کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-01-05 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 15:56)roghiyeh نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 12:03)saher نوشته:  سلام

توجه کنید. در صورتی که کار ضروری با سایت ندارید, از آن خارج شوید. این سایت فعلا" ضررش بیشتر از نفعش شده است. بصورت 5 ثانیه در میان تروجان ارسال میکند....

از اتصال طولانی مدت به این سایت خودداری کنید. در خصوص اطلاع رسانی در این موارد از مدیران سایت انتظار زیادتری میرفت!!
با سلام خدمت اساتید محترم
دوست عزیز چرا اینقدر خودتو باختی؟ مگه چی شده؟ فرض کنیم حدث شما درست باشه و این سایت آلوده به ویروسهایی شده باشه که قصد دارن اطلاعات کامپیوتر ما رو به جاهایی بفرستند. خوب چرا باید جلوی این کار رو بگیریم؟ مگه ما چیکار داریم میکنیم؟ نه جاسوس هستیم و نه اطلاعات جاسوسی در کامپیوترمون حمل میکنیم. بذار یه مثال برات بزنم تا خوب جا بیوفته. من وقتی که نوجوان بودم مامانم شبها جیبامو میگشت تا ببینه من تو راههای خلاف افتادم یا نه؟ من هم چون اینو میدونستم همیشه تو جیبام چیزایی رو میذاشتم که مورد تحسین باشن. مثل کتابهای جیبی قرآن و ورقه های امتحانی با نمره خوب و .... به نظر شما اگه من جیبامو قفل میزدم و یا حساسیت نشون میدادم چی میشد؟ معلومه که قفل رو میشکست و چه سیلی هم بهم میزد که چرا اینکارو کردم. لابد چیزای دیگه ای هم وجود دارن که من بیخبرم و شروع میکرد به گشتن کمد و زیر تشک و ... اونم جوری که دیگه من نتونم اوضاع رو کنترل کنم. پس بهتره بجای حساسیت به این موضوع سعی کنین کامپیوترتون رو پاک نگه دارین.

این هم شد استدلال؟!!!
جناب پس شما هم اسباب توی منزل نگذارید مبادا سارق ببرد!!!فکر میکنیدمنطقیه؟
منظور من این نبود که هاردتون رو خالی کنید. فقط خواستم بگم که بهتره کارهای مشکوکی که بشه اسمشو جاسوسی یا هر چیز مشابه گذاشت نکنید. خودتون بهتر میدونید که الان همه ما در لبه تیغ هستیم و یک حرکت اشتباه کافیه که سرنوشتمون عوض بشه. همین. مطمئن باشین اگه یک حرفه ای بخواد به کامپیوتر ماها دسترسی داشته باشه کار سختی نیست و به راحتی میتونه این کار رو بکنه. آقایون متخصص بهتر میدونن که منظور من چیه.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3
(2012-01-05 ساعت 15:40)kopol نوشته:  سلام دوستان لطفاً یکی راهنمایی کنه در کدوم قسمت فرم موجود در سایت دکتر آونگان باید تاریخ پیشنهادی روز معاینه رو تایپ کنیم
سلام...روی روز و ساعت مورد نظر رفته و کلیک کنید.فرم باز شده
و مجددا کانفریم کنید..

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol ، SH1A2R3
(2012-01-05 ساعت 22:37)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 15:09)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 12:46)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  با سلام دوستانی که با پست آرامکس مدارکشون فرستادن به آنکارا لطفا منو راهنمایی کنند :
من 5 روز پیش مدارکمو پست کردم الن تو سایت آرامکس میرم برای پیگیری مرسولم این آخرین جایی که بستم رسیده
Location Date Activity

Istanbul,Turkey 01/03/2012 02:07 PM Shipment Delivered - STAMP
به نمایندگی آرامکس زنگ زدم میگه بستت رسیده ولی جواب درستی بهم نمیدن
همونجوری که میبینید لوکیشن زده استانبول : کسی تا حالا به این مورد بر خورده؟ من خیلی استرس گرفتم الان 13 روز مونده به مصاحبم دیگه وقتی برای ترجمه هم ندارنم .

با سلام دوست عزیز انشاله که مدارکت رسیده ولی شما می توانی به خود سفارت ایمیل بزنی و تاییده رسیدن مدارک رو بگیری البته چند روز بعد از رسیدن احتمالی آنها من خودم این کار رو کردم وتایید هم شد.
سلام با نشکر از پاسخ شما به سفارت ایمیل زدم ولی این جواب بهم دادن:
Thank you for your inquiry. The Webmaster is not able answer e-mails about visas.
این ایمیل مگه درست نیست؟ webmasterankara@state.gov
با سلام دوست عزیز همانطور که در این ایمیل گفته شده این آدرسی که شما با آن تماس گرفته اید باسخگو ویزای مهاجرتی نیست. آدرس صحیحCA-Ankara@ state.gov است . موفق باشید
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: kopol ، farzin_glad@yahoo.com ، SH1A2R3
دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم و همین اخیرآ مصاحبه دادم هیچگونه سوالی مبنی براینکه چرا میخوای بری امریکا از شما نمی پرسند.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان بچه دار یک سوال مهم لطفا جواب بدید...آیا بچه شما(زیر پنج سال)کارت ملی‌ داشت؟؟؟؟یا فقط شناسنامه آاش را که به فرمت جدید است و خودش شمارهٔ ملی‌ هم دارد را ترجمه کردید؟؟پسر من اصلا کارت ملی‌ ندارد و تا حالا هم فکر می‌کردم هیچ بچه‌ای ندارد!!!دیگه هم خیلی‌ دیره!!!!SadSadSad
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
(2012-01-06 ساعت 16:12)cmbt نوشته:  دوستان بچه دار یک سوال مهم لطفا جواب بدید...آیا بچه شما(زیر پنج سال)کارت ملی‌ داشت؟؟؟؟یا فقط شناسنامه آاش را که به فرمت جدید است و خودش شمارهٔ ملی‌ هم دارد را ترجمه کردید؟؟پسر من اصلا کارت ملی‌ ندارد و تا حالا هم فکر می‌کردم هیچ بچه‌ای ندارد!!!دیگه هم خیلی‌ دیره!!!!SadSadSad

نه دوست عزیز فکر میکنم بچه های زیر ۱۸سال شماره کارت ملی همان شماره شناسنامه است
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: cmbt
(2012-01-06 ساعت 17:10)کیانا نوشته:  
(2012-01-06 ساعت 16:12)cmbt نوشته:  دوستان بچه دار یک سوال مهم لطفا جواب بدید...آیا بچه شما(زیر پنج سال)کارت ملی‌ داشت؟؟؟؟یا فقط شناسنامه آاش را که به فرمت جدید است و خودش شمارهٔ ملی‌ هم دارد را ترجمه کردید؟؟پسر من اصلا کارت ملی‌ ندارد و تا حالا هم فکر می‌کردم هیچ بچه‌ای ندارد!!!دیگه هم خیلی‌ دیره!!!!SadSadSad

نه دوست عزیز فکر میکنم بچه های زیر ۱۸سال شماره کارت ملی همان شماره شناسنامه است
سلام نگران نباش دختر من 15 سال و کارت ملی نداره.همون شناسنامه کافی است

تشکر کنندگان: cmbt
سلام به همه دوستان ...لطفا دوستانی که می تونند انرژی مثبت ارسال کنند
با توجه به مسایل سیاسی و اقتصادی روحیه داغونه و نیاز به انرژی +++++
ممنون

تشکر کنندگان: 3rip ، FREE BIRD
ظاهر سایت مهاجرسرا آلوده به ویروس است چون ویروس کشها مانع باز شدنه سایت میشن و اعلام میکنند که سایت ویروس تروجان داره !!!!!
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: الی الی ، M_star1316
سلام به همگی. ما تو جدول پایینیه صفحه بولتن فوریه هستیم که بالاش نوشته این جدول برای ماه مارچ هست. حالا اگه کانفرمیشن نامبر رو تو ساین dvlottery وارد کنیم باید نامه دوم و تاریخ مصاحبه رو بده یا اینکه باید تا ماه بعد صبر کنیم؟؟
شماره کیس :2012AS25xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:7 Jan
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 Feb
تاریخ مصاحبه: 16 April
تاریخ کلیرنس:4 june
تاریخ دریافت ویزا:28 june
تاریخ ورود به آمریکا :به زودی
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات این کیس :3 نفر
تشکر کنندگان:
من هم همين مشكل رو دارم تا حالا هم چند بار ايميل زدم به سفارت جواب ندادند .از اونايي كه رفتند مصاحبه همچين مشكلي داشتند؟

(2012-01-06 ساعت 10:41)M.Haghighi نوشته:  
(2012-01-05 ساعت 12:46)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  با سلام دوستانی که با پست آرامکس مدارکشون فرستادن به آنکارا لطفا منو راهنمایی کنند :
من 5 روز پیش مدارکمو پست کردم الن تو سایت آرامکس میرم برای پیگیری مرسولم این آخرین جایی که بستم رسیده
Location Date Activity

همونجوری که میبینید لوکیشن زده استانبول : کسی تا حالا به این مورد بر خورده؟ من خیلی استرس گرفتم الان 13 روز مونده به مصاحبم دیگه وقتی برای ترجمه هم ندارنم .

با سلام دوست عزیز انشاله که مدارکت رسیده ولی شما می توانی به خود سفارت ایمیل بزنی و تاییده رسیدن مدارک رو بگیری البته چند روز بعد از رسیدن احتمالی آنها من خودم این کار رو کردم وتایید هم شد.
Thank you for your inquiry. The Webmaster is not able answer e-mails about visas.
با سلام دوست عزیز همانطور که در این ایمیل گفته شده این آدرسی که شما با آن تماس گرفته اید باسخگو ویزای مهاجرتی نیست. آدرس صحیحCA-Ankara@ state.gov است . موفق باشید

تشکر کنندگان:
(2012-01-07 ساعت 15:09)adambarfi نوشته:  من هم همين مشكل رو دارم تا حالا هم چند بار ايميل زدم به سفارت جواب ندادند .از اونايي كه رفتند مصاحبه همچين مشكلي داشتند؟

(2012-01-06 ساعت 10:41)M.Haghighi نوشته:  
Location Date Activity

نگراان نباش و سفارت تا لحظه آخر به من گفته بود مدارک نرسیده. ولی آرامکس گفته بود رسیده و خیلی نگران بودم. ولی رسیده بود.!
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: nazanin_nik
دوستان عزیز من نمیدونم اینجا جای مناسبی برای طرح این پرسش هست یا خیر.
از دوستانی که امتحان تافل ای بی تی دادند خواهش میکنم اگه معلم خوب یا کلاس زبان خوبی میشناسید برای من توی پیغام ها معرفی کنید.
پیشاپیش ممنونم
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-01-07 ساعت 18:51)shabnam 88 نوشته:  دوستان عزیز من نمیدونم اینجا جای مناسبی برای طرح این پرسش هست یا خیر.
از دوستانی که امتحان تافل ای بی تی دادند خواهش میکنم اگه معلم خوب یا کلاس زبان خوبی میشناسید برای من توی پیغام ها معرفی کنید.
پیشاپیش ممنونم

دوست عزیز من آبان ماه امتحان دادم. اول بستگی به سطح زبانت داره.برو تو سایت apply abroad.org بچه های اونجا خیلی بت کمک مکنن.ولی باید وقت بذاری براش.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
سلام.جهت ارسال مدارک به سفارت قبل از مصاحبه.....آیا اصل مدارک ترجمه شده را بفرستم یا کپی آنها را...ممنون از شما

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان