موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک سوال داشتم از دوستان
کسی میدونه برای منی که اسپانسر دارم و ایشون استاد دانشگاه و باز نشسته هستن فرمِ ۱۰۴۰ باید باشه یا و۲W ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کد رهگیری را گم کردم چه کار باید کنم؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز و کلیه حامیان مهاجرسرا
ضمن تشکر از لطف همه عزیزان در پاسخ به سئوالات ، میخواستم ببینم آیا برای مصاحبه آنکارا به همراه مدارکی که باید ترجمه کنیم و بفرستیم آیا باید فرم خاصی هم پر کنیم ؟ اگر هست لطفا منبع دانلود آن را هم لطف بفرمائید .
بی نهایت سپاس گزارم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای ارزش گذاری املاک باید به کجا مراجعه کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم که چطور میشه کشوری که مصاحبه دارم رو میتونم از ترکیه به مالزی تغییر بدم؟ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
1.میخواستم بدونم که چطور میشه کشوری که مصاحبه دارم رو میتونم از ترکیه به مالزی تغییر بدم؟ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست!
2. چه فرمهایی لازمه که برا KCC بفرستیم؟(من فرمهای 80184 و DS_0230 رو برای KCC فرستادم و دو قطعه عکس!) می خواستم بدونم دیگه فرم خاصی نیاز نیست که برا KCC یا سفارت بفرستیم؟
3. چه مدارکی مورد نیاز برای روز مصاحبه هست؟
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
مهم مهم مهم
دوستان عزيز
مطالب زيادي در تاپيك هاي مهاجر سرا مبني بر عدم ارزش گذاري ملك يا عدم تاييد دادگستري و خارجه و يا عدم گزارش گردش حساب بارها و بارها ديده ميشود من نكات بسيار مهمي را ميخواهم اينجا بيان كنم و آن اينكه من برخلاف اين گفته ها همه اين كارها را انجام دادم و البته هزينه بسيار زيادي هم برام ايجاد كرد ولي بايد بگم تنها كسي از گروه ما كه رفتيم به مصاحبه با پانزده سال كار دولتي و سربازي س پ ا ه و رشته تحصيلي حساس كه مثل من پارسال دو نفر از همين مهاجر سرا كلير نشدند و سيصدو شصت روز در انتظار كليرنس موندند كه شما عزيزان الان متوجه اون دوران نميشود كه چه حالي خواهيد داشت كلير شدم و با نگاه به تاريخ كليرنسم و زمان اعتبار آن حدود ٣٢ روز طول كشيده كه شايد در نوع خودش بينظير بوده
اين به اين معناست كه شما با شفاف كردن همه كارهايتان خيال آفيسر را راحت كنيد هم در مورد مداركتون هم در مورد كارهاتون هم در مورد تحصيلاتتون و حتي سفرهاتون
دوستان تاييد كل مدارك همراه با ارزيابي ملك و اينها مجموعا يك تا دو ميليون تومن ميشه اگر شما براي رفتن به آمريكا صرفه جويي در اين مقدار را لازم داريد بهتره كلا آمريكا را كلا بيخيال شويد چون اين مقدار پول هزينه فقط بيست روز اجاره خانه تان در ايالتي مثل تگزاس هست
من برخلاف صحبت دوستان معتقدم ترجمه هاتونو تاييد ببريد گردش مالي نشان دهيد ارزيابي ملك كنيد حتي ارزيابي ماشين تان را بكنيد كه من اين كارو هم كردم و حساب جدا براي خودتان و همسرتان نشان دهيد و بالاخره اينكه اون دستور العمل لاتاري را كه در صفحه قبوليتان لينكش هست و دستوراعمل سفارتتان را بدقت و مو به مو خوانده و آنچه را از شما خواسته اند صادقانه و به دقت بيان كنيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سه تا سوال دارم!
1. میخواستم برا مصاحبم از سفارت ترکیه به مالزی تغییر بدم! چطور میشه این کارو کرد ؟چون من الان دانشجوم توی مالزی! و تاریخ مصاحبه من هم 29 می (9 خرداد) هست
2. مدارکی که در روز مصاحبه مورد نیاز هست تا داشته باشم چه چیزا هستند؟
3. من برا KCC پی در افهای 80184 و 230_DS و عکس رو فرستادم! الان چه فرمهایی مورد نیاز هست تا بفرستم به KCC یا به سفارتی که میخوام مصاحبه بدم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-27 ساعت 07:59)3rip نوشته: سلام
بچه ها بی زحمت اگر کسی سایت سفارت آنکارا لینک صفحه ای که همه ی فرمها رو گذاشته بزاره ممنون میشم . هرچی میگردم پیدا نمیکنم
با سلام
اینم لینک صفحه ای که تمامی فرم ها داخلشه
http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-03-29 ساعت 12:44)h4di نوشته: نقل قول:دوستان برای ارزش گذاری املاک باید به کجا مراجعه کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول:نیازی به ارزش گذاری نیست.بیخودی برای خودت خرج نتراش.ما یه آپارتمان داشتیم که وام هم داشت و در رهن بانک بود تازه سند هم بنام صاحب وام بود چون وام رو از بیرون خریده بودیم و فقط یه وکالت بلاعزل بنام خودمون داشتیم که فقط همونو ترجمه کردیم و بردیم.البته چون دو نفر بودیم اونو برای یکیمون قبول کردن و گفتن که نفر بعدی باید حساب بانکی بیاره.بعدش دوباره برگشتیم و همون آپارتمان رو فروختیم و یه حساب بانکی درست کردیم و کارمون درست شد.فقط آمادگی داشته باش که اگه یدفعه پرسید این ملک چقدر میارزه قیمتی بگی که برای هر نفر حدود بیست هزار دلار بیافته.یعنی اگه دو نفر بودین حدود چهل هزار دلار بگو.
نقل قول:مهم مهم مهم
دوستان عزيز
مطالب زيادي در تاپيك هاي مهاجر سرا مبني بر عدم ارزش گذاري ملك يا عدم تاييد دادگستري و خارجه و يا عدم گزارش گردش حساب بارها و بارها ديده ميشود من نكات بسيار مهمي را ميخواهم اينجا بيان كنم و آن اينكه من برخلاف اين گفته ها همه اين كارها را انجام دادم و البته هزينه بسيار زيادي هم برام ايجاد كرد ولي بايد بگم تنها كسي از گروه ما كه رفتيم به مصاحبه با پانزده سال كار دولتي و سربازي س پ ا ه و رشته تحصيلي حساس كه مثل من پارسال دو نفر از همين مهاجر سرا كلير نشدند و سيصدو شصت روز در انتظار كليرنس موندند كه شما عزيزان الان متوجه اون دوران نميشود كه چه حالي خواهيد داشت كلير شدم و با نگاه به تاريخ كليرنسم و زمان اعتبار آن حدود ٣٢ روز طول كشيده كه شايد در نوع خودش بينظير بوده
اين به اين معناست كه شما با شفاف كردن همه كارهايتان خيال آفيسر را راحت كنيد هم در مورد مداركتون هم در مورد كارهاتون هم در مورد تحصيلاتتون و حتي سفرهاتون
دوستان تاييد كل مدارك همراه با ارزيابي ملك و اينها مجموعا يك تا دو ميليون تومن ميشه اگر شما براي رفتن به آمريكا صرفه جويي در اين مقدار را لازم داريد بهتره كلا آمريكا را كلا بيخيال شويد چون اين مقدار پول هزينه فقط بيست روز اجاره خانه تان در ايالتي مثل تگزاس هست
من برخلاف صحبت دوستان معتقدم ترجمه هاتونو تاييد ببريد گردش مالي نشان دهيد ارزيابي ملك كنيد حتي ارزيابي ماشين تان را بكنيد كه من اين كارو هم كردم و حساب جدا براي خودتان و همسرتان نشان دهيد و بالاخره اينكه اون دستور العمل لاتاري را كه در صفحه قبوليتان لينكش هست و دستوراعمل سفارتتان را بدقت و مو به مو خوانده و آنچه را از شما خواسته اند صادقانه و به دقت بيان كنيد
ممنون از جوابتون.
من از اونجایی که اسپانسر به احتمال زیاد نخواهم داشت ترجیح میدم با جیب پر پول برم اونجا.
فقط من جواب سوالم رو نگرفتم. باید برای ارزش گذاری به کجا برم و چه مراحلی داره؟
ارزش گذاری در ایران توسط کارشناس رسمی دادگستری انجام میشه و تعرفه اونهم مصوب هست و میتونید از سایتشون بگیرید.
همیشه آخر همه چیز خوب میشود اگر نشد بدان آخر آن هنوز فرا نرسیده است.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستام تو لاتاری2012 برنده شده اما بخاطر مشکلاتش نمیتونست بره ، بهمین خاطر مدارکش رو ارسال نکرد.
هنوز فرصت داره مدارکش رو ارسال کنه ؟