کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوست عزیز...

چقدر بیخودی می ترسیم ما !!!

از این که همسر شما 45 سالشونه نتیجه می گیریم که ایشون قبل از سال 1352 متولد شدن و این یعنی ایشون واجد شرایط معافیت عمومی عفو رهبری هستند.

فرض کنیم در بدترین شرایط ایشون برن ایران، هیچ سابقه ای از کارتشون پیدا نشه، و اصلا به عنوان سرباز فراری شناخته بشن. من کلی سرباز متولد پیش از 1352 فراری می شناسم که با قانون عفو رهبری دو - سه هفته ای کارت معافیتشون دستشون بود. روال کار هم کاملا قانونیه و نیاز به هیچ پارتی و کلاهبرداری نداره.

البته این بدترین شرایطه که ایشون از اول معافیت بگیرن. من مطمئنم که یه سوابقی از کارت قبلی در اداره نظام وظیفه وجود داره. اگه یه کپی از کارت مفقودی هم داشته باشید بهتون خیلی کمک می کنه اما باز هم می گم، خونه آخرش گرفتن یه معافیت جدیده.

با توجه به بررسی هایی که انجام دادم این لینک به دردتون می خوره. اگه سوابقتون در نظام وظیفه موجود نبود و خواستید از ابتدا برای معافیت عفو رهبری اقدام کنید، سراغ این یکی لینک برید.

(2012-04-10 ساعت 01:37)Kate.S نوشته:  سلام دوستان

من همسرم ۴۵ سالشه و ما در ایران زندگی‌ نمی‌کنیم. همسرم کارت سربازیشو گم کرده. ما حدوداً از سپتامبر پیش سپردیم به اقوام که برن کارت پایان خدمت بگیرن. ولی‌ دلت میگه که کسی‌ که ۴۵ سالشه کارت پایان خدمت می‌‌خواهد چه کار، واقعاً اصلا نمی‌دونیم چکار کنیم به کدام در بزنیم، لطفا راهنمایی‌ کنید دوستان که ما از کجا باید این کارتو تهیه کنیم؟ در ضمن من برنده اصلی‌ هستم.

سپاس

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Kate.S ، MAHDI2012 ، kopol
دوستان خوبم ،
امیدوارم پذیرای مراتب تبریک بنده ، بخاطر کارنت شدن تمامی کیس نامبرها تا ماه ایپریل 2012 اون هم از ایالت سردسیر میشیگان باشید . امیدوارم که همیشه ایام شاد و همه موفق به ورود به خاک آمریکا باشید . برای همتون دعا میکنم و خیر مقدم به همه شما میگم و امیدوارم که در آمریکا بهتون خوش بگذره . از مصاحبه نترسید ، به کلیرنس فکر نکنید ، و نگران هیچ چیزی نباشید . با اطمینان میگم همه شما چه دیر چه زود میاین آمریکا . موفق باشید .
تشکر کنندگان: Shezem ، sima s ، SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، parsy631 ، gulu ، كاميلا ، Hediyeh ، shadin_n ، ehsan_iuc ، frz61 ، MAHDI2012 ، hoda2012 ، پرنیان90 ، arezou ، ghorbat ، odiseh ، SallyD ، shervn ، MPU ، kopol
(2012-04-09 ساعت 19:42)ANAMAL نوشته:  با سلام.
من و همسرم 12 ماه "می" عازم آمریکا هستیم.من که برنده اصلی هستم می تونم "تنها" برم و بعد از دریافت گرین کارتهامون و SSN برگردم ایران و مجدد بعد از حدود 2 سال "بهمراه" همسرم برگردم آمریکا؟؟؟ (البته می دونم که برای برگشت باید قبل از خروج از آمریکا مجوز برگشت رو بگیرم ) فقط میخوام بدونم برای ویزای همسرم مشکلی پیش نمیاد؟ ضمناً تاریخ انقضای ویزای هردومون 26 جولای هست.

سلام - تا جائیکه من خواندم و دیدم اگر شما برنده اصلی هستید همسرتون باید با شما وارد خاک امریکا بشود و بعد اگر خواست پاس سفید بگیرد و برگردد.
با تشکر
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3
لطفا در خصوص اعتبار ترجمه كارت ملي انقضا يافته از نظر سفارت اگر كسي اطلاعاتي داره بگه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من براي واكسن MMR به يك مركز بهداشت در تبريز زنگ زدم و گفتند كه اول بايد از پاستور تهران نامه بيارم و بعدا اينجا برام تزريق كنند. وگرنه گفتند به هر كي كه بياد و بگه فلان واكسن رو ميخوام تزريق نميكنيم. ايا دوستان شهرستاني همه همين كار رو كردند به عبارتي اول رفتن تهران و بعدا اومدن شهرستان واكسن ها رو تكميل كردن و دوباره براي گرفتن كارت بين المللي رفتن تهران؟ لطفا راهنمائيم كنيد.ممنونم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3
دوستان عزيز من 2 سوال ديگر هم دارم:
1- چرا وقتي در راهنماي ارسال مدارك در خصوص سابقه كار چيزي آورده نشده دوستان مدرك دار به دنبال آن هستند؟؟
2- در فرمهاي ارسالي به سفارت در فرم جديد تنها آدرس مي خواهد در حاليكه در فرم قبلي يك صفحه جدولي نيز وجود دارد. دوستان عزيزي كه مصاحبه رفتن لطفا پاسخ دهند كدام فرم را پر كرده ان؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-10 ساعت 09:17)كاميلا نوشته:  سلام دوستان
من براي واكسن MMR به يك مركز بهداشت در تبريز زنگ زدم و گفتند كه اول بايد از پاستور تهران نامه بيارم و بعدا اينجا برام تزريق كنند. وگرنه گفتند به هر كي كه بياد و بگه فلان واكسن رو ميخوام تزريق نميكنيم. ايا دوستان شهرستاني همه همين كار رو كردند به عبارتي اول رفتن تهران و بعدا اومدن شهرستان واكسن ها رو تكميل كردن و دوباره براي گرفتن كارت بين المللي رفتن تهران؟ لطفا راهنمائيم كنيد.ممنونم.

دوست عزیز شما مثل من برید حلال احمر شهرستان برای کارت بین الملل و واکسن مننژیت
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3

سلام من در شهرستان رفتم هلال احمر و واکسن منژیت رو زدم و کارت مخصوص رو بردم و در مرکز خدمات بهداشت گفتند بقیه واکسن ها رو میزنن و کارت و تائید میکنند.
شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان: كاميلا ، behzadb57 ، shadin_n ، SH1A2R3
(2012-04-10 ساعت 09:38)mmmsdeghi نوشته:  

سلام من در شهرستان رفتم هلال احمر و واکسن منژیت رو زدم و کارت مخصوص رو بردم و در مرکز خدمات بهداشت گفتند بقیه واکسن ها رو میزنن و کارت و تائید میکنند.
من و همسرم در شیراز در مرکز بهداشت استان کارت بین المللی گرفتیم و همانجا هم تمام واکسن‌ها را به طور رایگان تزریق کردند به جز اینفلونز که آن‌هم در یک مرکز دیگر تزریق کردیم و در همان مرکز وارد کارت کردند.و در ترکیه هم هیچ وکسنی نخردیم.قابل توجه دوستان اینکه کارت بین المللی هیچ نام و نشانی‌ از پاستور ندارد یعنی‌ این نیست که این کارت مخصوص پاستور است بلکه پاستور هم این کارت را دارد مثل شبکه بهداشت استان ها.در ضمن واکسن مننژیت هم نزدیم چون لازم نبود

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: behzadb57 ، shadin_n ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، كاميلا ، odiseh ، mmmsdeghi
(2012-04-10 ساعت 09:17)farsin نوشته:  لطفا در خصوص اعتبار ترجمه كارت ملي انقضا يافته از نظر سفارت اگر كسي اطلاعاتي داره بگه

مشگلی نداره از من هم تاریخ گذشته بود ایرادی نگرفتند

دوست عزیز . mmr را بعضی از پزشگان در مطب هاشون ترزیق می کنند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، كاميلا
ممنون از پاسخ شما دوست عزيز .
لطف مي كنيد در خصوص سوال من در مورد پركردن فرم به سفارن (دو صفحاي يا يك صفحه اي) نيز پاسخ دهيد؟
تشکر کنندگان:
سلام ممنون میشم از بچه هایی که قبلا رفتن مصاحبه و دانشجو بودند یکی جوال منو بده
1)من دانشجو کارشناسی ارشدم و و اصل مدرک کارشناسی هم تا فارغ التحصیل شدن بهمون نمی دند آیا فقط گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم کافیه؟پرسیدم گفتند کپی برابر اصل مدرک کارشناسی ترجمه میشه ولی مهر وزارت خارجه نمی خوره
2)من در پر کردن فرم 230 تو قسمت 12 present occupation رو student زدم ولی تو 33 قسمت لیست دانشگاه ها اسم دانشگاه کارشناسی اشد رو نوشتم ولی برای تاریخ from سال ورود رو زدم و واسه to تاریخ پر کردن فرم رو نوشتم و present نزدم به نظرتون الان به kcc اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان:
(2012-04-10 ساعت 10:16)cmbt نوشته:  

من و همسرم در شیراز در مرکز بهداشت استان کارت بین المللی گرفتیم و همانجا هم تمام واکسن‌ها را به طور رایگان تزریق کردند به جز اینفلونز که آن‌هم در یک مرکز دیگر تزریق کردیم و در همان مرکز وارد کارت کردند.و در ترکیه هم هیچ وکسنی نخردیم.قابل توجه دوستان اینکه کارت بین المللی هیچ نام و نشانی‌ از پاستور ندارد یعنی‌ این نیست که این کارت مخصوص پاستور است بلکه پاستور هم این کارت را دارد مثل شبکه بهداشت استان ها.در ضمن واکسن مننژیت هم نزدیم چون لازم نبود
گل من شهرستان با شهرستان فرق میکنه.من هم از هلال احمر هم از مرکز بهداشت سوال کردم هیچکدوم نمیزنن و کارت نمیدن.هر کس باید از شهرستان خودش سوال کنه.فراموش نکنین اینجا ایرانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: frz61 ، كاميلا
(2012-04-10 ساعت 10:16)cmbt نوشته:  

سلام. دوست عزیز، لطفا نام واکسن هایی رو که تو کارت بین الملل شما نوشته شده رو برای ما بنویس. خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: كاميلا
بچه ها من الان دو روزه كه همه جا زنگ زدم واسه واكسن mmr موضوع چيه؟ همشون ميگن ما نداريم! اينم ماله تحريمه؟!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان