کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان تاحالا شده کسی به خاطر بیماری در پروسه ویزا به مشکل بخوره؟ این آزمایش خون و عکس قفسه سینه واسه چیه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان:
دوست عزیز کلینیک غرب ونک خیابان ملاصدورا جنب شیرینی سرای ونک باید برای پیش خانم دکنر بهمنیان
18 تومان هم ویزیت علاوه بر هزینه واکسن
خواهشم ی کنم سوال من را که مربوط میشه به فرمهایی که باید برای آنکارا فرستاد را پاسخ دهید. در اون pdf ملاک دو صفحه ای هست که مسافرنها رو خواسته یا فقط آدرسها؟؟
تشکر کنندگان: parsy631
(2012-04-11 ساعت 01:09)maka2 نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 01:01)atisland نوشته:  سلام دوستان.
میشه لطفا آدرس انیستیتو پاستور تهران رو اینجا بگید و اینکه وقتی میرم برای واکسن باید چی بگم؟
"ممنون"
خ انقلاب -خ اردیبهشت رو مسقیم تشریف ببرید پایین - قبل از خ پاستور سمت چپتون انستیتو پاستور مشخصه. صبح تا ساعت 2 هستند.
قسمت پذیرش بفرمایید کارت بین المللی میخوام خودشون شما رو راهنمایی میکنند.
موفق باشید.
البته بسته به محل زندگي تون ممكنه پاستور ميدان قدس (ضلع غربي خ شريعتي 200 متر به ميدون) براتون راحت تر باشه. خلوت تر هم هست.Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-08-14 ساعت 11:52)seravin نوشته:  مدارکی که جهت مصاحبه باید ترجمه یا آماده بشن:
1- فتوکپی تمامی صفحات پاسپورت
2- ترجمه دیپلم و یا آخرین مدرک تحصیلی
3- ترجمه شناسنامه
4- ترجمه عقدنامه ( طلاق نامه )
5- ترجمه مدارک مالی مثل سند خونه، زمین یا صورتحساب بانکی
6- عکس 5X5
7- ترجمه کارت ملی
8- ترجمه کارت پایان خدمت
البته نمونه نامه دوم مربوط به سال 2008 رو آپلود میکنم همه اینها به طور کامل توضیح داده شده میتونید دانلود و مطالعه کنید.

سلام
این نامه ی دوم از چه طریقی می رسه به دستمون؟ من برای ماه جون کارنت شدم. آیا نامه رو الان می فرستن یا مثلا 1 ماه دیگه؟ ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-04-11 ساعت 10:06)missi نوشته:  
(2011-08-14 ساعت 11:52)seravin نوشته:  مدارکی که جهت مصاحبه باید ترجمه یا آماده بشن:
3- ترجمه شناسنامه
6- عکس 5X5
7- ترجمه کارت ملی
8- ترجمه کارت پایان خدمت
البته نمونه نامه دوم مربوط به سال 2008 رو آپلود میکنم همه اینها به طور کامل توضیح داده شده میتونید دانلود و مطالعه کنید.

سلام
این نامه ی دوم از چه طریقی می رسه به دستمون؟ من برای ماه جون کارنت شدم. آیا نامه رو الان می فرستن یا مثلا 1 ماه دیگه؟ ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز ، نامه دوم ابتدا از طرف KCC یه ایمیل برای شما ارسال میشه و به شما در اون ایمیل اطلاع میدن که تشریف ببرید تو سایت و جزئیات نامه را پرینت بگیرین ( همان سایتی که نتایج قبولی را در آن چک کردین ) بنده هم مثل شما منتظر دریافت نامه هستم ولی بر طبق تجربه دوستان معمولاً 2 ماه زودتر از تاریخ مصاحبه اعلام میشه Wink
پایدار و پیروز باشین .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: missi ، a.behzadi
(2012-04-11 ساعت 06:48)farsin نوشته:  دوست عزیز کلینیک غرب ونک خیابان ملاصدورا جنب شیرینی سرای ونک باید برای پیش خانم دکنر بهمنیان
18 تومان هم ویزیت علاوه بر هزینه واکسن
خواهشم ی کنم سوال من را که مربوط میشه به فرمهایی که باید برای آنکارا فرستاد را پاسخ دهید. در اون pdf ملاک دو صفحه ای هست که مسافرنها رو خواسته یا فقط آدرسها؟؟
سلام دوست عزیز ، ظاهراً در سال های قبل فرم های مربوط به سفارت آنکارا 2 صفحه ای بوده که صفحه اول مربوط به اطلاعات شغلی ، مسافرت ها و گزارش خدمت بوده و صفحه دوم فقط مربوط به آدرس بوده . در فرم های امسال صفحه اول از تو مراحل کار حذف شده و شما هم مثل بنده فقط صفحه دوم را پر کن .Wink
پایدار و پیروز باشین .

(2012-04-11 ساعت 02:39)funnybluesolea نوشته:  دوستان تاحالا شده کسی به خاطر بیماری در پروسه ویزا به مشکل بخوره؟ این آزمایش خون و عکس قفسه سینه واسه چیه؟
سلام دوست عزیز ، زیاد خودتو درگیر این سئولات نکن ، بلاخره حتماً مهمه که اینقدر اهمیت داره ولی بر طبق تجربه دوستان ظاهراً عکس از قفسه سینه را نباید به سفارت ببریم . . . حلا نمیدونم نتیجه عکسو تو همون نامه میدن به سفارت یا اینکه عکس برای اونجا ( آمریکا به درد میخوره ) به هر حال زیاد انرژیتو روی این سئوالات حدر نده دوست عزیز Wink
پایدار باشین .

تشکر کنندگان: MPU ، a.behzadi
(2012-04-11 ساعت 10:54)ghorbat نوشته:  
3- ترجمه شناسنامه
6- عکس 5X5
7- ترجمه کارت ملی
8- ترجمه کارت پایان خدمت

سلام
سلام دوست عزیز ، نامه دوم ابتدا از طرف KCC یه ایمیل برای شما ارسال میشه و به شما در اون ایمیل اطلاع میدن که تشریف ببرید تو سایت و جزئیات نامه را پرینت بگیرین ( همان سایتی که نتایج قبولی را در آن چک کردین ) بنده هم مثل شما منتظر دریافت نامه هستم ولی بر طبق تجربه دوستان معمولاً 2 ماه زودتر از تاریخ مصاحبه اعلام میشه Wink
پایدار و پیروز باشین .
ممنون از راهنمایی تون. می شه هر وقت به دستتون رسید یه خبری به بقیه هم بدید؟ من خودم هر روز دارم چک می کنم کلی هم استرس دارم. امیدوارم زودتر برسه...
(2012-04-11 ساعت 11:08)missi نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 10:54)ghorbat نوشته:  
3- ترجمه شناسنامه
6- عکس 5X5
7- ترجمه کارت ملی
8- ترجمه کارت پایان خدمت

سلام
پایدار و پیروز باشین .
ممنون از راهنمایی تون. می شه هر وقت به دستتون رسید یه خبری به بقیه هم بدید؟ من خودم هر روز دارم چک می کنم کلی هم استرس دارم. امیدوارم زودتر برسه...
چشم دوست عزیز ، اگه هر موقع ایمیل نازنین KCC اومد حتماً اطلاع میدم . البته فکر کنم بعد از اون دوتا شیرینی توپ KCC این دفعه هم قراره که دوباره بترکونه و دل همرو یدفعه شاد کنه . . . . انشااله . . . زود میاد من خوشبین هستم .Big Grin
پایدار و پیروز باشین .

تشکر کنندگان: missi
(2012-04-10 ساعت 17:20)hoseyn نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 17:06)amin_gholian نوشته:  سلام. من به Visa Bulletin مراجعه کردم و وارد May 2012 شدم. تو قسمت DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY و در سطر Asia عدد 40,500 نوشته شده بود. معنی این عدد رو می دونم اما در قسمت پایین تر، یعنی قسمت C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JUNE و در سطر Asia کلمه current نوشته شده. معنی این کلمه در جدول مربوط به ماه June 2012 چیست دوستان ؟
اين يعني اينكه از ماه جون به بعد بولتني اعلام نميشه و تمامي شماره ها كارنت و در شرف مصاحبه هستند. البته اين لزوما به معني اينكه همه در جون مصاحبه ميشوند نيست.
لطفا امضاتون را كامل بفرماييد......

منظور شما از تمام شماره ها، تمام شماره های اعلام شده DV Lottery 2012 است ؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 11:37)amin_gholian نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 17:20)hoseyn نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 17:06)amin_gholian نوشته:  سلام. من به Visa Bulletin مراجعه کردم و وارد May 2012 شدم. تو قسمت DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY و در سطر Asia عدد 40,500 نوشته شده بود. معنی این عدد رو می دونم اما در قسمت پایین تر، یعنی قسمت C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JUNE و در سطر Asia کلمه current نوشته شده. معنی این کلمه در جدول مربوط به ماه June 2012 چیست دوستان ؟
اين يعني اينكه از ماه جون به بعد بولتني اعلام نميشه و تمامي شماره ها كارنت و در شرف مصاحبه هستند. البته اين لزوما به معني اينكه همه در جون مصاحبه ميشوند نيست.
لطفا امضاتون را كامل بفرماييد......
منظور شما از تمام شماره ها، تمام شماره های اعلام شده DV Lottery 2012 است ؟
بله.Smile
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

چرا نامهٔ دوم من در سایت آپلود نمیشه؟ نکنه فرم‌های من به دست ک سی‌ سی‌ نرسیده باشه ;(؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-04-11 ساعت 01:09)maka2 نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 01:01)atisland نوشته:  سلام دوستان.
میشه لطفا آدرس انیستیتو پاستور تهران رو اینجا بگید و اینکه وقتی میرم برای واکسن باید چی بگم؟
"ممنون"

دوست عزیز بارها در این مورد گفته شده ، با کمی حوصله همه جوابتون رو در تاپیک ها پیدا می کنید. در ضمن امضا خودتون رو کامل کنید که به شما بیشتر کمک میکنه.

خ انقلاب -خ اردیبهشت رو مسقیم تشریف ببرید پایین - قبل از خ پاستور سمت چپتون انستیتو پاستور مشخصه. صبح تا ساعت 2 هستند.
قسمت پذیرش بفرمایید کارت بین المللی میخوام خودشون شما رو راهنمایی میکنند.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون Smile

شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان یه سوال داشتم. من قرار مصاحبه م سفارت آمریکا در کوالالامپور-مالزی هست یعنی همین جا زندگی می کنم. اما سفارت ایران کارت ملی رو ترجمه نمی کنه. آیا به نظرتون مشکلی ایجاد می شه؟ من شماره شناسنامه م با شماره ملی م یکیه.
دوستان به نظر شما من با گواهی موقت لیسانس تو این فرم انکارا بزنم لیسانس دارم؟ یا بنویسم که هنوز دانشجو هستم. در ضمنقبلا چون پایان نامه نداده بودم تو فرم های قبل که فرستادیم kcc نوشته بودم هنوز درسم تموم نشده. میدونید چرا میپرسم چون گواهی موقتم رسمی نیست و مهر دارالترجمه نداره میترسم مشکل ایجاد کنه.
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 21:23)shabnam 88 نوشته:  دوستان به نظر شما من با گواهی موقت لیسانس تو این فرم انکارا بزنم لیسانس دارم؟ یا بنویسم که هنوز دانشجو هستم. در ضمنقبلا چون پایان نامه نداده بودم تو فرم های قبل که فرستادیم kcc نوشته بودم هنوز درسم تموم نشده. میدونید چرا میپرسم چون گواهی موقتم رسمی نیست و مهر دارالترجمه نداره میترسم مشکل ایجاد کنه.
سلام دوست عزیز ، سر این مطلب بسیار بحث شده !!!!! من هم کلی روی این قضیه گیج شده بودم که دوستان لطف کردن مارو راهنمایی کردن ، اگه شما فرم مربوط به آنکارا را از سایت مربوطه تهیه کنی میبینین که برای امسال اصلاً نیازی به پر کردن اون صفحه مربوط به اطلاعات تحصیلی و مسافرت ها نیست و فقط باید فرم آدرس را پر کنین ! پس چه لزومی داره که چیزی که از ما نخواستنو ارسال کنیم .
پایدار پیروز باشین .Wink

تشکر کنندگان: shabnam 88 ، SH1A2R3 ، MPU

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان