کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
با سلام
من یکی از برندگان 2012 هستم و کیس نامبرم: 40XXX هستش
در حال حاضر تو هند هستم برای گرفتن B.tech و از اینجا برای لاتاری شرکت کردم وقبول شدم.
مدارکم رو وقتی به kcc فرستادم email ی گرفتم که نوشته بود ما مدارکه شما رو دریافت کردیم و تا الان که این پیام و براتون میذارم (13/02/2012)نامه دومی نگرفتم.
چند تا سوال داشتم اگه کسی که اطلاعاتی داره به من جواب بده ومن رو از این سردر گمی نجات بده خیلی خیلی ممنون میشم
میخواستم بدونم نامه دوم کی برای برندگان میاد و آیا ایمیل میزنن یا نامه ارسال میشه به ادرسم؟
من ادرسه فعلیم در هند رو دادم به نظر شما برای مصاحبه اونا یکی از شهر های هند رو برام انتخاب میکنن؟
و اینکه آیا در نامه دوم قید میشه که کجا باید برای واکسیناسیون برم وچند روز قبله مصاحبه باید اینکاها ا کرده باشم ؟
و در روز مصاحبه چه مدارکی باید همراهم باشه وچه سوالهای از من پرسیده میشه؟
من اسپانسر ندارم واز طریق تمکین مالی میخام اقدام کنم ولی نمیدونم حداقلش چقدره؟
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
ممنونم ازتون

تشکر کنندگان: sorooshii
Wink 
(2012-02-13 ساعت 04:50)amir hossein gh نوشته:  با سلام
در حال حاضر تو هند هستم برای گرفتن B.tech و از اینجا برای لاتاری شرکت کردم وقبول شدم.
مدارکم رو وقتی به kcc فرستادم email ی گرفتم که نوشته بود ما مدارکه شما رو دریافت کردیم و تا الان که این پیام و براتون میذارم (13/02/2012)نامه دومی نگرفتم.
چند تا سوال داشتم اگه کسی که اطلاعاتی داره به من جواب بده ومن رو از این سردر گمی نجات بده خیلی خیلی ممنون میشم
میخواستم بدونم نامه دوم کی برای برندگان میاد و آیا ایمیل میزنن یا نامه ارسال میشه به ادرسم؟
من ادرسه فعلیم در هند رو دادم به نظر شما برای مصاحبه اونا یکی از شهر های هند رو برام انتخاب میکنن؟
و اینکه آیا در نامه دوم قید میشه که کجا باید برای واکسیناسیون برم وچند روز قبله مصاحبه باید اینکاها ا کرده باشم ؟
ممنونم ازتون

داداش زیاد سردرگمی نداره، هول نشو!
- در همان نامه قبولی، نوشته شده که کجا باید مصاحبه شوید. یکبار دیگر نامه را با دقت بخوانید، وانگهی، پس از به جریان افتادن پرونده شما یا به قول خودمون! کارنت شدن شماره شما، با توجه به محل زندگی شما، پرونده شما به سفارت آمریکا در آن کشور فرستاده می‌شود. که همان سایتی که رفتید و دیدید که برنده شده‌اید، همانجا نوشته شده است یا خواهد شد. کلا از امسال دیگر نامه ای فرستاده نمی‌شود، و شما تمام اطلاعات بعدی در مورد مصاحبه و غیره را از همان سایت باید دنبال کنید.
دوستانی که از داخل ایران برنده می‌شوند، از آنجایی که آمریکا درایران سفارت ندارد، به سفارت آمریکا در آنکارا یا ابوظبی می‌روند.
و در مورد مدارک هم بگویم که، باز باید همان نامه را بخوانید، در آن نامه یک لینک هست که در آنجا نوشته شده چه مدارکی را باید با خود ببرید.

ـ واکسیناسیون را هم باید چند روز یا چند هفته قبل از مصاحبه انجام دهید، که در هر كشور، پزشکانی معرفی شده‌اند.
به لینک زیر سر بزنید، همه کارهایی را که باید انجام دهید، آنجا نوشته شده‌است.
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

ـ از سوال‌هایی هم که قرار است پرسیده شود، من خودم آگاهی ندارم، اما فکر می‌کنم سوال‌ها در مورد هرکس با دیگری فرق کند. به فروم سفرنامه ها در آنکارا یا ابوظبی در همین سایت مهاجر سرای ویروس زده! یک سر بزنید، دوستانی که مصاحبه شده‌اند اطلاعات خوبی نوشته‌اند.

ـ از اسپانسر و تمکین مالی هم، باز هم خبر ندارم!! شما اگر اطلاعی پیدا کردی به منم بگو، چون منم چند ماه دیگه احتمالا میروم برای مصاحبه.

در ضمن، این B.tech چیه که شما می‌خوانی؟ یعنی تکنولوژی، بی تکنولوژی؟
Smile
درود فراوان.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: armanbala ، Hediyeh
(2012-02-13 ساعت 04:50)amir hossein gh نوشته:  با سلام
ممنونم ازتون
دوست عزیز

ابتدا تبریک میگم خدمتون

برای سایر مراحل، علاوه بر توضیحات دوست عزیز shezem، اینکه شما زمانی که فرم ها پر کردید و فرستادید، کشور مورد نظر برای مصاحبه را باید انتخاب کرده باشید! بنابر تجربه سایر دوستان، حدالمقدور از انتخاب سفارت هایی بجز آنکارا، ابوظبی و یا کوالالامپور خودداری کنید! نه اینکه مشکلی پیش میاد برای شما، از این لحاظ که اول از همه، امکان مصاحبه شما به زبان فارسی حدود 90% است. بعد اینکه آنها به روند پرونده ایرانی ها و شختگیری ها و یا حساس نشدن به یه سری مسائل که ممکن است برای سفارت های دیگه آمریکا در مورد ایرانی ها وجود داشته باشه، آشنا هستند! از لحاظ مدیکال و .. هم میشه همین استدلال را کرد.

اما بطور کلی هیچگونه اجباری در خصوص انتخاب ابوظبی یا آنکارا نیست برای ایرانی ها! طبق نوشته، فرد می تواند نزدیکترین محل به اقامت فعلی خود را انتخاب کند، یک ایرانی ساکن سوئد، استرالیا، و... است، همانجا را انتخاب می کند.

در خصوص تمکن مالی ، قاعده خاصی وجود ندارد، اما برای یک فرد مجرد در سن شما، می بایست حدود 15-20 دلار داشته باشید، کمی بالا یا پایین!

در خصوص اسپانسر هم یک سری مدارک است که چون خود ما استفاده کردیم، در اولین فرصت می گذارم!

ضمن اینکه من این پروسه را بطور کلی مصاحبه نمی دانم!! تحویل مدارک است! تحویل مدارک هر آنجه در زمان ثبت نام و در فرم ادعا کرده اید! صحت را بررسی می کنند!

سوالات در حد نهایتاً4-5 سوال معمولاً! معرفی اولیه که خودشون موردی می پرسند، لاان چه کار می کنید؟ کی رفتید هند مثلاً؟ کجا می خواهید بروید( کدام ایالت)، چه کار می خواهید بکنید؟ و... خیلی ساده! اصلاً استرس بخودتون راه ندهید!

""""""""""""نکته"""""""""""""

دوستان عزیز، حتماً حتماً یک آدرس در آمریکا همراه خود داشته باشید و دم دستتون باشه! اینکه من کسی را ندارم و نمی دونم کجا می خواهم بروم، آفیسر قانع نمی شود!! داشتیم موردی که گفتند بروید یک آدرس تهیه بکنید و فردا بیان!!! دست خالی نروید، آدرس دوست، آشنا، فامیل، ....

موفق باشید

(2012-02-13 ساعت 13:19)rami80 نوشته:  با سلام من 9 فوریه کلیر شدم و تا خرداد فرصت دارم که برای دریافت ویزا به انکارا برم و از اونجایی که مایلم تا جایی که امکان داره دیرتر به آمریکا برم از دوستانی که ویزا رو دریافت کردن یه سئوال دارم. تاریخ انقضا ویزا چند ماهه؟ و از چه تاریخی محاسبه میشه؟(از تاریخ مصاحبه یا کلیرشدن یا دریافت ویزا)

سلام

تبریــــــــــک میگم خدمتونSmile

دوست عزیز شما زا زمان کلیر شدن، معمولاً حدود 30 تا 45 روز برای دریافت ویزا فرصت دارید.

اعنبار ویزا، 6 ماه از زمان درج آن در پاسپورت است.

موفق باشید
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: pr.kia
با سلام دوستان عزیز من باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم که انشاله در روز یکشنبه هفته آینده با پرواز ایران ایر خواهم رفت . حالا سوال من این است که آیا به من در شرایط جدید بانکی ارزی تعلق میگیره یا نه ؟ مثل اینکه طرح جدیدی وجود داره که به افرادی که یک بار ارز گرفتند با نرخ معینی ارز فروخته میشود البته من یکبار در شهریور امسال از ارز دولتی استفاده کرده ام.لطفا دوستانی اطلعی دارند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-02-13 ساعت 20:16)M.Haghighi نوشته:  با سلام دوستان عزیز من باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم که انشاله در روز یکشنبه هفته آینده با پرواز ایران ایر خواهم رفت . حالا سوال من این است که آیا به من در شرایط جدید بانکی ارزی تعلق میگیره یا نه ؟ مثل اینکه طرح جدیدی وجود داره که به افرادی که یک بار ارز گرفتند با نرخ معینی ارز فروخته میشود البته من یکبار در شهریور امسال از ارز دولتی استفاده کرده ام.لطفا دوستانی اطلعی دارند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم.

سلام دوست عزيز
نه اگر توي پاسپورتتون مهر زدند امكان نداره بدند چون بنده هم همين مورد را داشتم و اون آقاهه زير بار نرفت
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: M_star1316
(2012-02-13 ساعت 20:30)armanbala نوشته:  
(2012-02-13 ساعت 20:16)M.Haghighi نوشته:  با سلام دوستان عزیز من باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم که انشاله در روز یکشنبه هفته آینده با پرواز ایران ایر خواهم رفت . حالا سوال من این است که آیا به من در شرایط جدید بانکی ارزی تعلق میگیره یا نه ؟ مثل اینکه طرح جدیدی وجود داره که به افرادی که یک بار ارز گرفتند با نرخ معینی ارز فروخته میشود البته من یکبار در شهریور امسال از ارز دولتی استفاده کرده ام.لطفا دوستانی اطلعی دارند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم.

سلام دوست عزيز
نه اگر توي گذرنامهتون مهر زدند امكان نداره بدند چون بنده هم همين مورد را داشتم و اون آقاهه زير بار نرفت

یعنی با توجه به تمهیدات جدیدی که برای گرفتن دلار تعیین شده امکان گرفتن دوباره دلار مسافرتی وجود ندارد.
تشکر کنندگان:
(2012-02-12 ساعت 01:11)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من 2 تا سوال دارم:
1-اگه من الان کارت واکسن بگیرم ایا تا مصاحبه من که احتمالا جولای باشه مشکلی نیست؟
2-همکاران عزیز cmbt-luky luke-armanbala شما مدارکی که برای انکارا قبل از مصاحبه ارسال کردین میشه یا اینجا یا به صورت پیغام خصوصی برام نام ببرین؟
ممنونم از همتون.

سلام همکار عزیز، جواب ها:
۱- الان خیلی زوده واسه کارت واکسن ، خانوم دکتر طاهرنژاد - پاستور تجریش- واضحا میگه ۲ ماه قبل از مصاحبه بیاین، که کارت حاضر بشه و یک ماه قبل هیچ واکسنی نخورین.
۲- مدارک که معلومه، تو همه پست ها هستن ، شامل
کپی پاسپورت همه صفحات،اصل ترجمه و کپی ( شناسنامه، کارت ملی، عقدنامه، کارت سربازی آقایان، دیپلم + مدارک دانشگهاهی اخذ شده ، گواهی تمکن مالی، ۲ تا عکس جدید، پرینت ایمیل ۲ ام ،)
اگر در مورد پزشکا منظوره، من نامه از محل کار، و ترجمه پروانه مطب رو با خودم بردم، ولی نفرستادم .در ضمن زیاد مدرک اضافی نفرستین و خودتونو مهم جلو ندین.
میتونین تو تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان، و ترجمه رسمی مدارک، مکررا پیدا کنین .
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
تشکر کنندگان: mansour*** ، armanbala ، SH1A2R3

دوست عزیز آیا ایران ایر هم پرواز مستقیم به آنکارا دارد ؟ هزینه آن در مقایسه با ترکیش پایین تر است ؟ و چه روزهایی پرواز دارد ؟ممنون
البته می دانم بهتر بود این پست را در تاپیک بلط و مسافرت به ترکیه مطرح می کردم . ببخشید همگی Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
(2012-02-14 ساعت 10:25)parsy631 نوشته:  

دوست عزیز آیا ایران ایر هم پرواز مستقیم به آنکارا دارد ؟ هزینه آن در مقایسه با ترکیش پایین تر است ؟ و چه روزهایی پرواز دارد ؟ممنون
البته می دانم بهتر بود این پست را در تاپیک بلط و مسافرت به ترکیه مطرح می کردم . ببخشید همگی Smile

با سلام البته ایران ایر برواز مستقیم به آنکارا دارد و قیمت آن هم برای برواز رفت و برگشت 359000 برای من شد البته با تخفیف. معمولا در این وقت از سال در روزهای یکشنبه و چهار شنبه برواز دارد.
تشکر کنندگان: armanbala ، parsy631
باسلام خدمت دوستان
من دیپلمم یازده ساله هست و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و الان دانشجو هستم،میخواستم از دوستان بپرسم اگه فقط اصل و ترجمه پیش دانشگاهیم رو ببرم کافیه یا حتما دیپلم هم باید ببرم؟ممنون میشم منبع راهنماییتون رو هم بفرمایید
شماره کیس: 35000
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2012-02-14 ساعت 18:15)pantea_l3lu3 نوشته:  باسلام خدمت دوستان
من دیپلمم یازده ساله هست و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و الان دانشجو هستم،میخواستم از دوستان بپرسم اگه فقط اصل و ترجمه پیش دانشگاهیم رو ببرم کافیه یا حتما دیپلم هم باید ببرم؟ممنون میشم منبع راهنماییتون رو هم بفرمایید

سلام.دیپلم.پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات را حتما ترجمه کن و ببر
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من در ثبت نام اولیه اسم فرزندم را با i زده بودم که اشتباه بود و باید با y می زدم که در فرم ها که فرستادم اصلاح کردم و نامه هم ضمیمه کردم و توضیح دادم .
حالا در نامه تعیین تاریخ مصاحبه اسم فرزندم را دوباره با i نوشته حالا به نظر شما چه کار کنم؟ نکنه این اصلاح را قبول نکرده باشند؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2012-02-15 ساعت 01:31)alexander نوشته:  سلام دوستان
من در ثبت نام اولیه اسم فرزندم را با i زده بودم که اشتباه بود و باید با y می زدم که در فرم ها که فرستادم اصلاح کردم و نامه هم ضمیمه کردم و توضیح دادم .
حالا در نامه تعیین تاریخ مصاحبه اسم فرزندم را دوباره با i نوشته حالا به نظر شما چه کار کنم؟ نکنه این اصلاح را قبول نکرده باشند؟

دوست عزیز
kcc خودش هیچ فرمی را اصلاح نمی کند.شما قبل از قسم خوردن و شروع مصاحبه پرینت نامه ارسالی را به آفیسر بدهید و لصلاح به عمل آمده را هم اعلام کنید . انجام می شود. جای نگرانی نیست . موفق باشید
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: alexander
(2012-02-14 ساعت 22:57)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-02-14 ساعت 18:15)pantea_l3lu3 نوشته:  باسلام خدمت دوستان

سلام.دیپلم.پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات را حتما ترجمه کن و ببر

دوست عزیز دروود
از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی نفر برنده را خواستند. (اصل فارسی و اصل ترجمه)
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان:
[
[/quote]

دوست عزیز دروود
قیمت پایه پرواز مستقیم ایران ایر به ترکیه 367 تومان است
ترکیش حدود 400 تومان
ترکیش یک شنبه ، سه شنبه و چهار شنبه
ایران ایر یکشنبه و جهارشنبه.
احتمالا از آخر اسفند روز پرواز ایران ایر به دوشنبه و پنج شنبه تغییر می کند.
پرواز ایران ایر صندلی های بهتر ، غذای بهتر ، ولی میزان تاخیر پروازش بیشتر از تر کیش هست که خدا نکنه مثل ما به مشکل بخورید و مجبور بشید به استانبول بروید و به خاطر تحریم ، اجازه خروج ندهند و 6 ساعت داخل هواپیما در فرودگاه استانبول معطل شوید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: parsy631

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان