کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان بهتر نیست بحث مربوط به دلار رو در تاپیک مرتبطش (پیش بینی قیمت دلار و زمان مناسب خرید دلار ) ادامه بدین؟
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: Omidooo ، faranak.n ، aden
سلام دوستان ميشه منو راهنمايي كنيد
من ديپلمه هستم ولي ديپلمم گم شده حالا بايد واسه ترجمه چيكار كنم؟
البته كپي برابر اصلشو دارم به درد ميخوره به نظرتون....
خيلي استرس دارم.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها

هر دم از اين باغ ..... مي رسد. جاي خالي رو با هرچي خودتون دوست داريد پر كنيد.

زمزمه هاي ملي شدن اينترنت داره به گوش ميرسه . اينطور كه پيداست ارتباطمون با اينترنت جهاني قطع ميشه. و يه شبكه داخلي خواهيم داشت مثل ادارات.

هرچند جدا كردن اينترنت ايران از جهان به طور 100 درصد و كامل امكان پذير نيست و شبيه يه جك ميمونه اما خب حتي اگه به 70 تا 80 درصد هم برسه مطمعنن ما لاتاري ها از همه بيشتر ضرر مي كنيم.

اونوقت چطور ميتونيم از كارنت شدن، كليرنس و ايميل هاي KCC‌ و سفارت با خبر بشيم ؟ نظر شماها چيه ؟
تشکر کنندگان: الی الی
سلام به همه دوستان.لطف کنيد يکي جواب بده.من مدرک دکتري دارم ولي استخدام رسمي هم هستم.آيا اين موضوع مشکلي ايجاد ميکنه يا نه؟
تشکر کنندگان:
بچه ها همه مواظب باشید و آنتی ویروس هاتون رو به روز کنید!

من از AVAST استفاده می کنم و تا الان حدود 70 تا حمله تروجانی به PC از مهاجر سرا بلاک شد، اسم تروجان JS:Agent-PL هست.

مدیران لطفا پیگیری کنند
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: hoda2012 ، saher
(2012-01-04 ساعت 23:53)t.azimaie نوشته:  بچه ها همه مواظب باشید و آنتی ویروس هاتون رو به روز کنید!

من از AVAST استفاده می کنم و تا الان حدود 70 تا حمله تروجانی به PC از مهاجر سرا بلاک شد، اسم تروجان JS:Agent-PL هست.

مدیران لطفا پیگیری کنند
بچه ها Kaspersky هم اگه آپدیت باشه جلوی این تروجان رو میگیره
(2012-01-05 ساعت 01:05)mansour*** نوشته:  بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای جدید به بانکها، سهمیه ارز مسافرتی - در بخش هوایی- به ازای هر نفر را از 2000 به 1000 دلار کاهش داد...................

هر دم از این باغ بَری میرسد
.......
گل بود به سبزه نیز آراسته شد
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان:
(2012-01-04 ساعت 20:11)mansour*** نوشته:  با درود
دوستانی که یکضرب ویزاگرفتند حتما وارد سایت www.ups.com.tr شده اند ووارد هستند اگر باکامپیوتروارد بشم پس از زدن کدرسیدپستی مربوطه که سفارت داده وپس از آن با زدن کلیداینتر صفحه پیگیری مرسوله پستی معلوم میشه اما وقتی با موبایل وارد این سایت میشم چطوری باید اینتر کنم؟ چون بدون زدن کلید اینتر سایت وارد مرحله نمایش پیگیری نمیشه این برام شما معما!!!
lمن یه ضرب بودم اما نتونستم چک کنم. چون مرکز ups تو استانبول بود تلفنی هم به نتیجه ای نرسیدم اما خودش فردا 12 ظهر اومد. ویزا رو میگم. امضاتون نشوت نمیده شرایطتت چیه که بیشتر راهنمایی کنم. اما اگه یه ضرب گرفتی و آنکارایی نگران نباش. صبر کن میاد.
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: mansour***
با سلام دوستانی که با پست آرامکس مدارکشون فرستادن به آنکارا لطفا منو راهنمایی کنند :
من 5 روز پیش مدارکمو پست کردم الن تو سایت آرامکس میرم برای پیگیری مرسولم این آخرین جایی که بستم رسیده
Location Date Activity

Istanbul,Turkey 01/03/2012 02:07 PM Shipment Delivered - STAMP
به نمایندگی آرامکس زنگ زدم میگه بستت رسیده ولی جواب درستی بهم نمیدن
همونجوری که میبینید لوکیشن زده استانبول : کسی تا حالا به این مورد بر خورده؟ من خیلی استرس گرفتم الان 13 روز مونده به مصاحبم دیگه وقتی برای ترجمه هم ندارنم .
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان:
سلام
این روزها بیش از هر وقت دیگه ای صحبت از داخلی شدن اینترنت هست و اینطور که میگن تا 22 بهمن این طرح به صورت کامل اجرا میشه !!!!! میخوام بدونم تکلیف ما چیه؟ چه جوری باید کارهامون رو دنبال کنیم؟ من نمیدونم اطلاعاتی که دارم چقدر درسته ولی ظاهرا" ای-میل آدرسها هم کلا" عوض میشه و وی پی ان هم از کار میافته !! خیلی نگران کننده هست . کسی میدونه چیکار باید کرد؟ یا اینکه کسی از دوستان هست که اطلاعات صحیح و دقیق تری دراختیارمون بذاره؟
شماره کیس : 2012AS0005xxxx
تاریخ مصاحبه: هفته آخر june برگه آبی
دریافت کلیرنس: 31 جولای
دریافت ویزا: 10 آگست 2012
تعداد افراد این کیس : 3 نفر
تاریخ ورود به امریکا: 2 DEC
تشکر کنندگان:
(2012-01-05 ساعت 12:46)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  با سلام دوستانی که با پست آرامکس مدارکشون فرستادن به آنکارا لطفا منو راهنمایی کنند :
من 5 روز پیش مدارکمو پست کردم الن تو سایت آرامکس میرم برای پیگیری مرسولم این آخرین جایی که بستم رسیده
Location Date Activity

همونجوری که میبینید لوکیشن زده استانبول : کسی تا حالا به این مورد بر خورده؟ من خیلی استرس گرفتم الان 13 روز مونده به مصاحبم دیگه وقتی برای ترجمه هم ندارنم .

با سلام دوست عزیز انشاله که مدارکت رسیده ولی شما می توانی به خود سفارت ایمیل بزنی و تاییده رسیدن مدارک رو بگیری البته چند روز بعد از رسیدن احتمالی آنها من خودم این کار رو کردم وتایید هم شد.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام دوستان لطفاً یکی راهنمایی کنه در کدوم قسمت فرم موجود در سایت دکتر آونگان باید تاریخ پیشنهادی روز معاینه رو تایپ کنیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: M_star1316 ، **USA** ، SH1A2R3
(2012-01-05 ساعت 12:03)saher نوشته:  سلام

توجه کنید. در صورتی که کار ضروری با سایت ندارید, از آن خارج شوید. این سایت فعلا" ضررش بیشتر از نفعش شده است. بصورت 5 ثانیه در میان تروجان ارسال میکند....

از اتصال طولانی مدت به این سایت خودداری کنید. در خصوص اطلاع رسانی در این موارد از مدیران سایت انتظار زیادتری میرفت!!
با سلام خدمت اساتید محترم
دوست عزیز چرا اینقدر خودتو باختی؟ مگه چی شده؟ فرض کنیم حدث شما درست باشه و این سایت آلوده به ویروسهایی شده باشه که قصد دارن اطلاعات کامپیوتر ما رو به جاهایی بفرستند. خوب چرا باید جلوی این کار رو بگیریم؟ مگه ما چیکار داریم میکنیم؟ نه جاسوس هستیم و نه اطلاعات جاسوسی در کامپیوترمون حمل میکنیم. بذار یه مثال برات بزنم تا خوب جا بیوفته. من وقتی که نوجوان بودم مامانم شبها جیبامو میگشت تا ببینه من تو راههای خلاف افتادم یا نه؟ من هم چون اینو میدونستم همیشه تو جیبام چیزایی رو میذاشتم که مورد تحسین باشن. مثل کتابهای جیبی قرآن و ورقه های امتحانی با نمره خوب و .... به نظر شما اگه من جیبامو قفل میزدم و یا حساسیت نشون میدادم چی میشد؟ معلومه که قفل رو میشکست و چه سیلی هم بهم میزد که چرا اینکارو کردم. لابد چیزای دیگه ای هم وجود دارن که من بیخبرم و شروع میکرد به گشتن کمد و زیر تشک و ... اونم جوری که دیگه من نتونم اوضاع رو کنترل کنم. پس بهتره بجای حساسیت به این موضوع سعی کنین کامپیوترتون رو پاک نگه دارین.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Hediyeh ، SH1A2R3
(2012-01-05 ساعت 15:40)kopol نوشته:  سلام دوستان لطفاً یکی راهنمایی کنه در کدوم قسمت فرم موجود در سایت دکتر آونگان باید تاریخ پیشنهادی روز معاینه رو تایپ کنیم

با سلام دوست عزیز زمانی که یک ماه مانده به روز مصاحبه تان وارد سایت دکتر اونگان شده و بعد از بر کردن فرم اولیه در صفحه بعدی آن جدولی میاید که بسته به روز وساعت قابل تایید از طرف شما است . زمان ها بصورت 5 دقیقی فاصله هستند که شما می توانید انتخاب نمایید.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3
دوستان یه سوال داشتم ، آیا میشه مدارک مالی رو روز مصاحبه با خودمون ببریم و الان با بقیه مدارک پست نکنیم ؟
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-01-05 ساعت 15:09)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 12:46)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  با سلام دوستانی که با پست آرامکس مدارکشون فرستادن به آنکارا لطفا منو راهنمایی کنند :
Location Date Activity

با سلام دوست عزیز انشاله که مدارکت رسیده ولی شما می توانی به خود سفارت ایمیل بزنی و تاییده رسیدن مدارک رو بگیری البته چند روز بعد از رسیدن احتمالی آنها من خودم این کار رو کردم وتایید هم شد.
سلام با نشکر از پاسخ شما به سفارت ایمیل زدم ولی این جواب بهم دادن:
Thank you for your inquiry. The Webmaster is not able answer e-mails about visas.
این ایمیل مگه درست نیست؟ webmasterankara@state.gov

2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت: