کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲

(2012-05-12 ساعت 13:33)ghorbat نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 13:22)Superman نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان...
من امروز از پست TNT واسه ارسال مدارک به سفارت سوال کردم گفتش هیچ پستی به سفارت آمریکا تو ترکیه بسته نمی فرسته حتی DHL باید مسافری بدی بره...!!!
چرا اینجوریه..!!!؟؟
چه جوری بعضی دوستان DHL کردن...!!؟؟
لطفآ دوستان که اطلاعات دارن یه توضیحی بدن...
با تشکر...

سلام دوست عزیز ، اگه جو نداده باشم همین 1 ساعت پیش از دفتر مرکزی پست DHL واقع در خیابان وزراء تهران مدارک را ارسال کردیم !!! و اصلاً هیچ مشکلی نبود Big Grin
دوستان بلاخره نوبت ما هم شد ، امروز پس از کلی زحمت ، استرس و بدو بدو تونستیم مدارک مورد نیاز را برای سفارت ارسال کنیم . . . و یه جورایی اصلاً انگار راحت شدم و الان بی صبرانه منتظر روز مصاحبه هستیم !!! من همه دوستان را دعا میکنم و برای همه آرزوی موفقیت میکنم !! خوبیش اینه که حداقل به این فکر میکنم که یه مسافرت ترکیه را افتادیم ....

همینطور که دوستمون هم گفت هیچ مشکلی وجود نداره منم با DHL فرستادم و الان مدارکم استاتبول منتظرم که برسه به انکارا
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: a.behzadi ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 17:00)saher نوشته:  سلام - روز بخیر

من نمیدونم که گواهی انجام کار را بفرستم یانه؟ چون خواسته نشده. نظر شما چیه؟ شما میفرستید؟

فقط آنچه که از شما می‌خواهند را ببر. تمام ! الکی مدرک بارون نکن، چون جواب برعکس میده!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: کیانا ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
با درود
یکی از دوستان مهاجر سرا پس از ترجمه کارت ملی (جهت ارسال به سفارت در آنکارا) کارت ملی خود رو مفقود کرده( ولی ترجمه کارت ملی موجود می باشد)...دوستان اگه راه حلی دارند و یا تجربه مشابهی در سالهای قبل وجود داره لطفا اعلام بفرمایند. همچنین باید اضافه کنم کمتر از یک ماه به زمان مصاحبه ایشان باقی مانده و امکان دریافت کارت المثنی در این مدت کم می باشد. لطفا کمک کنید.
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، star63
(2012-05-12 ساعت 17:41)behzad7 نوشته:  با درود
یکی از دوستان مهاجر سرا پس از ترجمه کارت ملی (جهت ارسال به سفارت در آنکارا) کارت ملی خود رو مفقود کرده( ولی ترجمه کارت ملی موجود می باشد)...دوستان اگه راه حلی دارند و یا تجربه مشابهی در سالهای قبل وجود داره لطفا اعلام بفرمایند. همچنین باید اضافه کنم کمتر از یک ماه به زمان مصاحبه ایشان باقی مانده و امکان دریافت کارت المثنی در این مدت کم می باشد. لطفا کمک کنید.
دوست من اولاً سلام و از اینکه این شرایط برای دوستمون بوجود آمده متاسف شدم !!!Sad ولی خب به نظر من روال نرمال را طی کنن خیلی مفیده ، گواهی پلیس بگیرن برای ادعای این موضوع و فکر میکنم که اگر بخوان المثنی بگیرن باید حداقل در 2 نوبت آگهی روزنامه بدن و چند تا کار دیگه !!! که دقیقاً پروسشو نمیدونه . ولی این کارارو انجام بدن و برای روز مصاحبه قضیه را صادقانه با مدارک موجود به آفیسر توضیح بدن . بلاخره این از مواردی هست که از اختیار شخص خارجه و ممکنه که برای هر کسی اتفاق بیوفته !!!! پس جای نگرانی نیست . اون افسری که اونجا هست بلاخره آدمه و 100 درصد تاحالا با چنین مواردی برخورد داشته Wink باز خداروشکر که ترجمه اش را باز داره . و در نهایت بر طبق گفته دوستانی که تشریف بردن مصاحبه از خیلی ها اصلاً در روز مصاحبه کارت ملی را نخواستن پس جای نگرانی نیست . . . Big Grin
یکی از دوستان در امضای خودش جمله بسیار ارزنده ای را نوشته بود که هیچ وقت امید کسی را ازش نگیر ، چون ممکنه که تنها دارایی اون باشه . . و در چنین شرایطی باید بجای آیه یاس خوندن بهتره که به دوستان روحیه و امید بدیم و با استنباط شخصی مورد ناراختی و ایجاد استرس نشیم . البته دوست عزیزم منظورم شما نیستین یه موقع فکر نکنین که با شما هستم بطور کلی عرض کردم خدمته دوستان .
همان کسی که باعث شد اسمه ما در بین این همه اسم در بیاد و برنده بشیم ، پس مطمعناً خودش هم همه چیرو ردیف میکنه . . .!!!!!

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، behzad7 ، star63
دوستان سلام
اطلاعات کامل درباره هتل ددمان و بلوک های مختلفش میخوام. کسی میتونه کمک کنه؟
ما از طریق آژانس جزیره بهشت هتل هیلتونو گرفتیم ولی امروز زنگ زدن و گفتن که هیلتون برای تاریخی که ما میخوایم جا نداره. حالا میخوام ددمانو بگیرم و چون 2تا بچه کوچیک دارم کمی اطلاعات از این هتل میخوام.
ممنون
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 18:12)montazer59 نوشته:  دوستان سلام
اطلاعات کامل درباره هتل ددمان و بلوک های مختلفش میخوام. کسی میتونه کمک کنه؟
ما از طریق آژانس جزیره بهشت هتل هیلتونو گرفتیم ولی امروز زنگ زدن و گفتن که هیلتون برای تاریخی که ما میخوایم جا نداره. حالا میخوام ددمانو بگیرم و چون 2تا بچه کوچیک دارم کمی اطلاعات از این هتل میخوام.
ممنون
دوست عزیز من در سفرنامه‌ام در مورد ددمن توضیح دادم.نکته اینکه کتری ندارد،اتاق‌ها خوب و تمیز،صبحانه بد نیست،شامپو و صابون کیفیت خیلی‌ بد(حتما با خودتو ببرید).استخر قد حوض با آب بسیار سرد،با بچه کوچک تا سفارت حتما تاکسی می‌خواد(مگر بچهاتون اهل راه رفتن باشند)،تا دکتر میتونید پیاده بروید.همسرم برای گرفتن ویزا‌ها اینبار رفت هیستن و میگفت که بهتر از ددمن بوده است(اتاقها بزرگتر،کتری و چای مجانی‌ در اتاق) ولی‌ استخر نداشت(ددمن هم انگار که ندارد چون از سرما کسی‌ پاشو توش نمیذاره).در ضمن جای هییستون هم خیلی‌ بهتر بوده درست تو خیابان تونلی حیلمی که غذا ،فروشگاه،..همه اونجاست و ما از ددمن پیاده می‌رفتیم ولی‌ باید راه می‌رفتیم.فکر کنم ما بلوک Aبودیم(همونی‌که بهتره و رو به خیابان است).در کلّ ددمن بد نیست ولی‌ اصلا در حد و اندازه پنج ستاره نیست

(2012-05-12 ساعت 17:03)Shezem نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:00)saher نوشته:  سلام - روز بخیر

من نمیدونم که گواهی انجام کار را بفرستم یانه؟ چون خواسته نشده. نظر شما چیه؟ شما میفرستید؟

فقط آنچه که از شما می‌خواهند را ببر. تمام ! الکی مدرک بارون نکن، چون جواب برعکس میده!
نفرستید ولی‌ با خود ببرید.موقعه مصاحبه هم همون چیزهایی را ارائه کنید که میخواهند نه بیشتر نه کمتر

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، montazer59
سلام من امروز با DHL پست كردم بى هيچ مشكل فقط دوستان يه سؤال من فرمهاى انكارا رو دستى پر كردم ايرادى كه نداره؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
پس با dhl فرستادید ! همون 78 تومان شد ؟ ....

خوانا و تمیز بنویسید هیچ مشکلی نداره ، پرینت می کنیم که تمیز در بیاد.
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-05-12 ساعت 18:43)Hamed112 نوشته:  سلام من امروز با DHL پست كردم بى هيچ مشكل فقط دوستان يه سؤال من فرمهاى انكارا رو دستى پر كردم ايرادى كه نداره؟
تبریک ، امیدوارم که امروز روز خوش یومنی باشه برای ما چون ماهم امروز پست کردیم Tongue دوست من در سفرنامه یکی از دوستان خوندم که در مدارکی که سفارت بعد از مصاحبه بهشون پس داده بود ، اون فرم سفارتم توش بوده !!! احتمالاً از روی این فرم ها اطلاعات مورد نیاز را استخراج میکنند و وارد سیستم میکنند Wink پس جای نگرانی نیست حالا چه دستی پر کردید و یا تایپ کرده باشی Big Grin به این فکر کن که بابا دیگه خر چی بود تموم شد فرستادی رفت !!!! حالا فقط به مسافرتت فکر کن که میخواهی بری ترکیه حالشو ببری . . . !!!SmileWinkTongueBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: batis2010 ، shadin_n ، edge ، Hamed112 ، shkhmo
با سلام
دوستاني كه در ارتباط با كارت ملي پرسيدن خدمتشون عرض كنم كه بعد از مصاحبه توي مداركي كه به من مرجوع كردن هم كپي كارت مليم بود هم اصل ترجمه كارت ملي.
در واقع تنها مدركي كه اصل ترجمه رو از لاي مداركم نگرفته بودن كارت ملي بود.
توي مصاحبه هم هيچكس نه در زمان تنظيم پرونده نه زمان مصاحبه از من كارت ملي نخواست. همونطور كه توي سفرنامم توضيح دادم انگار خودشون فهميدن كه چون تاريخاش خيلي وقته گذشته ديگه چندان بدرد بخور نيست.
ابدا نگران كارت ملي نباشيد.
تا اونجا كه يادمه روز مصاحبه ما كه از هيچكس نخواستنش. دوستان ديگه كه مصاحبه رفتن هم اگه مي تونن توضيح بدن.
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرم‌ها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
تشکر کنندگان: ghorbat ، batis2010 ، shadin_n ، behzad7 ، star63 ، poone59 ، كاميلا ، shkhmo
بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررر مهممممممممممممممممممممممممم

قابل توجه دوستانی که می خوان برن وزارت علوم جهت تایید مدرک تحصیلی شون.

آدرس وزارت علوم از شهرک غرب تغییر کرده و از اونجا منتقل شده به یه جای دیگه ::

خ انقلاب - میدان فردوسی - خ شهید موسوی (فرصت جنوبی سابق) - جنب هتل اسکان - سازمان امور دانشجویان - تلفن : 88828051

شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: batis2010 ، ghorbat ، shadin_n ، پرنیان90 ، ساری ، h4di ، karbar123 ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 00:13)H-K نوشته:  سلام
دوستان عزیز مهاحرسرا اگه کسی در مورد گواهی تمکن سوالی دارد من خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم ....علی الخصوص بانک پارسیان...راحت بی دردسر...و با هزینه هر صفحه لاتین 5000تومان +هر صفحه اضافی 1000 تومان..اینقدر نگران این نباشید .. آخه من خودم بانکی ام..

امیدوارم شما هم مثل من ویزای یک ضرب بگیرید 100درصد...Big Grin
کیس من 67000 هست هنوز تاریخ مصاحبه هم ندارم

سلام دوست عزیز
عزیزم بستگی به این دارد چقدر اونجا آشنا باشی ؟؟یکی را پیدا کنی که واست اینکار و انجام بده...خود این بانکیها هم می دونند که 99 درصد این گواهی تمکن ها صوری می باشد ولی الکی گیر میدن...
ولی اگه آشنا ندارید حتماً باید یک روز پولتون رو تو حساب بخوابونید...در ضمن بد نیست اگه حساب ندارید زود حسابو باز کنید و کارت بگیرید و یک گردش واسه خودتون درست کنید..
بامید موفقیت بازم اگه سوالی بود در خدمتم
شماره کیس :***2012as000067
تاریخ دریافت نامه قبولی:27julay
کنسولگری:آنکارا
" کارنت شدن کیس:آپریل
" مصاحبه :3 JULAY
" دریافت کلیرنس:دقیقه 90
" دریافت وبزا:اینقدر گفتیم این جمعه آخرش هم جمعه شد28/09/2012
" ورود به آمریکا : دسامبر انشاالله
تشکر کنندگان: ghorbat ، ساری ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 20:20)odiseh نوشته:  بسیارررررررررررررررررررررررررررررررررررر مهممممممممممممممممممممممممم

قابل توجه دوستانی که می خوان برن وزارت علوم جهت تایید مدرک تحصیلی شون.

آدرس وزارت علوم از شهرک غرب تغییر کرده و از اونجا منتقل شده به یه جای دیگه ::

خ انقلاب - میدان فردوسی - خ شهید موسوی (فرصت جنوبی سابق) - جنب هتل اسکان - سازمان امور دانشجویان - تلفن : 88828051

دستت درد نکنه چه خوب گفتی ،منم می خواستم بیام اطلاع بدم. من امروز رفتم دیدم تغییر کرده ، دوباره کلی کوبیدم رفتم تا میدون فردوسی ولی باز ممنونم

شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، msi ، H-K
دوستان الان كه فرستاديم بايد به سفارت اطلاع بديم به چه ادرسى و چى بنويسيم؟

بعد ادرس سفارت اين بود ديگه؟
U.S EMBASSY ANKARA,TURKEY
CONSULAR SECTION
IMMIGRANT VISA UNIT ATATÜRK BLVD.110
06100 KAVAKLIDERE
ANKARA,TURKEY
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
فكر كنم ديگه هيچ سوالي نداشته اينو پرسيده. بنظرم كه خيلي سوال چرتيه! من خودم يا م نمياد چند با. برا خودم ثبت نام كردم.
حالا اشتباه جواب بدي چي ميشه ويزا بي ويزا!!؟
since 2012
تشکر کنندگان: ساری ، ghorbat ، behzad7 ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان