کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
[
[/quote]
1- کلیه سفرهات رو به تفکیک بنویس و اگر از 3 سفر بیشتر داشتی از برگه اضافه استفاده کن
نوع ویزا رو بنویس توریست ، و هدفت رو هم بنویس sightseeing
2- تلفن مربوط به خود شماست و فقط آدرس در آمریکا رو باید بنویسی
[/quote]

پس با این حساب باید برای محل های تحصیلم هم از یک برگه اضافه استفاده کنم چون اونا هم بیشتر از ردیفها هستند
در مورد تلفن، یعنی من که در امریکا شماره ای ندارم، جاشو خالی بذارم؟؟؟
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت اساتید محترم
یه وبسایت پیدا کردم که میتونید هزینه های زندگی در شهرهای مختلف رو با هم مقایسه کنید. فکر کنم برای انتخاب شهری که میخواین برین به دردتون بخوره.
http://cgi.money.cnn.com/tools/costofliv...iving.html
در ضمن چند روزه که آنتی ویروس من هیچ پیغامی نمیده. جریان چیه؟ من از نود 32 ورژن 5 استفاده میکنم و همیشه هم آپدیتش میکنم. نکنه فیتیله پیچ شده و ما خبر نداریم؟!
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: ali72 ، emrah66 ، SH1A2R3 ، behzad7
(2012-01-16 ساعت 01:14)roghiyeh نوشته:  در ضمن چند روزه که آنتی ویروس من هیچ پیغامی نمیده. جریان چیه؟ من از نود 32 ورژن 5 استفاده میکنم و همیشه هم آپدیتش میکنم. نکنه فیتیله پیچ شده و ما خبر نداریم؟!

من هم Nod32 V5 دارم هم Malwarebytes' Anti-Malware.
هردو هم آپدیت هستند.
Nod32 چیزی پیدا نمیکنه اما Malwarebytes' Anti-Malware مدام پیغام میده
تشکر کنندگان: roghiyeh
سلام دوستان

يه سئوال داشتم
با توجه به قيمت دلار تو ايران آيا كسي ميدونه تو فرودگاه آنكارا امكان اين هست كه ريال رو به دلار تبديل كرد؟قيمتش چقدره؟

تذکر: دوست عزیز، شما این سوال رو در تاپیکهای مختلف هم مطرح کرده اید و این بر خلاف مقررات انجمن می باشد. لطفا" به قوانین سایت احترام بگذارید.
با تشکر - alirezagh
تشکر کنندگان:
دوستان سلام:
الان متوجه شدم موقع پرکردن فرم DS-230 توی قسمت 43.b ( اعلام درخواست Social Security ) گزینه No رو زدم. که اینطور که فهمیدم داشتنش خیلی مهمه و باید Yes رومیزدم.
حالا دیگه مدارکم رو هم به سفارت فرستادم!!
به نظر شما اصلاحیه اش رو با خودم روز مصاحبه ببرم قبول میکنن ؟
یا بهشون ایمیل کنم و موضوع رو بگم؟

پی نوشت : مثلا توی پرکردن فرمها با مترجم رسمی دادگستری ( که دوستم هم هست ) مشورت کرده بودم!!
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2012-01-16 ساعت 21:10)M_star1316 نوشته:  دوستان سلام:
الان متوجه شدم موقع پرکردن فرم DS-230 توی قسمت 43.b ( اعلام درخواست Social Security ) گزینه No رو زدم. که اینطور که فهمیدم داشتنش خیلی مهمه و باید Yes رومیزدم.
حالا دیگه مدارکم رو هم به سفارت فرستادم!!
به نظر شما اصلاحیه اش رو با خودم روز مصاحبه ببرم قبول میکنن ؟
یا بهشون ایمیل کنم و موضوع رو بگم؟

پی نوشت : مثلا توی پرکردن فرمها با مترجم رسمی دادگستری ( که دوستم هم هست ) مشورت کرده بودم!!

سلام
نگران نباشید، بهتره به سفارت و KCC ایمیل بفرستید و موضوع را توضیح دهید. در زمان مصاحبه پاسخ ایمیل را همراه داشته باشید و پیش از قسم خوردن فرم ها را اصلاح کنید.
تشکر کنندگان: M_star1316
سلام دوستان
1- از چه زمانی می شه شماره مرسوله رو در سایت dhl چک کرد ؟؟؟ من دیروز صبح پست کردم ولی همین الان هم که چک کردم شماره مرسوله ام در سایت وجود نداره !!!!
2- من فرم آنکارا را از همون فرمی که یکی از دوستان مهاجرسرا زحمت راهنمایی و توضیح در خود فرم را کشیده استفاده کردم و از فرمت اصلی استفاده نکردم به نظر شما اشکالی داره ؟؟؟؟، تنها فرقش هم اینه که در فرم اصلی اسم و شماره تلفن شخص صاحب آدرس در آمریکا را خواسته ولی در فرم قدیمی تر اون رو نخواسته .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: t.azimaie
سلام دوستان
1- از چه زمانی می شه شماره مرسوله رو در سایت dhl چک کرد ؟؟؟ من دیروز صبح پست کردم ولی همین الان هم که چک کردم شماره مرسوله ام در سایت وجود نداره !!!!
2- من فرم آنکارا را از همون فرمی که یکی از دوستان مهاجرسرا زحمت راهنمایی و توضیح در خود فرم را کشیده استفاده کردم و از فرمت اصلی استفاده نکردم به نظر شما اشکالی داره ؟؟؟؟، تنها فرقش هم اینه که در فرم اصلی اسم و شماره تلفن شخص صاحب آدرس در آمریکا را خواسته ولی در فرم قدیمی تر اون رو نخواسته .
[/quote]

دوست عزيز اگر از اداره پست فرستاده باشي اينجوري ميشه و دو يا سه روز بعد ميره به dhl اگر از خود دفاتر dhl بفرستي همون روز pick up در سايتش مياد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: kopol
دوستان من مدارك رو با دي اچ ال فرستادم به سفارت آنكارا و روز ده ژانويه رسيد به اونجا براي اطمينان همون شب به سفارت ايميل زدم (از همون صفحه كانتكت)كه تاييد كنند مداركمو گرفتند يا نه ولي با گذشت حدود يك هفته هنوز جوابي به من نيامده به نظر شما دوستان چيكار كنم دوباره ايميل بزنم يا زنگ بزنم؟
تشکر کنندگان: kopol
سلام:
یک اشتباه دیگه در ارسال مدارک!
مثل اینکه باید از تمام صفحات پاسپورتها کپی میگرفتیم و میفرستادیم درسته؟
من فقط از دوصفحه اول که اطلاعات داشت کپی فرستادم و بقیه رو چون سفید بود نفرستادم!
میشه اونها رو هم روز مصاحبه ببرم؟
ممنون
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2012-01-17 ساعت 00:54)M_star1316 نوشته:  سلام:
یک اشتباه دیگه در ارسال مدارک!
مثل اینکه باید از تمام صفحات گذرنامهها کپی میگرفتیم و میفرستادیم درسته؟
من فقط از دوصفحه اول که اطلاعات داشت کپی فرستادم و بقیه رو چون سفید بود نفرستادم!
میشه اونها رو هم روز مصاحبه ببرم؟
ممنون
با سلام
ایکاش همراه با مدارکت فرستاده بودی ، ولی دیگه کار از کار گذشته و فکر نمی کنم خیلی هم مهم باشه ، من شنیدم روز مصاحبه کپی پاسپورتها رو بهمون بر می گردونند ، پس بردن کپی برای روز مصاحبه تاثیری نداره ، مگر اینکه بخواهی مجدداً براشون پست کنی
FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each applicant.
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: M_star1316 ، **USA**
سوال ما رو زمين موند يعني كسي از دوستان نيست كه ايميا به سفارت بزنه و جواب بيش از يك هفته طول بكشه؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-01-17 ساعت 02:13)armanbala نوشته:  سوال ما رو زمين موند يعني كسي از دوستان نيست كه ايميا به سفارت بزنه و جواب بيش از يك هفته طول بكشه؟؟

Ca-ankara@state.gov
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان:
(2012-01-17 ساعت 03:17)ali72 نوشته:  
(2012-01-17 ساعت 02:13)armanbala نوشته:  سوال ما رو زمين موند يعني كسي از دوستان نيست كه ايميا به سفارت بزنه و جواب بيش از يك هفته طول بكشه؟؟

Ca-ankara@state.gov

سلام کوپول جان،
دقیقا بستگی داره به اینکه شما از کجا به سفارت email زده باشی، اگر از ایمیل شخصیت مثل یاهو و ... فرستادی، مثل ما الکی منتظره جواب نباش، چون خیلی پرت تر از این حرفان. باید ایمیل به سفارت رو از محل فرمت طراحی شده در سایت خودشون بزنی تا جواب بیاد. وگرنه ما هم مدت ها منتظر بودیم و چند باره email زدیم و هیچ... ولی از تو سایت ۲ روزه جواب دادن.از اینجا : http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: Serendipity
دوستان عزیز، واقعیت اینه که بطور ناگهانی، به ما ایمیل زدن و گفتن وقت مصاحبه تون چند روز جلو افتاده!!! و واقعا ما رو به هم ریختن! آخه چطور چنین چیزی ممکنه که به این راحتی آدم همه برنامه ریزیشو تغییر بده؟چند تا سؤال دارم:

سوال اول: آیا کسی چنین تجربه ای داشته یا چنین چیزی رو شنیده ؟اگر کسی تجربه مشابهی داره لطفآ با ما در میون بزاره.
سوال دوم: آیا امکان اینکه دکتر اونگان جوابه مدیکال ما رو همون روز انجام آزمایشات بده چقدر است؟ چون با این حساب ما فقط یک روز قبل از مصاحبه میتونیم بریم برای مدیکال و باید همون روز هم جواب رو بگیریم.
سوال سوم: اگر جوابه مدیکال برای تاریخ مصاحبه حاضر نشه، آیا سفارت قبول میکنه که بعد از مصاحبه جواب مدیکال رو ببریم؟ و در پروسه ویزا چقدر تاثیر خواهد داشت؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه زود جواب بدین و ما رو از نگرانی در بیارین.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان