موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یکی از برندگان 2012 هستم و کیس نامبرم: 40XXX هستش
در حال حاضر تو هند هستم برای گرفتن B.tech و از اینجا برای لاتاری شرکت کردم وقبول شدم.
مدارکم رو وقتی به kcc فرستادم email ی گرفتم که نوشته بود ما مدارکه شما رو دریافت کردیم و تا الان که این پیام و براتون میذارم (13/02/2012)نامه دومی نگرفتم.
چند تا سوال داشتم اگه کسی که اطلاعاتی داره به من جواب بده ومن رو از این سردر گمی نجات بده خیلی خیلی ممنون میشم
میخواستم بدونم نامه دوم کی برای برندگان میاد و آیا ایمیل میزنن یا نامه ارسال میشه به ادرسم؟
من ادرسه فعلیم در هند رو دادم به نظر شما برای مصاحبه اونا یکی از شهر های هند رو برام انتخاب میکنن؟
و اینکه آیا در نامه دوم قید میشه که کجا باید برای واکسیناسیون برم وچند روز قبله مصاحبه باید اینکاها ا کرده باشم ؟
و در روز مصاحبه چه مدارکی باید همراهم باشه وچه سوالهای از من پرسیده میشه؟
من اسپانسر ندارم واز طریق تمکین مالی میخام اقدام کنم ولی نمیدونم حداقلش چقدره؟
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
ممنونم ازتون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان عزیز من باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم که انشاله در روز یکشنبه هفته آینده با پرواز ایران ایر خواهم رفت . حالا سوال من این است که آیا به من در شرایط جدید بانکی ارزی تعلق میگیره یا نه ؟ مثل اینکه طرح جدیدی وجود داره که به افرادی که یک بار ارز گرفتند با نرخ معینی ارز فروخته میشود البته من یکبار در شهریور امسال از ارز دولتی استفاده کرده ام.لطفا دوستانی اطلعی دارند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-13 ساعت 20:16)M.Haghighi نوشته: با سلام دوستان عزیز من باید برای گرفتن ویزا به آنکارا بروم که انشاله در روز یکشنبه هفته آینده با پرواز ایران ایر خواهم رفت . حالا سوال من این است که آیا به من در شرایط جدید بانکی ارزی تعلق میگیره یا نه ؟ مثل اینکه طرح جدیدی وجود داره که به افرادی که یک بار ارز گرفتند با نرخ معینی ارز فروخته میشود البته من یکبار در شهریور امسال از ارز دولتی استفاده کرده ام.لطفا دوستانی اطلعی دارند من رو راهنمایی کنند ممنون میشم.
سلام دوست عزيز
نه اگر توي پاسپورتتون مهر زدند امكان نداره بدند چون بنده هم همين مورد را داشتم و اون آقاهه زير بار نرفت
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-14 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-17 ساعت 01:15 توسط Lucky Luke.)
(2012-02-12 ساعت 01:11)SH1A2R3 نوشته: بچه ها من 2 تا سوال دارم:
1-اگه من الان کارت واکسن بگیرم ایا تا مصاحبه من که احتمالا جولای باشه مشکلی نیست؟
2-همکاران عزیز cmbt-luky luke-armanbala شما مدارکی که برای انکارا قبل از مصاحبه ارسال کردین میشه یا اینجا یا به صورت پیغام خصوصی برام نام ببرین؟
ممنونم از همتون.
سلام همکار عزیز، جواب ها:
۱- الان خیلی زوده واسه کارت واکسن ، خانوم دکتر طاهرنژاد - پاستور تجریش- واضحا میگه ۲ ماه قبل از مصاحبه بیاین، که کارت حاضر بشه و یک ماه قبل هیچ واکسنی نخورین.
۲- مدارک که معلومه، تو همه پست ها هستن ، شامل
کپی پاسپورت همه صفحات،اصل ترجمه و کپی ( شناسنامه، کارت ملی، عقدنامه، کارت سربازی آقایان، دیپلم + مدارک دانشگهاهی اخذ شده ، گواهی تمکن مالی، ۲ تا عکس جدید، پرینت ایمیل ۲ ام ،)
اگر در مورد پزشکا منظوره، من نامه از محل کار، و ترجمه پروانه مطب رو با خودم بردم، ولی نفرستادم .در ضمن زیاد مدرک اضافی نفرستین و خودتونو مهم جلو ندین.
میتونین تو تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان، و ترجمه رسمی مدارک، مکررا پیدا کنین .
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان
من دیپلمم یازده ساله هست و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و الان دانشجو هستم،میخواستم از دوستان بپرسم اگه فقط اصل و ترجمه پیش دانشگاهیم رو ببرم کافیه یا حتما دیپلم هم باید ببرم؟ممنون میشم منبع راهنماییتون رو هم بفرمایید
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-14 ساعت 18:15)pantea_l3lu3 نوشته: باسلام خدمت دوستان
من دیپلمم یازده ساله هست و مدرک پیش دانشگاهی هم دارم و الان دانشجو هستم،میخواستم از دوستان بپرسم اگه فقط اصل و ترجمه پیش دانشگاهیم رو ببرم کافیه یا حتما دیپلم هم باید ببرم؟ممنون میشم منبع راهنماییتون رو هم بفرمایید
سلام.دیپلم.پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات را حتما ترجمه کن و ببر
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در ثبت نام اولیه اسم فرزندم را با i زده بودم که اشتباه بود و باید با y می زدم که در فرم ها که فرستادم اصلاح کردم و نامه هم ضمیمه کردم و توضیح دادم .
حالا در نامه تعیین تاریخ مصاحبه اسم فرزندم را دوباره با i نوشته حالا به نظر شما چه کار کنم؟ نکنه این اصلاح را قبول نکرده باشند؟
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-14 ساعت 22:57)MAHDI2012 نوشته: (2012-02-14 ساعت 18:15)pantea_l3lu3 نوشته: باسلام خدمت دوستان
سلام.دیپلم.پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات را حتما ترجمه کن و ببر
دوست عزیز دروود
از ما فقط آخرین مدرک تحصیلی نفر برنده را خواستند. (اصل فارسی و اصل ترجمه)
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[
دوست عزیز آیا ایران ایر هم پرواز مستقیم به آنکارا دارد ؟ هزینه آن در مقایسه با ترکیش پایین تر است ؟ و چه روزهایی پرواز دارد ؟ممنون
البته می دانم بهتر بود این پست را در تاپیک بلط و مسافرت به ترکیه مطرح می کردم . ببخشید همگی
[/quote]
دوست عزیز دروود
قیمت پایه پرواز مستقیم ایران ایر به ترکیه 367 تومان است
ترکیش حدود 400 تومان
ترکیش یک شنبه ، سه شنبه و چهار شنبه
ایران ایر یکشنبه و جهارشنبه.
احتمالا از آخر اسفند روز پرواز ایران ایر به دوشنبه و پنج شنبه تغییر می کند.
پرواز ایران ایر صندلی های بهتر ، غذای بهتر ، ولی میزان تاخیر پروازش بیشتر از تر کیش هست که خدا نکنه مثل ما به مشکل بخورید و مجبور بشید به استانبول بروید و به خاطر تحریم ، اجازه خروج ندهند و 6 ساعت داخل هواپیما در فرودگاه استانبول معطل شوید.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB