کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-02-05 ساعت 08:19)jordanir نوشته:  
(2012-02-04 ساعت 23:59)karbar123 نوشته:  امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن. ممنون میشم راهنماییم کنید

شما که ان شا الله به سلامتی رفتید دیگه حالا و تو راهید.
ولی این مسائل معمولا اگر هم مشکلی داشته باشه بیشتر باعث میشه در فرودگاه مقصد معطل بشید برای استعلام تازه اگر مشکلی باشه چون بعضی از این موارد مثل یک کد شناسایی میمونه برای تقلبی نبودن ویزا ها. من مورد مشابه را توی نحوه نگارش نام در ویزا داشتم.

به هر حال همانطور که خودتون هم میدونید و توی سوالتون هم مشخصه (یکشنبه همه جا تعطیله) این سوالی نیست که ماها بتونیم پاسخ بدیم و باید حتما استعلام بشه.
امیدوارم هر چه زودتر صدای گرم شما را از توی کافی نت هتل بشنویم.
موفق باشید.

بعدش شما چکار کردید برای رفع مشکل
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان:
(2012-02-05 ساعت 22:53)mansour*** نوشته:  با درود
حتما حتما اینکارراانجام دهید تا قبل از کلیرنس وصدور ویزا مجاز هستید نسبت به تعویض گذرنامه اقدام نمائید ومشکلی نداره.

(2012-02-05 ساعت 22:05)armanbala نوشته:  يك سوال مهم
من برگه آبي دريافت كردم ولي با توجه به اينكه زمان اعتبار گذرنامه هام تا يكسال هست و گذرنامه پسرم كه با من هست را جدا كنم ميخواستم قبل از كلير شدن( انشالله) پاستورتهامونو عوض كنم و تمديد بشوند ميخواستم سوال كنم من ميتوانم براي ويزا گذرنامه جديد بدهم؟ البته با توجه به اينكه شماره پسپورتهاي جديد متفاوت خواهد بود
با سپاس
سلام من هم تاريخ پاسپورتم تا آخر سال 91 است. با توجه به اين كه تاريخ مصاحبه ما احتمالا مرداد يا شهريور هستش و تا اوون موقع حدود6 ماه از تاريخ اعتبارش باقي مي مونه نيازي هست كه پاسپورتم را عوض كنم ويك پاسپورت جديد بگيرم؟ البته ميدونم كه در سايت نوشته پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار ولي بعضي از دوستان - بر اساس پستي كه اينجا گذاشته اند- ظاهرا اين مساله را رعايت نكرده اند و ويزاشون رو همون پاسپورت قديميشون شون خورده. البته من نگرانيم بيشتر بدليل شماره پاسپورت قبلي و جديد است كه عوض ميشه و ما قبلي رو اعلام كرديم. نكنه گير بدن يا مشكلي پيش بياد كه چرا شماره پاسپورتها فرق مي كنه؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان:
(2012-02-06 ساعت 09:28)bakhshandehgy نوشته:  
حتما حتما اینکارراانجام دهید تا قبل از کلیرنس وصدور ویزا مجاز هستید نسبت به تعویض گذرنامه اقدام نمائید ومشکلی نداره.

من برگه آبي دريافت كردم ولي با توجه به اينكه زمان اعتبار گذرنامه هام تا يكسال هست و گذرنامه پسرم كه با من هست را جدا كنم ميخواستم قبل از كلير شدن( انشالله) پاستورتهامونو عوض كنم و تمديد بشوند ميخواستم سوال كنم من ميتوانم براي ويزا گذرنامه جديد بدهم؟ البته با توجه به اينكه شماره پسپورتهاي جديد متفاوت خواهد بود
با سپاس
سلام من هم تاريخ گذرنامهم تا آخر سال 91 است. با توجه به اين كه تاريخ مصاحبه ما احتمالا مرداد يا شهريور هستش و تا اوون موقع حدود6 ماه از تاريخ اعتبارش باقي مي مونه نيازي هست كه گذرنامهم را عوض كنم ويك گذرنامه جديد بگيرم؟ البته ميدونم كه در سايت نوشته گذرنامه با حداقل 8 ماه اعتبار ولي بعضي از دوستان - بر اساس پستي كه اينجا گذاشته اند- ظاهرا اين مساله را رعايت نكرده اند و ويزاشون رو همون گذرنامه قديميشون شون خورده. البته من نگرانيم بيشتر بدليل شماره گذرنامه قبلي و جديد است كه عوض ميشه و ما قبلي رو اعلام كرديم. نكنه گير بدن يا مشكلي پيش بياد كه چرا شماره گذرنامهها فرق مي كنه؟

سلام دوست عزیز
فکر نمی کنم تا پیش از مصاحبه و ارسال مدارک به سفارت آنکارا شماره گذرنامه را جایی اعلام کرده باشیم .پیشنهاد می کنم تا وقت دارید آن را عوض کنید.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
(2012-02-06 ساعت 10:52)parsy631 نوشته:  

با سپاس
سلام من هم تاريخ گذرنامهم تا آخر سال 91 است. با توجه به اين كه تاريخ مصاحبه ما احتمالا مرداد يا شهريور هستش و تا اوون موقع حدود6 ماه از تاريخ اعتبارش باقي مي مونه نيازي هست كه گذرنامهم را عوض كنم ويك گذرنامه جديد بگيرم؟ البته ميدونم كه در سايت نوشته گذرنامه با حداقل 8 ماه اعتبار ولي بعضي از دوستان - بر اساس پستي كه اينجا گذاشته اند- ظاهرا اين مساله را رعايت نكرده اند و ويزاشون رو همون گذرنامه قديميشون شون خورده. البته من نگرانيم بيشتر بدليل شماره گذرنامه قبلي و جديد است كه عوض ميشه و ما قبلي رو اعلام كرديم. نكنه گير بدن يا مشكلي پيش بياد كه چرا شماره گذرنامهها فرق مي كنه؟

سلام دوست عزیز
فکر نمی کنم تا پیش از مصاحبه و ارسال مدارک به سفارت آنکارا شماره گذرنامه را جایی اعلام کرده باشیم .پیشنهاد می کنم تا وقت دارید آن را عوض کنید.

ممنون از پاسختون. ولي مهر سفرهاي خارجي و يا ويزاهاي حك شده در پاسپورت قبلي چي ميشن؟ چون در هر حال بايد ليست سفرهاي خارجي در فرم مربوط به آنكارا را بنويسيم. آيا بايد پاسپورت قبلي را نيز با پاسپورت جديد بديم ترجمه - چون فقط دارارترجمه ها مي توانند برابر اصل كنند - يا اصلا سفرها را ننويسم؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان خوش شانس

از حضور اساتید یه سوال دارم. وقت مصاحبه من تو ماه مارس قراره انجام بشه. ولی سفارت آنکارا تو سایتش زده تا 19 مارس تعطیله.
حالا تکلیف من چیه؟
تشکر کنندگان:
(2012-02-06 ساعت 00:23)karbar123 نوشته:  
(2012-02-04 ساعت 23:59)karbar123 نوشته:  امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن. ممنون میشم راهنماییم کنید

ولی این مسائل معمولا اگر هم مشکلی داشته باشه بیشتر باعث میشه در فرودگاه مقصد معطل بشید برای استعلام تازه اگر مشکلی باشه چون بعضی از این موارد مثل یک کد شناسایی میمونه برای تقلبی نبودن ویزا ها. من مورد مشابه را توی نحوه نگارش نام در ویزا داشتم.

به هر حال همانطور که خودتون هم میدونید و توی سوالتون هم مشخصه (یکشنبه همه جا تعطیله) این سوالی نیست که ماها بتونیم پاسخ بدیم و باید حتما استعلام بشه.
موفق باشید.

من وقت داشتم استعلام کردم و گفتند مشکلی نداره و به خاطر طولانی بودن اسم هست. ما هم با همون ویزا رفتیم و کسی هم بهمون گیر نداد.
شما موردتون به کجا رسید؟
تشکر کنندگان:
(2012-02-06 ساعت 21:02)jordanir نوشته:  
(2012-02-06 ساعت 00:23)karbar123 نوشته:  

موفق باشید.

من وقت داشتم استعلام کردم و گفتند مشکلی نداره و به خاطر طولانی بودن اسم هست. ما هم با همون ویزا رفتیم و کسی هم بهمون گیر نداد.
شما موردتون به کجا رسید؟

من برگشتم ایران و کاری نکردم ولی از یک نفر که مسوول ایران ایر توی آنکارا بود گفت مشکلی نیست . راستی من چطوری استعلام کنم؟
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان:
شما مشکل را با ایمیل بهشون خبر بدهید و ازشون تقاضای تعیین تکلیف کنید. اگه توی ایمیل گفتن مشکلی نیست همون ایمیل را پرینت کنید و همراهتون ببرید. در هر حال از خودشون بپرسید.....
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
salam doostan, man alan dar Ankara hastam va moteassefane be fonte farsi dastresi nadaram, mikhastam bedoonam dar site UPS chetor bayad vaziyyate baste ro check kard, man refrence No ro mizanam amma pasokhi daryaft nemikonam.
www.UPS.com
mamnoon,
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان: maz1359
دوستان کسی ميتونه به من بگه این تاريخ مصاحبه و همچنين فرمهاش چطوری به اطلاع و دست من میرسه؟
1 - از KCC ایمیل میشه ؟
2 - تو سايت آماری KCC با داشتن کانفیرميشن نامبر اعلام میشه ؟
3 - يا بستش پست ميشه در خونم؟
ممنون ميشم کسی اطلاعات جامع بده.
________________________________________________________________________________________________________________________
شماره کیس: 2012AS00029xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: دسامبر 2011
تاریخ دريافت فرمهای توسط Kcc : دسامبر 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: ايشالا April
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:7000عکس،50500 DHL
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
دوستان اين هم خبر هزينه ها و اعمال آن از دوم فوريه

Effective February 2, 2012, the Diversity Visa fee has been reduced to 440.00 USD. Applicants who are interviewed on or after this date will pay only 440.00 USD for their DV application.  There will be no refunds for the applicants who were interviewed before February 2, 2012.
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ben10 ، parsy631 ، MAHDI2012
(2012-02-06 ساعت 19:56)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-02-06 ساعت 10:52)parsy631 نوشته:  

با سپاس

سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختون. ولي مهر سفرهاي خارجي و يا ويزاهاي حك شده در گذرنامه قبلي چي ميشن؟ چون در هر حال بايد ليست سفرهاي خارجي در فرم مربوط به آنكارا را بنويسيم. آيا بايد گذرنامه قبلي را نيز با گذرنامه جديد بديم ترجمه - چون فقط دارارترجمه ها مي توانند برابر اصل كنند - يا اصلا سفرها را ننويسم؟

تو پست های قبلی به این سئوال پاسخ داده شده است. در فرم آنکارا هر چی سفر داشتید بنویسید که فکر نکنند نمی خواهید آنها را اعلام کنید. صفحات ویزا خورده و خروج از کشورهای گذرنامه قدیمی را ضمیمه می کنید. به همین راحتی !!!
[quote='bakhshandehgy' pid='153112' dateline='1328542010']
[quote='parsy631' pid='153091' dateline='1328509327']
[quote='bakhshandehgy' pid='153087' dateline=
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
(2012-02-07 ساعت 09:56)maz1359 نوشته:  دوستان کسی ميتونه به من بگه این تاريخ مصاحبه و همچنين فرمهاش چطوری به اطلاع و دست من میرسه؟
1 - از KCC ایمیل میشه ؟
2 - تو سايت آماری KCC با داشتن کانفیرميشن نامبر اعلام میشه ؟
3 - يا بستش پست ميشه در خونم؟
ممنون ميشم کسی اطلاعات جامع بده.
________________________________________________________________________________________________________________________
شماره کیس: 2012AS00029xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: دسامبر 2011
تاریخ دريافت فرمهای توسط Kcc : دسامبر 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: ايشالا April
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:7000عکس،50500 DHL
سلام...دوست عزیز قسمت بولتن ویزا و کارنت را مطالعه کنید.برای شما ایمیل از سفارت ترکیه خواهد آمد
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من هم 3 فوریه مصاحبه داشتم و برگه آبی گرفتم
مجرد، دانشجوی ارشد، بدون کار، سربازی هم به خاطر تحصیل هنوز نرفتم و معاف تحصیلی هستم

به زودی سفر نامم رو می نویسم و بیشتر می خوام به مسائل قبل رفتن اشاره کنم که کمتر تو سفرنامه ها اومده
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: كاميلا ، MAHDI2012 ، kopol
دوستان عزیز دروود
گذرنامه اعتبار 5 ساله داره و در سال چهارم می شه آن را تعویض کرد. بهتره طوری برنامه ریزی کنید که گذرنامه ها از زمان مصاحبه حداقل یک سال و نیم اعتبار داشته باشه. (چون اعتبار ویزا بعد از اولین ورود یک سال است). قبل از این در فرمها شماره گذرنامه قید نمی شه و اگر هم جایی نوشته باشید مهم نیست. در ضمن گذرنامه احتیاجی به ترجمه نداره چون 2 زبانه هست (فارسی و انگلیسی)
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: hasti4

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان