کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان. من تو فرمهايي که فرستادم Kcc محل تولد خانومم رو گنبد نوشتم در صوزتی که تو پاسپورتش گنبد کاووس نوشته شده. من برنده اصلی هستم. آيا این مسأله برام مشکل ساز ميشه؟ بايد چکار کنم؟ اگه بايد بهشون خبر بدم يکی لطف کنه يه متن برام بزاره. ممنون.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
(2012-02-03 ساعت 22:17)armanbala نوشته:  مدیران محترم
سایت شدیدا ویروسی هست دوستان میگفتند مربوط به سرور های داخل ایران هست ما که الان در انکارا هستیم باز اصلا ویروس نمیگذارد صفحه باز شود و نود 32 خودش را خفه میکند لطفا به سرورتان بفرمایید هاست را یا ریست کند یا انتی ویروس درست وحسابی روی سرور بگذارد حیف است سایت به این ارزشمندی در تیر رس اتهامات مختلف قرار بگیرد
دوست و همکار عزیزم سلام،
خیلی به تغییرات در سرور دل نبند، من هم مشکل شما رو داشتم. خیلی هم گشت و گذار در این سایت گرانبها رو دوست داشتم.
nod ۳۲ آنتی ویروس خوبی برای سیستم های کوچیک و netbook هاست، ولی اصلآ firewall قوی نداره، وقتی هم ویروس یا تروجان پیدا میکنه، میره تو کما تا پاکش کنه!!
حتما آنتی ویروس تون رو به kaspersky ۲۰۱۲ uptodate تغییر بدین. به راحتی فیرواللش جلوی ویروسه رو میگیره، و سیستم هرگز آلوده نمیشه. به راحتی هم تو مهاجرسرا میرید.
فقط یکم پیدا کردن key مشکل داره که اونم تا یک ماه trial داره.لینکی دانلود رو میزارم:
http://soft98.ir/security/anti-virus/188...-2012.html
http://www.softgozar.com/WebPage/Softwar....374-Final
اگر هم خواستی تا یک سال راحت باشی، میشه pack کسپرسکی جدید رو خریداری کرد، ۳ تا key ستاندارد خود شرکت رو توش داره.
take care
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: armanbala ، hoda2012
(2012-02-17 ساعت 17:11)Lucky Luke نوشته:  
(2012-02-03 ساعت 22:17)armanbala نوشته:  مدیران محترم
سایت شدیدا ویروسی هست دوستان میگفتند مربوط به سرور های داخل ایران هست ما که الان در انکارا هستیم باز اصلا ویروس نمیگذارد صفحه باز شود و نود 32 خودش را خفه میکند لطفا به سرورتان بفرمایید هاست را یا ریست کند یا انتی ویروس درست وحسابی روی سرور بگذارد حیف است سایت به این ارزشمندی در تیر رس اتهامات مختلف قرار بگیرد
دوست و همکار عزیزم سلام،
خیلی به تغییرات در سرور دل نبند، من هم مشکل شما رو داشتم. خیلی هم گشت و گذار در این سایت گرانبها رو دوست داشتم.
nod ۳۲ آنتی ویروس خوبی برای سیستم های کوچیک و netbook هاست، ولی اصلآ firewall قوی نداره، وقتی هم ویروس یا تروجان پیدا میکنه، میره تو کما تا پاکش کنه!!
حتما آنتی ویروس تون رو به kaspersky ۲۰۱۲ uptodate تغییر بدین. به راحتی فیرواللش جلوی ویروسه رو میگیره، و سیستم هرگز آلوده نمیشه. به راحتی هم تو مهاجرسرا میرید.
فقط یکم پیدا کردن key مشکل داره که اونم تا یک ماه trial داره.لینکی دانلود رو میزارم:
http://soft98.ir/security/anti-virus/188...-2012.html
http://www.softgozar.com/WebPage/Softwar....374-Final
اگر هم خواستی تا یک سال راحت باشی، میشه pack کسپرسکی جدید رو خریداری کرد، ۳ تا key ستاندارد خود شرکت رو توش داره.
take care

آره دوستان در تائید فرمایش Lucky Luck عزیز ، منم دارم از اینترنت سکوریتی کسپرسکی 2012 استفاده میکنم
و سایت راحت باز میشه البته کسپرسکی هنوزم حمله تروجان ها رو در هر بار باز کردن یک صفحه جدید گزارش میده ولی جلوش رو میگیره
واسه پیدا کردن key میتونین از لینک زیر استفاده کنین:
http://www.iransetup.com/Security/Kaspersky.html
همیشه میشه یه Key که هنوز بلوک نشده باشه پیدا کرد
البته نرم افزار رو هم میتونین از همین جا دانلود کنین نصبش هم خیلی راحته
فقط اینو اضافه کنم که اگه کسپرسکی رو نصب کنین اجازه نمیده که این سایت (iran setup) رو برای دفعات بعدی باز کنین ، واسه این کار باید کسپرسکی رو "Exit" کنین وقتی کارتون توی این سایت تموم شد دوباره از منوی استارت اونو "Run" کنین
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: armanbala
(2012-02-17 ساعت 13:50)maz1359 نوشته:  سلام دوستان. من تو فرمهايي که فرستادم Kcc محل تولد خانومم رو گنبد نوشتم در صوزتی که تو گذرنامهش گنبد کاووس نوشته شده. من برنده اصلی هستم. آيا این مسأله برام مشکل ساز ميشه؟ بايد چکار کنم؟ اگه بايد بهشون خبر بدم يکی لطف کنه يه متن برام بزاره. ممنون.
مشگلی نیست به سفارت ترکیه ایمیل بزن . قبل از مصاحبه توضیح بده و این هم ادرس:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: armanbala ، maz1359
(2012-02-17 ساعت 22:27)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-02-17 ساعت 13:50)maz1359 نوشته:  سلام دوستان. من تو فرمهايي که فرستادم Kcc محل تولد خانومم رو گنبد نوشتم در صوزتی که تو گذرنامهش گنبد کاووس نوشته شده. من برنده اصلی هستم. آيا این مسأله برام مشکل ساز ميشه؟ بايد چکار کنم؟ اگه بايد بهشون خبر بدم يکی لطف کنه يه متن برام بزاره. ممنون.
مشگلی نیست به سفارت ترکیه ایمیل بزن . قبل از مصاحبه توضیح بده و این هم ادرس:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
ممنون دوست عزیز. فقط اگه امکان داره لطف ميکنين لينک يک نامه مشابه با مورد منو بزارين.
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من تو ثبت نام اینترنتی جهت قرعه کشی تاريخ تولدمو به جای سپتامبر، دسامبر نوشتم ولی توی همه فرمها تاريخ درستشو نوشتم. مشکلی برام پيش مياد؟ کسی مورد مشابه منو داشته؟
تشکر کنندگان:
دوستان با توجه به سئوالاتی که در مورد تصحیح اشتباهات در فرم های ارسالی و ثبت نام لاتاری می شود پیشنهاد می کنم پست های ارسالی در لینک زیر را ببینید خیلی کمک می کند.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2607
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: maz1359
سلام دوستان.تاریخ مصاحبه من مشخص شده تازه فهمیدم که تاریخ تولد همسرم را در فرم خودم اشتباه نوشتم. باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 15:38)hasti4 نوشته:  سلام دوستان.تاریخ مصاحبه من مشخص شده تازه فهمیدم که تاریخ تولد همسرم را در فرم خودم اشتباه نوشتم. باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. منم مشکلی مشابه شما دارم. اين جور که معلومه بايد به KCC ايميل بزنيم که برامون اصلاحش کنن. من مورد مشابه محل تولد خانومم بود که به صورت زير ایميل زدم و هنوز جواب نگرفتم. شما چون تاريختون مشخص شده شايد بايد به سفارت تو آنکارا ميل بزنين.
Dear Sir/Madam,
I found that I made a mistake in writing my spouse's place of birth. her birth place is ******and I wrote *****in forms. could you please correct this mistake or advice me what should I do to correct this mistake. Is it possible to correct it in interview time? I would appreciet if you let me know how to correct my mistake.
I am looking forward to hearing from you as soon as possible.

Sincerely,
Your name
تشکر کنندگان:
كيس نامبر من 27xxx مي باشد آيا مي بايست منتظر بمانم يا ايميل بزنم ؟ چه متني به كدام آدرس؟
تشکر کنندگان:
شما با ایمیل به سفارت اطلاع بده چون دیگه پرونده شما تو کی سی سی نیست و روز مصاحبه هم به آفیسر توضیح بده
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 02:48)maz1359 نوشته:  سلام دوستان. من تو ثبت نام اینترنتی جهت قرعه کشی تاريخ تولدمو به جای سپتامبر، دسامبر نوشتم ولی توی همه فرمها تاريخ درستشو نوشتم. مشکلی برام پيش مياد؟ کسی مورد مشابه منو داشته؟
تو تاپيک های قبلی که خوندم به اين نتيجه رسيدم که بايد يک ايميل به KCC بزنم که برام اصلاحش کنن و ضميمه پروندم بشه. من هم با کمک موضوعات مشابه توی اون تاپيک ها اين ايميل رو تهيه کردم و فرستادم تا ببینم بعد از تعطيلات چه جوابی بهم ميدم. دوستان با تجربه و فعال نطرتون چيه در مورد مشکل من. منو راهنمايي کنن PLZ.
Dear Sir/Madam,
It appears that I made a mistake in my initial DV-2012 lottery entry . By mistake, I filled my date of birth 12-**-19**, but My correct date of birth is 09-**-19**.
I entered my correct date of birth in Forms DSP-122 and DS-230 Part I & II as :09-**-19**
I would highly appreciate if you could confirm the corrections and inform me about the result that may appear.

(Correct date of birth : 09-**-19**)

Kind Regards,
تشکر کنندگان:
دوستان من پدرم برنده لاتاريه ولي چند ساله پيش اصل ديپلمشو گم كرده ما كپي برابر اصلشو ترجمه كرديم تاييده تحصيليم گرفتيم فقط ميخوام بدونم نيازه اينارو به kccاعلام كنم چون روز مصاحبه اصل ديپلم نداريم.
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
(2012-02-18 ساعت 16:58)paymanva نوشته:  دوستان من پدرم برنده لاتاريه ولي چند ساله پيش اصل ديپلمشو گم كرده ما كپي برابر اصلشو ترجمه كرديم تاييده تحصيليم گرفتيم فقط ميخوام بدونم نيازه اينارو به kccاعلام كنم چون روز مصاحبه اصل ديپلم نداريم.
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد

دوست عزیز دروود
مطمئنا همین مدارک کافیه و آنجا قبول می کنند ولی اگر از قبل ایمیل بزنید و اعلام کنید بهتره.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
اعتبار ویزا تا 6 ماه نوشته شده، اما همونطور که گفته اند با توجه به آزمایشات پزشکی ممکن هست که عملا کمتر از این باشه و به 3 ماه محدود بشه، ما از کجا بدونیم که اعتبار آزمایشات پزشکی ما مثل ویزا 6 ماه هست یا فقط 3 ماه یا کمتر اعتبار داره؟
ممنون
شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان