موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-29 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-29 ساعت 15:02 توسط pouyakafi.)
(2012-03-29 ساعت 12:44)h4di نوشته: نقل قول:دوستان برای ارزش گذاری املاک باید به کجا مراجعه کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول:نیازی به ارزش گذاری نیست.بیخودی برای خودت خرج نتراش.ما یه آپارتمان داشتیم که وام هم داشت و در رهن بانک بود تازه سند هم بنام صاحب وام بود چون وام رو از بیرون خریده بودیم و فقط یه وکالت بلاعزل بنام خودمون داشتیم که فقط همونو ترجمه کردیم و بردیم.البته چون دو نفر بودیم اونو برای یکیمون قبول کردن و گفتن که نفر بعدی باید حساب بانکی بیاره.بعدش دوباره برگشتیم و همون آپارتمان رو فروختیم و یه حساب بانکی درست کردیم و کارمون درست شد.فقط آمادگی داشته باش که اگه یدفعه پرسید این ملک چقدر میارزه قیمتی بگی که برای هر نفر حدود بیست هزار دلار بیافته.یعنی اگه دو نفر بودین حدود چهل هزار دلار بگو.
نقل قول:مهم مهم مهم
دوستان عزيز
مطالب زيادي در تاپيك هاي مهاجر سرا مبني بر عدم ارزش گذاري ملك يا عدم تاييد دادگستري و خارجه و يا عدم گزارش گردش حساب بارها و بارها ديده ميشود من نكات بسيار مهمي را ميخواهم اينجا بيان كنم و آن اينكه من برخلاف اين گفته ها همه اين كارها را انجام دادم و البته هزينه بسيار زيادي هم برام ايجاد كرد ولي بايد بگم تنها كسي از گروه ما كه رفتيم به مصاحبه با پانزده سال كار دولتي و سربازي س پ ا ه و رشته تحصيلي حساس كه مثل من پارسال دو نفر از همين مهاجر سرا كلير نشدند و سيصدو شصت روز در انتظار كليرنس موندند كه شما عزيزان الان متوجه اون دوران نميشود كه چه حالي خواهيد داشت كلير شدم و با نگاه به تاريخ كليرنسم و زمان اعتبار آن حدود ٣٢ روز طول كشيده كه شايد در نوع خودش بينظير بوده
اين به اين معناست كه شما با شفاف كردن همه كارهايتان خيال آفيسر را راحت كنيد هم در مورد مداركتون هم در مورد كارهاتون هم در مورد تحصيلاتتون و حتي سفرهاتون
دوستان تاييد كل مدارك همراه با ارزيابي ملك و اينها مجموعا يك تا دو ميليون تومن ميشه اگر شما براي رفتن به آمريكا صرفه جويي در اين مقدار را لازم داريد بهتره كلا آمريكا را كلا بيخيال شويد چون اين مقدار پول هزينه فقط بيست روز اجاره خانه تان در ايالتي مثل تگزاس هست
من برخلاف صحبت دوستان معتقدم ترجمه هاتونو تاييد ببريد گردش مالي نشان دهيد ارزيابي ملك كنيد حتي ارزيابي ماشين تان را بكنيد كه من اين كارو هم كردم و حساب جدا براي خودتان و همسرتان نشان دهيد و بالاخره اينكه اون دستور العمل لاتاري را كه در صفحه قبوليتان لينكش هست و دستوراعمل سفارتتان را بدقت و مو به مو خوانده و آنچه را از شما خواسته اند صادقانه و به دقت بيان كنيد
ممنون از جوابتون.
من از اونجایی که اسپانسر به احتمال زیاد نخواهم داشت ترجیح میدم با جیب پر پول برم اونجا.
فقط من جواب سوالم رو نگرفتم. باید برای ارزش گذاری به کجا برم و چه مراحلی داره؟
با سلام
برای ارزش گذاری باید کارشناس رسمی دادگستری بیارید و بعد از قیمت گذاری کارشناس اون رو به صنف کارشناسان دادگستری ببرید تا تایید کنند و بعد از اون مدرکتون قابل ترجمه میشه.
منم همین کارا رو کردم.
(2012-03-29 ساعت 14:38)zizou نوشته: یکی از دوستام تو لاتاری2012 برنده شده اما بخاطر مشکلاتش نمیتونست بره ، بهمین خاطر مدارکش رو ارسال نکرد.
هنوز فرصت داره مدارکش رو ارسال کنه ؟
بله هنوز فرصت داره ولی هر چه سریعتر باید کاراش رو انجام بده چون مراحلش زمانبره
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه ی دوستان عزیز
این لینک صفحه ی تعطیلی سفارته که داخل خود سایت سفارت آمریکاست.
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
2012-03-29 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-30 ساعت 10:38 توسط tehranipoor.)
(2012-03-28 ساعت 11:36)majid89 نوشته: (2012-03-25 ساعت 13:04)majid89 نوشته: دوستان سلام
سال نو رو به همه شما تبریک می گم.
یه موردی هست که می خواستم با شما در موردش مشورت کنم.
مصاحبه ما افتاده برای اواخر می... خانم من هم بارداره و زایمانش احتمالا میشه حدود یک هفته قبل از تاریخ مصاحبه.
من از حدود دوهفته پیش که کارنت شده ایم تا الان دوبار از طریق ایمیل و یک بار هم از طریق فرم تماس سایت با سفارت در آنکارا تماس گرفته ام و درخواست تغییر زمان مصاحبه را داشته ام اما متاسفانه تا امروز هیچ جوابی دریافت نکرده ام و کمی نگران شده ام.
حالا چند سوال داشتم...
1- به نظر شما برای تاریخ جدید مصاحبه منتظر بمونم یا راههای دیگه مثل تلفن و فکس رو هم امتحان کنیم؟
2- آیا برای اعلام موضوع بارداری باید مدارک خاصی هم بفرستم؟ (من فقط اعلام کرده ام)
3- با توجه به نزدیکی زمان تولد بچه و زمان مصاحبه، فرمهای 230 کی باید برای نوزاد تازه متولد تکمیل بشه؟ باید با خودم ببرم سفارت؟
4- آیا برای نوزاد گرفتن پاسپورت ضروریه؟
لطفا پاسخ هرکدوم از این موارد رو می دونید راهنمایی کنید.
با تشکر
دوستان قدیمی و پیش کسوت
من وقتم خیلی کمه... کمتر از دوماه تا مصاحبه مونده...
کسی نظری نداره؟
سلام دوست گرامی،
می بخشید من مدتهاست که وارد مهاجرسرا نشده ام و بنابراین سوالتون را ندیدم. ممنون که پیام خصوصی گذاشتید ولی ترجیح دادم اینجا جواب بدم که کسانی که در آینده مشکل مشابه داشتند هم جوابش رو پیدا کنن.
1. هر کاری که فکر می کنید خوبه رو انجام بدید. مطمئن باشید کسی به شما نمی گه شما ایمیل زدی دیگه چرا تلفن کردی. ولی خب این هم مهمه که تاریخ مصاحبه خیلی عقب نیفته که اگه سکیوریتی چک به شما خورد به موقع کلیرنس رو دریافت کنید.
2. هیچ مدرکی لازم نیست بفرستید. بهترین مدرک بچه است که با خودتون می برید.
3. بله فرم رو باید پر کنید و با خودتون ببرید. کافیه قبلش به اونا ایمیل بزنید و بگید که فرزندی به خانواده اضافه شده و بعد فرم تکمیل شده رو با خودتون ببرید. یادمه کیسی قبل از من بود که حتی اعلام هم نکرده بودن و فقط فرم و بچه رو برده بودن و مشکلی هم نداشتن.
4. قطعاً لازمه. بدون پاسپورت اگه از کشور خارج بشه (که نمی تونه بشه) غیر قانونی خارج شده! کاری که من کردم این بود که صبحی که دخترم به دنیا اومد، همون موقع که اوردنش، با همون پتوی دورش گذاشتمش رو تخت (با زمینه روتختی سفید تخت بیمارستان) و از بالا ازش عکس گرفتم. مشکلی که هست اینه که چشم بچه اون موقع بسته س و باید شانس بیاری که باز بشه و به موقع عکس بگیری. من شانسی یکی از عکس هام درست شد و بلافاصله رفتم عکاسی چاپش کردم. فردا صبح که همسرم و بچه از بیمارستان مرخص شدن، مستقیم رفتم دفتر پلیس به علاوه ده و شناسنامه گرفتیم (بچه رو باید حتماً ببینن وگرنه شناسنامه نمی دن). بعد هم بلافاصله روز بعد پاسپورتش رو گرفتیم. اینا در صورتیه که نتونید مصاحبه رو تاخیر بندازین. مصاحبه ما هجدهم تیر بود و عقب انداختنش برای ما خطرناک بود و خوب شد که عقب ننداختیمش چون سکیوریتی چک هم بهمون خورد.
اگر مصاحبه تون رو عقب نینداختن، این رو هم در نظر بگیرید که ممکنه بچه بعد از به دنیا اومدن زردی داشته باشه و نیاز باشه چند روز در بیمارستان بمونه (که برای ما اتفاق افتاد و سه روزی پیش از رفتن، همسرم و بچه در بیمارستان موندن.
امیدوارم جوابهاتون رو گرفته باشید و موفق باشید.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-29 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-30 ساعت 00:29 توسط jake.)
دوستان یه سوال برای من پیش اومده (البته من جزء برندگان 2012 نیستم)
میخواستم بدونم
ویزا رو بیشتر اوایل مصاحبه (زمانی که کیس ها کم کم باید برای مصاحبه تشریف ببرند یعنی اول کار)یا اخرااا(زمانی که بیشتر مصاحبه ها انجام شده مثلاً الان یا یکی دوماه دیگه)میدن؟؟
منظورم اینه که کسی که امیدش اینه که برای بار اخر از ایران بتونه خارج بشه و اگه بره میدونه که اگه برگرده مشمول میشه چه موقعی براش بهتره ؟؟
میدونم سوالم مسخرست اما خب به جوابش نیاز دارم
ممنون.
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دو تا سوال:
1- من یه مقدار پول رو اواسط اسفند ماه از حسابم توی بانک ملی خارج کردم و بردم باهاش اوراق مشارکت خریدم. حالا برای بحث مربوط به تمکن مالی، می تونم همون اوراق رو به صورت یه سرمایه در نظر گرفته و بدم ترجمه کنن؟
2- اگه نخوام راه بالا رو که گفتم برم، باید اوراق رو بفروشم و پولش رو بذارم بانک (مثلا ملی). خوب حالا میشه امروز بذارم توی بانک ملی و فردا برم براش پرینت حساب بگیرم و بدم ترجمش کنن؟ یا اینکه این قبول نیستش؟
ممنون از راهنمایی تون
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان . میخواستم بپرسم آیا در کنار مدارک ارسالی به سفارت آنکارا باید فرم خاصی را هم پر کنم ؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه . با تشکر از لطف تمام دوستان .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه لطف کنید و جواب سوال منو بدید ممنون میشم چون فرصت چندانی ندارم
1- من مدارکم رسیده به سفارت ( از طریق سایت DHL چک کردم ) حالا باید ایمیل بزنم یا اگه کم وکثری باشه خودشون میل میزنن ؟
2- من اسپانسر ندارم سپرده حدود 30 ملیونی فرستادم کافیه ؟
3-از یه سند زمین سهم دارم ولی چون فقط به نام خودم نبود ندادم ترجمه به نظرتون برای احتیاط سند رو که به فارسیه ببرم یا مدارک ترجمه نشده براشون معتبر نیست ؟ و اینکه کپی برابر اصل این مدارک رو قبول میکنن ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012