کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
[quote='Zhoopin' pid='176436' dateline='1337943246']
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم

نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
منظورتون 12 روزه دیگه است ؟؟؟
اگر اینطوره که خیلی دیر شده به سفارت میل بزنید یا زنگ بزنید بپرسید که باید چه کنید خیلی سریع
]

2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، Zhoopin ، shkhmo
(2011-05-03 ساعت 13:20)Nazem نوشته:  در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری 2012 می پردازیم. ارسال های غیر مرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
جهت مشاهده موضوع مشابه در انجمن برندگان سال 2011 اینجا را کلیک کنید.
سلام امروز 5 3 91 انکارا سرد اگه بچه دارید حتما لباس گرم بیارید برای خودتون وبچه هاتون ما غافل گیر شدیم

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: schaghayegh ، edge ، ghorbat ، jordanir ، h4di ، daria ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-23 ساعت 23:39)dorrood نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.

دوستان سلام .متاسفانه من به هر دری میزنم آدرسی پیدا نمیکنم . همه چیزم برای مصاحبه آماده است جز آدرس . چه کار کنم کسی در مهاجرسرا می تواند کمکم کند ؟.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
دوستان در مدارک ارسالی به سفارت که باید دو هفته زودتر باشه روی ترجمه ها هم باید کیس نامبر را بنویسیم یا همون فرم آنکارا کافیه ؟
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m
كسي توانسته از اينجا اپارتمان يا هاستل رزرو نمايد
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-25 ساعت 18:30)ghorbat نوشته:  
(2012-05-25 ساعت 18:13)loveusa نوشته:  بچه ها سلام
من اواخر جون در آنکارا مصاحبه دارم و چند تا سوال دارم که ممنون میشم به اونا جواب بدین . خیلی فوریه.
1- من می خوام همه واکسن ها رو اینجا بزنم و دیگه لازم نباشه به مطب دکتر اورگان در آنکارا مراجعه کنم . آیا این امر شدنیه؟
2- آیا کارت واکسیناسیون بین المللی بغیر از تهران در جای دیگری هم صادر می شود؟ من در کردستان ساکنم
3- به طور کلی باید چه واکسن هایی رو بزنم؟ ( من مذکر و 23 سال دارم )
4- من پارسال بعضی از مدارکم رو مثل شناسنامه ، کارت ملی و مدرک دیپلمم رو در دارالترجمه ترجمه کردم آیا لازمه که دوباره اونا رو ترجمه کنم؟
پیشاپیش از شما به خاطر جوابهایتان سپاسگذارم
سلام دوست عزیز بابت داشتن این روحیه و اعصاب آرام بهتون تبریک میگم !!!Big GrinBig GrinBig Grin
1- تحت هر شرایط شما باید برای معاینات پزشکی فقط و فقط باید به پزشک معتمد سفارت مراجعه کنید .
2-در تجربه دوستان بود که گرفته بودن ولی اطلاعات دقیق ندارم .
3- تاپیک مربوطه را مطالعه کنی بد نیست !!! ( فقط حداکثر تا یک ماه قبل از تاریخ معاینه پزشکی نباید واکسن ویروس زنده را بزنید )
4- نه ، اگر در مدارک تغیراتی ایجاد نشده مشکلی نباید باشه من هم ترجمه هام برای پارسال هست .
موفق باشی .Wink

دوست من
شما بخشی از کارهای پزشکیتون (واکسناسیون) را می تونید همینجا انجام بدید که به شدت هم توصیه می شه این کار را بکنید، به این دلیل که تفاوت هزینه اینجا با آنکارا بسیار زیاد است. لیست واکسنها تو پی دی اف instruction آمده که البته نیازی نیست همه آنها را بزنید. من با 29 سال سن واکسنهای آنفلوانزا، دیفتری، کزاز، mmr، هپاتیت رو زدم و چون قبلا آبله مرغان رو گرفته بودم یه تست آنتی بادی از آبله مرغان دادم.
اگر شما قبلا هر کدم از این واکسنها رو زدید و کارتش رو در اختیار دارید می توانید با ارائه آن کارت دیگه اون واکسن رو نزنید.
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: Shezem ، shkhmo ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m ، loveusa
(2012-05-25 ساعت 18:56)alexander نوشته:  [quote='Zhoopin' pid='176436' dateline='1337943246']
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم

نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
منظورتون 12 روزه دیگه است ؟؟؟
اگر اینطوره که خیلی دیر شده به سفارت میل بزنید یا زنگ بزنید بپرسید که باید چه کنید خیلی سریع
]

بله منظورم یازده دوازده روز دیگست .Sad..ولی زنگ که میزنیم میگه تاریخ مصاحبه از طرف ما مهم هست و ما تعیین میکنیم
والا نمیدونم چی کار کنیم
اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ کمک کنه
البته من کنسول بمبئی هستم
ممنون از همگی
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
دوستان یه سوال داشتم؟
دخترم تو پاسپورت منه و الان 9 سالشه آیا باید براش پاسپورت جدا بگیرم یا لازم نیست پاس ما 4 سال اعتبار داره
لطفا راهنمایی بفرمایید
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-26 ساعت 12:27)nilufar نوشته:  دوستان یه سوال داشتم؟
دخترم تو پاسپورت منه و الان 9 سالشه آیا باید براش پاسپورت جدا بگیرم یا لازم نیست پاس ما 4 سال اعتبار داره
لطفا راهنمایی بفرمایید
نه هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه. براي افراد بالاي 16 سفارت پاس جداگانه مي خواهد.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: nilufar ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، shadin_n ، mojtaba_k
سلام مجدد دوستان عزیز ،

چند سوال کوچیک داشتم سعی می کنم تیتر وار عرض کنم. هر کدام را هرچند کم و کوتاه باشد، از پاسختون متشکرم .

1- طلاقنامه همسر انجام شد و مدارک طلاقنامه دریافت و در شناسنامه ثبت گردید. سوال من اینجاست آیا هنگام مصاحبه و یا ارسال مدارک با پست که طلاق نامه را ارئه می دهیم ، آیا سند ازدواج همین طلاق را هم خواستارند؟ (با توجه به اینکه دیگر به همسر دسترسی نداریم ) . به بیان واضح تر ، سند ازدواجی که دیگر اعتبار ندارد چون طلاق داده شده است. در چک لیست آنکارا ذکر شده بود برای هر ازدواج جداگانه، سند طلاق و ازدواج ... منظورشان چیست ؟

2-عکس های جدید 5*5 ، باید بدون رتوش باشد یا با رتوش ؟ و نوع لباس پسر کوچولو ها حتما باید رسمی باشد یا تی شرت موردی ندارد، بزرگسال با کروات حتماً باشد ؟

3-هنگام ارسال مدارک اولیه به کی سی سی یک مورد اشتباه در قسمت خدمت سربازی بوجود آمده که از طریق ایمیل من اطلاع دادم ، آیا لازم هست هنگام پست ، پرینت ایمیل را هم ضمیمه کنم به مدارک ؟

4-اصل سند دفترچه ای ازدواج همسر اصلی پدرم در زمان سیل گم شده است ، اما ما رونوشت 2 صفحه ای آنرا از دفتر خانه گرفتیم و ترجمه کردم ، یعنی اینکه دفترچه نداریم ، آیا مشگی هست به نظرتون ؟

5-در هنگام ارسال مدارک به آنکارا ، ترجمه ها یک کپی همیشه ضمیمه اشان شده ، آیا همان ها کافی است یا یک سری کپی دیگر علاوه بر آن می خواهد ؟

6-پاسپورت های قبلی ما ، دارای مسافرت های گوناگون توریستی به اروپا و بریتانیا هست ، آیا لازم هست و خوب است که هنگام ارسال مدارک به آنکارا کپی آنها را هم ضمیمه کنیم ؟ یا نباشد بهتر است ؟

7-مدارک اضافی مثل سابقه کار ( دیپلم دارد شخص برنده ) ، یا لیسانس و فوق لیسانس لازم است برای نگاه بهتر به کیس و اینکه شخص هم تحصیل کرده است و هم دارای سابقه خوب کاری ، ارسال کنیم به آنکارا و یا اینکه مدارک اضافی وقت مدت زمان را بیشتر می کند ؟

8-گواهی تمکن مالی انگلیسی ، بانک پارسیان و کار آفرین گرفتیم از خود شعبه ، ولی گفتند نیازی به تایید ساختمان مرکزی نیست ؟ آیا صحت دارد ؟

9- کیس نامبر را همه مدارک ارسالی اعم از پاسپوت و ترجمه و ... در بالای هر صفحه سمت راست بنویسیم ؟

10-فرم آنکارا تک برگی باشد دیگر ؟ آدرس و تلفن و... دارد فقط !

11-داخل سفارت امکان استفاده از موبایل و روشن بودن آن هست ( من می خواهم با پدرم ارتباط داشته باشم از طریق اس ام اس هنگام انتظار )

12- سیم کارت مناسب برای تماس از ترکیه به ایران و بلعکس کدام مناسب است ؟

واقعاً خودم خجالت کشیدم سوالاتم زیاد و پرت هست . خیلی متشکرم .
امیدورارم من را ببخشید، وقتم تنگ است و همه را یکجا پرسیدم.
فوآد
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، mmmsdeghi
(2012-05-26 ساعت 13:09)فوآد نوشته:  سلام مجدد دوستان عزیز ،
چند سوال کوچیک داشتم سعی می کنم تیتر وار عرض کنم. هر کدام را هرچند کم و کوتاه باشد، از پاسختون متشکرم .
1- طلاقنامه همسر انجام شد و مدارک طلاقنامه دریافت و در شناسنامه ثبت گردید. سوال من اینجاست آیا هنگام مصاحبه و یا ارسال مدارک با پست که طلاق نامه را ارئه می دهیم ، آیا سند ازدواج همین طلاق را هم خواستارند؟ (با توجه به اینکه دیگر به همسر دسترسی نداریم ) . به بیان واضح تر ، سند ازدواجی که دیگر اعتبار ندارد چون طلاق داده شده است. در چک لیست آنکارا ذکر شده بود برای هر ازدواج جداگانه، سند طلاق و ازدواج ... منظورشان چیست ؟
2-عکس های جدید 5*5 ، باید بدون رتوش باشد یا با رتوش ؟ و نوع لباس پسر کوچولو ها حتما باید رسمی باشد یا تی شرت موردی ندارد، بزرگسال با کروات حتماً باشد ؟
3-هنگام ارسال مدارک اولیه به کی سی سی یک مورد اشتباه در قسمت خدمت سربازی بوجود آمده که از طریق ایمیل من اطلاع دادم ، آیا لازم هست هنگام پست ، پرینت ایمیل را هم ضمیمه کنم به مدارک ؟
4-اصل سند دفترچه ای ازدواج همسر اصلی پدرم در زمان سیل گم شده است ، اما ما رونوشت 2 صفحه ای آنرا از دفتر خانه گرفتیم و ترجمه کردم ، یعنی اینکه دفترچه نداریم ، آیا مشگی هست به نظرتون ؟
5-در هنگام ارسال مدارک به آنکارا ، ترجمه ها یک کپی همیشه ضمیمه اشان شده ، آیا همان ها کافی است یا یک سری کپی دیگر علاوه بر آن می خواهد ؟
6-پاسپورت های قبلی ما ، دارای مسافرت های گوناگون توریستی به اروپا و بریتانیا هست ، آیا لازم هست و خوب است که هنگام ارسال مدارک به آنکارا کپی آنها را هم ضمیمه کنیم ؟ یا نباشد بهتر است ؟
7-مدارک اضافی مثل سابقه کار ( دیپلم دارد شخص برنده ) ، یا لیسانس و فوق لیسانس لازم است برای نگاه بهتر به کیس و اینکه شخص هم تحصیل کرده است و هم دارای سابقه خوب کاری ، ارسال کنیم به آنکارا و یا اینکه مدارک اضافی وقت مدت زمان را بیشتر می کند ؟
8-گواهی تمکن مالی انگلیسی ، بانک پارسیان و کار آفرین گرفتیم از خود شعبه ، ولی گفتند نیازی به تایید ساختمان مرکزی نیست ؟ آیا صحت دارد ؟
9- کیس نامبر را همه مدارک ارسالی اعم از پاسپوت و ترجمه و ... در بالای هر صفحه سمت راست بنویسیم ؟
11-داخل سفارت امکان استفاده از موبایل و روشن بودن آن هست ( من می خواهم با پدرم ارتباط داشته باشم از طریق اس ام اس هنگام انتظار )
واقعاً خودم خجالت کشیدم سوالاتم زیاد و پرت هست . خیلی متشکرم . امیدورارم من را ببخشید، وقتم تنگ است و همه را یکجا پرسیدم. فوآد
من همه سؤالها را نمي دونم ولي اونهايي را كه مطمئنم خدمتتون عرض مي كنم:
1-
2- والا آقاي عكاس يك دستي به سر و روي ما كشيده بود و ابرومندتر شده بوديم،‌البته بدون اينكه بپرسه! كسي هم چيزي نگفت. هيچ محدوديتي براي لباس نيست. خودتون و بچه را اذيت نكنيد ولي رسمي باشيد. ضمنا چون زمينه سفيد است، سعي كنيد لباس روشن نپوشيد كه عكي بهتر در بياد.
3-همون موقع مصاحبه باز يادآوري كنيد، كافيه!
4-
5- همون كپي ها كافيه.
6- ما كرديم. نمي دونم مثبت بود يا منفي!؟ اصل پاس باطل شده را هم همراهم برده بودم.
7- آخرين مدرك شخص برنده كافيه. ولي توصيه مي كنم همه چيز را همراهتون ببريد.
8- اگه بانك ميگه حتما لازم نيست. ولي من كارآفريتن را بردم روبروي پارك ملت مهر كرد. اگه روي گواهي يك مهر لاتين هست احتمالا حله!
9- ما يك كاور روي همه مدارك گذاشتيم و همه اين مشخصات را درشت درشت روش نوشتيم و راه افتاد، هر جور راحتيد!
10- اكثر بچه ها همين را فرستادند و مشكلي هم نبوده.
11- فكرشم نكن! دم در ازت موبايل را ميگيرند. به همين دليل من اصلن نبردم.
12- من همراه اول استفاده كردم. نمي دونم!
موفق باشي. دوستان سوالهاي باقيمانده را انشا... تكميل مي كنند.Rolleyes
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، mojtaba_k ، كاميلا ، ساری
(2012-05-26 ساعت 13:09)فوآد نوشته:  سلام مجدد دوستان عزیز ،

واقعاً خودم خجالت کشیدم سوالاتم زیاد و پرت هست . خیلی متشکرم .
امیدورارم من را ببخشید، وقتم تنگ است و همه را یکجا پرسیدم.
فوآد

عزيزم سوال چهارمت يعني چه؟سند ازدواج همسر اصلي پدرتون چه ربطي به شما داره؟ كجا همچين چيزي رو مي خواد؟ ميشه توضيح بدين؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، shadin_n
[]اساتید محترم کامپیوتر لطفا کمک کنید
من رمز ایمیلم دست یکی از آشنایان افتاده .
راهی هست که من بتونم رمز رو تغییر بدم؟[/color]
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
سلام دوستان
من نمیتونیم وارد سایت آنکارا شم ، می خواستم بدونم سایت آپدیت شده یا نه ؟
لینک هم اگر میشه برام یزارید شاید من اشتباه می کنم
ممنونم
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n
(2012-05-26 ساعت 14:09)SH1A2R3 نوشته:  []اساتید محترم کامپیوتر لطفا کمک کنید
من رمز ایمیلم دست یکی از آشنایان افتاده .
راهی هست که من بتونم رمز رو تغییر بدم؟[/color]

خب الان ایشون رمز شما رو تغییر داده نمیتونید وارد اکانتتون بشید ؟

یا فقط میخواین رمز رو عوض کنید ؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان