کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
يه سوال...اينكه پرينت باركد(صفحه دوم نامه قبولي) كه بايد براشون بفرستم كدومه؟
آخه من خودم اون برگه قبولي رو پرينت گرفتم و نامه اي هنوز برام نيومده.اونم فقط يك صفحه است كه توش كيس نامبر رو نوشته!
--------------------------------------------------------------------------------
يه سوال ديگه...اينكه تاريخ انقضا يا expiration date برگه هاي Dsp-122 و
Ds-230 بايد چند روش نوشته باشه؟
--------------------------------------------------------------------------------
ببخشيدا اما يه سوال ديگه هم دارم...اينكه براي فرستادن فرم ها بايد به email خود كنسول گري بفرستيم؟يا تو خود سايت dvlottery جايي براش هس؟
تشکر کنندگان:
(2011-07-24 ساعت 12:54)somisomi نوشته:  بچه ها من برنده شدم اما خیلی استرس دارم که اشتباه کنم
کسی میدونه چقد وقت دارم که فرم ها رو بفرستم؟ یکی منو کمک کنه پیلیظ !!!

1: سعی کنید اطلاعات را در فرم ها تایپ کنید
2: پرکردن و چک کردن فرم ها حتی با دقت زیاد بیشتر از چند روز وقت نمیگیره
3: قبل از ارسال فرم ها حتما از اون ها اسکن تهیه کنید
4: بعد از ارسال مهاجر سرا رو رها نکنید من خودم موقع کارنت شدم متوجه یک اشتباه در فرم هام شدم
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: ozone
يه سوال...اينكه پرينت باركد(صفحه دوم نامه قبولي) كه بايد براشون بفرستم كدومه؟
آخه من خودم اون برگه قبولي رو پرينت گرفتم و نامه اي هنوز برام نيومده.اونم فقط يك صفحه است كه توش كيس نامبر رو نوشته!
ببخشيدا اما يه سوال ديگه هم دارم...اينكه براي فرستادن فرم ها بايد به email خود كنسول گري بفرستيم؟يا تو خود سايت dvlottery جايي براش هس؟
تشکر کنندگان:
سلام
من در لاتاری بدنده شدم ولی نسبت به شماره کیس هایی که در این سایت می بینم شماره من خیلی بالا هست: ***2012AS71 . نمی دونم مراحل بعدی را پیگیری کنم یا نه! ظاهرا خیلی هم مفصل و وقتگیر هستند... اگر دوستان باتجربه تر راهنمایی کنند ممنون می شوم
تشکر کنندگان: Hornet
دوستان گرامی!
این مطلب void شدن نامبر های قبلی به نظر منطقی میاد چون با مراجعه با آمار سالهای قبل ظرفیت اولیه آسیا حدود 33000 اعلام میشده(از مجموع 100000 نفر کل 6 منطقه) با اینحال اگه کسی از دوستان مدرک و رفرانسی داره ممنون میشیم بشنویم.
دوستان سلام
من براي ارسال فرمها از آرامكس استفاده كردم كه 41 تومن ميگيره.
قبلا هم ازش استفاده كرده بودم كه سريع و خوب بود و فكر كنم از همه ارزونتره!
2012, Bay Area, CA
دوستان من با یه مشکلللی برخوردم...برای ثبت نام توی لاتاری از اونجایی که بار اولم بود شرکت کردم دربارش زیاد نمیدونستم و داداشم منو ثبت نام کرد ایشون هم اطلاع نداشتن تاریخ تولد توی شناسنامم با تاریخ تولد اصلیم 2ماه فرق داره..خودم ابان به دنیا اومدم ولی تو شناسنامه شهریور زدن برای اینکه 1 سال از مدرسه عقب نیفتم...حالا داداشم ابان رو تبدیل کرده به میلادی توی ثبت نام اولیه....حالا باید چیکار کنم به خاطر این مشکل هنوز فرمهارو نفرستادم ... باید ایمیل بزنم به کنتاکی؟؟باید چی بگم؟؟؟SadSadSadSad
plzzzz helppppppppp
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان و بزرگان عزیز
سوالم اینه که میخواستم بدونم من که هنوز مدرک کارشناسی ناپیوسته ام را نگرفتم(البته 3 سال پیش درسم تموم شده) الان موقع پر کردن فرمها برای ارسال باید بنویسم که این مدرک رو دارم؟ ماه فراغت از تحصیل رو باید کی بنویسم؟ (من مهر 87 از پروژه ام دفاع کردم)
و اینکه باید در مورد مدرک فوق دیپلم هم بهشون گزارش بدم؟؟ اگر اصل مدرک فوق دیپلم رو بخوان نمیشه بهشون ارائه کرد .چون تو دانشگاه لیسانسم هنگام گرفتن مدرک لیسانس ، اصل مدرک فوق دیپلم رو میگیرن واسه خودشون .
لطفا راهنماییم کنید.خیلی گیج شدم.
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان:
من نفهمیدم شما چی گفتین. یعنی از منطقه آسیا که ایرانم جزء ش هست فقط 33 هزار نفر راه میدن؟ پس با این حساب کیسهای 40000 به بعد ول معطلند؟ :دی

(2011-07-24 ساعت 14:04)vida.k نوشته:  دوستان گرامی!
این مطلب void شدن نامبر های قبلی به نظر منطقی میاد چون با مراجعه با آمار سالهای قبل ظرفیت اولیه آسیا حدود 33000 اعلام میشده(از مجموع 100000 نفر کل 6 منطقه) با اینحال اگه کسی از دوستان مدرک و رفرانسی داره ممنون میشیم بشنویم.

گواهی موقت داده اند؟ توش تاریخ دوره درج شده اون رو به میلادی تبدیل کنید و استفاده کنید.

در مورد تمام مدارک (به خصوص از دبیرستان به بالا) باید گزارش بدهید. اصل مدرک که به زبان فارسی هست اونها احتیاج ندارنش. یه مدرکی دانشگاه گرو میگذارید. فوق دیپلم رو آزاد میکنید و ترجمه رسمی میکنید. ترجمه رو براشون میبرید. فوق دیپلم رو برمیگردونید همونجایی که بود.

(2011-07-24 ساعت 16:56)arman_m نوشته:  با سلام خدمت دوستان و بزرگان عزیز
سوالم اینه که میخواستم بدونم من که هنوز مدرک کارشناسی ناپیوسته ام را نگرفتم(البته 3 سال پیش درسم تموم شده) الان موقع پر کردن فرمها برای ارسال باید بنویسم که این مدرک رو دارم؟ ماه فراغت از تحصیل رو باید کی بنویسم؟ (من مهر 87 از پروژه ام دفاع کردم)
و اینکه باید در مورد مدرک فوق دیپلم هم بهشون گزارش بدم؟؟ اگر اصل مدرک فوق دیپلم رو بخوان نمیشه بهشون ارائه کرد .چون تو دانشگاه لیسانسم هنگام گرفتن مدرک لیسانس ، اصل مدرک فوق دیپلم رو میگیرن واسه خودشون .
لطفا راهنماییم کنید.خیلی گیج شدم.

منم همین مشکلو دارم غصه نخور دوست عزیز. تاریخ درست رو توی فرمها پر کن. یه نامه هم بنویس و راست و حسینی قضیه رو توضیح بده همراه با بقیه مدارک بفرست kcc.

(2011-07-24 ساعت 16:56)parydaryai نوشته:  دوستان من با یه مشکلللی برخوردم...برای ثبت نام توی لاتاری از اونجایی که بار اولم بود شرکت کردم دربارش زیاد نمیدونستم و داداشم منو ثبت نام کرد ایشون هم اطلاع نداشتن تاریخ تولد توی شناسنامم با تاریخ تولد اصلیم 2ماه فرق داره..خودم ابان به دنیا اومدم ولی تو شناسنامه شهریور زدن برای اینکه 1 سال از مدرسه عقب نیفتم...حالا داداشم ابان رو تبدیل کرده به میلادی توی ثبت نام اولیه....حالا باید چیکار کنم به خاطر این مشکل هنوز فرمهارو نفرستادم ... باید ایمیل بزنم به کنتاکی؟؟باید چی بگم؟؟؟SadSadSadSad
plzzzz helppppppppp

بنده با تجربه نیستم اما از باتجربه ها نقل قول میکنم که پیگیری کنید حتی اگر شماره کیستان 100000 باشه!

(2011-07-24 ساعت 13:56)a_zam نوشته:  سلام
من در لاتاری بدنده شدم ولی نسبت به شماره کیس هایی که در این سایت می بینم شماره من خیلی بالا هست: ***2012AS71 . نمی دونم مراحل بعدی را پیگیری کنم یا نه! ظاهرا خیلی هم مفصل و وقتگیر هستند... اگر دوستان باتجربه تر راهنمایی کنند ممنون می شوم

تشکر کنندگان: arman_m
همون صفحه اینترنتی که توش خبر قبولیتون رو دید بار کد هم داره. همون صفحه رو پرینت بگیرید و بفرستید.

اگر از سایت اصلی فرمها رو دانلودکردین تاریخ انقضاء مساله مهمی نیست. مال منم چند ماه گذشته بود و بو میداد. اما پر کردم و فرستادم.

فرمها رو باید پرینت کنید و به آدرس KCC در آمریکا توسط یک شرکت پست معتبر بفرستید. آدرس KCC در سایت لاتاری هست.

(2011-07-24 ساعت 13:45)alireza_khatami94 نوشته:  يه سوال...اينكه پرينت باركد(صفحه دوم نامه قبولي) كه بايد براشون بفرستم كدومه؟

با سلام و تبریک به دوستان عزیز. در مورد ترجمه مدارک آیا مدارک ترجمه شده باید مهر امور خارجه و دادگستری باشند یا ترجمه مترجم رسمی کافیه؟
شماره کیس: 2012AS00038XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:TNT 28 JUL 2011
تاریخ کارنت شدن کیس:march 2012
تاریخ مصاحبه:may 2012
تاریخ دریافت کلیرنس:ویزای یکضرب
تعداد افراد در این کیس نامبر : ۲ نفر
تاريخ ورود به آمريكا: October 2012
محل زندگي: McLean VA
تشکر کنندگان:

چجوری باید پیگیری کنم؟اگه یه با تجربه راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم واقعا نمیخوام این شانسو از دست بدم سوالمو تکرار میکنم پسSad

دوستان من با یه مشکلللی برخوردم...برای ثبت نام توی لاتاری از اونجایی که بار اولم بود شرکت کردم دربارش زیاد نمیدونستم و داداشم منو ثبت نام کرد ایشون هم اطلاع نداشتن تاریخ تولد توی شناسنامم با تاریخ تولد اصلیم 2ماه فرق داره..خودم ابان به دنیا اومدم ولی تو شناسنامه شهریور زدن برای اینکه 1 سال از مدرسه عقب نیفتم...حالا داداشم ابان رو تبدیل کرده به میلادی توی ثبت نام اولیه....حالا باید چیکار کنم به خاطر این مشکل هنوز فرمهارو نفرستادم ... باید ایمیل بزنم به کنتاکی؟؟باید چی بگم؟؟؟

بنده با تجربه نیستم اما از باتجربه ها نقل قول میکنم که پیگیری کنید حتی اگر شماره کیستان 100000 باشه!

تشکر کنندگان:
مهر مترجم رسمی + مهر دادگستری + مهر وزارت امور خارجه
سعی کنید کار رو کامل انجام بدین که مشکلی پیش نیاد.

(2011-07-24 ساعت 17:18)ozone نوشته:  با سلام و تبریک به دوستان عزیز. در مورد ترجمه مدارک آیا مدارک ترجمه شده باید مهر امور خارجه و دادگستری باشند یا ترجمه مترجم رسمی کافیه؟

(2011-07-24 ساعت 17:18)parydaryai نوشته:  چجوری باید پیگیری کنم؟اگه یه با تجربه راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم واقعا نمیخوام این شانسو از دست بدم سوالمو تکرار میکنم پسSad

دوستان من با یه مشکلللی برخوردم...برای ثبت نام توی لاتاری از اونجایی که بار اولم بود شرکت کردم دربارش زیاد نمیدونستم و داداشم منو ثبت نام کرد ایشون هم اطلاع نداشتن تاریخ تولد توی شناسنامم با تاریخ تولد اصلیم 2ماه فرق داره..خودم ابان به دنیا اومدم ولی تو شناسنامه شهریور زدن برای اینکه 1 سال از مدرسه عقب نیفتم...حالا داداشم ابان رو تبدیل کرده به میلادی توی ثبت نام اولیه....حالا باید چیکار کنم به خاطر این مشکل هنوز فرمهارو نفرستادم ... باید ایمیل بزنم به کنتاکی؟؟باید چی بگم؟؟؟

دوست عزیز حول نکن
ارسال فرمهای سری اول به همین دلیله که امثال ماهایی که در ثبت نام اشتباهاتی داشتیم بتونیم اونا رو اصلاح کنیم و الا دلیلی نداره چیزایی که یکبار تو ثبت نام ازت پرسید دوباره بخوان
پس فرمها رو با دقت و صحیح پر کن و بفرست. نهایتا اگه خیلی وسواس داری یک نامه هم بذار رو مدارکت و دلیل اشتباهت رو براشون توضیح بده
بعدا هم که سر kcc خلوتتر شد با ایمیل پیگیری کن که اصلاح شده یا نه
موفق باشید
تشکر کنندگان: parydaryai ، ozone
شماره کیس : 2012AS0005XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17-July
کنسولگری: آنکارا
سلام قبولی همه رو تبریک میگم
یه سوال داشتم ، من دخترم تا چند روز دیگه دنیا میاد و می دونم باید این تغییرات رو اعلام کنم ولی نمیدونم چجوری!!!!!
اگه کسی میدونه کمک کنه
مرسی
تشکر کنندگان: Hornet ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان