موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-01 ساعت 20:26)roghiyeh نوشته: (2012-03-01 ساعت 18:58)roghiyeh نوشته: دوستان خواهشا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه
من روز 20 فوریه کسری مدارک و پاسپوتهامون رو دادم سفارت و الان 10 روزه که خبری نیست.سه بار ایمیل زدم ولی جواب نمیدن.30 بار زنگ زدم ولی اپراتور وصل میکنه به انسرینگ خودکار بعدش هم قطع میکنه.به اپراتور گفتم که کار اضطراری دارم ولی گفت باید وصل بشی به خط اتوماتیک و اگه خطها شلوغ نبود یکی جوابتو میده. ولی بازم همون مراحل قبلی تکرار میشه.حسابی گیج شدم.تا حالا کسی این بلا سرش اومده؟ حالا من چیکار باید بکنم. خودشون تو سایت نوشتن تا 23 فوریه کسری مدارک و گذرنامها رو برسونی 5 الی 7 روز کاری طول میکشه ولی تا الان برای ما 10 روز شده و خبری نیست.چیکار کنم؟!
تو رو خدا یکی همفکری کنه
دوست عزیز
شما همه گی کلیر شدید؟
فکر میکنم یکی از اعضای خانوادتون نشده بود شاید منتظر هستندکلیرنس اون هم بیاد
واقعا نمیشه چیزی به شما گفت
الان آنکارا هستید؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا یکی فرم سفارت انکارا که باید پست کنیم را بگذارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز سلام
با ارزوی موفقیت برای همتون من برنده 2011 هستم. فقط خواستم بگم که ان شا ا... همتون ویزا می گیرید. اصلا نگران نباشید. فقط تا وقتی هنور ویزاتونو نگرفتید برنامه زندگیتون تو ایران رو بهم نریرید. فقط سعی کنید که اطلاعاتتون رو از طریق سایت خوب مهاجزسرا به روز نگه دارید. موفق باشید.
از تمام کسانی که تو این سایت به دیگران کمک می کنن هم از صمیم قلبم تشکر می کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من دو تا سوال داشتم اگر کسی از دوستان اطلاعی دارد ممنون میشم من رو راهنمایی کنه.
1- برای تغییر تاریخ مصاحبه در سفارت ترکیه از چه طریقی باید اقدام کرد. ؟
من از طریق سایت سفارت که به صورت یک فرم اماده هست درخواستم رو ارسال کردم. بعد جواب اومد که طی 5 روز کاری به درخواست شما پاسخ داده میشه.ولی هنوز جوابی نیومده. و ایا اینکه امکان تغییر زمان مصاحبه به زمان دیرتری امکان پذیر می باشد.و سفارت زمان رو تغییر میده؟
2- اگه فردی بعد از مصاحبه موفق به اخذ ویزا شد باید ترکیه بمونه تا ویزاشو براش بفرستن؟ و اینکه آیا پاسپورتو میگیرن و بعد تو پاسپورت ویزارو میزنن یا جداگانه هست؟
با سپاس بسیار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-03 ساعت 00:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-16 ساعت 23:59 توسط pouyakafi.)
(2012-02-26 ساعت 23:14)roghiyeh نوشته: با سلام خدمت اساتید
یک سوال داشتم که اگه جوابشو بدین خیلی ممنون میشم
آیا امکان این هست که در سفر اول برای فعال سازی اول بریم کانادا و یکی دو روز اونجا باشیم بعد از راه زمینی بریم آمریکا و مدارکمون رو در مرز زمینی تحویل بدیم؟
با سلام دوست عزیز
خیر، چون برای رفتن به کانادا باید ویزای کانادا رو داشته باشید و با ویزای آمریکا نمیتونین.
ولی بعد از گرفتن گرین کارت آمریکا میتونین بدون ویزای کانادا به اونجا سفر کنید.
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یک سوال دارم ولطفا اونهایی که در زمینه کامپیوتر واردن جوامو بدن،
چرامن نمیتونم عکسهایی که توی این سایت هستش روببینم؟البته فقط برای سایت مهاجرسرا این مشکلو دارم ودر بقیه سایتها همه عکسها براحتی قابل نمایشه
آیا بایدبرنامه خاصی رو نصب کنم؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-04 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-04 ساعت 12:49 توسط frozen mind.)
(2012-03-02 ساعت 21:32)farshad1360 نوشته: با سلام
من دو تا سوال داشتم اگر کسی از دوستان اطلاعی دارد ممنون میشم من رو راهنمایی کنه.
1- برای تغییر تاریخ مصاحبه در سفارت ترکیه از چه طریقی باید اقدام کرد. ؟
من از طریق سایت سفارت که به صورت یک فرم اماده هست درخواستم رو ارسال کردم. بعد جواب اومد که طی 5 روز کاری به درخواست شما پاسخ داده میشه.ولی هنوز جوابی نیومده. و ایا اینکه امکان تغییر زمان مصاحبه به زمان دیرتری امکان پذیر می باشد.و سفارت زمان رو تغییر میده؟
2- اگه فردی بعد از مصاحبه موفق به اخذ ویزا شد باید ترکیه بمونه تا ویزاشو براش بفرستن؟ و اینکه آیا گذرنامهو میگیرن و بعد تو گذرنامه ویزارو میزنن یا جداگانه هست؟
با سپاس بسیار
1- برای سوال اولتون دقیق نمیدونم . اما اگه من بودم اصلا ریسک نمیکردم. چون معلوم نیست تاریخ بعدی رو کی تعیین کنند..شاید چند ماه.و اگر مدت کلیرشما هم طولانی باشه که بدتر.خیلی ریسک داره
3- کمتر کسی بوده که بعد از مصاحبه ویزا گرفته باشه........اما اگر برای شما انشالله اینجوری شد.باید بگم بله .حتما باید در ترکیه بمونید
چون پستچی که پاس شما رو به هتل میاره فقط و فقط پاستون رو به خودتون میده.......
البته اگه متاهل هستی و با همسر ...یکیتون هم باشه کافیه (البته بدون پاس نمیشه که از ترکیه برید بیرون)
ویزاتون رو روی پاستون میزنند.مثل ویزای بقیه کشور ها. بن که نمیدن بهتون که روی برگه باشه
موفق باشید
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-04 ساعت 11:41)lordheir نوشته: درود بر شما
یک ایمیل دریافت کردم . خواستم بدونم معتبر هست یا نه ؟
با تشکر از دوستان و موفق باشید .
با سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه اولین پستتون هست حدس میزنم که شما با مطالب این سایت آشنایی ندارید. ولی اختصارا عرض میکنم خدمتتون تا بعد سر فرصت مطالب رو مطالعه بفرمایید.
تو این متنی که دریافت کردین چند نکته کلیدی وجود داره که نشون دهنده ی غیر معتبر بودنش هست:
1) اولا که قرعه کشی لاتاری 2012 تازه با دو ماه تاخیر در ماه جولای 2011صورت گرفته نه الان که مارچ 2012 است!
2) diversity visa مال آمریکاست! چرا آدرس انگلیس داره؟
3)تا زمانی که فرد برنده فرمهای ثبت نام رو پر نکرده باشه و اطلاعات نداده باشه و براش تاریخ مصاحبه تعیین نشده باشه اصلا اسم پول به میون نمیاد! فرد برنده شده باید در روز مصاحبه مبلغی رو پرداخت کنه!
4) تازه تو این مبلغی که تعیین کردن براتون شک وتردید هست! تا یکی دو ماه قبل برندگان لاتاری نفری 819 دلار پرداخت میکردند اونهم فقط در روز مصاحبه! ولی الان همون مبلغ هم به 440 دلار کاهش پیدا کرد! در صورتیکه اینجا براتون اجبار گذاشتن 879 دلار پرداخت کنید تا مراحل بعدی!
متاسفانه سالی چند بار ازاین ایمیلهای تقلبی برای مردم میفرستن و همه هم که این تدبیر شما رو ندارن تا مشورت کنند! بالاخره هستن کسانی هر چند بسیار انگشت شمار! که تا اسم امریکا میاد دیگه به چیزی فکر نمیکنن و تو دام این کلاه بردارها میفتن!
براتون آرزوی موفقیت میکنم و اگه تا الان برنده نشدید امیدوارم به زودی اسمتون رو تو لیست برندهای سال آتی ببینیم.
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-03-04 ساعت 00:21)علیرضا م نوشته: بچه ها من یک سوال دارم ولطفا اونهایی که در زمینه کامپیوتر واردن جوامو بدن،
چرامن نمیتونم عکسهایی که توی این سایت هستش روببینم؟البته فقط برای سایت مهاجرسرا این مشکلو دارم ودر بقیه سایتها همه عکسها براحتی قابل نمایشه
آیا بایدبرنامه خاصی رو نصب کنم؟
من به کامپیوتر و این جور ابزارهای استکباری وارد نیستم! اما فکر می کنم اگه کوکی ها رو دیلیت کنی مشکلت رفع بشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ba arze salamo khasteh nabashid khedmate doostane aziz
man yek soal dashtam va inke man yeki az barandegane dv 12 hastam ke kharej az iran zendegi mikonam, panjshanbeye hafteye gozashteh be mosahebe raftam ba madareke kamele khasteh shoodeh. ba inke madareke marboot be saporte mali roo erae karam dar ahkar officer 2 chiz az man khast ke bayad bebaram
1.copy passport kasi ke esponseram hast
2.my book account ya daftarcheye hesabe banki
azam porsid aya khodet pool dari goftam bale goft ATM card dari ke neshoon dadam va goft ke bayad book account ro biyari.
hala mikhastam bedoonam benazar shoma cheghadr pool kafi khahad bood
va lotf konid ba tavajoh be in sharayet nazaretoon ro begid ke case man movafaghiyat amiz khahad bood ya na, ya dar kol rahnamayee befarmayeed
ba tashakor