کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
حتما بفرست . این فرم خیلی به کلیر شدنتون کمک میکنه...................
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 00:48)Nazgol66 نوشته:  بچه ها ما که از قبل برامون ساعت و روز مصاحبه معلوم شده میخاد از قبل یا صبح زود بریم سفارت و وقت بگیریم یا همون روز همینجوری با مدارک میریم در سفارت؟؟؟! ممنون

دوست عزیز میشه سوالتون رو واضح تر بپرسید. من که چیزی ازش متوجه نشدم
ولی کلی توضیح میدم که :
شما که تاریخ مصاحبه رو دریافت کردید مدارکی که لازمه ( تو میل براتون میفرسن) به همراه فرمی که اون رو هم باید پر کنید رو جوری پست کنید که 15 روز قبل از مصاحبتون به دست اونا برسه( حالا 1 یا 2 روز این ور اون ورم مشکلی نداره) بعد روز مصاحبه هم با اصل مدارک تشریف میبرید مصاحبه
به همین راحتی ٰ به همین خوشمزگی
ویزای دلپذیر آمریکا
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: amiry
(2012-01-13 ساعت 11:56)BESTDREAMS2012 نوشته:  سلام دوستان
من اول رفتم کانون وکلای دادگستری و با یک کارشناس صحبت کردم و گفتم برای سفارت می خواهم و قیمت را با ایشون طی کردم و قرار شد با دریافت مبلغ هشتاد هزار تومان برای من ارزیابی کنند وزیر آن نوشت برای ارایه به سفارت.

دوست عزیز منظورتون اگه ارزیابی ملک و یا مسکن باشه اصلا احتیاجی نیستا
فقط هزینه رو دستتون میذاره( به نظر من البته)
چون من خودم دو تا سند ملک ترجمه شده بردم بدون ارزیابی قیمت مشکلی هم پیش نیومد
به امید موفقیت همه
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
تشکر کنندگان:
[font=Arial]دوستانی که فوریه مصاحبه دارند باید تا 23 ژانویه مدارکشون رو بفرستند
[size=medium]
DV APPLICANTS WITH INTERVIEWS IN FEBRUARY – SUBMIT DOCUMENTS BEFORE JANAUARY 23

If you are a Diversity Visa applicant scheduled for an interview in February, 2012, you must send your required documents before January 23, 2012. If you do not, the Immigrant Visa Unit cannot guarantee that you will be interviewed on your scheduled date. Please visit http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf for instructions.
[/font][/size
]
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Hediyeh
سلام دوستان
ما که ابوظبی مصاحبه داریم لازم هست چیزی بفرسیم سفارت یا نه؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 18:29)leilit نوشته:  سلام دوستان
ما که ابوظبی مصاحبه داریم لازم هست چیزی بفرسیم سفارت یا نه؟

از اونجایی که من از اولین صفحه این تاپیک درش شرکت داشتم و پیگیر بودم از نوشته های بچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن میدونم که احتیاجی به این کار نیست ولی شخصا منبع رسمی در این باره ندیدم. دوستانی که اونجا مصاحبه داشتن هم اگه نظر بدن ممنون میشیم
به امید موفقیت همه
من یه پیشنهاد میخوام بدم:
اگه به همین تاپیک در سال 2011 مراجعه فرمایی میبینید که تنها 257 صفحه داره در صورتی که تاپیک ما در سال 2012 تا اینجا 223 تا
(خدا میدونه تا آخرش چند صفحه خواهد شد ) . من به نظر میاد که جواب خیلی از سوال های بچه ها تا صقحه ها ی حدودا 200 جواب داده شده یعنی اگه دوستان لطف کنن و اول یه سر به صفحات قبلی بزنن مطمئنا جوابشون رو خواهند گرفت اگه هم که نگرفتن خب مطرحش میکنن . این کار فواید زیاد ی خواهد داشت مثلا اینکه از تکرار خیلی از سوال ها و جواب ها گرفته خواهد شد .یعنی با کمترین صفحات بیشترین کارایی و بهره وری رو خواهیم داشت و یا اینکه بچه های 2013 دیگه حوصلشون نمیگیره بخوان خداصفحه رو بخونن.
ممنون بچه ها از همکاریتون
به امید موفقت همه
تشکر کنندگان: SallyD ، mohammadm64
من یه پیشنهاد میخوام بدم:
اگه به همین تاپیک در سال 2011 مراجعه فرمایی میبینید که تنها 257 صفحه داره در صورتی که تاپیک ما در سال 2012 تا اینجا 223 تا
(خدا میدونه تا آخرش چند صفحه خواهد شد ) . من به نظر میاد که جواب خیلی از سوال های بچه ها تا صقحه ها ی حدودا 200 جواب داده شده یعنی اگه دوستان لطف کنن و اول یه سر به صفحات قبلی بزنن مطمئنا جوابشون رو خواهند گرفت اگه هم که نگرفتن خب مطرحش میکنن . این کار فواید زیاد ی خواهد داشت مثلا اینکه از تکرار خیلی از سوال ها و جواب ها گرفته خواهد شد .یعنی با کمترین صفحات بیشترین کارایی و بهره وری رو خواهیم داشت و یا اینکه بچه های 2013 دیگه حوصلشون نمیگیره بخوان خداصفحه رو بخونن.راستی بچه ها من هفته دیگه دارم میرم ترکیه خوشحال میشم همسفر داشته باشم.
ممنون بچه ها از همکاریتون
به امید موفقت همه
تشکر کنندگان: parsy631 ، hoda2012 ، behzad7
دوستان عزیزم
در مهاجرسرا تاپیکی هست با عنوان " کدام منطقه آمریکا را برای زندگی انتخاب می کنید http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=5&page=1 . کمتر دوستان 2012 به آن سر زده اند یا کمتر پستی در آنجا از بچه های 2012 هست . به نظرم حالا که تقریبا داستان 2012 کم کم به نیمه می رسد لازم است کمی در خصوص ایالات و شهرهای مختلف آمریکا اطلاعاتمون را زیاد کنیم تا با چشمان بازتری بتوانیم در مورد محل زندگی آینده مون تصمیم گیری کنیم . با توجه به بررسی های زیاد اینجا یک لینک می ذارم که آخرین اطلاعات سرشماری هزینه مناطق شهری ایالات متحده توش هست . اگه دوستان دیگه هم علاقه داشته باشن می تونیم تو همون تاپیک که بهش اشاره کردم راجع به ایالتها و شهرهای مختلف و فرصت های کاری و تحصیلی و ... با هم بیشتر صحبت کنیم.
لینک :http://www.census.gov/compendia/statab/2012/tables/12s0728.pdf
همگی موفق باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Hediyeh ، 3rip ، M_star1316 ، emrah66
باسلام:
من اون فرم دوصفحه ای رو که بهمراه مدارک فرستادم سفارت ، بصورت دستی پر کردم و تایپش نکردم.
میخواستم بپرسم اشکالی داره؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2012-01-14 ساعت 21:15)M_star1316 نوشته:  باسلام:
من اون فرم دوصفحه ای رو که بهمراه مدارک فرستادم سفارت ، بصورت دستی پر کردم و تایپش نکردم.

سلام به نظر من خیر اشکالی نداره
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، saher ، M_star1316
(2012-01-14 ساعت 21:15)M_star1316 نوشته:  باسلام:

ما از اول تا الان هر فرمی بوده با دست پر کردیم و فرستادیم. هیچ مشکلی هم پیش نیومد. تازه بعضی جاها غلط املایی هم داشتیم.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: M_star1316
موج ویروس دوباره شروع شد.
خیلی واضح با جاوا اسکریپت در حال جاسوسیست... بابا در دیزی باز است.....
Trojan: JS/Redirector.AAA

Trojan:JS/Redirector.AAA
(?)

Encyclopedia entry
Published: Jan 13, 2012

Aliases
Not available

Alert Level(?)
Severe

Antimalware protection details
Microsoft recommends that you download the latest definitions to get protected.
Detection initially created:
Definition: 1.117.2828.0
Released: Jan 13, 2012

Summary
This threat is detected by the Microsoft antivirus engine. Technical details are not currently available for this threat.

همونطور که ملاحظه میکنید این ویروس دیروز ساخته و کشف شده است.

و اطلاعاتی از نظر تکنیکی از این ویروس در دست نیست.
فقط پیشنهاد شده که ویروس یاب های خودتون رو بروز کنید.
تشکر کنندگان: 3rip
(2012-01-15 ساعت 00:25)saher نوشته:  موج ویروس دوباره شروع شد.
خیلی واضح با جاوا اسکریپت در حال جاسوسیست... بابا در دیزی باز است.....
Trojan: JS/Redirector.AAA

Trojan:JS/Redirector.AAA
(?)

Encyclopedia entry
Published: Jan 13, 2012

Aliases
Not available

Alert Level(?)
Severe

Antimalware protection details
Microsoft recommends that you download the latest definitions to get protected.
Detection initially created:
Definition: 1.117.2828.0
Released: Jan 13, 2012

Summary
This threat is detected by the Microsoft antivirus engine. Technical details are not currently available for this threat.

همونطور که ملاحظه میکنید این ویروس دیروز ساخته و کشف شده است.

و اطلاعاتی از نظر تکنیکی از این ویروس در دست نیست.
فقط پیشنهاد شده که ویروس یاب های خودتون رو بروز کنید.

آنتي ويروس من آواست و هميشه با بازكردن صفحات آلارم تروجان مي ده

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
تشکر کنندگان: storagemeter
من برای پر کردن فرم contact information که باید قبل از مصاحبه به سفارت آنکارا بفرستیم، برامم دوتا سوال پیش اومده:
1- در قسمت Foreign Travel، سه سفر آخر را بنویسیم؟ مثلاً اگر دو سفر آخر ما به دوبی بوده، دو ردیف را به اون اختصاص بدیم یا فقط یک ردیف و در قسمت Date دو تاریخ آن را بنویسیم؟ همچنین type of visa رو بنویسیم: Tourist? در مورد purpose چی؟
2- در قسمت U.S. phone number آیا میتونیم شماره موبایل آشنایی را در امریکا بدهیم؟ اصلاً این آدرس و تلفن در امریکا برای چه موردی استفاده خواهد شد؟
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان:
(2012-01-15 ساعت 22:07)آرشا نوشته:  من برای پر کردن فرم contact information که باید قبل از مصاحبه به سفارت آنکارا بفرستیم، برامم دوتا سوال پیش اومده:
1- در قسمت Foreign Travel، سه سفر آخر را بنویسیم؟ مثلاً اگر دو سفر آخر ما به دوبی بوده، دو ردیف را به اون اختصاص بدیم یا فقط یک ردیف و در قسمت Date دو تاریخ آن را بنویسیم؟ همچنین type of visa رو بنویسیم: Tourist? در مورد purpose چی؟
2- در قسمت U.S. phone number آیا میتونیم شماره موبایل آشنایی را در آمریکا بدهیم؟ اصلاً این آدرس و تلفن در آمریکا برای چه موردی استفاده خواهد شد؟
1- کلیه سفرهات رو به تفکیک بنویس و اگر از 3 سفر بیشتر داشتی از برگه اضافه استفاده کن
نوع ویزا رو بنویس توریست ، و هدفت رو هم بنویس sightseeing
2- تلفن مربوط به خود شماست و فقط آدرس در آمریکا رو باید بنویسی
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: آرشا ، **USA**

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان