کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-03 ساعت 03:07)SH1A2R3 نوشته:  خسته نباشید.من پزشکم و با سابقه کار در دو شهر و بیمارستانهای متفاوت.به نظرتون من سابقه کارم رو از همون بیمارستانی که کار کردم بگیرم کافیه؟سابقه کار در مطبم رو چطوری ثابت کنم؟ و یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه سال 2011 و 2010 از 100000 نفر چند نفر از ایران بودن؟

سلام ،
سابقه کار لازم نداری اصلا، برای اطمینان از یک بیمارستان بگیر، و پروانه مطبت رو هم بده یک ترجمه ساده بکنن، من همین کارو کردم، و هرگز هم هیچ یک رو ازم نخواستن . موفق باشی
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان:
(2012-02-10 ساعت 00:27)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 20:51)Hediyeh نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 20:00)mohammadm64 نوشته:  دوستان وقتی کسی بخواد پاسش رو عوض کنه و پاس جدید بگیره تکلیف مهر و ویزاهایی که تو پاس هست چی میشه ؟ آیا همون پاس قبلی تمدید میشه اگر برگه سفید داشته باشه هنوز یا نه اون پاس رو پانچ میکنند و برمیگردونن بهمون ؟ یا نه کلا یک پاس جدید میدن و پاس قبلی هم نمیدن ؟ چون میگن باید سفرهای خارجی که داشتیم رو اعلام کنیم ، در صورت تغییر پاس چطور میشه اثبات کرد به کدام کشورها سفر کردیم ممنون میشم راهنمایی کنید

وقت بخیر دوست عزیز
اگه بخواید پاستون رو عوض کنید گذرنامه قبلی پانچ میشه و بهتون تحویل داده میشهٰ ٰگذرنامه جدید هیچگونه مهری درش وجود نداره که نشون دهنده ی مسافرتهای قبلیتون باشه.
موفق باشید

باسلام خدمت دوستان، من هم سوالی مشابه شما دارم. گذرنامهم حدود یک سال اعتبار داره و احتمالا مصاحبه م حدود چهار ماه دیگه هستش و چندتا ویزای شنگن تو گذرنامهم دارم،ضرورتی داره گذرنامهم رو عوض کنم؟داشتن ویزای شنگن تو گذرنامهی که به سفارت میدم تاثیری در روند کار داره؟

دوستان عزیز دروود
نکته ای را لازم می دونم اضافه کنم. مورد مهاجرتی ما به امریکا لاتاری هست و چون قانون خود امریکا می باشد مطمئنا ویزای شینگن ، امتیازی ندارد اگر کیس ما ویزای توریستی می بود حتما تاثیر می داشت. از آنجا که پاس قبلی را پانچ کرده و به خودتان بر می گردانند، هر کجا لازم باشد می توانید آنرا نشان دهید ولی اگر زمانیکه به عنوان مقیم در کشوری دیگر هستید اعتبار پاستان تمام شود آنرا تعویض نمی کنند و فقط با زدن یک مهر تمدید اعتبار می شود.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، pantea_l3lu3
با درود، از دوستان به مصاحبه رفته پرسشی دارم، و آن اینکه، آیا بعد از مصاحبه، اگر ویزا ندادند یا کار به فرم آبی و از این‌جور چیزها رسید، خلاصه اگر کار عقب افتاد، آیا میشه که سفارت را عوض کرد؟ یعنی مثلا، من برم فرانکفورت مصاحبه بشوم، و اگر خدایی نکرده کارم طول کشید، بگم، اگه میشه بقیه کارم را در آنکارا دنبال کنم؟
البته دلیل قانع کننده هم دارم.
هر کس ایده‌ای اگه داره، خواهش می‌کنم که به من بگه.
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
(2012-02-11 ساعت 06:53)Shezem نوشته:  با درود، از دوستان به مصاحبه رفته پرسشی دارم، و آن اینکه، آیا بعد از مصاحبه، اگر ویزا ندادند یا کار به فرم آبی و از این‌جور چیزها رسید، خلاصه اگر کار عقب افتاد، آیا میشه که سفارت را عوض کرد؟ یعنی مثلا، من برم فرانکفورت مصاحبه بشوم، و اگر خدایی نکرده کارم طول کشید، بگم، اگه میشه بقیه کارم را در آنکارا دنبال کنم؟
البته دلیل قانع کننده هم دارم.
هر کس ایده‌ای اگه داره، خواهش می‌کنم که به من بگه.
درود فراوان

با سلام من فکر میکنم اگه شما در یک سفارتی پرونده ای باز کرده اید همان سفارت مسئول است که در مورد شما تصمیم بگیره مگر اینکه پرونده شما به جایی دیگه منتقل بشه که آنهم با درخواست شما و موافقت همان سفارت باید انجام بشه .البته این نظر من است.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، frozen mind ، Shezem ، armanbala
(2012-02-10 ساعت 13:08)faranak.n نوشته:  
(2012-02-09 ساعت 20:51)hamid_reza نوشته:  دوستان عزیز سلام
با ارزوی موفقیت برای همگی شما
یه سئوالی داشتم و اون اینه که دارنده گرین کارت اگه واسه زندگی نخواد بره اونجا ، در سال چند بار باید ورود به خاک آمریکا داشته باشه ؟ هر شش ماه یکبار باید بره یا هر سال یکبار کافیه ؟
کسی هست که اطلاعات دقیقی همراه با رفرنس داشته باشه . این موضوع برام خیلی مهمه .
ممنون از همه شما

بله هر 6 ماه یک بار...یا اینکه می تونید دقعه اول که میرید درخواست پاس سفید بدید و با اون می تونید 2سال خارج از آمریکا باشید...یه این تاپیک مراجعه کنید:
mohajersara.com/showthread.php?tid=3694&highlight=%D9%BE%D8%A7%D8%B3+%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF

سلام اگر شما بخواین برای سیتیزنی اقدام کنید حداکثر بیش 6 ماه نمیتونید خارج از خاک آمریکا باشید، ولی اگر برای باطل نشدن گرین کارت باشه تا 1 سال می تونید خارج از خاک آمریکا باشید، ولی دیگه جزو زمان لازم برای سیتیزنی حساب نمیشه.

نمی دونم تونستم منظور رو درست برسینم یا نه !
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: aarshidaaa ، MAHDI2012 ، M_star1316 ، armanbala
بچه ها من 2 تا سوال دارم:
1-اگه من الان کارت واکسن بگیرم ایا تا مصاحبه من که احتمالا جولای باشه مشکلی نیست؟
2-همکاران عزیز cmbt-luky luke-armanbala شما مدارکی که برای انکارا قبل از مصاحبه ارسال کردین میشه یا اینجا یا به صورت پیغام خصوصی برام نام ببرین؟
ممنونم از همتون.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام .... توی سفرنامه سال های قبل خوندم که بعضیا برای عمل های جراحی که کردن گواهی بردن ( البته من تو سایت دکتر چیزی ندیدم ) حالا برای من یه سوال پیش اومده چون من تقریباً همزمان با دراومدن اسمم بینیمو عمل کردم و چهرم کمی تغییر کرده عکسی که فرستادم با چهره قبلیمه حالا فکر میکنید از نظر امنیتی ( چون تمام مدارکم با عکس قبلیه و البته هیچکدوم شبیه هم نیست ) یاپزشکی باید گواهی بگیرم یا دردسر ساز نیست ....
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان:
(2012-02-12 ساعت 01:11)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من 2 تا سوال دارم:
1-اگه من الان کارت واکسن بگیرم ایا تا مصاحبه من که احتمالا جولای باشه مشکلی نیست؟
2-همکاران عزیز cmbt-luky luke-armanbala شما مدارکی که برای انکارا قبل از مصاحبه ارسال کردین میشه یا اینجا یا به صورت پیغام خصوصی برام نام ببرین؟
ممنونم از همتون.

دوست عزیز خیلی زودهستش.ماه جون کارت واکسن بگیر فقط اگه تابحال واکسن هپاتیت نزدی از حالا شروع کن
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، amiry
(2012-02-12 ساعت 06:49)sib 24 نوشته:  
ممنونم از همتون.

دوست عزیز خیلی زودهستش.ماه جون کارت واکسن بگیر فقط اگه تابحال واکسن هپاتیت نزدی از حالا شروع کن

سلام. پس با این اوصاف من عجله کردم و چهار ماه پیش کارت واکسن گرفتم. آخرین نوبت هپاتیت هم برای اسفند هست. حالا تکلیف من چیه؟ دکتر اونگان قبول نمی کنه؟؟
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان:
(2012-02-12 ساعت 09:54)amiry نوشته:  
ممنونم از همتون.

سلام. پس با این اوصاف من عجله کردم و چهار ماه پیش کارت واکسن گرفتم. آخرین نوبت هپاتیت هم برای اسفند هست. حالا تکلیف من چیه؟ دکتر اونگان قبول نمی کنه؟؟

دوست عزیز تا اونجا که یادم هست یه واکسن تو انستیتو پاستورمیزنن که نزدیکای مصاحبه باشه بهتره.به ای دلیل یگم که یه وقت تو ترکیه پول زیادی ازتون نگیرن و
مثلا بگن تاریخ گذشته و دوباره بزنید.شما نمیدونم مصاحبتون کی هست ولی امیدوارم که تا قبل مصاحبه اخرین واکسن هپاتیت رو زده باشید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

تشکر کنندگان: amiry
ممنونم از همتون.

سلام.دوست عزیز سفارت قبل از مصاحبه مدارک مورد نیاز را برای شما ایمیل خواهدکرد. در ضمن در این آدرس هم مدارک مورد نیاز را نوشته............http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
(2012-02-12 ساعت 10:20)sib 24 نوشته:  
ممنونم از همتون.

دوست عزیز تا اونجا که یادم هست یه واکسن تو انستیتو پاستورمیزنن که نزدیکای مصاحبه باشه بهتره.به ای دلیل یگم که یه وقت تو ترکیه پول زیادی ازتون نگیرن و
مثلا بگن تاریخ گذشته و دوباره بزنید.شما نمیدونم مصاحبتون کی هست ولی امیدوارم که تا قبل مصاحبه اخرین واکسن هپاتیت رو زده باشید
دوستان عزیز من امروز پاستور بودم. چیز خاصی نگفتن که واکسن خاصی باید قبل از مصاحبه بزنیم.البته ما ابوظبی هستیم شاید آنکارا فرق داره. راستی من هپاتیت 4 سال پیش زدم ولی شوهرم یکی از سه تا مونده و گفتن اشکالی نداره. اگر کسی سوالی داره من فردا دارم دوباره میرمو براتون می پرسم.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: Hediyeh ، كاميلا
(2012-02-12 ساعت 04:11)m0na_000 نوشته:  دوستان عزیز سلام .... توی سفرنامه سال های قبل خوندم که بعضیا برای عمل های جراحی که کردن گواهی بردن ( البته من تو سایت دکتر چیزی ندیدم ) حالا برای من یه سوال پیش اومده چون من تقریباً همزمان با دراومدن اسمم بینیمو عمل کردم و چهرم کمی تغییر کرده عکسی که فرستادم با چهره قبلیمه حالا فکر میکنید از نظر امنیتی ( چون تمام مدارکم با عکس قبلیه و البته هیچکدوم شبیه هم نیست ) یاپزشکی باید گواهی بگیرم یا دردسر ساز نیست ....

عکس جدید ببرید مشگلی ندارید.
ممنونم از همتون.

هپاتیت تا 10 سال اعتبار داره
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: m0na_000
سلام:
با توجه به اینکه درصورت گرفتن re-entry یک سال از دوسالی که در آمریکا نیستیم جزو اون 5 سال سنواتمون حساب میشه و اینکه برای in-state شدن هم سپری شدن یکسال کافیه :
آیا ممکنه وقتی با دریافت re-entry بعد از دوسال وارد آمریکا میشیم بتونیم در همون سال از مزایای تخفیف هزینه تحصیل همانند شهروندان آمریکائی برخوردار بشیم.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
ممنونم از همتون.

سلام

دوستان عزیز، بطور کلی راجع به اعتبار مدیکال در دو سفارت آنکارا و ابوظبی یه توضیح مختصر می دهم خدمتون. البته بیشتر جنبه اعتبار تا زمان دریافت ویزا را دارد که شامل دوره کلیرنس می شود.

در سفارت آنکارا، اعتبار مدیکال شما 6 ماه است. فرضاً شما امروز مدیکال را انجام می دهید و 2 روز بعد مصاحبه دارید! شمارش معکوس اعتبار مدیکال شما از روز مصاحبه استارت می خورد. اگر طی این مدت 6 ماه کلیرنس شما بسلامتی آمد، خوب مشکلی نیست و اگر زمان فراتر رفت، در """بسیاری""" (و نه 100% ) موارد باید دوباره یکسری آزمایشات را تکرار کنید! خودشان اعلام می کنند.

در سفارت ابوظبی قضیه کمی در این مدت بهتر است! اعتبار مدیکال در سفارت ابوظبی 1 سال است! یعنی شما کمی با خیال راحتر به استقبال کلیرنس می روید.

در خصوص چک لیست مدارک ارسالی به سفارت آنکارا، بنده این چک لیست را از سال قبل دارم، اما متاسفانه امکان ضمیمه کردن آن در سایت مقدور نمی باشد.

سعی می کنم لیست مدارک را در یک کامنت بگذارم.

فقط این موضوع را دوستان عزیز آنکارا مد نظر داشته باشند که ""حداکثر 2 هفته"" قبل از مصاحبه شما، مدارک باید بدست سفارت رسیده باشد.

موفق باشید
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: Hediyeh ، parsy631 ، faranak.n ، armanbala

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان