کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-22 ساعت 22:45)funnybluesolea نوشته:  دوستان یه سوال...
به نظرتون اگه 2 نفر که هنوز مصاحبه نشدن یه آدرس رو بدن مشکلی پیش می یاد؟
منظورم آدرس تو آمریکاس که مثلا قراره گرین کارت اونجا پست بشه...
این سوال منم هست میشه لطفا پاسخ بدید؟
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، funnybluesolea ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 00:35)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:32)Superman نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:25)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:21)Superman نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 00:16)schaghayegh نوشته:  يكم دير اقدام كردي.....فردا يه زنگ بزن بهشون و يا ايميل بزن مشكلت و بگو ( به ايميل دكتر) تو سايتش هست. تاريخ ها رو هم براي 11 و 12 جون چك كن... فوقش اينه كه روز مصاحبه مديكال نداري و بعد از ظهرش ميبري بهشون تحويل ميدي... اگر هم توي اين 2 روز نميتوني وقت بگيري بهترين راه تماس با دكتره و عنوان كردن مشكلت.... بگو بليطت براي كيه و تاريخ مصاحبت هم كيه... اميدوارم مشكلت حل بشه

مرسی از راهنمایی تون ...آخه یه بار اومدم وقت بگیرم دیدم شماره پرواز می خواد که اون موقع هنوز بلیط نگرفته بودم...
من دانشجو هستم..می خواستم 2شنبه برم 5 شنبه بر گردم که به امتحانام برسم...
فقط باید باهاشون انگلیسی صحبت کنم یا ترکی....!!!؟؟؟
اول انگليسي حرف بزن بالاخره 2 تا كلمه كه ميتونن بفهمن Wink به احتمال زياد بلد باشن انگليسي... اگر نه كه بايد تركي حرف بزني.... به نظرم متن و جمله اي كه ميخواي بگي و كلماتي كه ميخواي استفاده كني تركيش رو پيدا كن يوقت ديدي لازم شد ... اگرم كه تركي بلدي كه مسئله حله.... در ضمن من خودم بدون وارد كردن شماره پرواز وقت گرفتم Smile

نمیدونستم بدون داشتن بلیط میشه وقت گرفت Sad
آخه ترکیشونم با ترکی ما فرق داره... Sad
نمیدونم...چه اشتباهی کردم...کلی استرس دارم...اگه نشه...!!!
مطمئن باش كه ميشه..

سلام.امروز من با شماره های دکتر تماس گرفتم هیچ کدومشون جواب نداد حالا فعلآ بهشون ایمیل زدم ببینم چی میشه...Sad
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 15:25)ghorbat نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 15:05)2000sahar نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 13:38)hoseyn نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 13:24)2000sahar نوشته:  سلام
من دو هفته پیش واکسنامو زدم ، ولی الان 2 روزه که اوریون گرفتم دارم از درد میمیرم تمام صورتم باد کرده ، دو هفته دیگه وقت مصاحبمه نمیدونم چکار کنم؟ آیا زمان مصاحبمو تغییر بدم؟ یا اینکه مشکلی نداره
نه بابا! انشا... خوب خواهيد شد و مصاحبه و يكضرب و ....
اصلا نگران نباشيد.
من هميشه فكر مي كردم اين واكسنها قلابيه!Big Grin
تورو خدا برام دعا کنید که تا اون موقع خوب بشم
مرسی از اینکه بهم امیدواری دادین
دوست عزیز ناراحت نباش ، انشااله که تا روز مصاحبه خوب میشی و اگر هم نشدی به نظر من اصلاً نگران نباش چون شما بر طبق قانون خودشون رفتی و واکسن زدی و این کار اهمیت موضوع را برای شما میرسونه و خیلی هم خوبه . . .( اگه رفتی پیشه آفیسر بگو ببین از عشق آمریکا رفتم خودمو چه شکلی کردم . . . حالا اونم خجالت میکشه میگه بیا عزیز برادر اینم ویزای یکضرب TongueTongueTongue به بلاد کفر خوش آمدین و تازه هم به پاتون بلند میشه . . فرض کن Big GrinBig Grin آقا من میگم اگه جواب داد ما هم بریم اوریون بگیریم . . Big GrinBig Grin
دوست عزیز خواستم یکم شوخی باهاتون کرده باشم که از این استرس بیایین بیرون ، امیدوارم ناراحت نشده باشین .

نه بابا وا سه چی ناراحت بشم؟ کلی هم خندیدم شاد شدم، خدا کنه که به خیر بگذره ، دوستان دعا یادتون نرهShy
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، behzad7 ، shkhmo
سلام دوستان.
اگه بخواییم ادرس امریکا رو عوض کنیم باید تو اون فرم انکارا هم جدیده رو بنویسیم؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

من هم موقع ارسال فرمها اين قسمت رو خالي گذاشتم .و روز مصاحبه ميخواهم آدرس رو بدم.... Smile
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
سلام دوستان
من رفتم از بانک سپه پرینت تمکن مالی گرفتم ،یه برگ A4 دادند که توش شماره حساب، period ، debit، credit، balance رو زدند که debit فک کنم گردش حسابه که 6 میلیونه ولی balance که همون موجودی حساب 40 میلیونه
الان سوالم اینه این 6 میلیون واسم مشکل ساز نمیشه ؟من گفتم گواهی تمکن مالی می خوام و گردش نمی خوام
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 15:09)پرنیان90 نوشته:  سلام دوستان
من رفتم از بانک سپه پرینت تمکن مالی گرفتم ،یه برگ A4 دادند که توش شماره حساب، period ، debit، credit، balance رو زدند که debit فک کنم گردش حسابه که 6 میلیونه ولی balance که همون موجودی حساب 40 میلیونه
الان سوالم اینه این 6 میلیون واسم مشکل ساز نمیشه ؟من گفتم گواهی تمکن مالی می خوام و گردش نمی خوام

من از بانك پارسيان گرفتم... و گفت گردش حساب هم ميخواي؟ كه گفتم نه و بهم موجودي 2 حساب سپرده بلند مدت و كوتاه مدت رو داد...
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: پرنیان90 ، daria ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
بچه ها سلام ، من الان انكارا هستم،٠
يه نكته بهتون بگم من مادرم چون تنگي نفس داشت مديكال جديد بايد انجام بدن و ٣ روز پشت سرهم برن واسه يه تست سل.
اينو گفتم تا اونايي كه وقت سفارت دارن و مشكلات تنفسي دارن بدونن.
در ضمن اين كار بايد پشت سرهم و در٣ روز انجام شه.
اگر وقتي عكسx-ray ازتون گرفتن خواستن تكرار شه احتمالا اينطوريه.
البته نگران نباشيد چون من اينجا ٢ تا خانواده ايراني ديگرم ديدم كه همين طور بودند و خود دكتر مدارك رو بعد از ٨ هفته ميفرسته سفارت و ديگه بايد منتظر جواب سفارت بود. با توجه به اينكه ٤ ماه تا اخر سپتامبر هست اگه اين اتفاق افتاد جاي نگراني نيست و مشكل زمان نداره.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، daria ، shervn ، amin_gholian ، shadin_n ، ghorbat ، كاميلا ، shkhmo
دوستان سلام : در مورد ارز چکار کنیم ؟ به همین 400 تا رضایت بدیم یا اینکه
بگذاریم بعدا 1000 تا را بگیریم . اصلا به ویزاهای مهاجرت ارز میدن یا همین 400 تا هم میپره ؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، payan ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 15:11)schaghayegh نوشته:  [quote='پرنیان90' pid='175885' dateline='1337769588']
سلام دوستان

من از بانك پارسيان گرفتم... و گفت گردش حساب هم ميخواي؟ كه گفتم نه و بهم موجودي 2 حساب سپرده بلند مدت و كوتاه مدت رو داد...
[/quote

مرسی از جوابت
آره منم گفتم ولی باز تو پرینت گردشم هست Sad
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

(2012-05-23 ساعت 15:50)JOHANNA نوشته:  دوستان سلام : در مورد ارز چکار کنیم ؟ به همین 400 تا رضایت بدیم یا اینکه
بگذاریم بعدا 1000 تا را بگیریم . اصلا به ویزاهای مهاجرت ارز میدن یا همین 400 تا هم میپره ؟

در صورتي كه از اعتبار ويزاي شما كمتر از 3 ماه مانده باشه ارز دولتي مي توانيد دريافت نماييد.
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: JOHANNA ، daria ، ساری ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-20 ساعت 22:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 21:36)ساری نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 19:51)پرنیان90 نوشته:  
(2012-05-19 ساعت 23:22)پرنیان90 نوشته:  سلام دوستان یه سوال ممنون جواب بدید
من دانشجوی ارشد هستم واسه مدارک تحصیلی ترجمه دانشنامه لیسانس ، گواهی اشتغال به تحصیل ارشد، با پیش دانشگاهی رو ترجمه کردم. بعضیا می گند ریز نمرات لیسانس هم نیازه واسه ترجمه آیا اونم بدم واسه ترجمه؟همچنین کارت دانشجویی ارشدم بدم ؟کسی شرایط منو داشته میشه یه راهنمایی بکنید ، آها کپی برابر اصل ترجمه ها رو بفرستم یا اصل ترجمه ها؟مرسیییییی

کسی نیست جواب منو بده ، Sad
نیازمند یاری سبزتانم دوستان

من شرایطم کاملا مثل شماست پرنیان جان، من محض احتیاط ریز نمرات رو هم ترجمه کردم، اما دیگه کارت دانشجویی ارشد رو ترجمه نکردم، گواهی اشتغال به تحصیل کفایت میکنه.
اصل ترجمه ها رو بفرستین به همراه کپی هاشون. کپی برابر اصل نمیخواد.
اصل مدارک رو هم روز مصاحبه با خودتون ببرین.

مرسی ساری جان از جوابت .اینکه خیلی ها می گند اصل ترجمه ها رو پست نکنید همون نسخه دوم رو که مهر دارالترجمه داره رو بفرستید ،به نظرت اینجوری بهتر نیست؟بعد تو ریز نمرات لیسانس رو ترجمه کردی دیگه ؟

نه همون اصل ترجمه رو بفرست عزیز.
بله ریز نمرات لیسانس منظورم بود
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل

خلاصه اینکه ما هم مدارکمون رو پست کردیم رفت
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، schaghayegh ، daria ، amin_gholian ، shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 16:31)پرنیان90 نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:11)schaghayegh نوشته:  [quote='پرنیان90' pid='175885' dateline='1337769588']
سلام دوستان

[/quote

مرسی از جوابت
آره منم گفتم ولی باز تو پرینت گردشم هست Sad

متاسفانه تو نامه من هم که از بانک ملت گرفتم نه تنها Debit داره، معادل دلاری موجودی رو نداره... بچه هایی که رفتن مصاحبه اگه تجربشو دارن لطفا راهنمایی کنن. آیا همین نامه کافیه یا باید فکری بکنیم؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، Superman ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان