کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
کاربر mahmoudi به دلیل داشتن بیش از یک اکانت، و همچنین فحاشی در پیام خصوصی برای همیشه از مهاجرسرا محروم شد.
از دوستانی که با گزارش به موقع ارسال ها به تیم مدیریت، به رفع مشکل کمک کردند تشکر می کنم.
User
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Omidooo ، parsy631 ، Serendipity ، Ali Sepehr ، Hediyeh ، faranak.n ، 3rip ، m86eb ، saher ، sinswimer ، alirezagh ، kopol ، frozen mind ، karbar123
(2012-01-12 ساعت 15:32)cmbt نوشته:  
(2012-01-12 ساعت 01:43)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 22:11)M_star1316 نوشته:  سلام
توی سندهای جدید منزل یه قیمتی وجود داره که توی ترجمه هم اومده و قیمت خیلی خیلی پائینی هست . ممکنه سفارت این قیمت رو بعنوان قیمت منزل درنظر بگیره؟
اساتید لطف کنن جواب بدن.این سوال منم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما هم به همین دلیل از بردن سند خانه صرف نظر کردیم و فقط حساب بانکی‌ فرستادیم.میریم برای ویزا یک ضرب ،به امید خدا و دعا شما دوستان.Big Grin
ولی من چاره ای جز فرستادنش نداشتم و همونطور فرستادم.
استدلالم هم اینه که قیمت نوشته شده حدود 700،000تومان هستش یعنی چیزی حدود 450 دلار ! به نظر من آفیسر که فرد آگاهی هستش حتما میدونه که این قیمت واقعی هیچ خونه ای نیست .
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2012-01-12 ساعت 15:15)edge نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 17:34)parsy631 نوشته:  
(2012-01-11 ساعت 14:22)edge نوشته:  سلام بچه ها یه سوال ؟؟؟
دیشب توی روزنامه همشهری چیزی خونم که تا الان رو روانم رفته...

اجرای کامل قانون جدید سربازی ار آخر دی

تیکه ای از این متن :
سردار کمالی در مورد بسترهی مورد نیاز برای اجرای شدن این قانون گفت : برای مثال در قانون جدید زمان اعزام مشمولین قبلا بر اساس سال صورت می گرفت . یعنی اگر فردی متولد اسفند ماه 73 بود باید از اول فروردین 90 سرباز می شد در حالی که بر اساس قانون جدید این فرد از اسفند سال 90 سرباز محسوب میشود ....

این خبر خوبیه ولی من که متولد 74 هستم حدودا 1ماه پیش پلیس+10 به من گفته بود پایان 91 مشمول میشم ولی بر اساس این حرف اردیبهشت 91
با توجه به کیس نامبرم من حدود تیرماه کارنت میشم و این یعنی ................
***ی میدونه اینجا چه خبره؟؟؟
کمکم کنید

دوست من
با توجه به کیس نامبر مشابه به نظر من پیش بینی شما برای کارنت شدن در تیر ماه بدبینانه است . اگر 42 هزار در تیر کارنت بشود پس 65 تا 75 هزار چه وقت باید کارنت شوند؟ به نظر بنده شما در اردیبهشت و حداکثر خرداد کارنت خواهید شد که از نظر سربازی به نفع شما هم هست.

من با روندی که الان داره پیش میزه اصلا به خرداد امید ندارم
اخه اگه هم اون موقع باشه میوفته دقیقا تو امتحاناتم
ولی بحث اینه که پلیس + 10 به من گفته اخر 91 پس چرا الان ..........

دوست عزیز

اخبار خوب:

"روندی که الان داره پیش میره " بدلیل ماه ژانویه هست و کارکنان سفارت در مرخصی هستند...

هر سال برای مارچ ( اعلام کارنت های یک ماه دیگر ) افزایش زیاد وجود دارد.

خلاصه شما در ماه فروردین و حداکثر اردیبهشت 1391 کارنت خواهید شد.

اخبار بد:

بر طبق قانون جدید شما در اردیبهشت 1391 مشمول محسوب میشوید.

توجه کنید که این قانون هنوز اجرایی نشده است و هیچ ابلاغی هنوز انجام نشده و عبور از مرز بر طبق همان حرفی میباشد که پلیس +10 به شما گفته است.

در حال حاضر متولدین 1373 تا پایان 1390 مهلت خروج دارند و متولدین 1374 تا پایان 1391 میتوانند ازمرز خارج شوند.

اینکه در سال جدید چه ابلاغی بیاید و برای عبور از مرز چه تغییراتی صورت بگیرد کاملا" نامشخص است و هیچ مرجعی الآن نمیتواند به شما در مورد آن گزارش درستی بدهد.

بر طبق قانون جدید ( که هنوز اجرایی نشده است و ابلاغ آن نیامده است ) اگر از تاریخ سالروز تولد شما یک روز بگذرد و شما سربازی نرفته باشید شما مشمول غایب محسوب میشوید. )

مشمول غایب چیست؟

مثلا" اگر فردی قرار است معافیت کفالت بگیرد و تاریخ ارائه در خواست خود را یک روز یعد از اینکه مشمول غایب شد ارئه بدهد, درخواست او بدلیل مشمول غایب بودن رسیدگی نمیشود.

در مورد گرفتن ویزای معالجه - دانشجویی ... هم همینطور است و اگر مشمول غایب باشد اصلا" رسیدگی نمیشود.

اگر فردی دانشگاه قبول شود و مشمول غایب باشد برای ثبت نام در دانشگاه مشکل خواهد داشت و گیر میدهند.

اگر فردی بعد از اینکه مشمول غایب شد بخواهد به سربازی اعزام شود, میگویند که اضافه خدمت میخورد ( اما این مورد رعایت نمیشود و 99 درصد مواقع بدون اضافه خدمت اعزام میگردد و بیشتر اوقات اعلام میشود که اضافه خدمت مشمولان غایب بخشیده شده است ولی سایر موارد در بالا به قوت خود باقی است )

روی هم رفته این تغییر قوانین به نفع شما نشده است زیرا بر طبق قانون قبلی شما تا پایان سال 1391 مهلت داشتید که ( مشمول ) نشوید.

توجه کنید ( مشمول شدن ) با تاریخ آخرین عبور از مرز متفاوت میباشد.

چیزی هم که آقای کمالی گفته است : زمان اعزام مشمولین - سرباز محسوب شدن

بوده است. این دو موضوع کاملا" با هم تفاوت دارند و دارای ابلاغیه های جداگانه هستند. خروج از کشور مربوط به اداره گذرنامه و اعزام به سربازی مربوط به سازمان نظام وظیفه میباشد.

اعزام یعنی همان روز هیجدهم که همه سربازها جمع میشوند و به سربازی میروند. سرباز محسوب شدن یعنی اگر نرود مشمول غایب شمرده میشود. ایشان در مطلب خود در باره تاریخ آخرین خروج از مرز چیزی نگفته است.

این موضوعی میباشد که شما باید در جستجوی آن باشید, نه تاریخ اعزام و یا سرباز محسوب شدن.

توجه کن دوست عزیز داشتن پاسپورت برای شما به منزله جواز خروج از مرز نمیباشد. زیرا تاریخ اعتبار پاسپورت 5 ساله است.

مراجعه حضوری خیلی بهتر از صحبت تلفنی میباشد ولی به هر حال شما میتوانید با تلفن : 51001 فرود گاه امام تماس بگیرید و بگویید با اداره گذرنامه کار دارم.

آنها در کمال ادب و با حوصله به شما پاسخ میدهند.

تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
اسپانسر من می خواد فرم i-134 رو برام پر کنه و از من پرسیده که قسمت 11 فرم (ساپورت به صورت intend باشه یا نه) چی باید بنویسه! دوستانی که تجربه دارن و این فرم رو بردن سفارت لطفاً کمکم کنن. منم درست نمی دونم که باید چی بنویسه برام اینجا.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
سلام
اگر اسپانسرتون آشنا است می تواند intend را در سوال 11 علامت بزند و بعد مدل آن را بنویسد مثلا all expenses includingfood ,domestic travel ,medical

insurance
برای مدت مشخص که در ادامه داخل پرانتز توضیح داده ولی اگر خیلی صمیمی نیستید do not intend را علامت می زند و توضیحی هم لازم ندارد.
این مورد فقط جهت اطلاع آنهاست ومیزان حمایت اسپانسر را مشخص می کند وهر کدام را علامت بزنند مشکلی ایجاد نمی کند
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من اول رفتم کانون وکلای دادگستری و با یک کارشناس صحبت کردم و گفتم برای سفارت می خواهم و قیمت را با ایشون طی کردم و قرار شد با دریافت مبلغ هشتاد هزار تومان برای من ارزیابی کنند وزیر آن نوشت برای ارایه به سفارت.
تشکر کنندگان:
(2012-01-13 ساعت 11:41)BESTDREAMS2012 نوشته:  سلام
اگر اسپانسرتون آشنا است می تواند intend را در سوال 11 علامت بزند و بعد مدل آن را بنویسد مثلا all expenses includingfood ,domestic travel ,medical

insurance
برای مدت مشخص که در ادامه داخل پرانتز توضیح داده ولی اگر خیلی صمیمی نیستید do not intend را علامت می زند و توضیحی هم لازم ندارد.
این مورد فقط جهت اطلاع آنهاست ومیزان حمایت اسپانسر را مشخص می کند وهر کدام را علامت بزنند مشکلی ایجاد نمی کند

خیلی ممنون دوست عزیز. من فکر می کردم اگر intend بزنه ساپورتش رو محدود تر داره می کنه و مسولیتش کمتره برای اسپانسر. یعنی اگر intend نزنه ساپورتش شامل همه چیز میشه؟ حالا به نظر شما کدومش بهتره؟ مثلاً بهش بگم بزنه برای 6 ماه جا و غذا یا اینکه بگم اصلاً intend نزنه برام ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
با درود به دوستان ، می خواستم بپرسم کسی مدارکش رو با TNT به سفارت آمریکا در ترکیه فرستاده یا خیر ، برای اینکه من شنیدم که TNT هیچ نامه ای رو برای سفارت آمریکا در هیچ جای دنیا نمی فرسته
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان:
آقا از آرامکس استفاده کن .
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
(2012-01-13 ساعت 14:16)mehdi3261 نوشته:  آقا از آرامکس استفاده کن .

مهدی جان توی شهر ما فقط TNT هست

تشکر کنندگان:
سلام دوباره و درخواست راهنمایی مجدد ، در فرم آنکارا در قسمت CONTACT INFORMATION SHEET در آیتم های زیر چی باید بنویسیم ؟:
1- LOCAL MAILING ADDRESS
2- US MAILING ADDRESS
3- ایمیل و شماره تلفن های خواسته شده مربوط به ماست یا مربوط به آدرس آمریکا و شخصی که در آمریکا معرفی کردیم تا گرین کارت به اون آدرس بره
4- مسافرتهای من بیشتر از خانه های موجود است بقیه مسافرتها رو کجا بنویسم ؟؟؟؟

تشکر کنندگان: **USA**
سلام بچه ها
من یک سوال داشتم ما خانواده 4 نفره هستیم که به ما گفته شد سه نفرمان ویزایمان آماده است و یک نفرمان باید مراحل اداری را طی کند. و ما خواستیم که ویزای هر 4 نفر را با هم بگیریم متاسفانه بعد از گذشت 76 روز هنوز جوابی به پرونده ما داده نشده می خواستم بدانم آیا کسی با این مشکل برخورد داشته یا نه؟ و این که به چه طریقی می توانیم به آنها اعلام کنیم که ویزای ما 3 نفر را بدهند تا زمانی که جواب یک نفر دیگر بیاید.
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2012-01-13 ساعت 17:31)kopol نوشته:  سلام دوباره و درخواست راهنمایی مجدد ، در فرم آنکارا در قسمت CONTACT INFORMATION SHEET در آیتم های زیر چی باید بنویسیم ؟:
1- LOCAL MAILING ADDRESS
2- US MAILING ADDRESS
3- ایمیل و شماره تلفن های خواسته شده مربوط به ماست یا مربوط به آدرس آمریکا و شخصی که در آمریکا معرفی کردیم تا گرین کارت به اون آدرس بره
4- مسافرتهای من بیشتر از خانه های موجود است بقیه مسافرتها رو کجا بنویسم ؟؟؟؟

1- LOCAL MAILING ADDRESS آدرس فعلی شما در ایران

2- US MAILING ADDRESS این هم آدرس شخصی هست که توی آمریکا قرار است که گرین کارت شما به اونجا ارسال بشه. همون ادرسی که توی فرم نوشتی که میخوای اونجا بری.

3 - مربوط به شماست ( ایمیل شما و تلفنهای شما )

4 - http://mohajersara.com/attachment.php?aid=238

4 - http://mohajersara.com/attachment.php?aid=239

4 - Please use additional blank sheet if needed.
اگر نیاز میباشد از یک صفحه خالی اضافی استفاده نمایید.

با Word یک صفحه اضافی تایپ کن کپل جان
تشکر کنندگان: emrah66 ، Serendipity ، kopol
بچه ها ما که از قبل برامون ساعت و روز مصاحبه معلوم شده میخاد از قبل یا صبح زود بریم سفارت و وقت بگیریم یا همون روز همینجوری با مدارک میریم در سفارت؟؟؟! ممنون

تشکر کنندگان:
سلام بچه ها.

یه سوال!می‌خواستم بدونم واسه فرستادنِ مدارکمون قبل از مصاحبه،آیا نیاز هست یه

فرم ۲ صفحه آیی که اطلاعات تحصیلی و کاری و سربازی و مسافرت‌های خارجیمون هست رو هم

بفرستیم؟ مرسی‌ از راهنماییتون.

کیس:2012AS000209XX * قبولی: JULY/16/11
ارسال فرمها: AGU/09/11 * کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:11/ 10/DES * مصاحبه:FEB/01/12
ویزا:MAY/30/2012 * ورود به آمریکا:JUL/17/12
گرین کارت :JUL/25/12
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان