کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-03-30 ساعت 23:30)h4di نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 15:03)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 14:24)odiseh نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 00:09)roghiyeh نوشته:  سلام
جواب سوال اولتون رو نمیدونم ولی در مورد سوال دوم ما هم از بانک ملی گرفتیم.یک روز پول رو تو حساب ریختیم.فرداش صبح اول وقت با پاسپورت رفتیم و درخواست گواهی موجودی حساب برای ارائه به سفارتخانه خارجی دادیم که خودشون انگلیسی دادن و نیازی به ترجمه نشد.فقط ما اصرار کردیم که نرخ روز دلار رو هم توی همون گواهی نوشتن که اگه نمیگفتیم نمینوشتن.نرخ دلار رو هم به قیمت دولتی نوشتن.بعد از گرفتن گواهی هم میتونید پولتون رو برداشت کنید.

اولا با توجه به امضاء تون معلومه که کلیر شدین و دیگه کافیه که دستتون رو دراز کنین تا برسین به آمریکا! مبارک باشه
راستش من اصلا نمی دونم که "حداقل" پولی که لازمه توی حسابمون باشه تا از نظر سفارت قابل قبول باشه چقدر هست؟ بعضیا میگن حداقل 15 میلیون - یه سری دیگه میگن باید حداقل 20 میلیون باشه. اشکال نداره اگه ازتون بپرسم چقدر توی حسابتون بود که مورد قبول اونا بود؟
سوال بعدیم اینه که این به عنوان دارائی برنده اصلی حساب میشه دیگه نه؟ آیا همراهان هم باید جداگانه گواهی چیزی به عنوان تمکن مالی داشته باشن یا نه ؟
اولا بله ما ویزامون رو گرفتیم و داریم برای رفتن برنامه ریزی میکنیم
راستش ما یه آپارتمان وکالتنامه ای داشتیم که همون وکالتنامه رو ترجمه کردیم و بردیم.اونا هم گفتن که اینو میذاریم به حساب همراه و برنده اصلی باید یه حساب بانکی با حداقل 18212 دلار موجودی بیاره.اینو توی برگ آبی هم نوشت و گفت وقتی کلیرتون اومد گواهی بانکی رو هم بعنوان کسری مدارک باید بیارین.ما هم برای اینکه هر گونه خطری رو دور کنیم ریسک نکردیم و یه موجودی چهل میلیونی بردیم که دلار رو با هر قیمتی حساب کنن بیشتر از اونی باشه که خواستن.البته بخاطرش همون آپارتمانی رو که به حساب یکیمون زده بودن فروختیم.

تبریک میگم برای ویزا گرفتنتون. Smile
پس سند آپارتمان رو هم قبول میکنند؟ آخه بعضی از بچه ها میگن که قبول نمیکنند و فقط پول نقد رو قبول دارن.

بله قبول میکنن.تازه مال ما وکالتنامه بود که باز هم قبول کردن.
(2012-03-30 ساعت 22:37)m0na_000 نوشته:  دوستان اگه لطف کنید و جواب سوال منو بدید ممنون میشم چون فرصت چندانی ندارم

1- من مدارکم رسیده به سفارت ( از طریق سایت DHL چک کردم ) حالا باید ایمیل بزنم یا اگه کم وکثری باشه خودشون میل میزنن ؟
2- من اسپانسر ندارم سپرده حدود 30 ملیونی فرستادم کافیه ؟
3-از یه سند زمین سهم دارم ولی چون فقط به نام خودم نبود ندادم ترجمه به نظرتون برای احتیاط سند رو که به فارسیه ببرم یا مدارک ترجمه نشده براشون معتبر نیست ؟ و اینکه کپی برابر اصل این مدارک رو قبول میکنن ؟
سلام
1-یه ایمیل بزن و بپرس مدارکت رسیده یا نه و آیا کم و کسری داره یا نه.
2-کافیه.
3-وقتی به نام خودت نیست میخوای چیکار.در ضمن لازم هم نیست همون سی تومن کافیه.
در ضمن اگه تو مصاحبه گیر الکی دادن بگو از رفیقای من هستی خودشون حساب کار میاد دستشون.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: m0na_000 ، h4di ، Hediyeh

1- من مدارکم رسیده به سفارت ( از طریق سایت DHL چک کردم ) حالا باید ایمیل بزنم یا اگه کم وکثری باشه خودشون میل میزنن ؟
3-از یه سند زمین سهم دارم ولی چون فقط به نام خودم نبود ندادم ترجمه به نظرتون برای احتیاط سند رو که به فارسیه ببرم یا مدارک ترجمه نشده براشون معتبر نیست ؟ و اینکه کپی برابر اصل این مدارک رو قبول میکنن ؟
[/quote]
سلام
1-یه ایمیل بزن و بپرس مدارکت رسیده یا نه و آیا کم و کسری داره یا نه.
2-کافیه.
3-وقتی به نام خودت نیست میخوای چیکار.در ضمن لازم هم نیست همون سی تومن کافیه.
در ضمن اگه تو مصاحبه گیر الکی دادن بگو از رفیقای من هستی خودشون حساب کار میاد دستشون.

[/quote]
ممنون از جوابتون چرا سند ورثهایه مبلغشم قابل توجه با برگه انحصار وراثت مشخص میشه ولی من نخواستم بدم دست دارالترجمه حالا که سی تومن کافیه پس مشکلی نیست ....
در مورد گیر دادن و این حرفام حتماً ...... کی جرات داره رو حرف شما حرف بزنه....
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: roghiyeh
سلام به همه دوستان...
2تا سوال داشتم...
1 - بعد از با خبر شدن از تاریخ مصاحبه چند روز وقت داریم که مدارک رو واسه سفارت بفرستیم...؟؟

2 - واسه واکسن میتونیم همه کاراشو همین جا تو واکسیناسیون تجریش انجام بدیم؟یعنی خیلی زودتر کاراشو همین جا کامل کنیم که خیالمون راحت باشه؟

با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 01:58)Superman نوشته:  سلام به همه دوستان...
2تا سوال داشتم...
1 - بعد از با خبر شدن از تاریخ مصاحبه چند روز وقت داریم که مدارک رو واسه سفارت بفرستیم...؟؟

2 - واسه واکسن میتونیم همه کاراشو همین جا تو واکسیناسیون تجریش انجام بدیم؟یعنی خیلی زودتر کاراشو همین جا کامل کنیم که خیالمون راحت باشه؟

با تشکر...

سلام.
1. تا 15 روز قبل از تاریخ مصاحبه مدارک باید رسیده باشند (برای ترکیه اینجوریه)
2. بله همه کارها رو میشه تو ایران انجام داد (همون پاستور تجریش مثلا). اما به هر حال پول کافی با خودتون ببرید شاید دکتر اونجا بخواد آزمایش اضافه ای انجام بده یا واکسنی بزنه.
تشکر کنندگان: Superman ، odiseh
بچه من سایت سفارت ترکیه رو خوندم. یه چیز رو متوجه نشدم. گفته:

Sponsors may also elect to furnish
a statement in the form of an affidavit sworn to before a notary public or other official competent to
administer an oath, setting forth his or her willingness and financial ability to contribute to the
applicant’s support and reasons, in detail, for sponsoring the applicant

یعنی منظورش اینه که اسپانسر باید فرم I-134 رو پر کنه. علاوه بر اون ممکنه که ازش بخوان یک شهادت نامه تنظیم کنه و توی اون موارد درخواشتی رو بگنجونه.

آیا درست فهمیدم. یعنی فرم I134 که باید پر بشه و ممکنه یه استشهاد نامه هم ازش بخوان که بنویسه؟
تشکر کنندگان: 3rip
دوستان به نقل از یک از دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن (roghiyeh) جهت اطلاع عرض می کنم که:

به عنوان تمکن مالی، باید حداقل 18212 دلار تو حساب برنده اصلی موجود باشه که معادلش به تومان میشه حدود 35 میلیون تومان.

"پس برنده اصلی باید حداقل 35 میلیون تومان پول توی حسابش باشه"
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 13:29)odiseh نوشته:  دوستان به نقل از یک از دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن (roghiyeh) جهت اطلاع عرض می کنم که:

به عنوان تمکن مالی، باید حداقل 18212 دلار تو حساب برنده اصلی موجود باشه که معادلش به تومان میشه حدود 35 میلیون تومان.

این 18212 دلار توسط بانک ها به نرخ رسمی تسعیر می شود که مثلا برای امروز 1236 تومان بازای هر دلار است و در نتیجه حداقل موجودی برای هر نفر باید بین 22 تا 23 میلیون تومان باشد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: kopol
کسی از بازار کار در زمینه های ژئوفیزیک در اکتشاف نفت اطلاعاتی داره؟
ممنون میشم
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:
لطفا دوستانی که از پس فردا برای مصاحبه تشریف می برند برایمان بگویند این بازسازی یک ماهه سفارت چه تغییراتی را از نظر فیزیکی در سالن و .... به وجود آورده .ممنون و پیشاپیش برای همه سیزده به در خوبی آرزو دارمSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-03-30 ساعت 22:37)m0na_000 نوشته:  دوستان اگه لطف کنید و جواب سوال منو بدید ممنون میشم چون فرصت چندانی ندارم

30 کافیه...سند را ببر اگه درخواست کرد نشون بده اگه نخواست نده!!!!!!!!!1
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 13:29)odiseh نوشته:  دوستان به نقل از یک از دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن (roghiyeh) جهت اطلاع عرض می کنم که:

مدارک مالی که من ارایه دادم و هیچ سوالی در این مورد در مصاحبه مطرح نشد
سپرده 5 ساله 50 میلیون-موجودی به همراه گردش مالی 45 میلیون-سند ماشین 10 میلیون-مبایعه نامه منزل 100 میلیون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: kopol ، parsy631
(2012-03-31 ساعت 16:11)MAHDI2012 نوشته:  

مدارک مالی که من ارایه دادم و هیچ سوالی در این مورد در مصاحبه مطرح نشد
سپرده 5 ساله 50 میلیون-موجودی به همراه گردش مالی 45 میلیون-سند ماشین 10 میلیون-مبایعه نامه منزل 100 میلیون

پ ن پ می خواستی صحبت هم بشه بابا تو که بانک سیاری. معلومه که دیگه حرفی باقی نمیمونه.
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: roghiyeh ، funnybluesolea
بچه ها به نظرتون احتیاج دارم؛
من میتونم یه حساب ارزی 10000 دلاری، یه سپرده 30 میلیونی و یه سند خونه که تقریبا 70-80 میلیون می ارزه ارائه کنم.
اما تو گفتگوهای سالهای پیش خوندم که اسپانسر رو بیشتر از همه چیز قبول دارن. حالا به نظر شما می ارزه برای محکم کاری به فامیل دور رو بندازم و تقاضای اسپانسری کنم یا با همین موجودی برم جلو؟
اگر اسپانسر بگیرم به نوعی پرونده رو حجیم تر میکنم. چون ایشون هم باید تو آمریکا یه چک بخوره و وضعیتش بررسی شه. از طرفی امسال مثل اینکه پول و ملک رو حسابی قبول میکنن و تا حالا نخوندم که از کسی اسپانسر بخوان.
نظر شما چیه؟

مرسی
تشکر کنندگان:
نه دوست عزیز، برای کاری که خودت می تونی انجام بدی به کسی رو ننداز. پس فردا هم هزارتا منت سرت می زارن. با همین موجودیت برو جلو. اگر یکنفر موجودیش کافی نباشه بهش فرصت میدن که یا موجودیشو زیاد کنه یا اسپانسر بیاره.

(2012-03-31 ساعت 19:24)h4di نوشته:  بچه ها به نظرتون احتیاج دارم؛
من میتونم یه حساب ارزی 10000 دلاری، یه سپرده 30 میلیونی و یه سند خونه که تقریبا 70-80 میلیون می ارزه ارائه کنم.
اما تو گفتگوهای سالهای پیش خوندم که اسپانسر رو بیشتر از همه چیز قبول دارن. حالا به نظر شما می ارزه برای محکم کاری به فامیل دور رو بندازم و تقاضای اسپانسری کنم یا با همین موجودی برم جلو؟
اگر اسپانسر بگیرم به نوعی پرونده رو حجیم تر میکنم. چون ایشون هم باید تو آمریکا یه چک بخوره و وضعیتش بررسی شه. از طرفی امسال مثل اینکه پول و ملک رو حسابی قبول میکنن و تا حالا نخوندم که از کسی اسپانسر بخوان.
نظر شما چیه؟

مرسی

تشکر کنندگان: h4di ، kopol
برای من از طرف سفارت نامه آمده که CV بنویسم و بفرستم، که در آن باید بنویسم که کجاها کار کرده‌ام. حالا شما فرض کن که من ۱۰ سال پیش در یک شرکت به مدت ۳ ماه کار می‌کردم.
ـ آیا نامه سابقه کار هم می‌خواهند که نشون بده من آنجا کار کرده‌ام؟‍ من دیگه به آن شرکت دسترسی ندارم.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان