کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام دوستانی که فرمشونو فرستادن آنکارا آدرسو چی نوشتن آخه يجا نوشته: The address is U.S. Embassy, Immigrant Visa Unit, 110 Ataturk Boulevard Kavaklidere, Ankara 06100 Turkey.
يجا نوشته يه جا ديگه نوشته:
ANKARA EMBASSY OF THE UNITED STATES VISA UNIT 110 ATATURK BULVARI KAVAKLIDERE ANKARA TURKEY 90-312-426-5470 X 230
البته خودم فکر ميکنم دومی کامل تر باشه ،
راجع به گواهيه ازدواج نوشته 2 تا کپی،آيا برايه ايرانيها هم دوتا لازمه بفرستيم؟
من خانومم قبول شده بايد پايان خدمت خودمو بفرستم يا ببرم با خودم کافيه؟
و آيا همراه مدارکتون فرم خواصی براي پر کردن مشخصات هست يا لازم نيست؟ و آيا کيس number رو مينويسين رو ترجمه هاتون يا نه؟
ممنون

تشکر کنندگان:
با درود ، 2 قطعه عکس باید جدید باشه یا همون عکسهایی که با فرم 120 و 230 فرستادیم رو می تونیم دوباره پرینت بگیریم و پست کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
سلام

از بچه های تهران کسی خونش شهرک غرب نیست ؟ نزدیک هرمزان. پیام خصوصی بده کار واجب دارم
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت اساتید محترم
دوستان تا دیروز هر صفحه ای رو که باز میکردم یدفعه 5 - 6 تا ویروس با آنتی ویروسم درگیری فیزیکی پیدا میکردن ولی امروز خبری نبود. به نظرتون چی شده؟ آنتی ویروس من ناک اوت شده یا ویروسها دارن از یه استراتژی دیگه استفاده میکنن؟ و یا اینکه سایت پاکسازی شده؟ خلاصه جریان چیه؟
از متخصصین محترم تقاضا میشود نظرشون رو بگن.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان:
(2012-01-10 ساعت 17:16)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
دوستان تا دیروز هر صفحه ای رو که باز میکردم یدفعه 5 - 6 تا ویروس با آنتی ویروسم درگیری فیزیکی پیدا میکردن ولی امروز خبری نبود. به نظرتون چی شده؟ آنتی ویروس من ناک اوت شده یا ویروسها دارن از یه استراتژی دیگه استفاده میکنن؟ و یا اینکه سایت پاکسازی شده؟ خلاصه جریان چیه؟
از متخصصین محترم تقاضا میشود نظرشون رو بگن.
دوستان مهاجرسرایی لطفا امضای خود در پروفایل را تکمیل کنید.
همچنان حملات ویروس ادامه داره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3
سلام دوستان یک سوال داشتم من امروز رفتم روابط بین الملل بانک مسکن و گواهی موجودی حساب لاتین رو با مهر روابط بین الملل بانک دریافت کردم حالا سوال من اینه که آیا پرینت حساب رو که به فارسی هست رو هم باید ببریم دارالترجمه ، بدهیم ترجمه کنن یا اینکه دیگه نیازی به ارائه پرینت به سفارت نیست و همون گواهی موجودی حساب لاتنین کفایت می کنه ؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، **USA**
سلام دوستان:
در آخر فرمی که باید همراه مدارک بفرستیم سفارت ، آدرسی در آمریکا بهمراه تلفن و ... خواسته و تاکید کرده که سفید نزاریم و حتما چیزی نوشته بشه! من که اونجا آدرسی ندارم باید چی بنویسم ؟
اگه زودتر جوابم رو بدین ممنون میشم باید همین امروز مدارکم رو بفرستم!
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: SH1A2R3
ویروس ها خیلی کمتر شده و الان از 20تا ویروس به 1-2تا رسیده...این یعنی مدیران درصدد برطرف کردن مشکلات هستند. خواستم همیشه غر نزنم یه بارم تشکر کرده باشن Wink دستشون درد نکنه
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: edge ، SH1A2R3 ، 3rip ، ozone
(2012-01-10 ساعت 23:36)kopol نوشته:  سلام دوستان یک سوال داشتم من امروز رفتم روابط بین الملل بانک مسکن و گواهی موجودی حساب لاتین رو با مهر روابط بین الملل بانک دریافت کردم حالا سوال من اینه که آیا پرینت حساب رو که به فارسی هست رو هم باید ببریم دارالترجمه ، بدهیم ترجمه کنن یا اینکه دیگه نیازی به ارائه پرینت به سفارت نیست و همون گواهی موجودی حساب لاتنین کفایت می کنه ؟؟

همون گواهي موجودي حساب لاتين كافيه. چيز ديگه اي نياز نيست ببريد. البته براي ما كه اينجوري بود.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316 ، kopol
(2012-01-11 ساعت 09:03)M_star1316 نوشته:  سلام دوستان:
در آخر فرمی که باید همراه مدارک بفرستیم سفارت ، آدرسی در آمریکا بهمراه تلفن و ... خواسته و تاکید کرده که سفید نزاریم و حتما چیزی نوشته بشه! من که اونجا آدرسی ندارم باید چی بنویسم ؟

منم همین مشکلو دارم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، M_star1316
(2012-01-11 ساعت 11:50)@hamid2003 نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 09:03)M_star1316 نوشته:  سلام دوستان:
منم همین مشکلو دارم
آدرس محلي است كه در آمريكا ساكن خواهيد شد و بايد حتما بدهيد. اگرچه در سفارت ويا در فرودگاه هم ميتوانيد عوضش كنيد. نمي دونم كسي اينجا را خالي فرستاده يا نه ولي اگر الان هم ننويسيد، بالاخره در سفارت بايد يك آدرس دوستي يا كسي را بدهيد والا كار تمام نمي شود.
Sad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: @hamid2003
دوستان اگه کسی بذون پاسپورت یه کشور همسایه رفته باشه بایدتو سفارت آنکارا بگه و تو برگه سفر های خارجی بنویسه ؟
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان:
(2012-01-11 ساعت 12:52)emran_no نوشته:  دوستان اگه کسی بذون پاسپورت یه کشور همسایه رفته باشه بایدتو سفارت آنکارا بگه و تو برگه سفر های خارجی بنویسه ؟
نه بابا! شما مگه دنبال دردسري؟Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، emran_no
سلام بچه ها یه سوال ؟؟؟
دیشب توی روزنامه همشهری چیزی خونم که تا الان رو روانم رفته...

اجرای کامل قانون جدید سربازی ار آخر دی

تیکه ای از این متن :
سردار کمالی در مورد بسترهی مورد نیاز برای اجرای شدن این قانون گفت : برای مثال در قانون جدید زمان اعزام مشمولین قبلا بر اساس سال صورت می گرفت . یعنی اگر فردی متولد اسفند ماه 73 بود باید از اول فروردین 90 سرباز می شد در حالی که بر اساس قانون جدید این فرد از اسفند سال 90 سرباز محسوب میشود ....

این خبر خوبیه ولی من که متولد 74 هستم حدودا 1ماه پیش پلیس+10 به من گفته بود پایان 91 مشمول میشم ولی بر اساس این حرف اردیبهشت 91
با توجه به کیس نامبرم من حدود تیرماه کارنت میشم و این یعنی ................
کسی میدونه اینجا چه خبره؟؟؟
کمکم کنید
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت اساتید محترم
دوستان یه سایت جالب پیدا کردم که شاید به درد بخوره لطفا یه نگاهی بندازین و نظرتون رو بگین
http://www.homestaybooking.com/
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: edge

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان