2012-01-06 ساعت 00:15
(2012-01-05 ساعت 23:19)mansour*** نوشته:منظور من این نبود که هاردتون رو خالی کنید. فقط خواستم بگم که بهتره کارهای مشکوکی که بشه اسمشو جاسوسی یا هر چیز مشابه گذاشت نکنید. خودتون بهتر میدونید که الان همه ما در لبه تیغ هستیم و یک حرکت اشتباه کافیه که سرنوشتمون عوض بشه. همین. مطمئن باشین اگه یک حرفه ای بخواد به کامپیوتر ماها دسترسی داشته باشه کار سختی نیست و به راحتی میتونه این کار رو بکنه. آقایون متخصص بهتر میدونن که منظور من چیه.(2012-01-05 ساعت 15:56)roghiyeh نوشته:(2012-01-05 ساعت 12:03)saher نوشته: سلامبا سلام خدمت اساتید محترم
توجه کنید. در صورتی که کار ضروری با سایت ندارید, از آن خارج شوید. این سایت فعلا" ضررش بیشتر از نفعش شده است. بصورت 5 ثانیه در میان تروجان ارسال میکند....
از اتصال طولانی مدت به این سایت خودداری کنید. در خصوص اطلاع رسانی در این موارد از مدیران سایت انتظار زیادتری میرفت!!
دوست عزیز چرا اینقدر خودتو باختی؟ مگه چی شده؟ فرض کنیم حدث شما درست باشه و این سایت آلوده به ویروسهایی شده باشه که قصد دارن اطلاعات کامپیوتر ما رو به جاهایی بفرستند. خوب چرا باید جلوی این کار رو بگیریم؟ مگه ما چیکار داریم میکنیم؟ نه جاسوس هستیم و نه اطلاعات جاسوسی در کامپیوترمون حمل میکنیم. بذار یه مثال برات بزنم تا خوب جا بیوفته. من وقتی که نوجوان بودم مامانم شبها جیبامو میگشت تا ببینه من تو راههای خلاف افتادم یا نه؟ من هم چون اینو میدونستم همیشه تو جیبام چیزایی رو میذاشتم که مورد تحسین باشن. مثل کتابهای جیبی قرآن و ورقه های امتحانی با نمره خوب و .... به نظر شما اگه من جیبامو قفل میزدم و یا حساسیت نشون میدادم چی میشد؟ معلومه که قفل رو میشکست و چه سیلی هم بهم میزد که چرا اینکارو کردم. لابد چیزای دیگه ای هم وجود دارن که من بیخبرم و شروع میکرد به گشتن کمد و زیر تشک و ... اونم جوری که دیگه من نتونم اوضاع رو کنترل کنم. پس بهتره بجای حساسیت به این موضوع سعی کنین کامپیوترتون رو پاک نگه دارین.
این هم شد استدلال؟!!!
جناب پس شما هم اسباب توی منزل نگذارید مبادا سارق ببرد!!!فکر میکنیدمنطقیه؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم