کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-01-11 ساعت 12:17)hoseyn نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 11:50)@hamid2003 نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 09:03)M_star1316 نوشته:  سلام دوستان:
در آخر فرمی که باید همراه مدارک بفرستیم سفارت ، آدرسی در آمریکا بهمراه تلفن و ... خواسته و تاکید کرده که سفید نزاریم و حتما چیزی نوشته بشه! من که اونجا آدرسی ندارم باید چی بنویسم ؟
اگه زودتر جوابم رو بدین ممنون میشم باید همین امروز مدارکم رو بفرستم!
منم همین مشکلو دارم
آدرس محلي است كه در آمريكا ساكن خواهيد شد و بايد حتما بدهيد. اگرچه در سفارت ويا در فرودگاه هم ميتوانيد عوضش كنيد. نمي دونم كسي اينجا را خالي فرستاده يا نه ولي اگر الان هم ننويسيد، بالاخره در سفارت بايد يك آدرس دوستي يا كسي را بدهيد والا كار تمام نمي شود.
Sad
ببخشید این فرمی که باید با مدارک بفرستیم سفارت چیه و از کجا میشه گرفت؟ در ضمن فرم اسپانسر I-134 هست یا I-864 ؟

کیس نامبر;2012as19xxx
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرم ها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ پرواز:
جمع هزینه ها: تا الان 140000 تومان
تشکر کنندگان:
(2012-01-11 ساعت 15:26)maryam_m نوشته:  
در آخر فرمی که باید همراه مدارک بفرستیم سفارت ، آدرسی در آمریکا بهمراه تلفن و ... خواسته و تاکید کرده که سفید نزاریم و حتما چیزی نوشته بشه! من که اونجا آدرسی ندارم باید چی بنویسم ؟
منم همین مشکلو دارم
آدرس محلي است كه در آمريكا ساكن خواهيد شد و بايد حتما بدهيد. اگرچه در سفارت ويا در فرودگاه هم ميتوانيد عوضش كنيد. نمي دونم كسي اينجا را خالي فرستاده يا نه ولي اگر الان هم ننويسيد، بالاخره در سفارت بايد يك آدرس دوستي يا كسي را بدهيد والا كار تمام نمي شود.Sad
ببخشید این فرمی که باید با مدارک بفرستیم سفارت چیه و از کجا میشه گرفت؟
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2012-01-11 ساعت 14:22)edge نوشته:  سلام بچه ها یه سوال ؟؟؟
دیشب توی روزنامه همشهری چیزی خونم که تا الان رو روانم رفته...

اجرای کامل قانون جدید سربازی ار آخر دی

تیکه ای از این متن :
سردار کمالی در مورد بسترهی مورد نیاز برای اجرای شدن این قانون گفت : برای مثال در قانون جدید زمان اعزام مشمولین قبلا بر اساس سال صورت می گرفت . یعنی اگر فردی متولد اسفند ماه 73 بود باید از اول فروردین 90 سرباز می شد در حالی که بر اساس قانون جدید این فرد از اسفند سال 90 سرباز محسوب میشود ....

این خبر خوبیه ولی من که متولد 74 هستم حدودا 1ماه پیش پلیس+10 به من گفته بود پایان 91 مشمول میشم ولی بر اساس این حرف اردیبهشت 91
با توجه به کیس نامبرم من حدود تیرماه کارنت میشم و این یعنی ................
کسی میدونه اینجا چه خبره؟؟؟
کمکم کنید

edge عزيز...

دوست عزيز در آن تاريخ كه شما ميگوييد ( ارديبهشت 91 ) از خانه خود هم بيرون...!!

سازمان نظام وظيفه هميشه براي دو سال ( در زمان صلح ) و 4 سال در زمان جنگ نيروي ذخيره بايد در نظر بگيرد.

از دو سال قبل كه سنتان 15 سال بود تا حالا، در شرايطي ميتوانستيد پاسپورت بگيريد كه:

1 - گواهي اشتغال به تحصيل ارائه دهيد.( اين گواهي بايد حداقل يك سال تحصيلي را برايتان پوشش دهد )

2 - در صورت داشتن گواهي اشتغال به تحصيل بايد حداقل 20 ميليون تومان

وثيقه به سازمان نظام وظيفه بپردازيد تا به شما مجوز خروج از كشور را براي

مدت كوتاهي بدهند. ( توريستي با خانواده ... يك هفته اي ) ( اينكه به شما مجوز بدهند نيز قطعي نيست و بسته به شرايط شما فرق ميكند. متاسفانه

بدليل آنكه سن شما قانوني نيست بعيد ميدانم كه با احراز شرايط بالا نيز، به شما مجوز خروج از كشور را در شرايطي كه در هيئت خانواده نيستيد

بدهند. )( زمانها و ارقام بسته به شرايط متفاوت ميباشند و اينها كه نوشتم حداقل ميباشند... )

خلاصه شما در آن تاريخ بايد ( اعزام ) شويد. و هم اكنون نيز سرباز هستيد و پليس + 10 راهنمايي كاملي به شما نكرده است . شما براي صحت و سقم نوشته هاي من به يكي از سازمان هاي نظام وظيفه مراجعه نماييد.

تشکر کنندگان:
(2012-01-11 ساعت 15:35)saher نوشته:  

تیکه ای از این متن :
سردار کمالی در مورد بسترهی مورد نیاز برای اجرای شدن این قانون گفت : برای مثال در قانون جدید زمان اعزام مشمولین قبلا بر اساس سال صورت می گرفت . یعنی اگر فردی متولد اسفند ماه 73 بود باید از اول فروردین 90 سرباز می شد در حالی که بر اساس قانون جدید این فرد از اسفند سال 90 سرباز محسوب میشود ....

این خبر خوبیه ولی من که متولد 74 هستم حدودا 1ماه پیش پلیس+10 به من گفته بود پایان 91 مشمول میشم ولی بر اساس این حرف اردیبهشت 91
کمکم کنید

edge عزيز...

دوست عزيز در آن تاريخ كه شما ميگوييد ( ارديبهشت 91 ) از خانه خود هم بيرون...!!

سازمان نظام وظيفه هميشه براي دو سال ( در زمان صلح ) و 4 سال در زمان جنگ نيروي ذخيره بايد در نظر بگيرد.

از دو سال قبل كه سنتان 15 سال بود تا حالا، در شرايطي ميتوانستيد پاسپورت بگيريد كه:

1 - گواهي اشتغال به تحصيل ارائه دهيد.( اين گواهي بايد حداقل يك سال تحصيلي را برايتان پوشش دهد )

2 - در صورت داشتن گواهي اشتغال به تحصيل بايد حداقل 20 ميليون تومان

وثيقه به سازمان نظام وظيفه بپردازيد تا به شما مجوز خروج از كشور را براي

مدت كوتاهي بدهند. ( توريستي با خانواده ... يك هفته اي ) ( اينكه به شما مجوز بدهند نيز قطعي نيست و بسته به شرايط شما فرق ميكند. متاسفانه

بدليل آنكه سن شما قانوني نيست بعيد ميدانم كه با احراز شرايط بالا نيز، به شما مجوز خروج از كشور را در شرايطي كه در هيئت خانواده نيستيد

بدهند. )( زمانها و ارقام بسته به شرايط متفاوت ميباشند و اينها كه نوشتم حداقل ميباشند... )

خلاصه شما در آن تاريخ بايد ( اعزام ) شويد. و هم اكنون نيز سرباز هستيد و پليس + 10 راهنمايي كاملي به شما نكرده است . شما براي صحت و سقم نوشته هاي من به يكي از سازمان هاي نظام وظيفه مراجعه نماييد.
دوست عزیز من حدود 8 یا 9 ماه پیش بود یه سفر داشتم بدون وثیقه هم رفتم با پاسپورت خودم و هیچ مشکلی هم نداشتم
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: saher
(2012-01-11 ساعت 14:48)roghiyeh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
دوستان یه سایت جالب پیدا کردم که شاید به درد بخوره لطفا یه نگاهی بندازین و نظرتون رو بگین
http://www.homestaybooking.com/

خیلی سایت خوبی بود ممنونCool
تشکر کنندگان: roghiyeh ، SH1A2R3

تیکه ای از این متن :

کمکم کنید

دوست من
با توجه به کیس نامبر مشابه به نظر من پیش بینی شما برای کارنت شدن در تیر ماه بدبینانه است . اگر 42 هزار در تیر کارنت بشود پس 65 تا 75 هزار چه وقت باید کارنت شوند؟ به نظر بنده شما در اردیبهشت و حداکثر خرداد کارنت خواهید شد که از نظر سربازی به نفع شما هم هست.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام
توی سندهای جدید منزل یه قیمتی وجود داره که توی ترجمه هم اومده و قیمت خیلی خیلی پائینی هست . ممکنه سفارت این قیمت رو بعنوان قیمت منزل درنظر بگیره؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان: kopol
منم همین مشکلو دارم
آدرس محلي است كه در آمريكا ساكن خواهيد شد و بايد حتما بدهيد. اگرچه در سفارت ويا در فرودگاه هم ميتوانيد عوضش كنيد. نمي دونم كسي اينجا را خالي فرستاده يا نه ولي اگر الان هم ننويسيد، بالاخره در سفارت بايد يك آدرس دوستي يا كسي را بدهيد والا كار تمام نمي شود.
Sad
یعنی اگه آدرس رو عوض نکنیم باید حتما ورودمون همون جا باشه؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
سلام
من براي سربازي مجبور شدم حسابمو جابجا كنم و كردش مالي حساب جديد صفر هست.ايا بهتر هست كه از جفتشون كزارش ببرم؟ ايا اين به ضررم هست؟احتياج هست كه توضيح بدم براشون؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: kopol
(2012-01-11 ساعت 22:39)M_star1316 نوشته:  
منم همین مشکلو دارم
Sad
یعنی اگه آدرس رو عوض نکنیم باید حتما ورودمون همون جا باشه؟

خیر دوست عزیز . شما میتونید از یه جای دیگه هم وارد شوید.
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: M_star1316 ، SH1A2R3
(2012-01-11 ساعت 22:11)M_star1316 نوشته:  سلام
توی سندهای جدید منزل یه قیمتی وجود داره که توی ترجمه هم اومده و قیمت خیلی خیلی پائینی هست . ممکنه سفارت این قیمت رو بعنوان قیمت منزل درنظر بگیره؟
اساتید لطف کنن جواب بدن.این سوال منم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: M_star1316 ، mohammadm64
سلام
برای اخرین بار از دوستان می خواهم قوانین سایت را رعایت کرده و از گفتن حرفهای سی یا سی جدا خودداری کنند در صورت تکرار کاربر خاطی یک هفته محروم خواهد شد
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، ali72 ، jordanir ، Omidooo ، Hediyeh ، kopol ، mansour*** ، saher ، Ali Sepehr ، sinswimer ، alirezagh ، Linspire
(2012-01-11 ساعت 17:34)parsy631 نوشته:  

تیکه ای از این متن :

کمکم کنید

دوست من
با توجه به کیس نامبر مشابه به نظر من پیش بینی شما برای کارنت شدن در تیر ماه بدبینانه است . اگر 42 هزار در تیر کارنت بشود پس 65 تا 75 هزار چه وقت باید کارنت شوند؟ به نظر بنده شما در اردیبهشت و حداکثر خرداد کارنت خواهید شد که از نظر سربازی به نفع شما هم هست.

من با روندی که الان داره پیش میزه اصلا به خرداد امید ندارم
اخه اگه هم اون موقع باشه میوفته دقیقا تو امتحاناتم
ولی بحث اینه که پلیس + 10 به من گفته اخر 91 پس چرا الان ..........
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان:
(2012-01-12 ساعت 01:43)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 22:11)M_star1316 نوشته:  سلام
اساتید لطف کنن جواب بدن.این سوال منم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هم به همین دلیل از بردن سند خانه صرف نظر کردیم و فقط حساب بانکی‌ فرستادیم.میریم برای ویزا یک ضرب ،به امید خدا و دعا شما دوستان.Big Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: kopol ، SallyD
موضوع تا بررسی مدیران موقتا بسته شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel