعضی دوستان صحبت از روزهای شنبه و پنچشنبه و پروازهای عصر و .... میکنن!
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-03 ساعت 15:23)M_star1316 نوشته: توی این شهرستانها هیچ کاری نمیشه کرد!
10 روزه میخوام بلیط بگیرم هرروز این آژانسها یه چیزی میگن !
آخرش گفتن فقط یکشنبه و چهارشنبه ( اونم صبح زود)به آنکارا پرواز دارن. یعنی من که شغل دولتی دارم و کلی مشکل برای مرخصی گرفتن باید حداقل یک هفته اونجا باشم!!!
پس چطور بعضی دوستان صحبت از روزهای شنبه و پنچشنبه و پروازهای عصر و .... میکنن!
دوست عزيز ايران اير روز هاي يكشنبه و چهارشنبه به آنكارا پرواز داره و اگر ميبينيد دوستاني به غير از اين روزها به آنكارا رفتند بدونيد كه يا غير مستقيم رفتند يا با تركيش(آنادولو)
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من چند تا سؤال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
شماره کیس نامبرم 2012 هست و چهار رقم اخرش 40XXX
میخام بدونم حدودا کی وقت مصاحبه ام هست و کی باید برم برای واکسیناسیون .من دانشجوی هند هستم و از اینجا اقدام کردم
آیا میشه اینجا درسم و تموم کنم و بعد برم ؟ چون دو سال از درسم مونده
و اینکه اگه ازم پرسیدن هدفت از رفتن به آمریکا چیه من چه جوابی بهتره بدم و چون نه سابقه کاری دارم و لیسانسمو هنوز نگرفتم که اونجا اگه رفتم بتونم یه شغل معمولی داشته باشم
ودر آخر اینکه هر کسی که میره سفارت برای مساحبه اگر شرایطش رو داشته باشه قبولش میکنند و بهش ویزاشو میدن .من سوالم اینه که با توجه به شماره کیس نامبرم که خیلی زمانش دیر هست آیا شانس گرفتن ویزا برای من هم هست
ببخشید اگه سوالام زیاده .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
وتشکر میکنم به خاطر به راه اندازی این سایته خوبتون که میتونیم سوال هایی که داریم رو بپرسیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان.می خواستم بدونم الان میشه محل مصاحبه رو تغییر بدم؟الان نامه های سری اول و فرستادم و زمان و محل مصاحبه مشخص شده. می خوام اگه بشه به جای انکارا برم ابوظبی