کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
در صورتی که در فرودگاه خانم یا آقایی آمد و از شما خواهش کرد تا ساک یا کیف او را در بارهای خود قرار دهید، چون او ظرفیت بارش تکمیل شده، به هیچ وجه چنین درخواستی را قبول نکنید که ممکن است ناخواسته قاچاقچی مواد مخدر شوید و در فرودگاه مقصد دستگیر شده و به اعدام محکوم شوید!

هم اکنون ایرانیان زیادی در کشورهای عربی، مالزی و اندونزی در صف اعدام قرار دارند فقط به خاطر اینکه مثلا یک خانم به آنها گفته میشه چمدان من را هم شما ببرید؟! من ظرفیت بارهام تکمیل شده! این افراد حتی در ساعتی منتهی به پرواز ، طرح دوستی با شما می ریزند و سعی می کنند به عنوان همسفر با شما رفیق شوند.

و بدین ترتیب فرد ساده لوح گول می خورد قربانی مواد مخدر می شود. و به این سادگی قاچاقچیان چمدانهای خودشان را با نام دیگران رد و بدل می کنند تا از گزند دستگیر شدن در امان بمانند!

در فرودگاه ها همیشه مراقب این موارد باشید و سریع گول احساسات ایرانی خود را نخورید که برای شما گران تمام می شود! نه گفتن به خواسته های شوم دیگران را از هم اکنون یاد بگیرید
!
آنچه در این میان بیشتر جلب توجه می‌کند این است که قاچاقچیان برای اجرای نقشه‌های خود حتی حاضرند افراد بی‌گناهی را قربانی کنند. برخی از آنها با حضور در فرودگاه‌های مورد نظرشان و شناسایی مسافرانی که قصد عزیمت به کشورهایی نظیر کشورهای حاشیه خلیج فارس یا جنوب شرق آسیا را دارند، با این بهانه که بارشان سنگین‌تر از حد مجاز است، از طعمه‌شان که بار کمتری دارد، می‌خواهند یکی از ساک‌های آنها را برایشان به آن سوی گیت حمل کند.

حال آنکه قاچاقچیان از قبل در داخل این ساک که معمولا ساکی کوچک یا حتی کیف لپ‌تاپ است، محموله مواد مخدر را جاسازی کرده‌اند و اگر در هنگام بازرسی، محموله کشف نشد، پس از گذر از گیت امنیتی ساک را از طعمه‌شان پس می‌گیرند و اگر هم محموله کشف شد، آن وقت این مسافر از همه جا بی‌خبر است که به‌عنوان قاچاقچی دستگیر خواهد شد

برخی قاچاقچیان نیز بعد از شناسایی مسافران، با این بهانه که فردی در فرودگاه کشور مقصد منتظر بسته ارسالی آنهاست، از مسافران می‌خواهند که لطف کنند یا در ازای دریافت مبلغی نسبت به انتقال بسته آنها اقدام کنند. حال آنکه از قبل در بسته مورد نظر مواد ‌مخدر جاسازی کرده‌اند و با این شگرد قصد انتقال محموله خود را دارند.حتی درون جلد یک کتاب یا یک بسته گز اصفهان هم می توانند مواد را چنان جاسازی کنند که به هیچ وجه شک هم نکنید.

بنابراین به مسافران توصیه می‌شود به هیچ عنوان بار و محموله اضافی از افراد ناشناس دریافت نکنند، چرا که درصورت دستگیر شدن در کشورهای مقصد، مجازات سختی ، حتی اعدام در انتظار آنها خواهد بود و این در حالی است که برای این افراد، از دست پلیس، وزارت امورخارجه و دولت ایران هیچ کاری ساخته نیست؛ چرا که از آنها مواد‌ مخدر کشف شده و باید طبق مقررات کشور مورد نظر با این افراد برخورد شود.
این موضوع را جدی بگیرید ؛ خیلی ها تا کنون قربانی شده اند و هم اکنون که شما این مطلب را می خوانید در زندان های کشورهایی مانند امارات ، تایلند ، مالزی و ... به سر می برند و بعضی هایشان هم اعدام شده اند یا در انتظار آنند.

مطلب را از طریق ارسال به دوستان ، به دوستانتان هم بفرستید و از آنها هم بخواهید به دوستانشان بفرستند تا در این اطلاع رسانی خیرخواهانه و انسان دوستانه سهیم باشید.
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: behzadb57 ، sezar ، m86eb ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، kopol ، Hediyeh ، كاميلا ، M_star1316 ، Saina ، VivaRasht
سلام .کسی تجربه مصاحبه در اتریش داره؟
تشکر کنندگان:
(2012-02-08 ساعت 15:03)علیرضا م نوشته:  در صورتی که در فرودگاه خانم یا آقایی آمد و از شما خواهش کرد تا ساک یا کیف او را در بارهای خود قرار دهید، چون او ظرفیت بارش تکمیل شده، به هیچ وجه چنین درخواستی را قبول نکنید که ممکن است ناخواسته قاچاقچی مواد مخدر شوید و در فرودگاه مقصد دستگیر شده و به اعدام محکوم شوید!

هم اکنون ایرانیان زیادی در کشورهای عربی، مالزی و اندونزی در صف اعدام قرار دارند فقط به خاطر اینکه مثلا یک خانم به آنها گفته میشه چمدان من را هم شما ببرید؟! من ظرفیت بارهام تکمیل شده! این افراد حتی در ساعتی منتهی به پرواز ، طرح دوستی با شما می ریزند و سعی می کنند به عنوان همسفر با شما رفیق شوند.

و بدین ترتیب فرد ساده لوح گول می خورد قربانی مواد مخدر می شود. و به این سادگی قاچاقچیان چمدانهای خودشان را با نام دیگران رد و بدل می کنند تا از گزند دستگیر شدن در امان بمانند!

در فرودگاه ها همیشه مراقب این موارد باشید و سریع گول احساسات ایرانی خود را نخورید که برای شما گران تمام می شود! نه گفتن به خواسته های شوم دیگران را از هم اکنون یاد بگیرید
!
آنچه در این میان بیشتر جلب توجه می‌کند این است که قاچاقچیان برای اجرای نقشه‌های خود حتی حاضرند افراد بی‌گناهی را قربانی کنند. برخی از آنها با حضور در فرودگاه‌های مورد نظرشان و شناسایی مسافرانی که قصد عزیمت به کشورهایی نظیر کشورهای حاشیه خلیج فارس یا جنوب شرق آسیا را دارند، با این بهانه که بارشان سنگین‌تر از حد مجاز است، از طعمه‌شان که بار کمتری دارد، می‌خواهند یکی از ساک‌های آنها را برایشان به آن سوی گیت حمل کند.

حال آنکه قاچاقچیان از قبل در داخل این ساک که معمولا ساکی کوچک یا حتی کیف لپ‌تاپ است، محموله مواد مخدر را جاسازی کرده‌اند و اگر در هنگام بازرسی، محموله کشف نشد، پس از گذر از گیت امنیتی ساک را از طعمه‌شان پس می‌گیرند و اگر هم محموله کشف شد، آن وقت این مسافر از همه جا بی‌خبر است که به‌عنوان قاچاقچی دستگیر خواهد شد

برخی قاچاقچیان نیز بعد از شناسایی مسافران، با این بهانه که فردی در فرودگاه کشور مقصد منتظر بسته ارسالی آنهاست، از مسافران می‌خواهند که لطف کنند یا در ازای دریافت مبلغی نسبت به انتقال بسته آنها اقدام کنند. حال آنکه از قبل در بسته مورد نظر مواد ‌مخدر جاسازی کرده‌اند و با این شگرد قصد انتقال محموله خود را دارند.حتی درون جلد یک کتاب یا یک بسته گز اصفهان هم می توانند مواد را چنان جاسازی کنند که به هیچ وجه شک هم نکنید.

بنابراین به مسافران توصیه می‌شود به هیچ عنوان بار و محموله اضافی از افراد ناشناس دریافت نکنند، چرا که درصورت دستگیر شدن در کشورهای مقصد، مجازات سختی ، حتی اعدام در انتظار آنها خواهد بود و این در حالی است که برای این افراد، از دست پلیس، وزارت امورخارجه و دولت ایران هیچ کاری ساخته نیست؛ چرا که از آنها مواد‌ مخدر کشف شده و باید طبق مقررات کشور مورد نظر با این افراد برخورد شود.
این موضوع را جدی بگیرید ؛ خیلی ها تا کنون قربانی شده اند و هم اکنون که شما این مطلب را می خوانید در زندان های کشورهایی مانند امارات ، تایلند ، مالزی و ... به سر می برند و بعضی هایشان هم اعدام شده اند یا در انتظار آنند.

مطلب را از طریق ارسال به دوستان ، به دوستانتان هم بفرستید و از آنها هم بخواهید به دوستانشان بفرستند تا در این اطلاع رسانی خیرخواهانه و انسان دوستانه سهیم باشید.
ممنون به مطلب بسیار مهمی اشاره کردید.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
(2012-02-06 ساعت 21:37)karbar123 نوشته:  
(2012-02-06 ساعت 21:02)jordanir نوشته:  
(2012-02-06 ساعت 00:23)karbar123 نوشته:  
(2012-02-05 ساعت 08:19)jordanir نوشته:  
(2012-02-04 ساعت 23:59)karbar123 نوشته:  امروز ویزای من اومد ولی شماره گذرنامه روی ویزا اشتباه تایپی داره و یک عدد 1 اضافه تر هستش نمیدونم چیکار کنم . فردا صبح زود هم بلیط دارم . فردا هم یکشنبه هست و همه جا تعطیله. به نظر شما مشکلی پیش میاد اگه با همین ویزا بخوام برم آمریکا. یعنی امکان داره ما رو بر گردونن. ممنون میشم راهنماییم کنید

شما که ان شا الله به سلامتی رفتید دیگه حالا و تو راهید.
ولی این مسائل معمولا اگر هم مشکلی داشته باشه بیشتر باعث میشه در فرودگاه مقصد معطل بشید برای استعلام تازه اگر مشکلی باشه چون بعضی از این موارد مثل یک کد شناسایی میمونه برای تقلبی نبودن ویزا ها. من مورد مشابه را توی نحوه نگارش نام در ویزا داشتم.

به هر حال همانطور که خودتون هم میدونید و توی سوالتون هم مشخصه (یکشنبه همه جا تعطیله) این سوالی نیست که ماها بتونیم پاسخ بدیم و باید حتما استعلام بشه.
امیدوارم هر چه زودتر صدای گرم شما را از توی کافی نت هتل بشنویم.
موفق باشید.

بعدش شما چکار کردید برای رفع مشکل
من وقت داشتم استعلام کردم و گفتند مشکلی نداره و به خاطر طولانی بودن اسم هست. ما هم با همون ویزا رفتیم و کسی هم بهمون گیر نداد.
شما موردتون به کجا رسید؟

من برگشتم ایران و کاری نکردم ولی از یک نفر که مسوول ایران ایر توی آنکارا بود گفت مشکلی نیست . راستی من چطوری استعلام کنم؟

همانطوری که دوستمون گفتند با ایمیل inquiry بگیرید.
در ضمن یکی از دوستان در تاپیکی دیگر در پاسخ شما گفتند که اون یک نیست I هست.
حتی اگر I هم نباشه ، باز هم همانطور که گفتم احتمال اینکه کدی برای شناسایی باشه هست ولی با این حال باز هم با ایمیل سوال کنید.
من فکر کردم شما بلیط برای امریکا دارید خب خدا را شکر شما که وقت دارید دیگه نگرانی نداره.
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
سلام بر همه ی دوستان عزیز 2012

بعد از حدود 8 ماه از آخرین حضورم در سایت و برگشت مجددم، اگر کمکی از دستم بربیاد درخدمت هستمSmile

موفق باشید
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: parsy631 ، faranak.n ، Hediyeh ، armanbala
باسلام:
از دوستان با سابقه خواهشی دارم.
به نظر به دلیل سابقه کم ، امکان ایجاد تاپیک جدید ( با محتوای : " خوداشتغالی در آمریکا " ) برای اینجانب وجود ندارد. با توجه به اهمیت این موضوع و راکد بودن تاپیکهای مشابه آن در دیگر انجمنها ، خواهشمندم یکی از دوستان با سابقه نسبت به ایجاد آن در انجمن " برندگان لاتاری 2012 " همت گمارد .
متشکرم
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2012-02-09 ساعت 14:44)Hediyeh نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکه دیگه نامه ای از طرف سفارت نمیاد آیا لزومی داره که تغییر آدرسمون رو الان بهشون اعلام کنیم یا اینکه همون روز مصاحبه آدرس جدید بدیم کافیه؟

سلام

روز مصاحبه اعلام کنید. اگر هم کمی تردید به دل دارید، به سفارت ایمیل بزنید و اعلام کنید.

تغییر آدرس و ... جز موارد حساس نیست.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Hediyeh
با توجه به اینکه دیگه نامه ای از طرف سفارت نمیاد آیا لزومی داره که تغییر آدرسمون رو الان بهشون اعلام کنیم یا اینکه همون روز مصاحبه آدرس جدید بدیم کافیه؟
با سلام شما میتونید تو فرمهای که به آنکارا پست میکنید آدرس جدیدتونو بنویسید
یا اصلا اعلام نکنید هر وقت ویزا گرفتین تشریف بردین آمریکا همونجا تو فرودگاه عوض کنین
تشکر کنندگان: frozen mind
(2012-02-09 ساعت 20:00)mohammadm64 نوشته:  دوستان وقتی کسی بخواد پاسش رو عوض کنه و پاس جدید بگیره تکلیف مهر و ویزاهایی که تو پاس هست چی میشه ؟ آیا همون پاس قبلی تمدید میشه اگر برگه سفید داشته باشه هنوز یا نه اون پاس رو پانچ میکنند و برمیگردونن بهمون ؟ یا نه کلا یک پاس جدید میدن و پاس قبلی هم نمیدن ؟ چون میگن باید سفرهای خارجی که داشتیم رو اعلام کنیم ، در صورت تغییر پاس چطور میشه اثبات کرد به کدام کشورها سفر کردیم ممنون میشم راهنمایی کنید

وقت بخیر دوست عزیز
اگه بخواید پاستون رو عوض کنید گذرنامه قبلی پانچ میشه و بهتون تحویل داده میشهٰ ٰگذرنامه جدید هیچگونه مهری درش وجود نداره که نشون دهنده ی مسافرتهای قبلیتون باشه.
موفق باشید
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: mohammadm64 ، kopol
دوستان عزیز سلام
با ارزوی موفقیت برای همگی شما
یه سئوالی داشتم و اون اینه که دارنده گرین کارت اگه واسه زندگی نخواد بره اونجا ، در سال چند بار باید ورود به خاک آمریکا داشته باشه ؟ هر شش ماه یکبار باید بره یا هر سال یکبار کافیه ؟
کسی هست که اطلاعات دقیقی همراه با رفرنس داشته باشه . این موضوع برام خیلی مهمه .
ممنون از همه شما
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان:
(2012-02-09 ساعت 20:51)hamid_reza نوشته:  دوستان عزیز سلام
یه سئوالی داشتم و اون اینه که دارنده گرین کارت اگه واسه زندگی نخواد بره اونجا ، در سال چند بار باید ورود به خاک آمریکا داشته باشه ؟ هر شش ماه یکبار باید بره یا هر سال یکبار کافیه ؟
ممنون از همه شما

شما يك ضرب گرفتيد؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان:
(2012-02-09 ساعت 20:51)Hediyeh نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 20:00)mohammadm64 نوشته:  دوستان وقتی کسی بخواد پاسش رو عوض کنه و پاس جدید بگیره تکلیف مهر و ویزاهایی که تو پاس هست چی میشه ؟ آیا همون پاس قبلی تمدید میشه اگر برگه سفید داشته باشه هنوز یا نه اون پاس رو پانچ میکنند و برمیگردونن بهمون ؟ یا نه کلا یک پاس جدید میدن و پاس قبلی هم نمیدن ؟ چون میگن باید سفرهای خارجی که داشتیم رو اعلام کنیم ، در صورت تغییر پاس چطور میشه اثبات کرد به کدام کشورها سفر کردیم ممنون میشم راهنمایی کنید

وقت بخیر دوست عزیز
اگه بخواید پاستون رو عوض کنید گذرنامه قبلی پانچ میشه و بهتون تحویل داده میشهٰ ٰگذرنامه جدید هیچگونه مهری درش وجود نداره که نشون دهنده ی مسافرتهای قبلیتون باشه.
موفق باشید

باسلام خدمت دوستان، من هم سوالی مشابه شما دارم. پاسپورتم حدود یک سال اعتبار داره و احتمالا مصاحبه م حدود چهار ماه دیگه هستش و چندتا ویزای شنگن تو پاسپورتم دارم،ضرورتی داره پاسپورتم رو عوض کنم؟داشتن ویزای شنگن تو پاسپورتی که به سفارت میدم تاثیری در روند کار داره؟
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:

ما قبل از قسم خوردن تغییر ادرس را اعلام کردیم.مشگلی نداره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: Hediyeh
(2012-02-10 ساعت 00:27)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 20:51)Hediyeh نوشته:  

وقت بخیر دوست عزیز
موفق باشید

باسلام خدمت دوستان، من هم سوالی مشابه شما دارم. گذرنامهم حدود یک سال اعتبار داره و احتمالا مصاحبه م حدود چهار ماه دیگه هستش و چندتا ویزای شنگن تو گذرنامهم دارم،ضرورتی داره گذرنامهم رو عوض کنم؟داشتن ویزای شنگن تو گذرنامهی که به سفارت میدم تاثیری در روند کار داره؟

سلام

همانطور که خانم هدیه گفتند پاسپورت را باطل کرده و تحویل می دهند.

بطور کلی قانون بسیاری از کشورها برای صدور ویزا این است که شما زمانی که پاسپورت خود را برای دریافت هرگونه ویزایی به هر سفارت می دهید، از زمان تحویل پاسپورت 6 ماه اعتبار باید داشته باشد.

در این مورد که ویزای مهاجرتی امریکا هستش، 6 ماه به این دلیل است که شما بعد از صدور ویزا و درج در پاسپورت 6 ماه مهلت خروج خواهید داشت. بنابراین در مورد شما، نظر من بر این است با توجه به زمان تقریبی مصاحبه که 4 ماه است، حدود 2.5 ماه دیگه برای دریافت پاسپورت جدید اقدام بکنید. چراکه اگر بتوانید با پاسپورت 1 سال اعتبار وارد خاک امریکا شوید، بعد از اقامتی 3-4 ماه و زمان برگشت به ایران اعتبار پاسپورت شما تمام شده باشد و به مشکل بر بخورید.

در خصوص اینکه ویزای شینگن دارید، هیچ منبع موثقی که اعلام کند این تاثیر مثبت دارد را نمی توان پیدا کرد. اما بی شک بی تاثیر نیست.

ضمن اینکه خانم ها در بیش از 95% موارد ویزا را یکضرب دریافت می کنند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: Hediyeh ، pantea_l3lu3
(2012-02-09 ساعت 20:51)hamid_reza نوشته:  دوستان عزیز سلام
ممنون از همه شما

بله هر 6 ماه یک بار...یا اینکه می تونید دقعه اول که میرید درخواست پاس سفید بدید و با اون می تونید 2سال خارج از امریکا باشید...یه این تاپیک مراجعه کنید:
mohajersara.com/showthread.php?tid=3694&highlight=%D9%BE%D8%A7%D8%B3+%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Lucky Luke

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان