کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان سلام
دوستان وقتى DHL توى سايتش ميزنه بسته رسيده ديگه نيازى نيست از سفارت بپرسيم كه رسيده يا نه؟(روز مصاحبه نريم ببينيم هيچى اونجا نداريم)
اگه لازمه ادرس ميل با متنى كه بايد بنويسيم رو بذارين ممنون ميشم.
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، shkhmo
سلام بر همه دوستان
من دو تا سوال دارم در مورد اسپانسر. از دوستانی که رفتن مصاحبه و اسپانسر داشتند،اول اینکه آیا اسپانسر فرم I-134 رو فقط امضا کنه کافیه یا اینکه باید گواهی امضا هم از محضر داشته باشه؟
و دوم اینه مدارک کامل اسپانسر دقیقا چه چیزایی هست؟
آیا این مدارک کافیه یا چیزی از قلم افتاده:
1- فرم I-134 برای هر کدام از نفرات به طور مجزا
2- فرم مالیاتی اسپانسر
3- کپی پاسپورت اسپانسر
اگه کم و زیاد داره لطفا بهم بگید. ممنون
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
(2012-05-24 ساعت 15:39)rasbor نوشته:  سلام بر همه دوستان
من دو تا سوال دارم در مورد اسپانسر. از دوستانی که رفتن مصاحبه و اسپانسر داشتند،اول اینکه آیا اسپانسر فرم I-134 رو فقط امضا کنه کافیه یا اینکه باید گواهی امضا هم از محضر داشته باشه؟
و دوم اینه مدارک کامل اسپانسر دقیقا چه چیزایی هست؟
آیا این مدارک کافیه یا چیزی از قلم افتاده:
1- فرم I-134 برای هر کدام از نفرات به طور مجزا
2- فرم مالیاتی اسپانسر
3- کپی پاسپورت اسپانسر
اگه کم و زیاد داره لطفا بهم بگید. ممنون

اسپانسر ما امضاش را محضری کرده بود ولی نیازی نیست امضا خودش کافیه قانون نوتورایز کردن را برداشتن
فرم i-134 برای کل خانواده ما یکی پر شده بود
مدارک مورد نیاز همین هاست
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: rasbor ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، vroom ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 11:52)s$s نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 23:39)dorrood نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز
این قسمت حتما باید پر بشه، حتی اگه الان نه مصاحبه که برین میگن حتما آدرس یه نفر رو بنویسین. میتونید به همین سایت فروم "حمایت از کسانی که کسی رو در آمریکا ندارند" مراجعه کنید و از دوستانمون در این مورد بپرسین ممکنه کسی بتونه بهتون آدرس بده.
دوست من . میشه لینک این فروم ( حمایت از کسانی که کسی رو در آمریکا ندارند) رو بذاری . پیداش نکردم.
شماره کیس :****2012AS0006
تاریخ کارنت شدن کیس و دریافت نامه دوم: april 2012
تاریخ مصاحبه: 18june 2012 آبی کلیرنس : اول آگوست
تاریخ ورود به آمریکا : 4 دسامبر
(2012-05-24 ساعت 15:57)dorrood نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 15:06)dorrood نوشته:  سلام بر دوستان . من در فرم های ارسالی به سفارت در قسمت us mailing چیزی ندارم تا پرکنم . در واقع کسی را در آمریکا ندارم. به نظر شما چکار کنم.

کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز
این قسمت حتما باید پر بشه، حتی اگه الان نه مصاحبه که برین میگن حتما آدرس یه نفر رو بنویسین. میتونید به همین سایت فروم "حمایت از کسانی که کسی رو در آمریکا ندارند" مراجعه کنید و از دوستانمون در این مورد بپرسین ممکنه کسی بتونه بهتون آدرس بده.
دوست من . میشه لینک این فروم ( حمایت از کسانی که کسی رو در آمریکا ندارند) رو بذاری . پیداش نکردم.

http://mohajersara.com/thread-1605.html
من هنگام فرستادن فرمها هيچ آدرسي ننوشتم. روز مصاحبه ميخوام آدرس بهشون بدم... در واقع روزي كه ميخواهم مداركمو براي سفارت بفرستم... دوستان 2013 اين سايت رو با دقت مرور كنيد خيلي مواردي كه براتون ممكنه سوال باشه رو خودتون پيدا ميكنيد.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo
سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و با تشکر از مدیران و اعضای مشارکت کننده در جهت یاری رساندن به همدیگه
دو ساعت پیش مامور "یوپی اس" پاس و ویزا و پاکت های زرد رو به من تحویل داد.........
چون هنوز امضا برام فعال نیست شرایط رو اینجا می نویسم
کیس 2012AS6XXX
مشاهده قبولی یک ماه بعد از مرحله دوم یعنی اصلا مرحله اول رو چک نکرده بودیم
ارسال فرمهای سری اول اواسط مهر ماه بدون هیچ عجله ای ( ریلکس )
تاریخ مصاحبه : 12 ژانویه درخواست کردیم دو ماه عقب بیوفته که انداختن دو آپریل چون سفارت مارس تعطیل بود
مدارک رو چهل روز قبل از مصاحبه فرستادیم آنکارا ( همچنان ریلکس )
26 مارس رفتیم انکارا . یک راست از فرودگاه پیش دکتر . هیچ واکسنی نزده بودیم. کلا ششصد دلار دادیم دکتر واسه همه چی
بعدش رفتیم deeps hostel که قبلا از اینترنت پیداش کرده بودیم. جای خیلی خوب و تمیز و ارزونیه هر نفر هر شب 20 دلار خدایی از ایران ارزونتر میوفته (جدیدا کمی گرون کرده و اکثر اطاق ها پر هستند )
ساغت 15 روز بعد رفتیم جواب دکتر رو گرفتیم
شب بلیط اتوبوس گرفتیم رفتیم 3 روز استانبول رو گشتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت با یک جفت امریکایی رفیق شدیم.......
یکشنبه بر گشتیم آنکارا که فرداش بریم مصاحبه
روز مصاحبه خیلی ریلکس رفتیم داخل . هیچ وسیله الکترونیک با هاتون نباشه حتی کابل رابط موبایل
با اینکه نفر آخر نبودیم ولی آخره همه مصاحبه شدیم تازه یادشون رفت انگشت نگاری کنندجند تا سوال آفیسر پرسید چند تا هم ما که یربه یر شدیم. برگه آبی از قبل تایپ شده و آماده بود.همراه برگ آبی آفیسر یک یادداشت داد گفت برید ناهار رو بزنید ساغت 2 بیایید واسه انگشت نگاری ما هم که بد تر از اینارو تو ایران تجربه داریم با لبخند قبول کردیم و خلاصه کار تموم شد. دوستان یادتون باشه داخل سفارت یک لحظه هم لبخند از لباتون دور نشه . تحت هر شرایطی . فکر کنید دارن تحمل شما رو سنجش می کنند
خلاصه برگشتیم و با اینکه آفیسر گفت تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ما خودمون رو واسه 3 ماه آماده کردیم چون هنوز از مارس تو نوبت کلیر بودند. ولی با کمال تعجب 4 may کلیر شدیم. امروز تو ویزا دیدم که تاریخ کلیر خورده 2 may
سربازی من زمان جنگ تو س پ ا ه بوده . نوشته بودم کار اداری میکردم. پرسید چه میکردی راستشو گفتم که کوپن سوخت توزیع میکردیم بین واحد ها
ترجمه ما فقط مهر مترجم رو داشت
عکس های اضافی و ترجمه مدارک تحصیلی من (برنده اصلی خانمم بود) و فرم 2 برگی هر دومون رو همراه پاسپورت و پاکت های زرد برگردوندند
کیس ما 2 نفر بود
ویزا دقیقا تا 6 ماه بعد نامه دکتر اعتبار داره یعنی ما که 26 مارس دکتر رفتیم تا 26 سپتامبر وقت داریم که وارد بشیم
برای مصاحبه نفری 440 دلار دادیم
برای ups نفری 17 دلار میگیره
سه شنبه پاس رو دادم و پنجشنبه ظهر تحویل کرفتم
اگر سوالی هست در خدمتم
یکی از دوستان زحمت بکشه اینارو به احسان جان منتقل کنه که در جدول وارد کنند من ناشی هستم و تازه کار
اگر لازمه این نوشته توسط مدیران محترم به هر جایی که صلاح هست جابجا بشه
ما برای اواسط سپتامبر برای 3 ماه میریم ویرجینیا . پسر عمه جان اونجاست
گرین و SSN و گواهینامه و آیدی کارت و باز کردن حساب سکیور کردیت رو انجام میدیم اگه کار جور نشد بر میگردیم چند ماهی کارهای نصفه نیمه رو تمام میکنیم که یک باره بریم بمونیم.
بلیط تهران تا واشنگتن دی سی دو سره رزرو کردم 1106000 تومان اگر کسی ارزونتر سراغ داره لطفا خبر بده
در خاتمه آرزو میکنم همه دوستان به آرزوهایی که به صلاحشون هست برسند
ببخشید که طولانی شد
بدرود.
(2012-05-24 ساعت 16:02)schaghayegh نوشته:  

سلام دوست عزیز

من هنگام فرستادن فرمها هيچ آدرسي ننوشتم. روز مصاحبه ميخوام آدرس بهشون بدم... در واقع روزي كه ميخواهم مداركمو براي سفارت بفرستم... دوستان 2013 اين سايت رو با دقت مرور كنيد خيلي مواردي كه براتون ممكنه سوال باشه رو خودتون پيدا ميكنيد.

راستی یه چیز دیگه هم الان به ذهنم رسید ولی نمیدونم قابلیت اجرایی داره یا نه. دوستانی که وارد ترند نظر بدند.
شاید بشه آدرس یه هتل توی شهری که میخواهید اقامت داشته باشید رو بدید. توی GOOGLE MAP آدرس هتل ها رو میزنه.
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
(2012-05-23 ساعت 09:16)shadin_n نوشته:  
(2012-05-22 ساعت 22:45)funnybluesolea نوشته:  دوستان یه سوال...
به نظرتون اگه 2 نفر که هنوز مصاحبه نشدن یه آدرس رو بدن مشکلی پیش می یاد؟
منظورم آدرس تو آمریکاس که مثلا قراره گرین کارت اونجا پست بشه...
این سوال منم هست میشه لطفا پاسخ بدید؟

می گم شادین جان، فکر کنم خودمون باید یه سر بریم ببنیم به مشکل می خوریم یا نه، بعد بیایم برای بچه ها تعریف کنیم Big Grin
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، arman_m ، atisland ، shkhmo
سلام دوستان در شهرستان ما شعبه ارامکس وجود نداره ایا میشه مدارک رو واسه انکارا با tnt -dhl فرستم.؟کدوم بهتره؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo ، frz61
(2012-05-24 ساعت 18:18)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان در شهرستان ما شعبه ارامکس وجود نداره ایا میشه مدارک رو واسه انکارا با tnt -dhl فرستم.؟کدوم بهتره؟

سلام
ما هر دو بار با DHL فرستادیم
TNT گفت به جایی که به ا م ر ی ک ا مربوط باشه ارسال نمی کنه

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 16:58)s$s نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 16:02)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-23 ساعت 23:39)dorrood نوشته:  کلا اگه خالی بذاریم به نظر شما مشکلی پیش میاد . اگه بگیم به محض رسیدن به خاک آمریکا آدرس میدم به نظرتون قبول می کنند . من هر کاری کردم نتونستم آدرس کسی رو بگیرم .لطفا راهنماییم کنید.

سلام دوست عزیز

راستی یه چیز دیگه هم الان به ذهنم رسید ولی نمیدونم قابلیت اجرایی داره یا نه. دوستانی که وارد ترند نظر بدند.
شاید بشه آدرس یه هتل توی شهری که میخواهید اقامت داشته باشید رو بدید. توی GOOGLE MAP آدرس هتل ها رو میزنه.

نه.... آدرس رو ازتون ميگيرن كه گرين كارت رو بفرستن... و به هتل نميفرستن دوست من.... شما جواب من رو نخونديد؟؟ من در زمان پر كردن و فرستادن فرمهاي اوليه هيچ آدرسي ننوشتم و الان كه ميخوام برم مصاحبه يك آشنا پيدا كردم كه آدرسش رو بدم....
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 17:27)funnybluesolea نوشته:  

می گم شادین جان، فکر کنم خودمون باید یه سر بریم ببنیم به مشکل می خوریم یا نه، بعد بیایم برای بچه ها تعریف کنیم Big Grin

بله..راستش من از کسی که آدرسشو میخوام بدم پرسیدم گفت مشکلی نیست...راستی من و شما دقیقا تو یه روز مصاحبه داریم .براتون آرزوی موفقیت می کنم. Shy
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، ghorbat ، آزی ، funnybluesolea ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 08:56)كاميلا نوشته:  دوستان كسي از تاپيك ارز و دلار در قسمت گفتگوي ازاد غير مهاجرتي خبر داره؟ پاك شده؟ من چرا نميتونم پيداش كنم؟

آره منم نتونستم پيداش كنم.... امروز دلار 1800 شد Sad جالب اينه كه لير تركيه هم 975 شده!
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، shadin_n ، ghorbat ، ronmony ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 19:02)shadin_n نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 17:27)funnybluesolea نوشته:  

بله..راستش من از کسی که آدرسشو میخوام بدم پرسیدم گفت مشکلی نیست...راستی من و شما دقیقا تو یه روز مصاحبه داریم .براتون آرزوی موفقیت می کنم. Shy

منم آرزوی ویزای یکضرب دارم براتون. امیدوارم با همه دوستانی که اونروز مصاحبه داریم جشن ویزای یکضرب بگیریم Tongue.
اون شخصی که شما قراره آدرسشون رو بدین گفتن که سفارت ایرادی نمی گیره؟ یا اینکه ایشون با اینکه آدرسشون رو یکی دیگه هم ارائه بده مشکلی ندارن؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-24 ساعت 18:34)ronmony نوشته:  
(2012-05-24 ساعت 18:18)SH1A2R3 نوشته:  سلام دوستان در شهرستان ما شعبه ارامکس وجود نداره ایا میشه مدارک رو واسه انکارا با tnt -dhl فرستم.؟کدوم بهتره؟

سلام
ما هر دو بار با DHL فرستادیم
TNT گفت به جایی که به ا م ر ی ک ا مربوط باشه ارسال نمی کنه
سلام
ولی من مدارکمو با TNT فرستادم kcc .خدماتشون هم عالی بود. سیستم پیگیری بسته پستی شون هم عالی بود.تازه من موقع فرستادن فرم ها کد پستی kcc اشتباه نوشته بودم اونها هم پیگیری کردن و برام درستش کردن! اون موقع بستم رسیده بود آلمان !!!!Big GrinBig Grinفرم های آنکارا رو هم میخوام با TNT بفرستم! SmileBig Grin
شماره کیس:2012AS00051xxx
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: ghorbat ، ronmony ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان