کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
اعتبار كارت ملي من تمام شده .آيا بايد كارت ملي جديد بگيرم يا همين قابل قبول ؟
كسي هست كه براي گرفتن كارت ملي جديد اقدام كرده باشه؟
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
تشکر کنندگان: h4di
(2012-03-31 ساعت 17:31)odiseh نوشته:  
(2012-03-31 ساعت 16:11)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-31 ساعت 13:29)odiseh نوشته:  دوستان به نقل از یک از دوستانی که موفق به گرفتن ویزا شدن (roghiyeh) جهت اطلاع عرض می کنم که:

به عنوان تمکن مالی، باید حداقل 18212 دلار تو حساب برنده اصلی موجود باشه که معادلش به تومان میشه حدود 35 میلیون تومان.

"پس برنده اصلی باید حداقل 35 میلیون تومان پول توی حسابش باشه"

مدارک مالی که من ارایه دادم و هیچ سوالی در این مورد در مصاحبه مطرح نشد
سپرده 5 ساله 50 میلیون-موجودی به همراه گردش مالی 45 میلیون-سند ماشین 10 میلیون-مبایعه نامه منزل 100 میلیون

پ ن پ می خواستی صحبت هم بشه بابا تو که بانک سیاری. معلومه که دیگه حرفی باقی نمیمونه.

با این آماری که ایشون دادن من پاک روحیه مو باختم.
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:
سلام
فقط CV را ارسال کنید. نیازی به هیچگونه نامه سابقه کار نیست.
دو روز بعد از ارسال CV دوباره ایمیل بزنید و از دریافت CV خود مطمئن شوید.

(2012-03-31 ساعت 19:58)Shezem نوشته:  برای من از طرف سفارت نامه آمده که CV بنویسم و بفرستم، که در آن باید بنویسم که کجاها کار کرده‌ام. حالا شما فرض کن که من ۱۰ سال پیش در یک شرکت به مدت ۳ ماه کار می‌کردم.
ـ آیا نامه سابقه کار هم می‌خواهند که نشون بده من آنجا کار کرده‌ام؟‍ من دیگه به آن شرکت دسترسی ندارم.

اعتبار کارت ملی من نیز تمام شده بود هنگام خروج از کشور. نیازی به این کارت ندارید. مگر اینکه قصدتان بازگشت به ایران باشد

(2012-03-31 ساعت 20:36)mohajersara12 نوشته:  اعتبار كارت ملي من تمام شده .آيا بايد كارت ملي جديد بگيرم يا همين قابل قبول ؟

تشکر کنندگان: Shezem ، battosai ، h4di
(2012-03-31 ساعت 20:36)mohajersara12 نوشته:  اعتبار كارت ملي من تمام شده .آيا بايد كارت ملي جديد بگيرم يا همين قابل قبول ؟

موضوع خوبی رو مطرح کردین. اعتبار مال من هم تموم شده. آیا تو سفارت که اصل کارت رو ارائه میدیم یا توی ترجمه ها مشکلی پیش نمیاد؟

تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 22:47)h4di نوشته:  

موضوع خوبی رو مطرح کردین. اعتبار مال من هم تموم شده. آیا تو سفارت که اصل کارت رو ارائه میدیم یا توی ترجمه ها مشکلی پیش نمیاد؟

من جایی نخوانده‌ام که آیا کارت ملی هم لازم هست. برای همین اصلا کارت ملی‌ام را ترجمه نکرده‌ام. به نظر من کارت ملی مصرف داخلی دارد.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
(2012-03-31 ساعت 22:47)h4di نوشته:  

سلام.این سوال ،سوال من هم بود و کلی هم سر این موضوع نگران بودم.ما از طریق خود سایت ثبت احوال اقدام به توز کارت کردم که پول را گرفت و هیچوقت هم نیامد.من هم همین کارت تاریخ گذشته را بردم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: storagemeter ، mohajersara12 ، ghorbat ، h4di
من جایی نخوانده‌ام که آیا کارت ملی هم لازم هست. برای همین اصلا کارت ملی‌ام را ترجمه نکرده‌ام. به نظر من کارت ملی مصرف داخلی دارد.

[/quote]

بله لازمه و توی مدارک برای ایرانی ها اسم برده شده .
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: kopol
(2012-03-30 ساعت 15:01)parsy631 نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 09:52)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان . میخواستم بپرسم آیا در کنار مدارک ارسالی به سفارت آنکارا باید فرم خاصی را هم پر کنم ؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه . با تشکر از لطف تمام دوستان .

دوست عزیز
این لینک حاوی دستورالعمل سفارت برای متقاضیان ویزا است. در دو صفحه اخر آن فرم مورد نظر شما است که باید برای متقاضی اصلی و هر یک از همراهان تکمیل و همراه مدارک به سفارت ارسال کنید. اگر سئوالی بود در خدمتم. راستی لطفا امضای خودتان را تکمیل کنید . ممنونBig Grin
http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf

ممنون از لینکی که گذاشتین،من همینو از سایت سفارت گرفته بودم ولی فرمش فقط همون صفحه آخر بودش که اسم و آدرسه بودش و صفحه یکی مونده به آخرو اصلا نداشت!مرسی
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: parsy631 ، ghorbat ، asal_civil
(2012-04-01 ساعت 00:09)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-03-30 ساعت 09:52)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان . میخواستم بپرسم آیا در کنار مدارک ارسالی به سفارت آنکارا باید فرم خاصی را هم پر کنم ؟ خیلی ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه . با تشکر از لطف تمام دوستان .

دوست عزیز
این لینک حاوی دستورالعمل سفارت برای متقاضیان ویزا است. در دو صفحه اخر آن فرم مورد نظر شما است که باید برای متقاضی اصلی و هر یک از همراهان تکمیل و همراه مدارک به سفارت ارسال کنید. اگر سئوالی بود در خدمتم. راستی لطفا امضای خودتان را تکمیل کنید . ممنونBig Grin

ممنون از لینکی که گذاشتین،من همینو از سایت سفارت گرفته بودم ولی فرمش فقط همون صفحه آخر بودش که اسم و آدرسه بودش و صفحه یکی مونده به آخرو اصلا نداشت!مرسی

من اون فرم قبلی رو از این لینک برداشتم: http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html که هنوزم یک صفحه کمتر داره نسبت به اون فرمی که شما محبت فرمودین،کسی علتش رو میدونه؟ممنون میشم پیغام خصوصی بذارین
شماره کیس: 35000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: August
تاریخ کارنت شدن کیس:Febraury
تاریخ مصاحبه:May
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-04-01 ساعت 00:44)pantea_l3lu3 نوشته:  
(2012-04-01 ساعت 00:09)pantea_l3lu3 نوشته:  

دوست عزیز

من اون فرم قبلی رو از این لینک برداشتم: http://turkey.usembassy.gov/visa_forms.html که هنوزم یک صفحه کمتر داره نسبت به اون فرمی که شما محبت فرمودین،کسی علتش رو میدونه؟ممنون میشم پیغام خصوصی بذارین

با درود خدمت دوستان
نمیدونم چرا اینقدر خودتون را گیج میکنید
این دو تا فرم یکی مربوط به 2010 و بعدی که یک صفحه کمتر دارد مربوط به 2012 میباشد در هر صورت هر کی دوست داشت فرم قبلی رو پر کنه خودتون انتخاب کنید . اگر اطلاعات زیادی باشه کسی نمیگه چرا پر کردی
شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
تشکر کنندگان: parsy631 ، Shezem ، ghorbat ، h4di
چند تا از بر و بچه های مهاجرسرا زحمت کشیده بودند و یک جدول آماده کرده بودند که توش وضعیت بیشتر بچه های مهاجرسرا توش بود، مثل اینکه کی ویزا گرفت و کی به کلیرنس خورد و کلیرنسش چقدر طول کشید. من هرچی می‌گردم، نمی‌تونم اون جدول را در مهاجر سرا پیدا کنم. کسی میتونه لینکش را اینجا بگذاره؟
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:

خیلی از لطف دوستان ممنونم . با آرزوی موفقیت و شادی برای همه دوستان

سلام به دوست عزیز pantea_l3lu3 خیلی ممنونم از پاسختون . من متوجه منظورتون از تکمیل امضا نشدم . . . ! متاسفانه من تازه عضو شدم . با تشکر .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان:
برای فرستادن مدارک به آنکارا باید ترجمه آخرین مدرک تحصیلی رو بفرستیم یا ترجمه دیپلم ؟ یا هر دوتاشو ؟

پیش دانشگاهی ندارم و دیپلمم فنی حرفه ایه (11 ساله)+ آخرین مدرک تحصیلیم فوق دیپلمه . اگه دیپلم تنها رو براشون بفرستم میترسم ریجکتم کنند. هرچند ممکنه با همین کاردانی هم چون پیش ندارم ریجکت شم Sad
تشکر کنندگان:
(2012-04-01 ساعت 04:26)Shezem نوشته:  چند تا از بر و بچه های مهاجرسرا زحمت کشیده بودند و یک جدول آماده کرده بودند که توش وضعیت بیشتر بچه های مهاجرسرا توش بود، مثل اینکه کی ویزا گرفت و کی به کلیرنس خورد و کلیرنسش چقدر طول کشید. من هرچی می‌گردم، نمی‌تونم اون جدول را در مهاجر سرا پیدا کنم. کسی میتونه لینکش را اینجا بگذاره؟

جدول
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem
بچه های معاف از سربازی، از جریان تعویض کارتهای معافی و صدور کارت هوشمند جدید خبر دارین یا نه؟

http://epolice.ir/page.php?36

کسی کارتشو گرفته تا حالا؟ رفیق من اقدام کرده بعد از دو ماه هنوز نیومده کارتش.
میترسم اقدام نکنم تو فرودگاه مشکل پیش بیاد.

تشکر کنندگان: Superman ، MPU

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان