موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من به مشکلی برخورد کردم، که خیلی فکرم رو مشغول کرده و نگرانم ، همسر من از سربازی معاف شده، و طبق اطلاعیه که دادن، اسفند کارتش رو برای تعویض به پلیس +١٠ تحویل دادیم، ولی هنوز کارت جدید نیومده، و نوبت مصاحبه ما کمتر از ٢ هفته دیگه هست، بعد از کلی پیگیری از پلیس +١٠ و سازمان نظام وظیفه ، جوابی که دادن اینه که، معلوم نیست کی آماده میشه، و فقط یه نامه دادن که نشون میده کارت قدیمی دسته خودشونه واسه تعویض و ایشون از سربازی معاف شدن، آیا این کافیه ؟ با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم،،
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-25 ساعت 08:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-25 ساعت 08:41 توسط Lucky Forever.)
(2012-05-25 ساعت 08:22)3rip نوشته: (2012-05-25 ساعت 06:57)Lucky Forever نوشته: سلام دوستان
من به مشکلی برخورد کردم، که خیلی فکرم رو مشغول کرده و نگرانم ، همسر من از سربازی معاف شده، و طبق اطلاعیه که دادن، اسفند کارتش رو برای تعویض به پلیس +١٠ تحویل دادیم، ولی هنوز کارت جدید نیومده، و نوبت مصاحبه ما کمتر از ٢ هفته دیگه هست، بعد از کلی پیگیری از پلیس +١٠ و سازمان نظام وظیفه ، جوابی که دادن اینه که، معلوم نیست کی آماده میشه، و فقط یه نامه دادن که نشون میده کارت قدیمی دسته خودشونه واسه تعویض و ایشون از سربازی معاف شدن، آیا این کافیه ؟ با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم،،
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست من . موردی نداره
منم کارت معافی روز مصاحبه همراهم بود، ولی اصلا ازم نخواستن. البته قبلا ترجمشو فرستاده بودم
شما هم احتمالا نمیخوان. اگه پرسیدن واقعیتش رو بگید
سلام
ممنونم از پاسخ
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد، البته ما ترجمه کارت رو + عکس کارت روهم داریم،،،
مرسی
(2012-05-24 ساعت 16:16)ronmony نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و با تشکر از مدیران و اعضای مشارکت کننده در جهت یاری رساندن به همدیگه
دو ساعت پیش مامور "یوپی اس" پاس و ویزا و پاکت های زرد رو به من تحویل داد.........
چون هنوز امضا برام فعال نیست شرایط رو اینجا می نویسم
کیس 2012AS6XXX
مشاهده قبولی یک ماه بعد از مرحله دوم یعنی اصلا مرحله اول رو چک نکرده بودیم
ارسال فرمهای سری اول اواسط مهر ماه بدون هیچ عجله ای ( ریلکس )
تاریخ مصاحبه : 12 ژانویه درخواست کردیم دو ماه عقب بیوفته که انداختن دو آپریل چون سفارت مارس تعطیل بود
مدارک رو چهل روز قبل از مصاحبه فرستادیم آنکارا ( همچنان ریلکس )
26 مارس رفتیم انکارا . یک راست از فرودگاه پیش دکتر . هیچ واکسنی نزده بودیم. کلا ششصد دلار دادیم دکتر واسه همه چی
بعدش رفتیم deeps hostel که قبلا از اینترنت پیداش کرده بودیم. جای خیلی خوب و تمیز و ارزونیه هر نفر هر شب 20 دلار خدایی از ایران ارزونتر میوفته (جدیدا کمی گرون کرده و اکثر اطاق ها پر هستند )
ساغت 15 روز بعد رفتیم جواب دکتر رو گرفتیم
شب بلیط اتوبوس گرفتیم رفتیم 3 روز استانبول رو گشتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت با یک جفت امریکایی رفیق شدیم.......
یکشنبه بر گشتیم آنکارا که فرداش بریم مصاحبه
روز مصاحبه خیلی ریلکس رفتیم داخل . هیچ وسیله الکترونیک با هاتون نباشه حتی کابل رابط موبایل
با اینکه نفر آخر نبودیم ولی آخره همه مصاحبه شدیم تازه یادشون رفت انگشت نگاری کنندجند تا سوال آفیسر پرسید چند تا هم ما که یربه یر شدیم. برگه آبی از قبل تایپ شده و آماده بود.همراه برگ آبی آفیسر یک یادداشت داد گفت برید ناهار رو بزنید ساغت 2 بیایید واسه انگشت نگاری ما هم که بد تر از اینارو تو ایران تجربه داریم با لبخند قبول کردیم و خلاصه کار تموم شد. دوستان یادتون باشه داخل سفارت یک لحظه هم لبخند از لباتون دور نشه . تحت هر شرایطی . فکر کنید دارن تحمل شما رو سنجش می کنند
خلاصه برگشتیم و با اینکه آفیسر گفت تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ما خودمون رو واسه 3 ماه آماده کردیم چون هنوز از مارس تو نوبت کلیر بودند. ولی با کمال تعجب 4 may کلیر شدیم. امروز تو ویزا دیدم که تاریخ کلیر خورده 2 may
سربازی من زمان جنگ تو س پ ا ه بوده . نوشته بودم کار اداری میکردم. پرسید چه میکردی راستشو گفتم که کوپن سوخت توزیع میکردیم بین واحد ها
ترجمه ما فقط مهر مترجم رو داشت
عکس های اضافی و ترجمه مدارک تحصیلی من (برنده اصلی خانمم بود) و فرم 2 برگی هر دومون رو همراه پاسپورت و پاکت های زرد برگردوندند
کیس ما 2 نفر بود
ویزا دقیقا تا 6 ماه بعد نامه دکتر اعتبار داره یعنی ما که 26 مارس دکتر رفتیم تا 26 سپتامبر وقت داریم که وارد بشیم
برای مصاحبه نفری 440 دلار دادیم
برای ups نفری 17 دلار میگیره
سه شنبه پاس رو دادم و پنجشنبه ظهر تحویل کرفتم
اگر سوالی هست در خدمتم
یکی از دوستان زحمت بکشه اینارو به احسان جان منتقل کنه که در جدول وارد کنند من ناشی هستم و تازه کار
اگر لازمه این نوشته توسط مدیران محترم به هر جایی که صلاح هست جابجا بشه
ما برای اواسط سپتامبر برای 3 ماه میریم ویرجینیا . پسر عمه جان اونجاست
گرین و SSN و گواهینامه و آیدی کارت و باز کردن حساب سکیور کردیت رو انجام میدیم اگه کار جور نشد بر میگردیم چند ماهی کارهای نصفه نیمه رو تمام میکنیم که یک باره بریم بمونیم.
بلیط تهران تا واشنگتن دی سی دو سره رزرو کردم 1106000 تومان اگر کسی ارزونتر سراغ داره لطفا خبر بده
در خاتمه آرزو میکنم همه دوستان به آرزوهایی که به صلاحشون هست برسند
ببخشید که طولانی شد
بدرود.
سلام
تبریک بابت قبولی
سوالی داشتم، مگه هزینه ویزا ٣٣٠ دلار نیست نفری ؟
مرسی
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم
نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
2012AS00052xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: Mumbai
ارسال فرمها: 2011 ,Oct
کارنت شدن:jun
دریافت نامه دوم:19 aprill
مصاحبه: june
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام
من اواخر جون در آنکارا مصاحبه دارم و چند تا سوال دارم که ممنون میشم به اونا جواب بدین . خیلی فوریه.
1- من می خوام همه واکسن ها رو اینجا بزنم و دیگه لازم نباشه به مطب دکتر اورگان در آنکارا مراجعه کنم . آیا این امر شدنیه؟
2- آیا کارت واکسیناسیون بین المللی بغیر از تهران در جای دیگری هم صادر می شود؟ من در کردستان ساکنم
3- به طور کلی باید چه واکسن هایی رو بزنم؟ ( من مذکر و 23 سال دارم )
4- من پارسال بعضی از مدارکم رو مثل شناسنامه ، کارت ملی و مدرک دیپلمم رو در دارالترجمه ترجمه کردم آیا لازمه که دوباره اونا رو ترجمه کنم؟
پیشاپیش از شما به خاطر جوابهایتان سپاسگذارم
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-25 ساعت 08:39)Lucky Forever نوشته: (2012-05-25 ساعت 08:22)3rip نوشته: (2012-05-25 ساعت 06:57)Lucky Forever نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست من . موردی نداره
منم کارت معافی روز مصاحبه همراهم بود، ولی اصلا ازم نخواستن. البته قبلا ترجمشو فرستاده بودم
شما هم احتمالا نمیخوان. اگه پرسیدن واقعیتش رو بگید
سلام
ممنونم از پاسخ
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد، البته ما ترجمه کارت رو + عکس کارت روهم داریم،،،
مرسی
(2012-05-24 ساعت 16:16)ronmony نوشته: سلام به همه دوستان مهاجر سرایی و با تشکر از مدیران و اعضای مشارکت کننده در جهت یاری رساندن به همدیگه
دو ساعت پیش مامور "یوپی اس" پاس و ویزا و پاکت های زرد رو به من تحویل داد.........
چون هنوز امضا برام فعال نیست شرایط رو اینجا می نویسم
کیس 2012AS6XXX
مشاهده قبولی یک ماه بعد از مرحله دوم یعنی اصلا مرحله اول رو چک نکرده بودیم
ارسال فرمهای سری اول اواسط مهر ماه بدون هیچ عجله ای ( ریلکس )
تاریخ مصاحبه : 12 ژانویه درخواست کردیم دو ماه عقب بیوفته که انداختن دو آپریل چون سفارت مارس تعطیل بود
مدارک رو چهل روز قبل از مصاحبه فرستادیم آنکارا ( همچنان ریلکس )
26 مارس رفتیم انکارا . یک راست از فرودگاه پیش دکتر . هیچ واکسنی نزده بودیم. کلا ششصد دلار دادیم دکتر واسه همه چی
بعدش رفتیم deeps hostel که قبلا از اینترنت پیداش کرده بودیم. جای خیلی خوب و تمیز و ارزونیه هر نفر هر شب 20 دلار خدایی از ایران ارزونتر میوفته (جدیدا کمی گرون کرده و اکثر اطاق ها پر هستند )
ساغت 15 روز بعد رفتیم جواب دکتر رو گرفتیم
شب بلیط اتوبوس گرفتیم رفتیم 3 روز استانبول رو گشتیم جاتون خالی خیلی خوش گذشت با یک جفت امریکایی رفیق شدیم.......
یکشنبه بر گشتیم آنکارا که فرداش بریم مصاحبه
روز مصاحبه خیلی ریلکس رفتیم داخل . هیچ وسیله الکترونیک با هاتون نباشه حتی کابل رابط موبایل
با اینکه نفر آخر نبودیم ولی آخره همه مصاحبه شدیم تازه یادشون رفت انگشت نگاری کنندجند تا سوال آفیسر پرسید چند تا هم ما که یربه یر شدیم. برگه آبی از قبل تایپ شده و آماده بود.همراه برگ آبی آفیسر یک یادداشت داد گفت برید ناهار رو بزنید ساغت 2 بیایید واسه انگشت نگاری ما هم که بد تر از اینارو تو ایران تجربه داریم با لبخند قبول کردیم و خلاصه کار تموم شد. دوستان یادتون باشه داخل سفارت یک لحظه هم لبخند از لباتون دور نشه . تحت هر شرایطی . فکر کنید دارن تحمل شما رو سنجش می کنند
خلاصه برگشتیم و با اینکه آفیسر گفت تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنید ما خودمون رو واسه 3 ماه آماده کردیم چون هنوز از مارس تو نوبت کلیر بودند. ولی با کمال تعجب 4 may کلیر شدیم. امروز تو ویزا دیدم که تاریخ کلیر خورده 2 may
سربازی من زمان جنگ تو س پ ا ه بوده . نوشته بودم کار اداری میکردم. پرسید چه میکردی راستشو گفتم که کوپن سوخت توزیع میکردیم بین واحد ها
ترجمه ما فقط مهر مترجم رو داشت
عکس های اضافی و ترجمه مدارک تحصیلی من (برنده اصلی خانمم بود) و فرم 2 برگی هر دومون رو همراه پاسپورت و پاکت های زرد برگردوندند
کیس ما 2 نفر بود
ویزا دقیقا تا 6 ماه بعد نامه دکتر اعتبار داره یعنی ما که 26 مارس دکتر رفتیم تا 26 سپتامبر وقت داریم که وارد بشیم
برای مصاحبه نفری 440 دلار دادیم
برای ups نفری 17 دلار میگیره
سه شنبه پاس رو دادم و پنجشنبه ظهر تحویل کرفتم
اگر سوالی هست در خدمتم
یکی از دوستان زحمت بکشه اینارو به احسان جان منتقل کنه که در جدول وارد کنند من ناشی هستم و تازه کار
اگر لازمه این نوشته توسط مدیران محترم به هر جایی که صلاح هست جابجا بشه
ما برای اواسط سپتامبر برای 3 ماه میریم ویرجینیا . پسر عمه جان اونجاست
گرین و SSN و گواهینامه و آیدی کارت و باز کردن حساب سکیور کردیت رو انجام میدیم اگه کار جور نشد بر میگردیم چند ماهی کارهای نصفه نیمه رو تمام میکنیم که یک باره بریم بمونیم.
بلیط تهران تا واشنگتن دی سی دو سره رزرو کردم 1106000 تومان اگر کسی ارزونتر سراغ داره لطفا خبر بده
در خاتمه آرزو میکنم همه دوستان به آرزوهایی که به صلاحشون هست برسند
ببخشید که طولانی شد
بدرود.
سلام
تبریک بابت قبولی
سوالی داشتم، مگه هزینه ویزا ٣٣٠ دلار نیست نفری ؟
مرسی
احتمالا ايشون قبل از اينكه مبلغ ويزا كاهش پيدا كنه مصاحبه شدند و به تازگي كليير شدند و رفتند ويزاشون رو گرفتند/
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23