موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
مگه mmr هم نوبتيه؟
نكنه منظورتون هپاتيته؟ آخه اونو سر 1 ماه و شش ماه بايد تكرار كرد.
به هر حال من رفتم درمانگاه 16 آذر و زدم. برداشت من اينه كه توي آنكارا بالاخره از روي مهمون نوازي هم كه شده دكترجان يك كادويي به هر كس ميده!
توكل بر خدا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-28 ساعت 10:19)maz1359 نوشته: سلام دوستان عزيز. من ديروز رفتم انستيتو پاستور و واکسن ها رو زدم. بهم گفتن که واکسن آبله مرغان رو تو ايران نميزنن و همينطور واکسن MMR رو ما برای بزرگسالان نميزنيم و بايد بری پزشک اطفال.برای واکسن MMR من بيمارستان مهراد (خ مطهری - مير عماد) رفتم و هزينش 21 تومن شد. من تو بچگيم آبله مرغان گرفتم. حالا تکليف واکسن آبله مرغان چي ميشه؟
سلام
اگه در کودکی MMR زدید و برگه دال بر زدن دارید، با ارائه به پاستور تجریش تو کارت وارد می کنند و مشکلی هم در آنکارا نخواهید داشت،
واکسن نوبت دوم رو هم بزنید، مشکل ساز نیست، MMR رو تا 1 ماه قیل نباید بزنید که واکسن زنده محسوب میشه
در باره آبله مرغان هم اگر گرفتید با پرداخت 12000 تومان آزمایشگاه پاتوبیولوژی مرکزی بالا تر از پارک وی از شما تست آنتی بادی می گیره و با نشان دادنش به دکتر آنکارا مسئله ای باقی نمی مونه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت دوستان
ممکنه بفرمایید دقیقا چه مدارکی رو باید ترجمه کرد؟ترجمه شناسنامه و کارت ملی هم لازم هست؟با تشکر
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-29 ساعت 16:30)hoseyn نوشته: مگه mmr هم نوبتيه؟
نكنه منظورتون هپاتيته؟ آخه اونو سر 1 ماه و شش ماه بايد تكرار كرد.
به هر حال من رفتم درمانگاه 16 آذر و زدم. برداشت من اينه كه توي آنكارا بالاخره از روي مهمون نوازي هم كه شده دكترجان يك كادويي به هر كس ميده!
توكل بر خدا.
حسن جان دکتر اونگان انسان شریف و محترمی هست اگر براش توضیح بدهین قبول می کنه ، منو همسرم حتی یک واکسن هم نخوردیم و بهش گفتیم که آبله مرغان هم گرفتیم و اونهم گفت پس من هم واکسنی به شما نمیزنم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
سلام و تبریک به همگی عزیزان
توروبه خدا هرکسی می تونه راهنماییم کنه من خیلی نگرانم.
من از ثبت نام کنندگان دوره2013 هستم و انشاءالله که برنده شدم باید برای مصاحبه خارج از کشور برم دیگه.
دوستای گلم من دانشجو هستم،لپ کلام اینه که چطوری یک فرد مشمولی مثل من می تونه گذرنامه بگیره و بره پاس سفید بگیره و برگرده بدون اینکه 15 میلیونی که ودیعه مالی برای دریافت گذرنامه تو ایران گذاشته بود ، ثبت و ضبط بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستای عزیز مهاجرسرایی خودم ببینید اگر کسی مثل من برنده شد و 15 میلیونم ودیعه گذاشت و گذرنامه گرفت،شنیدم فقط و فقط تا 1ماه اجازه خروج از کشور را بهش می دن این درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها ی مشمول فقط 1ماه فرصت دارن تا برای مصاحبه برن سفارت خواسته شده و درصورت گرفتن ویزا برن آمریکا و درخواست پاس سفید بدن و برگردن ولی اونم فقط و فقط تویه یکماه.
اولا که این اصلا امکانپذیر نمی تونه باشه که توی 1ماه همه چی ردیف شه.
بعدشم بچه ها این قضیه 1 ماه نمی تونه بیشتر بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرض کنید من رفتم ترکیه برای مصاحبه،اگر خیلی خوش شانس باشم که کارای مدیکال و مصاحبه و دریافت ویزام 1 هفته ای انجام بشه ، فقط و فقط 3هفته ی دیگر فرصت دارم تا از کشور خارج باشم وگرنه 15میلیونم ثبت و ضبط می شه.
بازم اگر خوش شانس بودم و بتونم هفته دوم برم آمریکا و بلافاصله فردای همون روز هم درخواست گرین کارت و SSN کنم،16 روز دیگه میاد و من فقط و فقط چندروزه دیگه فرصت دارم که از کشور خارج باشم؛
اگرم بلافاصله مدارکمو برای پاس سفید پست کنم،و روی پاکتشم بنویسم اورژانسی ، خوب دوهفته دیگه برررسی می شه و باید برم انگشت نگاری ولی من فقط چندروزه دیگه فرصت دارم که آمریکا بمونم.
بچه ها راه حل چیــــــــــــــــــــه؟؟؟؟؟
کسی چیزی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توروبه خدا یکی راهنماییم کنه ممنون
از اینکه سوالاتم رو در دو پست دیگر مطرح نمودم از مدیران عزیز مهاجرسرا پوزش می طلبم،به خدا خیلی نگرانم درکم کنید عزیزان،مرسی
دوستدار شماها و راهتون:محمد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-01 ساعت 00:45)vroom نوشته: (2012-02-29 ساعت 19:23)pantea_l3lu3 نوشته: با عرض سلام خدمت دوستان
ممکنه بفرمایید دقیقا چه مدارکی رو باید ترجمه کرد؟ترجمه شناسنامه و کارت ملی هم لازم هست؟با تشکر
سلام
شناسنامه
کارت ملی
کارت پایان خدمت یا معافی(برای آقایان مشمول)
آخرین مدرک تحصیلیه برنده ی اصلی
عقدنامه(برای متاهلین)
اگه چیزی از قلم افتاده دوستان اضافه کنن
مدارک مالی -کپی برابر اصل صفحات پاسپورت
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيزم. 2 تا سوال داشتم.
1 - در صفحه آخر فرمهای سری دوم آيا CONTACT INFORMATION SHEET را بايد برای همه اعضای کيس پر کرد؟
2 - در همان صفحه آخر در گزينه c/o Name قسمت U.S. Mailing Address اسم کی رو بايد بنويسيم؟ خودمونو يا اسپانسر؟
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه یک سوال اساسی میپرسم واز همه میخوام که خواهشا"جواب بدن ،اصلا"فرض کنید که مسابقه است وبه بهترین جواب جایزه فرضی خواهند داد
اگه افسرمصاحبه کننده پرسید: چرا شناسنامه تون پره از مهر انتخابات به نظرتون بهترین جواب چیه؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-01 ساعت 18:38)علیرضا م نوشته: بچه یک سوال اساسی میپرسم واز همه میخوام که خواهشا"جواب بدن ،اصلا"فرض کنید که مسابقه است وبه بهترین جواب جایزه فرضی خواهند داد
اگه افسرمصاحبه کننده پرسید: چرا شناسنامه تون پره از مهر انتخابات به نظرتون بهترین جواب چیه؟
از شما به هيچ وجه چنين سوالي نمي پرسن. اگر به فرض محال پرسيدن، جوابش اينه:
من تا زماني كه در كشورم زندگي مي كنم تابع قوانين اون كشور هستم بنابراين بايد در انتخابات شركت مي كردم. به همين منوال در كشور شما هم كاملا تابع قانون خواهم بود.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خواهشا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه
من روز 20 فوریه کسری مدارک و پاسپوتهامون رو دادم سفارت و الان 10 روزه که خبری نیست.سه بار ایمیل زدم ولی جواب نمیدن.30 بار زنگ زدم ولی اپراتور وصل میکنه به انسرینگ خودکار بعدش هم قطع میکنه.به اپراتور گفتم که کار اضطراری دارم ولی گفت باید وصل بشی به خط اتوماتیک و اگه خطها شلوغ نبود یکی جوابتو میده. ولی بازم همون مراحل قبلی تکرار میشه.حسابی گیج شدم.تا حالا کسی این بلا سرش اومده؟ حالا من چیکار باید بکنم. خودشون تو سایت نوشتن تا 23 فوریه کسری مدارک و پاسپورتا رو برسونی 5 الی 7 روز کاری طول میکشه ولی تا الان برای ما 10 روز شده و خبری نیست.چیکار کنم؟!
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-01 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-01 ساعت 19:23 توسط frozen mind.)
(2012-03-01 ساعت 18:38)علیرضا م نوشته: بچه یک سوال اساسی میپرسم واز همه میخوام که خواهشا"جواب بدن ،اصلا"فرض کنید که مسابقه است وبه بهترین جواب جایزه فرضی خواهند داد
آخه اين سوال كمي سياسي هست و جوابش برخلاف مقررات سايت ميشه frozen mind يه هويي مياد يك خط ميكشه روي ما ديگه نميشه كاري كرد
---------------
خيلي بلايي!
(Frozen Mind)
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه: