موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-22 ساعت 10:15)maz1359 نوشته: (2012-02-18 ساعت 16:20)maz1359 نوشته: (2012-02-18 ساعت 15:38)hasti4 نوشته: سلام دوستان.تاریخ مصاحبه من مشخص شده تازه فهمیدم که تاریخ تولد همسرم را در فرم خودم اشتباه نوشتم. باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز. منم مشکلی مشابه شما دارم. اين جور که معلومه بايد به KCC ايميل بزنيم که برامون اصلاحش کنن. من مورد مشابه محل تولد خانومم بود که به صورت زير ایميل زدم و هنوز جواب نگرفتم. شما چون تاريختون مشخص شده شايد بايد به سفارت تو آنکارا ميل بزنين.
Dear Sir/Madam,
I found that I made a mistake in writing my spouse's place of birth. her birth place is ******and I wrote *****in forms. could you please correct this mistake or advice me what should I do to correct this mistake. Is it possible to correct it in interview time? I would appreciet if you let me know how to correct my mistake.
I am looking forward to hearing from you as soon as possible.
Sincerely,
Your name
در پاسخ به اين ايمِلی که به KCC زدم گفتن :
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
منظورشون چيه؟ یعنی بايد دوباره فرم ها رو بفرستم؟ آخه من واسه آپريل کارنت شدم. دير نشده؟
خودت را نگران نکن.به سفارت ترکیه ایمیل بزن و اعلام کن .قبل از قسم خوردن روز مصاحبه هم اعلام کن
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-24 ساعت 19:01)sezar نوشته: (2012-02-24 ساعت 16:23)hasti4 نوشته: سلام دوستان. چه مدارکی باید برای مصاحبه به انکارا پست کنیم؟ با چه نوغ پستی؟ ایا برای بچه زیر 2 سال کارت اینترنشنال واکسن میخواد؟چطور میتوان ان را تهیه کرد؟ مرسی
مدارک شامل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی،شناسنامه،کارت ملی، کارت پایان خدمت،سند ازدواج، موجودی حساب بانکی + دو صفحه آخر فایل پی دی اف زیر برای افراد بالا ی 15 سال
http://photos.state.gov/libraries/turkey...021612.pdf
با پستهای تی ان تی یا دی اچ ال و اصل مدارک را با خودتان میبرید
کارت واکسن بچه را هم میبرید پاستور تایید میکنن سپس ترجمه کرده وترجمه را مجددا برای مهر میبرید پاستور
تی ان تی به سفارت پست نمیکنه، نمیدونم چرا، دی اچ ال و آرامکس هست، من با دی اچ ال فرستادم و اصلا توصیه نمی کنم، هم گرون تره و هم خیلی دیرتر میرسه، آرامکس خوبه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکم رو با dhl دوشنبه فرستادم و جمعه رسید آنکارا
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من اولین سالی هست که به همراه همسرم شرکت کردیم.در مهرماه که به سایت لاتاری مراجعه کردم قبولی همسرم را دیدم.
وفرمهای لازم را پر کردم و در تاریخ 15 اکتبر فرستادم.
بعد از یک ماه یک ایمیل برای اطمینان از رسیدن فرمها زدم 3 روز بعد برای من ایمیلی رسید که فرمها رسیده در حال بررسی میباشد و ژانویه نوبت منطقه ایران است .
تا این لحظه خبری نشده باید چیکار کنم.؟
از دوستان خواهشمندم که کمکم کنید..
کیس نامبر :2012as00071000
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-26 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-26 ساعت 18:51 توسط frozen mind.)
(2012-02-26 ساعت 14:43)sttinger نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزم
من اولین سالی هست که به همراه همسرم شرکت کردیم.در مهرماه که به سایت لاتاری مراجعه کردم قبولی همسرم را دیدم...
با سلام.
مبارك باشه.
كل تاپيكهاي مربوط به برندگان 2012 رو مو به مو بخونيد. همه چيز دستگيرتون ميشه. اما بصورت كلي اين مطالب رو در نظر داشته باشيد :
- شما با توجه به كيس نامبر بالاتون 100% مصاحبتون سپتامبر 2012 خواهد بود.
- بين 10 تا 30 اكتبر 2012 از KCC ميلي به شما مياد(به اون آدرسي كه تو فرمهاتون نوشتيد) كه بهتون اعلام ميكنه مجددا به اون صفحهاي كه برنده شدنتون رو ديديد بريد و اونجا زمان و تاريخ مصحبتون براتون آپديت شده و ميتونيد پرينت بگيريدش.(تاكيد ميكنم مصاحبتون قطعاً توي سپتامبره.)
براي اين كار لازمه كانفرميشن نامبرتون رو تا آخرين لحظه نگه داشته باشيد.
- مدارك لازم رو 15 روز زودتر ميفرستيد به سفارت محل مصاحبتون بعد ميريد مصاحبه و بعد يا ويزاي درجا ميگيريد يا كليرنس ميخوريد. البته اونهايي كه سپتامبر ميرند مصاحبه 90% مواقع درجا ويزا ميگيرند و كليرنسي در كار نيست.
مطالب خيلي زياديه كه نگفتم. مجددا توصيه ميكنم همه مطالب رو خوب بخونيد.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت اساتید
یک سوال داشتم که اگه جوابشو بدین خیلی ممنون میشم
آیا امکان این هست که در سفر اول برای فعال سازی اول بریم کانادا و یکی دو روز اونجا باشیم بعد از راه زمینی بریم آمریکا و مدارکمون رو در مرز زمینی تحویل بدیم؟
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که معاف شدن :
این درسته که کارتهای معاف دیگه اعتبار نداره و با کارت هوشمند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!باید تعویض بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی در این مورد اطلاعی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک چی میخوان؟
منظورشون از این کار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
اگر گذرنامه دارید که الکی دنبال دردسر نرید . من تا زمانی که مصاحبه نرفتم برای تعویض کارت معافیتم اقدام نمیکنم، حالا میخواد از درجه اعتبار ساقط بشه یا نشه.