موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز
سوالی که برای من پیش آمده در خصوص مدارکی است که برای فرم های kccفرستاده شده من برنده اصلی هستم و همسرم درپرکردن شماره 230 در قسمت مدارک نوشته که مدرک اتوکد دارد در صورتیکه هنوز امتحان انرا نداده بود و قراربود که اسفند 90 امتحان گرفته شود که برگزار نشد البته در اصفهان امتحان برای اردیبهشت است و مدرک در خرداد بدستش می رسه که شاید تا آن زمان یعنی آخر خرداد91 ما برای مصاحبه بریم. به نظر دوستان به Kcc ایمیل بزنم و بگم که یکی از مدارک همسرم آماده نیست یا امیدوار باشم که تا زمان مصاحبه مدرک رو می گیره از فنی حرفه ای و یا اگر راه حل دیگه ای به فکر شما عزیزان می رسه پیشنهاد بدهید خوشحال می شم . یااینکه اصلا مهم نیست چون برنده اصلی من هستم .
AS45XXX
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
همونجا اول زنگ زدم گفت فعلا واكسن نداريم. حالا حضوري هم ميرم سر ميزنم. مرسي
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 15:32)hoseyn نوشته: (2012-04-10 ساعت 14:53)به گل نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
سوالی که برای من پیش آمده در خصوص مدارکی است که برای فرم های kccفرستاده شده من برنده اصلی هستم و همسرم درپرکردن شماره 230 در قسمت مدارک نوشته که مدرک اتوکد دارد در صورتیکه هنوز امتحان انرا نداده بود و قراربود که اسفند 90 امتحان گرفته شود که برگزار نشد البته در اصفهان امتحان برای اردیبهشت است و مدرک در خرداد بدستش می رسه که شاید تا آن زمان یعنی آخر خرداد91 ما برای مصاحبه بریم. به نظر دوستان به Kcc ایمیل بزنم و بگم که یکی از مدارک همسرم آماده نیست یا امیدوار باشم که تا زمان مصاحبه مدرک رو می گیره از فنی حرفه ای و یا اگر راه حل دیگه ای به فکر شما عزیزان می رسه پیشنهاد بدهید خوشحال می شم . یااینکه اصلا مهم نیست چون برنده اصلی من هستم .
AS45XXX
فقط آخرين مدرك تحصيلي برنده را مي خواهند. حالا محض احتياط ديپلم هم ببريد.
هيچ مشكلي نيست......
سلام دوست عزیز ، همان طور که دوست خوبمون Hoseyn فرمودند مشکلی نیست . از شرایط لازم داشتن حداقل مدرک دیپلم برای فرد برنده است ولی یه نکته را یادآوری کنم یکی از دوستان با مدرک دکترا رفتن برای مصاحبه و در مصاحبه آفیسر ازشون مدرک دیپلم را خواسته بود و به همین خاطر کسری مدارک خورد . این نکته حتماً یادتون باشه که ابتدا هر چی را که از ما خواستن باید ارائه بدیم و بعد اگر مدارکی داریم که در ازریابی مهمه را ارئه بدیم .
پایدار پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوب من ديروز كلينيك غرب mmr زدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من به Visa Bulletin مراجعه کردم و وارد May 2012 شدم. تو قسمت DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY و در سطر Asia عدد 40,500 نوشته شده بود. معنی این عدد رو می دونم اما در قسمت پایین تر، یعنی قسمت C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JUNE و در سطر Asia کلمه current نوشته شده. معنی این کلمه در جدول مربوط به ماه June 2012 چیست دوستان ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 09:17)كاميلا نوشته: سلام دوستان
من براي واكسن MMR به يك مركز بهداشت در تبريز زنگ زدم و گفتند كه اول بايد از پاستور تهران نامه بيارم و بعدا اينجا برام تزريق كنند. وگرنه گفتند به هر كي كه بياد و بگه فلان واكسن رو ميخوام تزريق نميكنيم. ايا دوستان شهرستاني همه همين كار رو كردند به عبارتي اول رفتن تهران و بعدا اومدن شهرستان واكسن ها رو تكميل كردن و دوباره براي گرفتن كارت بين المللي رفتن تهران؟ لطفا راهنمائيم كنيد.ممنونم.
سلام کامیلا جان
همسر من ام ام آر رو همین عید مرکز بهداشت ولیعصر جنوبی زد (سه شنبه). بگو برای ویزا می خوای. معمولا همه مراکز بهداشت دارن ولی در روزهای بخصوصی تزریق می کنن. اگه هم تلفنی نتونستی جواب بگیری می تونی بری مرکز بهداشت نصف راه (اداره مرکزی وابسته به دانشگاه) طبقه دوم. اونجا به شما می گن چه روزی کدوم مرکز واکسن ام ام آر می زنن. موفق باشی.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-10 ساعت 12:05)پرنیان90 نوشته: سلام ممنون میشم از بچه هایی که قبلا رفتن مصاحبه و دانشجو بودند یکی جوال منو بده
1)من دانشجو کارشناسی ارشدم و و اصل مدرک کارشناسی هم تا فارغ التحصیل شدن بهمون نمی دند آیا فقط گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم کافیه؟پرسیدم گفتند کپی برابر اصل مدرک کارشناسی ترجمه میشه ولی مهر وزارت خارجه نمی خوره
2)من در پر کردن فرم 230 تو قسمت 12 present occupation رو student زدم ولی تو 33 قسمت لیست دانشگاه ها اسم دانشگاه کارشناسی اشد رو نوشتم ولی برای تاریخ from سال ورود رو زدم و واسه to تاریخ پر کردن فرم رو نوشتم و present نزدم به نظرتون الان به kcc اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
کسی نیست به داد من برسه؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
میشه لطفا آدرس انیستیتو پاستور تهران رو اینجا بگید و اینکه وقتی میرم برای واکسن باید چی بگم؟
"ممنون"
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun