کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-02-17 ساعت 22:27)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-02-17 ساعت 13:50)maz1359 نوشته:  سلام دوستان. من تو فرمهايي که فرستادم Kcc محل تولد خانومم رو گنبد نوشتم در صوزتی که تو گذرنامهش گنبد کاووس نوشته شده. من برنده اصلی هستم. آيا این مسأله برام مشکل ساز ميشه؟ بايد چکار کنم؟ اگه بايد بهشون خبر بدم يکی لطف کنه يه متن برام بزاره. ممنون.
مشگلی نیست به سفارت ترکیه ایمیل بزن . قبل از مصاحبه توضیح بده و این هم ادرس:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

از پاسخ شما دوست عزیز متشکرم
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 16:20)maz1359 نوشته:  
(2012-02-18 ساعت 15:38)hasti4 نوشته:  سلام دوستان.تاریخ مصاحبه من مشخص شده تازه فهمیدم که تاریخ تولد همسرم را در فرم خودم اشتباه نوشتم. باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. منم مشکلی مشابه شما دارم. اين جور که معلومه بايد به KCC ايميل بزنيم که برامون اصلاحش کنن. من مورد مشابه محل تولد خانومم بود که به صورت زير ایميل زدم و هنوز جواب نگرفتم. شما چون تاريختون مشخص شده شايد بايد به سفارت تو آنکارا ميل بزنين.
Dear Sir/Madam,
I found that I made a mistake in writing my spouse's place of birth. her birth place is ******and I wrote *****in forms. could you please correct this mistake or advice me what should I do to correct this mistake. Is it possible to correct it in interview time? I would appreciet if you let me know how to correct my mistake.
I am looking forward to hearing from you as soon as possible.

Sincerely,
Your name
از پاسخ شما متشکرم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز . همينطور که ميدونين ايرانی ها تو مدارک مورد نياز برای مصاحبه نيازی به POLICE CERTIFICATE نيست. ولی توی بند هايي که نوشتن به گزينه COURT AND PRISON RECORDS برخورد کردم کسی ميدونه که اين چه مدرکی هست و آيا واقعا برای مصاحبه کنندگان ايرانی لازمه؟ اگه نيازی هست برای هر کدوم از اعضا لازمه یا نه؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام دوستان عزيز. من از مرکز بهداشت شهرستونم گواهی گرفتم که واکسن ها رو زدم آيا همين واسه پاستور تهران کافيه يا بايد اونجا همه واکسن ها رو بزنم؟
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
(2012-02-21 ساعت 15:06)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزيز. من از مرکز بهداشت شهرستونم گواهی گرفتم که واکسن ها رو زدم آيا همين واسه پاستور تهران کافيه يا بايد اونجا همه واکسن ها رو بزنم؟

کافیه فقط اسم واکسن ها با ذکر تاریخ تزریق نوشته شده باشه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3
(2012-02-21 ساعت 13:55)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزيز . همينطور که ميدونين ايرانی ها تو مدارک مورد نياز برای مصاحبه نيازی به POLICE CERTIFICATE نيست. ولی توی بند هايي که نوشتن به گزينه COURT AND PRISON RECORDS برخورد کردم کسی ميدونه که اين چه مدرکی هست و آيا واقعا برای مصاحبه کنندگان ايرانی لازمه؟ اگه نيازی هست برای هر کدوم از اعضا لازمه یا نه؟

دوست عزیز دروود
COURT AND PRISON RECORDS این عبارت به این معنی است که اگر کسی سابقه دادگاهی و بازداشت و یا زندان دارد اعلام نماید. این با بحث سوء پیشینه فرق می کند.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
quote='Saina' pid='154003' dateline='1329731381']
سلام دوستان،
اعتبار ویزا تا 6 ماه نوشته شده، اما همونطور که گفته اند با توجه به آزمایشات پزشکی ممکن هست که عملا کمتر از این باشه و به 3 ماه محدود بشه، ما از کجا بدونیم که اعتبار آزمایشات پزشکی ما مثل ویزا 6 ماه هست یا فقط 3 ماه یا کمتر اعتبار داره؟
ممنون
[/quote]

دوست عزیز دروود
کسانیکه ویزای مهاجرتی دریافت می کنند، 6 ماه فرصت دارند تا به آمریکا وارد شوند و اگر در این مدت وارد آمریکا نشوند به معنی انصراف از رفتن به آمریکا می باشد. البته این 6 ماه از تاریخ مدیکال پزشکی محاصبه می شود نه از تاریخ صدور ویزا.
یعنی اگر در سفر اول ویزا به هر دلیلی صادر نگردد، در سفر دوم که ممکن است چند هفته یا چند ماه بعد باشد ویزا صادر می شود ولی مهلت ورود به آمریکا از تاریخ مدیکال پزشکی در سفر اول محاسبه خواهد شد. تاریخ انقضای مهلت ورود روی ویزا نوشته می شود.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: ARazmi ، Saina ، SH1A2R3
(2012-02-22 ساعت 00:33)aarshidaaa نوشته:  quote='Saina' pid='154003' dateline='1329731381']
سلام دوستان،
اعتبار ویزا تا 6 ماه نوشته شده، اما همونطور که گفته اند با توجه به آزمایشات پزشکی ممکن هست که عملا کمتر از این باشه و به 3 ماه محدود بشه، ما از کجا بدونیم که اعتبار آزمایشات پزشکی ما مثل ویزا 6 ماه هست یا فقط 3 ماه یا کمتر اعتبار داره؟
ممنون

دوست عزیز دروود
کسانیکه ویزای مهاجرتی دریافت می کنند، 6 ماه فرصت دارند تا به آمریکا وارد شوند و اگر در این مدت وارد آمریکا نشوند به معنی انصراف از رفتن به آمریکا می باشد. البته این 6 ماه از تاریخ مدیکال پزشکی محاصبه می شود نه از تاریخ صدور ویزا.
یعنی اگر در سفر اول ویزا به هر دلیلی صادر نگردد، در سفر دوم که ممکن است چند هفته یا چند ماه بعد باشد ویزا صادر می شود ولی مهلت ورود به آمریکا از تاریخ مدیکال پزشکی در سفر اول محاسبه خواهد شد. تاریخ انقضای مهلت ورود روی ویزا نوشته می شود.
شاد باشید.
[/quote]

سلام،

نه آرشیدا جان اینطوری نیست!

اعتبار ویزا از زمان صدورش به مدت 6 ماه هست، ولی برای رفتن به آمریکا اعتبار ویزا و مدیکال توام لازم هست، در صورت انقضای مدیکال میشه با یک تست مدیکال دیگه مشکل رو حل کرد، ولی تاریخ انقضای ویزا رو نمیشه تمدید کرد
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Saina ، kopol ، SH1A2R3
(2012-02-21 ساعت 13:55)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزيز . همينطور که ميدونين ايرانی ها تو مدارک مورد نياز برای مصاحبه نيازی به POLICE CERTIFICATE نيست. ولی توی بند هايي که نوشتن به گزينه COURT AND PRISON RECORDS برخورد کردم کسی ميدونه که اين چه مدرکی هست و آيا واقعا برای مصاحبه کنندگان ايرانی لازمه؟ اگه نيازی هست برای هر کدوم از اعضا لازمه یا نه؟

برای ایرانیانی که در ایران اقامت دارند نیازی به این آیتم ندارند.مربوط به سابقه و یا زندان میباشد.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: maz1359 ، SH1A2R3
(2012-02-18 ساعت 15:38)hasti4 نوشته:  سلام دوستان.تاریخ مصاحبه من مشخص شده تازه فهمیدم که تاریخ تولد همسرم را در فرم خودم اشتباه نوشتم. باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. منم مشکلی مشابه شما دارم. اين جور که معلومه بايد به KCC ايميل بزنيم که برامون اصلاحش کنن. من مورد مشابه محل تولد خانومم بود که به صورت زير ایميل زدم و هنوز جواب نگرفتم. شما چون تاريختون مشخص شده شايد بايد به سفارت تو آنکارا ميل بزنين.
Dear Sir/Madam,
I found that I made a mistake in writing my spouse's place of birth. her birth place is ******and I wrote *****in forms. could you please correct this mistake or advice me what should I do to correct this mistake. Is it possible to correct it in interview time? I would appreciet if you let me know how to correct my mistake.

Sincerely,
Your name
در پاسخ به اين ايمِلی که به KCC زدم گفتن :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
منظورشون چيه؟ یعنی بايد دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه من واسه آپريل کارنت شدم. دير نشده؟
(2012-02-22 ساعت 10:15)maz1359 نوشته:  
Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Your name
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
منظورشون چيه؟ یعنی بايد دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه من واسه آپريل کارنت شدم. دير نشده؟

دوست عزیز شما وقتی کارنت میشد kcc پرونده شما رو میفرسته سفارت و هیچ تغییراتی نمیتونه اعمال کنه لذا شما فرمها رو با اطلاعات جدیدپر کن وهمراه خودت به سفارت ببر ویا اینکه همراه مدارک بفرست
(2012-02-21 ساعت 15:06)maz1359 نوشته:  سلام دوستان عزيز. من از مرکز بهداشت شهرستونم گواهی گرفتم که واکسن ها رو زدم آيا همين واسه پاستور تهران کافيه يا بايد اونجا همه واکسن ها رو بزنم؟
سلام دوست عزیز شما میتونید از مرکز هلال احمر نزدیک به خودتون هم درخواست کارت واکسن بین المللی کنید. و نیازی به پاستور ندارید.
(2012-02-22 ساعت 10:15)maz1359 نوشته:  
Dear Sir/Madam,

Sincerely,
Your name

Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review

دوست عزیز شما باید همونطور که برای شما نوشتند, فرمها رو بصورت اطلاعات صحیح ( چون فرمهای قبلی اشتباه بوده در اینجا باید مجدادا" پر کنید ) پر کرده و ابتدا برای KCC بفرستید. منظور این است که بدنبال تغییر در ثبت نام اولیه نباشید...

اینکه دیر شده یا نه را فعلا" رها کنید و کاری که گفته اند را انجام دهید.
این ارسال را با ایمیل باید انجام دهید.

وقتی که این کار را کردید آنها بلافاصله اطلاعات ارسالی را برای بررسی به کیس شما اضافه میکنند.

اگر این کار را نکنید و فقط اطلاعات را با خود به سفارت ببرید خوب نیست و حتما" باید این درخواست انها را انجام دهید.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammadm64
سلام دوستان. چه مدارکی باید برای مصاحبه به انکارا پست کنیم؟ با چه نوغ پستی؟ ایا برای بچه زیر 2 سال کارت اینترنشنال واکسن میخواد؟چطور میتوان ان را تهیه کرد؟ مرسی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammadm64
(2012-02-24 ساعت 16:23)hasti4 نوشته:  سلام دوستان. چه مدارکی باید برای مصاحبه به انکارا پست کنیم؟ با چه نوغ پستی؟ ایا برای بچه زیر 2 سال کارت اینترنشنال واکسن میخواد؟چطور میتوان ان را تهیه کرد؟ مرسی
مدارک شامل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی،شناسنامه،کارت ملی، کارت پایان خدمت،سند ازدواج، موجودی حساب بانکی + دو صفحه آخر فایل پی دی اف زیر برای افراد بالا ی 15 سال
http://photos.state.gov/libraries/turkey...021612.pdf

با پستهای تی ان تی یا دی اچ ال و اصل مدارک را با خودتان میبرید
کارت واکسن بچه را هم میبرید پاستور تایید میکنن سپس ترجمه کرده وترجمه را مجددا برای مهر میبرید پاستور

تشکر کنندگان: vroom ، storagemeter ، mohammadm64 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان