کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-12 ساعت 23:48)ساری نوشته:  در سفرنامه ی بچه ها دیدم که این سوال رو از بعضیا پرسیده بودن که چند بار در لاتاری شرکت کردی... سوال اینجاست که سالهای قبل برادرم ماها رو ثبت نام میکردن و امسال خودم ثبت نام کردم، از برادرم می پرسم چندبار منو نوشتی، یادش نمی یاد!!! یه بار میگه اصلا تورو قبلا ننوشتم یه بار میگه 2-3بار!!
این سوال چقدر مهمه دوستان؟ موندم چی باید جواب بدم، راستشو بگم نمی گن چرا یکی دیگه اسمتو نوشته؟ چه بی عرضه ای شما؟؟ Smile

ناراحتی نداره که. راستشو می گین. می گین مطمئن نیستم چون برادرم رجیستر می کرده اما ممکنه 2-3 باری باشه. ولی واقعا مطمئن نیستم.
منم خودمو واسه همچین سوالی آماده کردم. چون برای من و بقیه ی اعضای خانواده پدرم رجیستر می کنه هر دفعه.
Case Number: 45XXX
سفارت: کوالالامپور
مصاحبه: 19th june
دریافت ویزا: یک ضرب
(2012-05-13 ساعت 00:15)missi نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 23:48)ساری نوشته:  در سفرنامه ی بچه ها دیدم که این سوال رو از بعضیا پرسیده بودن که چند بار در لاتاری شرکت کردی... سوال اینجاست که سالهای قبل برادرم ماها رو ثبت نام میکردن و امسال خودم ثبت نام کردم، از برادرم می پرسم چندبار منو نوشتی، یادش نمی یاد!!! یه بار میگه اصلا تورو قبلا ننوشتم یه بار میگه 2-3بار!!
این سوال چقدر مهمه دوستان؟ موندم چی باید جواب بدم، راستشو بگم نمی گن چرا یکی دیگه اسمتو نوشته؟ چه بی عرضه ای شما؟؟ Smile

ناراحتی نداره که. راستشو می گین. می گین مطمئن نیستم چون برادرم رجیستر می کرده اما ممکنه 2-3 باری باشه. ولی واقعا مطمئن نیستم.
منم خودمو واسه همچین سوالی آماده کردم. چون برای من و بقیه ی اعضای خانواده پدرم رجیستر می کنه هر دفعه.
از من هم اين سوال شد به نظرم آفيسر ميخواهد ببينه چقدر ما علاقه مند به مهاجرت هستيم و اينكه چقدر محكم هستيم كه بريم و بمونيم و ماركوپولو بازي در نياريم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، smmyp ، shadin_n ، shkhmo ، ساری
دوستان عزیز، کاربران محترم، مدیران زحمتکش باور بفرمایید که من خیلی خوب می دونم که اجازه ندارم یه سوال رو دو جا مطرح کنم اما چون این مسئله مهمه و فکرمو خیلی مشغول کرده و در تاپیک ترجمه مدارک و ... کسی جوابم رو نداد اجازه می خوام اینبار منو ببخشید و اجازه بدید من اینجا هم مطرح کنم چون به نظر می رسه که کاربرهای بیشتری به این تاپیک سر می زنن. مرسی که بهم تذکر نمی دین و این یک بار منو می بخشید. قول می دم تکرار نشه و قدردان گذشت و صبوری شما هستم و حالا اصل مطلب اینجاست که یه نکته ای توجه منو خیلی جلب کرده. توی فرمهایی که ما برای kcc فرستادیم اگه یادتون باشه تاکید شده بود که ترتیب تاریخ ها سال/ روز/ ماه باشه. توی کارت بین المللی واکسنی که من از پاستور گرفتم هم تاریخ تولدم به همین ترتیب نوشته شده اما مترجم توی ترجمه یکی از مدارک من تاریخ تولدم رو به میلادی سال/ ماه/ روز زده، یعنی مثل تاریخ زدن توی زبان فارسی ماه رو وسط نوشته. حالا سوال اینجاست که این مشکل ساز نمی شه یا من دوباره ببرم بدم مترجم اصلاحش کنه؟
بچه ها البته یه نکته دیگه ای هم که هست اینه که الان من توی پاسپورتم تاریخ تولد میلادیمو چک کردم و دیدم که توی پاسپورت هم با فرمت سال/ ماه/ روز نوشته ( نه مثل اونی که توی فرم های اولیه نوشتیم و فرستادیم). یعنی تاریخی که توی ترجمه فوق الذکر خورده درست عین پاسپورتم هست اما حالا نمی دونم باید عین پاسپورت باشه یا مطابق همون ترتیبی که توی فرم ها نوشتیم و فرستادیم kcc. کسی می تونه منو راهنمایی کنه لطفا!
چون من گیج شدم، خوب مسلما روز دوم از ماه هفتم با روز هفتم از ماه دوم خیلی فرق داره و من نگرانم که این تفاوت توی تاریخ زدن دردسرساز بشه. به خصوص برای کسانی مثل من که متولد اوایل ماه میلادی هستن و روز و ماه می تونه اشتباه گرفته بشه. کسی با مورد مشابهی برخورد نکرده؟ شما دقت کردین که حتی تاریخ تولدتون توی کارت واکسیناسیونی که پاستور صادر کرده مطابق با ترتیبی که توی پاسپورتونه نیست؟
تشکر کنندگان: vroom ، smmyp ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-13 ساعت 01:12)poone59 نوشته:  دوستان عزیز، کاربران محترم، مدیران زحمتکش باور بفرمایید که من خیلی خوب می
سلام دوست من ، معمولاً دارالترجمه ها یه کپی پاسپورتو میگیرن و دقیقاً مشخصاتو بر طبق اون مینویسن !!! حالا مرجع اصلی برای هویت شما از دید سفارت همان پاسپورت هست . پس جای نگرانی نیست Wink در زمانی هم که شما فروم را برای سفارت پر کردین قانون آنها را بر طبق دستور خودشون اجرا کردین و کاملاً هم درسته . دقیقاً من هم شرایط شمارو دارم و فکر کنم که این داستان برای همه یکسان باشه چون فرمت پاسپورت برای همه یکسانه و سندی است برای دارالترجمه ها و فروم سفارت هم قانون خودشو داره Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: poone59 ، shadin_n ، shkhmo ، ساری
دوستاني كه مدارك رو پست كردن ايا كپي ها رو پشت و رو گرفتن؟مثلا كپي سند ازدواج رو عين خود سند پشت و رو زدن يا كپي شناسنامه ها رو چي؟كپي پاسپورت چي؟پشت و رو باشه مشكلي نميشه؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، ghorbat
(2012-05-13 ساعت 08:08)كاميلا نوشته:  دوستاني كه مدارك رو پست كردن ايا كپي ها رو پشت و رو گرفتن؟مثلا كپي سند ازدواج رو عين خود سند پشت و رو زدن يا كپي شناسنامه ها رو چي؟كپي پاسپورت چي؟پشت و رو باشه مشكلي نميشه؟
تا اونجا كه يادمه، دارالترجمه يك سري كپي همراه ترجمه ها ميگذاره و ما ديگه لازم نيست جداگانه كپي كنيم.:Cool
ولي در هر حال سفارتها طبق ديده هاي من از 2 چيز بدشون مي آيد. 1- كپي پشت و رو 2- كپي روي صفحه نصفه (A5) !Sad
بنابراين فكر كنم اين كار را نكنيد بهتره.
Wink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Hediyeh ، shkhmo ، كاميلا ، shadin_n ، ghorbat ، ساری ، SallyD
سلام دوستان،

ما چند وقته دیگه اینترویو داریم ابوظبی، می‌خواستم بدونم آیا من باید تمام مدرک‌ها را یکی‌ دو هفته قبل از اینترویو بفرستم سفارت آنها نگاه کنن یا لازم نیست؟

سپاس.
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n
(2012-05-12 ساعت 17:58)ghorbat نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:41)behzad7 نوشته:  با درود
یکی از دوستان مهاجر سرا پس از ترجمه کارت ملی (جهت ارسال به سفارت در آنکارا) کارت ملی خود رو مفقود کرده( ولی ترجمه کارت ملی موجود می باشد)...دوستان اگه راه حلی دارند و یا تجربه مشابهی در سالهای قبل وجود داره لطفا اعلام بفرمایند. همچنین باید اضافه کنم کمتر از یک ماه به زمان مصاحبه ایشان باقی مانده و امکان دریافت کارت المثنی در این مدت کم می باشد. لطفا کمک کنید.
دوست من اولاً سلام و از اینکه این شرایط برای دوستمون بوجود آمده متاسف شدم !!!Sad ولی خب به نظر من روال نرمال را طی کنن خیلی مفیده ، گواهی پلیس بگیرن برای ادعای این موضوع و فکر میکنم که اگر بخوان المثنی بگیرن باید حداقل در 2 نوبت آگهی روزنامه بدن و چند تا کار دیگه !!! که دقیقاً پروسشو نمیدونه . ولی این کارارو انجام بدن و برای روز مصاحبه قضیه را صادقانه با مدارک موجود به آفیسر توضیح بدن . بلاخره این از مواردی هست که از اختیار شخص خارجه و ممکنه که برای هر کسی اتفاق بیوفته !!!! پس جای نگرانی نیست . اون افسری که اونجا هست بلاخره آدمه و 100 درصد تاحالا با چنین مواردی برخورد داشته Wink باز خداروشکر که ترجمه اش را باز داره . و در نهایت بر طبق گفته دوستانی که تشریف بردن مصاحبه از خیلی ها اصلاً در روز مصاحبه کارت ملی را نخواستن پس جای نگرانی نیست . . . Big Grin
یکی از دوستان در امضای خودش جمله بسیار ارزنده ای را نوشته بود که هیچ وقت امید کسی را ازش نگیر ، چون ممکنه که تنها دارایی اون باشه . . و در چنین شرایطی باید بجای آیه یاس خوندن بهتره که به دوستان روحیه و امید بدیم و با استنباط شخصی مورد ناراختی و ایجاد استرس نشیم . البته دوست عزیزم منظورم شما نیستین یه موقع فکر نکنین که با شما هستم بطور کلی عرض کردم خدمته دوستان .
همان کسی که باعث شد اسمه ما در بین این همه اسم در بیاد و برنده بشیم ، پس مطمعناً خودش هم همه چیرو ردیف میکنه . . .!!!!!
به نظر من اين دوستمون كه كارتش گم شده بهتره يك سوال از دفاتر خدمات الكترونيك بپرسه ببينه چيكار ميتونه بكنه..... من خودم كارت ملي نداشتم!! فقط شمارش و داشتم و اوايل ارديبهشت رفتم و درخواست دادم كه برام صادر كنن گفت 40 روز طول ميكشه.. اما هفته ي پيش كارت اومد دم خونه ... تقريبا 18-19 روز بعد از اقدام .. و به 40 روووووووووز نكشيد.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، mirman ، star63 ، behzad7
مدارک مورد نیاز جهت دریافت کارت شناسایی ملی المثني

- تكميل فرم گزارش مفقودي كارت شناسايي ملي ( نمونه فرم)

- شناسنامه عكسدار متقاضي

كارت ابلاغ شماره ملي و كدپستي ده رقمي -

يك قطعه عكس با زمينه روشن وجديد -

تذكر 1 : عكس متقاضي بايد 6*4 يا 3*4 با زمينه روشن باشد .
تذكر 2: عكس با سن جاري متقاضي مطابقت داشته باشد .
واريز مبلغ 100000 ريال براي مفقودي اول و 200000 ريال براي مفقودي نوبت دوم و بعدي فيش بانكي به حساب مربوطه نزد شعب بانك ملي ايران

http://sabteahval-kh.ir/tabid/92/Default.aspx
(2012-05-13 ساعت 11:05)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:58)ghorbat نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:41)behzad7 نوشته:  با درود
یکی از دوستان مهاجر سرا پس از ترجمه کارت ملی (جهت ارسال به سفارت در آنکارا) کارت ملی خود رو مفقود کرده( ولی ترجمه کارت ملی موجود می باشد)...دوستان اگه راه حلی دارند و یا تجربه مشابهی در سالهای قبل وجود داره لطفا اعلام بفرمایند. همچنین باید اضافه کنم کمتر از یک ماه به زمان مصاحبه ایشان باقی مانده و امکان دریافت کارت المثنی در این مدت کم می باشد. لطفا کمک کنید.
دوست من اولاً سلام و از اینکه این شرایط برای دوستمون بوجود آمده متاسف شدم !!!Sad ولی خب به نظر من روال نرمال را طی کنن خیلی مفیده ، گواهی پلیس بگیرن برای ادعای این موضوع و فکر میکنم که اگر بخوان المثنی بگیرن باید حداقل در 2 نوبت آگهی روزنامه بدن و چند تا کار دیگه !!! که دقیقاً پروسشو نمیدونه . ولی این کارارو انجام بدن و برای روز مصاحبه قضیه را صادقانه با مدارک موجود به آفیسر توضیح بدن . بلاخره این از مواردی هست که از اختیار شخص خارجه و ممکنه که برای هر کسی اتفاق بیوفته !!!! پس جای نگرانی نیست . اون افسری که اونجا هست بلاخره آدمه و 100 درصد تاحالا با چنین مواردی برخورد داشته Wink باز خداروشکر که ترجمه اش را باز داره . و در نهایت بر طبق گفته دوستانی که تشریف بردن مصاحبه از خیلی ها اصلاً در روز مصاحبه کارت ملی را نخواستن پس جای نگرانی نیست . . . Big Grin
یکی از دوستان در امضای خودش جمله بسیار ارزنده ای را نوشته بود که هیچ وقت امید کسی را ازش نگیر ، چون ممکنه که تنها دارایی اون باشه . . و در چنین شرایطی باید بجای آیه یاس خوندن بهتره که به دوستان روحیه و امید بدیم و با استنباط شخصی مورد ناراختی و ایجاد استرس نشیم . البته دوست عزیزم منظورم شما نیستین یه موقع فکر نکنین که با شما هستم بطور کلی عرض کردم خدمته دوستان .
همان کسی که باعث شد اسمه ما در بین این همه اسم در بیاد و برنده بشیم ، پس مطمعناً خودش هم همه چیرو ردیف میکنه . . .!!!!!
به نظر من اين دوستمون كه كارتش گم شده بهتره يك سوال از دفاتر خدمات الكترونيك بپرسه ببينه چيكار ميتونه بكنه..... من خودم كارت ملي نداشتم!! فقط شمارش و داشتم و اوايل ارديبهشت رفتم و درخواست دادم كه برام صادر كنن گفت 40 روز طول ميكشه.. اما هفته ي پيش كارت اومد دم خونه ... تقريبا 18-19 روز بعد از اقدام .. و به 40 روووووووووز نكشيد.

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، star63 ، behzad7
(2012-05-13 ساعت 11:40)mojtaba_k نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 09:24)Kate.S نوشته:  سلام دوستان،

ما چند وقته دیگه اینترویو داریم ابوظبی، می‌خواستم بدونم آیا من باید تمام مدرک‌ها را یکی‌ دو هفته قبل از اینترویو بفرستم سفارت آنها نگاه کنن یا لازم نیست؟

سپاس.

مدارک باید ۱۵ روز قبل از مصاحبه بدست سفارت رسیده باشه البته کپی مدارک همراه با اصل ترجمه ها را باید پست کنید و اصل مدارک را وقت مصاحبه باید همراه داشته باشید از این لینک مدارکی را که باید ارسال بشه را چک کنید http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
البته من آنکارا مصاحبه دارم ولی برای اطمینان سایت سفارت در ابوظبی را هم چک کنید
با امید موفقیت

از دوستان عزیزی که اطلاعات کافی ندارند خواهشمندم پاسخ نادرست ندهند زیرا موجب تضییع حقوق دیگران می شود و چه بسا با راهنمایی نادرست سرنوشت دیگران تغییر کند پس بیشتر دقت کنیم. دوست عزیز برای مصاحبه در ابوظبی نیازی نیست مدارک را زودتر با پست بفرستید باید اصل و کپی مدارک مورد نیاز را تهیه و برای مصاحبه با خودتان ببرید توجه کنید لطفا . ارسال 15 روز زودتر فقط برای آنکارا است نه ابوظبی..............
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mirman ، poone59 ، saher
دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام
من مدارکم برای سفارت ارسال کردم واکسیناسیونم مرحله دوم هپاتیت باید 8خرداد بزنم و 19 خرداد وقت دکتر اونگان دارم بنظتون با مشکل مواجه میشوم آخه برخی از دوستان عنوان کردند که یکماه قبل از وقت دکتر نباید واکسن زد بنظرتون چکارکنم؟
آخه پول زیادی ندارم که بخوام مرحله دوم هپاتیت آنکارا بزنم.اگر ایران این واکسن نزنم قطعا در آنکارا باید بزنم.لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنند
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mirman
هزینه دریافتی در زمان انجام مصاحبه چقدره؟ بچه ها تو سفرنامه هاشون نوشتن 819$ در صورتی که تو سایت سفارت زده 330$(قبلا هم 440$ بوده نه 819$) ! اینم لینکش http://turkey.usembassy.gov/wn_040512.html حالا آخرش کدوم درسته:دی؟
دوست عزیز تو سایت دکتر اونگان نوشته که طی 1 ماه قبل از مصاحبه هیچ نوع واکسنی استفاده نکنید چوکه ممکنه تو نتیجه آزمایش تاثیر منفی بذاره و پروسه دریافت ویزای شما عقب بیفته.
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، Hamed112
(2012-05-13 ساعت 11:46)parsy631 نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 11:40)mojtaba_k نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 09:24)Kate.S نوشته:  سلام دوستان،

سپاس.

مدارک باید ۱۵ روز قبل از مصاحبه بدست سفارت رسیده باشه البته کپی مدارک همراه با اصل ترجمه ها را باید پست کنید و اصل مدارک را وقت مصاحبه باید همراه داشته باشید از این لینک مدارکی را که باید ارسال بشه را چک کنید http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html
البته من آنکارا مصاحبه دارم ولی برای اطمینان سایت سفارت در ابوظبی را هم چک کنید
با امید موفقیت

از دوستان عزیزی که اطلاعات کافی ندارند خواهشمندم پاسخ نادرست ندهند زیرا موجب تضییع حقوق دیگران می شود و چه بسا با راهنمایی نادرست سرنوشت دیگران تغییر کند پس بیشتر دقت کنیم. دوست عزیز برای مصاحبه در ابوظبی نیازی نیست مدارک را زودتر با پست بفرستید باید اصل و کپی مدارک مورد نیاز را تهیه و برای مصاحبه با خودتان ببرید توجه کنید لطفا . ارسال 15 روز زودتر فقط برای آنکارا است نه ابوظبی..............

من با نظر شما parsy631 عزیز در مورد اینکه بدون اطلاع دقیق و کافی نباید جواب داد 100% موافقم. متاسفانه در مهاجرسرا تعداد کمی از بچه ها تقریبا به تمام پست ها جواب میدن گذشته از اینکه اطلاعی ازش دارن یا نه . نمی دونم هدف بالا بردن تعداد پست هاشونه، عضو فعال یا باسابقه شدنه، دریافت تشکر بیشتره! واقعا نمی دونم جریان چیه و قبول دارم که این کار درست نیست.

با این حال اگر اجازه بدین در این یک مورد خاص جسارتا من می خوام یه کم از mojtaba_k جان دفاع کنم چون بر خلاف اون افراد فوق الذکر ایشون که ادعا نکردن که اطلاعات موثقی دارن، به علاوه این پیشنهادشون که برای اطمینان بیشتر سایت سفارت در ابوظبی رو چک کنید و اشاره به اینکه مصاحبه من آنکاراست، به نظر من اتهام راهنمایی نادرست و تحت تاثیر قرار دادن سرنوشت سایرین رو از ایشون رفع می کنه. البته ببخشید که من اظهار نظر کردم.

ولی در کل من کاملا با شما موافقم دوست خوبم و ممنون از تذکر به جاتون. من هم فکر می کنم خیلی بهتره که در بعضی از موارد اجازه بدیم کاربرهایی که اطلاعات دقیقتری دارن جواب یک سوال رو بدن و ما هم در سکوت استفاده کنیم و نهایت عکس العملمون کلیک روی تبریک و تشکر باشه.
تشکر کنندگان: mirman ، shkhmo ، shadin_n ، parsy631 ، H-K ، nellyala
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی.
من 8 سال قبل نام خانوادگی ام را بطور کامل عوض کردم و توضیحات اون هم آخر شناسنامه من ثبت شده.به نظر شما این قضیه برای اونها حساسیت زا نیست و کار خاصی من باید بکنم؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان