کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-30 ساعت 13:38)فوآد نوشته:  
(2012-05-30 ساعت 11:18)parsy631 نوشته:  دوستان سلام
هنگام تحویل مدارک در سفارت مدارک هر نفر را جدا جدا می گیرند یا مثلا مدرک تحصیلی همه خانواده ، بعد شناسنامه های همه خانواده و ...؟
یعنی مدارک را برای هر نفر منظم کنیم یا بر حسب نوع مدرک ؟مرسی

سوال من هم می باشد ؟
ممنون دوستی جواب دهد .

اونجا هنگامي ميخواهند مدارك رو ازتون بگيرند ( همون شخصي كه ميگن خوب فارسي حرف ميزنه) بهتون ميگه دونه دونه ي مدارك مورد نياز رو. بهترين كار همينه كه مداركتون رو مرتب بگذاريد توي كيف يا پوشه اي ميخواهيد با خودتون ببريد تا نه هل بشيد نه استرس بگيريد. مدارك كل خانواده رو ببريد اگر لازم شد و ازتون خواستن بهشون بديد/ ( بازم كساني كه رفتن مصاحبه بهتر ميدونند من اين اطلاعات رو از سفرنامه ها بدست آوردم) بد نيست يه نگاه بندازيد..
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، كاميلا ، ghorbat ، shkhmo ، parsy631 ، amin_gholian
(2012-05-30 ساعت 12:18)mandana63 نوشته:  با سلام خدمت دوستان خوب مهاجر سرائي
به اميد خدا ما هفته آينده عازم تركيه هستيم . يك سئوال مهمي دارم كه ممنون مي شوم دوستاني كه در اين خصوص تجريه دارند مرا راهنمايي كنند.
ما بليط برگشت را فرداي مصاحبه گرفتيم و فرضمان هم اين بود كه مثل بيشتر دوستان برگه آبي بگيريم . ولي اگر برگه سبز گرفتيم ( با احتمال كم ) چكار كنيم ؟ مي شه كاري كرد زودتر پاسپورت ها را گرفت به پرواز فرداش برسيم ؟ بريم مستقيما دفتر UPs ؟
هزينه كنسل كردن هواپيما نفري 70 دلار است و البته تنها مشكل پولش نيست ، مشكل اينست كه ما نمي دانيم براي چند روز بعد برگشت بگيريم و بايد ابتدا منتظر باشيم تا پاسپورت ها بيايد و بعدش براي بليط اقدام كنيم .
ممنون مي شوم دوستان با تجربه قبلي در اين خصوص كمك كنند
با تشكر

لطفا سوالات خودتون را در یک تاپیک مطرح کنید. شما همین سوال را در دو تاپیک دیگر هم تکرار کرده بودین.
Frozen Mind
اینم متنش Smile
When the visa receives final approval, your passport will be returned by UPS courier to a local address (in Turkey) within 5 working days. One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa.
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، mmmsdeghi ، ghorbat ، mandana63 ، shkhmo
دوستان
با سلام

ازدوستانی که برای اطلاع از رسیدن مدارک به سفارت ایمل زدن، از طریق خود سایتشون یعنی اینجا باید میل بزنیم یا به آدرس میلشون؟ ( CA-Ankara@state.gov )

اگه فرقی نداره، به نظرتون کدومش زودتر جواب می دن؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n ، parsy631 ، daria ، ghorbat ، shkhmo ، amin_gholian
دوستان
کیس نامبر را روی همه صفحات کپی پاسپورت و همه اصل ترجمه ها و... باید نوشت هنگام پست ؟
کپی از اصل ترجمه را مطمئن هستید لازم به نیست ارسال کنیم هنگام پست ؟
ممنون

شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: shadin_n ، parsy631 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-30 ساعت 13:51)funnybluesolea نوشته:  دوستان
با سلام

ازدوستانی که برای اطلاع از رسیدن مدارک به سفارت ایمل زدن، از طریق خود سایتشون یعنی اینجا باید میل بزنیم یا به آدرس میلشون؟ ( CA-Ankara@state.gov )

اگه فرقی نداره، به نظرتون کدومش زودتر جواب می دن؟
سلام
من به توصيه يكي از دوستان مهاجرسرايي كه ازشون خيلي خيلي سپاسگذارم كه راهنمائيم كردند از طريق خود سايت به سفارت ايميل زدم و همين الان كه ايميلم رو چك كردم ديدم جواب اومده كه در زير مينويسم.كلا 2 يا 3 روز بعد جواب من اومد.

Dear ;
Your documents were received.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shadin_n ، daria ، arbasic ، schaghayegh ، 3rip ، shervn ، funnybluesolea ، parsy631 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo ، amin_gholian
(2012-05-30 ساعت 13:44)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-30 ساعت 13:38)فوآد نوشته:  
(2012-05-30 ساعت 11:18)parsy631 نوشته:  دوستان سلام
هنگام تحویل مدارک در سفارت مدارک هر نفر را جدا جدا می گیرند یا مثلا مدرک تحصیلی همه خانواده ، بعد شناسنامه های همه خانواده و ...؟
یعنی مدارک را برای هر نفر منظم کنیم یا بر حسب نوع مدرک ؟مرسی

سوال من هم می باشد ؟
ممنون دوستی جواب دهد .

اونجا هنگامي ميخواهند مدارك رو ازتون بگيرند ( همون شخصي كه ميگن خوب فارسي حرف ميزنه) بهتون ميگه دونه دونه ي مدارك مورد نياز رو. بهترين كار همينه كه مداركتون رو مرتب بگذاريد توي كيف يا پوشه اي ميخواهيد با خودتون ببريد تا نه هل بشيد نه استرس بگيريد. مدارك كل خانواده رو ببريد اگر لازم شد و ازتون خواستن بهشون بديد/ ( بازم كساني كه رفتن مصاحبه بهتر ميدونند من اين اطلاعات رو از سفرنامه ها بدست آوردم) بد نيست يه نگاه بندازيد..
سلام
دوست عزیز، مدارکو به این صورت مرتب کنید:
شناسنامه همه افراد، آخرین مدرک تحصیلی برنده، مدارک مالی، پاسپورت و ....

شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: schaghayegh ، shadin_n ، msi ، mmmsdeghi ، parsy631 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، كاميلا ، shkhmo
با سلام
من فردا صبح دارم مدارک رو میفرستم بره دوستان با تجربه ویزا گرفته لطفا راهنمایی فرمایید:
1- اشکالی نداره هر دسته از مدارک رو بذارم تو پوشه پلاستیکی ؟
2- مدارک چند صفحه ای مثل کپی پاسپورت رو میش منگنه کنم؟
3- پرینت نامه اول و دوم رو هم باید بذاریم؟
ممنون از راهنمایی
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، amin_gholian
دوستان سلام
آیا گواهی بانکی که برای سفارت می فرستیم باید ارزی باشد یا ریالی؟ اصولا آیا فرقی می کند؟
و آیا حساب اگر ریالی باشد ، باید معادل ارزی آن را ببریم؟ و اینکه بانک معادل دلار را به قیمت 1226 تومن می نویسد یا نرخ آزاد؟
با تشکر
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، amin_gholian
(2012-05-30 ساعت 21:06)loveusa نوشته:  دوستان سلام
آیا گواهی بانکی که برای سفارت می فرستیم باید ارزی باشد یا ریالی؟ اصولا آیا فرقی می کند؟
و آیا حساب اگر ریالی باشد ، باید معادل ارزی آن را ببریم؟ و اینکه بانک معادل دلار را به قیمت 1226 تومن می نویسد یا نرخ آزاد؟
با تشکر

فرقی نداره ، ضمنا خود بانک تبدیل می کنه
(2012-05-30 ساعت 19:25)vm1974 نوشته:  با سلام
من فردا صبح دارم مدارک رو میفرستم بره دوستان با تجربه ویزا گرفته لطفا راهنمایی فرمایید:
1- اشکالی نداره هر دسته از مدارک رو بذارم تو پوشه پلاستیکی ؟
2- مدارک چند صفحه ای مثل کپی پاسپورت رو میش منگنه کنم؟
3- پرینت نامه اول و دوم رو هم باید بذاریم؟
ممنون از راهنمایی

۱- می تونی از کلیپس کاغذ استفاده کنید.
۲- مجددا مثل بالا عمل نمایید
۳- نامه ای که بارکد داره رو بزارید رو.
موفق باشید
(2012-05-30 ساعت 13:54)فوآد نوشته:  دوستان
کیس نامبر را روی همه صفحات کپی پاسپورت و همه اصل ترجمه ها و... باید نوشت هنگام پست ؟
کپی از اصل ترجمه را مطمئن هستید لازم به نیست ارسال کنیم هنگام پست ؟
ممنون

- خیر
- کپی از ترجمه نیاز نیست
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3 ، vm1974
(2012-05-29 ساعت 19:52)jahan_roone نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 15:17)schaghayegh نوشته:  سلام....
من امروز مداركم رو با DHL پست كردم به سفارت به اين آدرس: US EMBASSY ANKARA,TURKEY Consular Section Immigrant Visa Unit, Ataturk Blvd.110, 06100 kavaklidere Ankara, Turkey. شد 37200 تومان/
شامل: ترجمه ها ( شناسنامه. كارت ملي. دانشنامه ليسانس. ريز نمرات ليسانس. دانشنامه ارشد. ريز نمرات ارشد.)/ نامه تمكن مالي بانك/ نامه قبولي/ نامه تاريخ مصاحبه/ 2 عكس 5.5 / فرم يك صفحه اي سفارت/كپي كامل از پاسپورت..... روي تمام فرمها هم كيس نامبر رو نوشتم... و همچنين پشت عكسها
عجب!! من با آرامکس فرستادم شد 40000 از دفتر مرکزی
منم با DHL فرستادم شد 37000 . شنبه مدارکمو فرستادم امروز تازه رسیده بود استانبول! این DHL خیلی خوشحال کار میکنه ها Big Grin

شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، parsy631 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، shadin_n ، amin_gholian
سلام دوستان عزیز منم مشکل تکمیل فرم دارم
دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم ایا دیپلم مورد قبوله ونیاز به سابقه نیس؟
اگه که نه من 8ساله شغلم ازاده چطور سابقه کار جور کنم ؟
نامه از اتحادیه میتونه سابقه بحساب بیاد؟
بعضیا ادرس سایت دادن من سر در نمیارم چکار کنم؟
دربعضی تاپیکها نوشته دیپلم کاردانش با مراجعه به اموزش وپرورش وگرفتن ارزش تحصیلی مشکل حله
از کسانی که مشکل مشابه من داشتن میتونن راهنمایی کنند ممنون میشم
هیچکس جواب کامل و درستی تاحالا نداده دیگه خسته شدم یعنی تا حالا کسی مشکله منو نداشته؟؟؟؟؟؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-05-31 ساعت 02:19)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز منم مشکل تکمیل فرم دارم
دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم ایا دیپلم مورد قبوله ونیاز به سابقه نیس؟
اگه که نه من 8ساله شغلم ازاده چطور سابقه کار جور کنم ؟
نامه از اتحادیه میتونه سابقه بحساب بیاد؟
بعضیا ادرس سایت دادن من سر در نمیارم چکار کنم؟
دربعضی تاپیکها نوشته دیپلم کاردانش با مراجعه به اموزش وپرورش وگرفتن ارزش تحصیلی مشکل حله
از کسانی که مشکل مشابه من داشتن میتونن راهنمایی کنند ممنون میشم
هیچکس جواب کامل و درستی تاحالا نداده دیگه خسته شدم یعنی تا حالا کسی مشکله منو نداشته؟؟؟؟؟؟

دوست من جواب سوالت خیلی واضحه. باید 100 درصد یه نامه سابقه مرتبط با رشتت جور کنی.

این که دوستان نمیتونن جواب کامل و درستی بدن باید حق بدی، چون همه عقیده داریم که راهنمایی نکردن بهتر از راهنمایی غلط کردنه، چون اینکه مابگیم نامه از اتحادیه قبوله ملاک نیست. این آفیسره که باید ببینی نامه از اتحادیه رو قبول میکنه یا نه.
تلاش بیشتری انجام بده که نامه سابقه کارت نشون بده که توی یه کار تخصصی مرتبط با رشتت فعالیت داری.
فکر نمیکنم کار در اتحادیه ها تخصص خاصی بخواد
تشکر کنندگان: shadin_n ، jordanir ، daria ، ghorbat ، امیر مهاجر
سلام دوستان ؛
خواستم یه خبری بهتون بدم ما تقریبا ۲ هفته پیش که رفته بودیم برا واکسن ام ام آر ،یه زوجی رو دیدیم که اونا هم لاتاری برنده شده بودن ولی مهاجر سرایی نبودن ،برا ۱ خرداد هم وقت مصاحبه داشتن ،اومده بودن تازه واکسن ام ام آر بزنن !! ۲ هفته به مصاحبه شون باقی مونده بود !! نه مدارک پست کرده بودن نه میدونستن که نباید ۳۰ روز قبل از مدیکال واکسن بزنن !!! اون موقع هم مدرکشون آماده نبود !!! خلاصه دیروز بهمون خبر دادن که ویزا گرفتن اونم یک ضرب !!!
امیدوارم هممون به همین راحتی ویزا بگیریم Smile
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
(2012-05-31 ساعت 13:09)frz61 نوشته:  دوستان من یک اشتباه فاحش کردم
پرینت مصاحبه یا پرینت قبولی ام که کیس نامبرم توشه رو با مدارک آنکارا نفرستادم
تو مدارک ذکر شده و فرم ها هم جایی کیس نامبر نخواست منم ذکر نکردم-
فقط پشت عکس ها نوشتم
به سفارتم الان میل زدم
به نظرتون شروع کنم به جمع آوری دوباره مدارک؟

به نظر من ایمیل بدین و بگین که آیا امکانش هست با ایمیل براشون بفرستین یا نه
چون به هر حال مدارک رو به اسم و آدرس شما دریافت میکنن و اون صفحه رو میتونن از ایمیل پرینت بگیرن
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، frz61 ، امیر مهاجر
(2012-05-31 ساعت 13:09)frz61 نوشته:  دوستان من یک اشتباه فاحش کردم
پرینت مصاحبه یا پرینت قبولی ام که کیس نامبرم توشه رو با مدارک آنکارا نفرستادم
تو مدارک ذکر شده و فرم ها هم جایی کیس نامبر نخواست منم ذکر نکردم-
فقط پشت عکس ها نوشتم
به سفارتم الان میل زدم
به نظرتون شروع کنم به جمع آوری دوباره مدارک؟
سلام
منم شرایط شما رو دارم. اما فکر نمی کنم که اشتباه فاحشی باشه. تو Instructionی که خود سفارت داده نگفته که بارکد و کیس نامبر رو بفرستید.
به نظر من اصلا لازم نیست دوباره مدارک بفرستید. اما به هر حال اگه جواب ایمیلتون رو دادن ممنون می شم که اینجا هم به اشتراک بزارید که ببنیم باید چکار کنیم.
ارادتمند
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: daria ، 3rip ، shadin_n ، ghorbat ، frz61 ، parsy631 ، ساری ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان