کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-05-31 ساعت 14:06)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 13:09)frz61 نوشته:  دوستان من یک اشتباه فاحش کردم
پرینت مصاحبه یا پرینت قبولی ام که کیس نامبرم توشه رو با مدارک آنکارا نفرستادم
تو مدارک ذکر شده و فرم ها هم جایی کیس نامبر نخواست منم ذکر نکردم-
فقط پشت عکس ها نوشتم
به سفارتم الان میل زدم
به نظرتون شروع کنم به جمع آوری دوباره مدارک؟
سلام
منم شرایط شما رو دارم. اما فکر نمی کنم که اشتباه فاحشی باشه. تو Instructionی که خود سفارت داده نگفته که بارکد و کیس نامبر رو بفرستید.
به نظر من اصلا لازم نیست دوباره مدارک بفرستید. اما به هر حال اگه جواب ایمیلتون رو دادن ممنون می شم که اینجا هم به اشتراک بزارید که ببنیم باید چکار کنیم.
ارادتمند

دوستان نیازی به ارسال مجدد نیست ، فقط با یک ایمیل و مشخصات کامل خودتون همراه کیس نامبر به سفارت اطلاع دهید.
(2012-05-31 ساعت 02:19)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز منم مشکل تکمیل فرم دارم
دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم ایا دیپلم مورد قبوله ونیاز به سابقه نیس؟
اگه که نه من 8ساله شغلم ازاده چطور سابقه کار جور کنم ؟
نامه از اتحادیه میتونه سابقه بحساب بیاد؟
بعضیا ادرس سایت دادن من سر در نمیارم چکار کنم؟
دربعضی تاپیکها نوشته دیپلم کاردانش با مراجعه به اموزش وپرورش وگرفتن ارزش تحصیلی مشکل حله
از کسانی که مشکل مشابه من داشتن میتونن راهنمایی کنند ممنون میشم
هیچکس جواب کامل و درستی تاحالا نداده دیگه خسته شدم یعنی تا حالا کسی مشکله منو نداشته؟؟؟؟؟؟

سلام ، بستگی به این داره که دیپلم شما بعد از ۱۲ سال تحصیل به شما داده شده هست یا نه . اگر نیست باید سابقه کار رو دنبال نمایید.
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، daria ، funnybluesolea ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2012-05-31 ساعت 14:06)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 13:09)frz61 نوشته:  دوستان من یک اشتباه فاحش کردم
پرینت مصاحبه یا پرینت قبولی ام که کیس نامبرم توشه رو با مدارک آنکارا نفرستادم
تو مدارک ذکر شده و فرم ها هم جایی کیس نامبر نخواست منم ذکر نکردم-
فقط پشت عکس ها نوشتم
به سفارتم الان میل زدم
به نظرتون شروع کنم به جمع آوری دوباره مدارک؟
سلام
منم شرایط شما رو دارم. اما فکر نمی کنم که اشتباه فاحشی باشه. تو Instructionی که خود سفارت داده نگفته که بارکد و کیس نامبر رو بفرستید.
به نظر من اصلا لازم نیست دوباره مدارک بفرستید. اما به هر حال اگه جواب ایمیلتون رو دادن ممنون می شم که اینجا هم به اشتراک بزارید که ببنیم باید چکار کنیم.
ارادتمند

من هم اون برگه را نفرستاده بودم و کیس نامبرم را بالای فرم آنکارا دستی نوشتم رو پاکت اصلی هم نوشتم همین.
نیازی به ارسال اون برگه نیست
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: shadin_n ، frz61 ، daria ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر
(2012-05-31 ساعت 08:27)3rip نوشته:  
(2012-05-31 ساعت 02:19)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز منم مشکل تکمیل فرم دارم
دربعضی تاپیکها نوشته دیپلم کاردانش با مراجعه به اموزش وپرورش وگرفتن ارزش تحصیلی مشکل حله
هیچکس جواب کامل و درستی تاحالا نداده دیگه خسته شدم یعنی تا حالا کسی مشکله منو نداشته؟؟؟؟؟؟

دوست من جواب سوالت خیلی واضحه. باید 100 درصد یه نامه سابقه مرتبط با رشتت جور کنی.

این که دوستان نمیتونن جواب کامل و درستی بدن باید حق بدی، چون همه عقیده داریم که راهنمایی نکردن بهتر از راهنمایی غلط کردنه، چون اینکه مابگیم نامه از اتحادیه قبوله ملاک نیست. این آفیسره که باید ببینی نامه از اتحادیه رو قبول میکنه یا نه.
تلاش بیشتری انجام بده که نامه سابقه کارت نشون بده که توی یه کار تخصصی مرتبط با رشتت فعالیت داری.
فکر نمیکنم کار در اتحادیه ها تخصص خاصی بخواد
من کارم فروش تلفن همراه زیر نظر اتحادیه کالای خانه کارم اتحادیه نیست اتحادیه گفت میشه سابقه در همون کار خودم بده که من 5ساله در این شغل کار میکنم ؟

تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
سلام دوست عزیز و ارجمند - عصر بخیر
"دیپلم کامپیوتر کاردانش دارم ایا دیپلم مورد قبوله ونیاز به سابقه نیس؟"
پاسخ: خیر دیپلم شما قبول نیست از طرف دیگر قوانین سابقه کار شامل شما نمیشود. این روندی بسیار پیچیده و نشدنی میباشد. راه حل در ارائه سابقه کار نمیباشد.
قابل ذکر است که :
1 - متاسفانه شما و بعضی دوستان راهنمایی کننده, از آن بی خبر هستید.
2 - باید وقت بگذارید و مطالب را در این خصوص مطالعه نمایید
3 – به راهنمایی های خوشحال کننده توجه نکنید. مثل فلان گواهی را بگیرید.....این از روی دلسوزی میباشد ولی بدون پشتوانه.
4 – این قضیه بر خلاف تصور شما و راهنمایی کننده گان عزیز یک قضیه کاملا" پیچیده میباشد. آنچه که شما در برداشت اول از سابقه کار تصور مینمایید , تصور صحیحی نمیباشد.
5 – احتمال در صد موفقیت شما در کسب نتیجه با دنبال کردن : تهیه گواهی سابقه کار برای سفارت: صفر میباشد.
توصیه اکید: این قضیه را ( گرفتن گواهی انجام کار بجای دیپلم ) را دنبال ننمایید.
شما خیلی دیر این موضوع را دنبال کرده اید و عملا" فرصت بررسی همه جانبه آن از شما گرفته شده است. شما نمیتوانید به توسط آن شرایط لازم را احراز نمایید.
از همه دوستان عزیز موکدا" خواهش میکنم
1 – به کامنت من پاسخ ندهند زیرا از بحث و رد و بدل کردن کامنتهای پر تنش که به شخصیت هر دو طرف ضربه میزند بیزارم.
2 – میتوانید نظر محترم خود را بصورت خصوصی برایم بفرستید.
3 – من این کامنت را امشب بر میدارم و اگر شما پاسخ بدهید دیگر نمیتوانم آنرا بر دارم.
4 – من برای جلوگیری از اضمحلال وقت این عزیز این مطلب را اینجا نوشته ام و نه برای بحث با دیگران.
دوست عزیز ابتدا به این لینک برو:
http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1319.html
بعدش در صفحه باز شده بر روی این لینک کلیک بکن:
O*Net Online Database
در این مرحله شما به صفحه ای وارد شده اید که سایتی را به شما نشان میدهد که مرکز درجه بندی شغلها میباشد و مورد تایید وزارت امور خارجه آمریکاست.
شما باید موس را بر روی :
Find occupations -
ببرید و Job Zone را کلیک نمایید.
و حالا از کشویی که میبینید که روبروی آن GO نوشته شده , پایین ترین گزینه یعنی All Job Zones را انتخاب کنید.
و بر روی GO کلیک کنید.
و حالا شما میبینید که همه شغلها کد بندی شده و مرتب شده و کاملا" دسته بندی شده میباشند.
نکته: توضیح همه نکته ها دشوار است و وقت زیادی میگیرد زیرا من مطالعه کرده ام و من بصورت خلاصه میگویم.
مثلا" اگر شما شغل
15-1199.02 Computer Systems Engineers/Architects
را انتخاب نمایید. کلیک کنید
و به قسمت SVP Range (7.0 to < 8.0)
مراجعه نمایید بیانگر این است که این شغل 8 – 7 امتیاز دارد.
لطفا" تامل کنید و به عادت همیشگی خودمان تصور نکنید که زود تا آخر همه چیز را دریافت نموده اید.
در قسمت Education
Education: Most of these occupations require a four-year bachelor's degree, but some do not
.
شما این نوشته را ملاحظه مینمایید.
ترجمه: این شغلها اغلب نیازمند تحصیلات چهار ساله دانشگاهی میباشد و در بعضی وقتها هم لازم نیست.
همانطور که ملاحظه میکنید این روندی پیچیده میباشد و سایرینی قبل از شما این موضوع را تا نهایی ترین مرحله دنبال کرده اند ولی از آنجا که فرصت داشتند و حتی به سفارش آفیسر به ادامه تحصیل ادامه دادند و موفق نیز شدند.
بنابراین شما از سفارش کسانی که میگویند زود بروید و سابقه بیمه خود را بیاورید بر حذر باشید.
و این راه را دنبال نکنید.
نظر خودتان را نیز بصورت فوروارد کردن این نوشته در تالار بیان ننمایید و بصورت خصوصی بفرستید. زیرا من این کامنت را ساعتی دیگر بر میدارم.
ممنون میشوم.
ارادتمند شما
SAHER
دیروز من برای سفارت آمریکا توی آنکارا (ca-ankara@state.gov) ایمیل زدم که به من بگن مدارکم به دستشون رسیده یا نه.

امروز برام جواب اومده که بلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ، رسیده متن نامه شون رو براتون می ذارم:

Dear ........,

We received the documents you sent to our office. As soon as your case is processed, we will send you an email informing you of the documents you need to bring with you on your interview date.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: shadin_n ، bakhshandehgy ، daria ، Zhoopin ، پرنیان90 ، ghorbat ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، a.behzadi ، alexander ، shkhmo
سلام دوستان گرامی برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم باید همراه مدارک ارسال شود؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-01 ساعت 11:33)به گل نوشته:  سلام دوستان گرامی برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم باید همراه مدارک ارسال شود؟

دوست گرامی
برای هر نفر در کیس دو عکس 5*5
اشاره ای به پشت نویسی و نوشتن کیس نامبر نشده.
شاد باشید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-06-01 ساعت 11:33)به گل نوشته:  سلام دوستان گرامی برای ارسال مدارک به آنکارا عکس هم باید همراه مدارک ارسال شود؟

بله دوست عزیز 2 قطعه عکس 5*5

با سلام خدمت همه دوستان...
می خواستم بدونم این فرم 9 سوالی که میگن برای همه هستش یا فقط واسه اونایی که خانوادگی رفتن یا کسایی که برگه آبی میگیرن...!!!

با تشکر...
شماره کیس : ***AS00059
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مطلع شدن از قبولی: 10 Sep
تاریخ ارسال فرم ها به آمریکا: Oct 04
تاریخ مصاحبه : 13 June
تاریخ دریافت ایمیل تاریخ مصاحبه: 21 april
تاریخ دریافت ویزا: Big Grin June 15
هزینه ها: عکس 4000 + پست TPG 69000 + ترجمه 90000 + عکس 5000 + واکسن 40000 + بلیط و هتل 830000
(2012-06-01 ساعت 12:24)Superman نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان...
می خواستم بدونم این فرم 9 سوالی که میگن برای همه هستش یا فقط واسه اونایی که خانوادگی رفتن یا کسایی که برگه آبی میگیرن...!!!

با تشکر...

فرم 9 سوالی به کسانی تعلق میگیره که شغل یا رشته تحصیلی خاصی دارن و آفیسر اگر بخواد در مورد اون شخص بیشتر بدونه ازش میخواد فرم 9 سوالی رو پر کنه.
تشکر کنندگان: h4di ، alexander ، payan ، ghorbat ، shadin_n ، Superman
دوستان کسی میدونه فرودگاه برای سفر به ترکیه الان نفری چند دلار میدن.آییا به بچه 4 ماهه هم تعلق میگیره.مراحل گرفتنش چجوریه لطفا راهنمایی کنید!
(2012-06-01 ساعت 13:47)mirman نوشته:  دوستان کسی میدونه فرودگاه برای سفر به ترکیه الان نفری چند دلار میدن.آییا به بچه 4 ماهه هم تعلق میگیره.مراحل گرفتنش چجوریه لطفا راهنمایی کنید!

نفری 400 دلار میدن. به بچه 4 ماهه نمیدن.
با بلیتهاتون میرین بانک ملی ریال میدن. قبض میدن. روز پرواز تو فرودگاه دلار ها رو تحویل میگیرین.

تشکر کنندگان: mirman ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
با توجه به نامه های خصوصی که برایم آمده و به همه انها پاسخ سریع داده ام , لازم میباشد که یک کامنت دیگر را در اینجا اضافه کنم:
مثلا" اگر شما شغل
15-1199.02 Computer Systems Engineers/Architects
را انتخاب نمایید. کلیک کنید
و به قسمت SVP Range (7.0 to < 8.0)
مراجعه نمایید بیانگر این است که این شغل 8 – 7 امتیاز دارد.
لطفا" تامل کنید و به عادت همیشگی خودمان تصور نکنید که زود تا آخر همه چیز را دریافت نموده اید.
در قسمت Education
Education: Most of these occupations require a four-year bachelor's degree, but some do not
.
شما این نوشته را ملاحظه مینمایید.
ترجمه: این شغلها اغلب نیازمند تحصیلات چهار ساله دانشگاهی میباشد و در بعضی وقتها هم لازم نیست.
میشود توضیح دهید که مفهوم این ترجمه چه میباشد؟

چه برداشتی از آن میشود کرد؟

پاسخ: مفهومش این است : شما باید قبل از احراز این شغل چهار سال تحصیل دانشگاهی در خصوص آن داشته باشید.

پس از تاریخ فارغ التحصیلی خود به میزانی که حداقل آن ( دوسال ) میباشد و حداکثر مبنای محاسباتی آن برای امتیاز دهی( بیشتر از دوسال محسوب نمیگردد ) در این شغل مشغول بوده باشید.

و تازه باید انتظار بکشید تا ببینید که چه میزان از تاریخهای شما تطبیق میکند و مورد قبول واقع میگردد تا قسمتی از امتیاز مورد نظر ( 7 – 8 ) را کسب نمایید.
حتی اگر همه امتیاز آن را یعنی 7 – 8 را هم کسب نمودید کفاف جایگزینی برای دیپلم نخواهد گردید.

نکته مهم: اولا" که عملا" کسی که چهار سال در دانشگاه تحصیل کرده باشد نیازی به این امتیاز ندارد. بنابراین موضوع روشن شده است: (ناممکن است)

توضیح : این سایت اصلا" متعلق به لاتاری و یا سفارت و یا kcc نیست. بلکه وزارت امور خارجه آنها این سایت را مبنای کار خود جهت امتیاز دهی قرار داده اند. این سایت به سفارش اداره مشاغل آمریکا U.S. Department of Labor و به توسط شرکت O*NET OnLine ساخته شده است و تنها برای لاتاری کابرد ندارد.

دوما" تصور بر این بود که این امتیاز بتواند به کسی کمک نماید که که دارای دیپلم کار دانش میباشد و جهت جبران یک سال به یک امتیاز دیگر محتاج میباشد تا کامل گردد. اما با بررسی این جداول و شغلها اصلا" شغلی یافت نمیگردد که شرایطش بدرد کسی بخورد که مشکل اینچنینی دارد.
و موضوع کسب امتیاز از این جدول آنقدر مشکل و بغرنج و پیچیده است که حتی تصور اینچنینی که گفتم هم محتمل نیست. حتی خود آفیسرها به یک شخص javad_2 گفتند که بی خیال این نحوه کسب امتیاز بشو و بدنبال ادامه تحصیلت باش.
اقا جواد نزدیک به19 سال سابقه کار 100% مرتبط به دیپلمش به آفیسر ارائه کرده بود و آفیسر یک آب کاملا" سرد بر روی دستان او ریخت و به او گفت نمیشود از این راه ها مشکل دیپلم خود را حل کنی.

البته موضوع آقا جواد استثنایی است و آفیسر ها همیشه چنین عمل نمیکنند و یک برگه قرمز رنگ به متقاضی میدهند. اما خانم آقا جواد با آفیسر همزبان و هم فرهنگ بود و بصورت کاملا" استثنایی او موفق شد و اینطور تصور نکنید که همیشه اینگونه هست.

همیشه اینگونه است: نداشتن دیپلم = برگه قرمز, فورا"

آقا جواد دیپلم فنی حرفه ای داشت(11سال تحصیل). نیز چهار سال تحصیلات در دانشگاه علمی کاربردی داشت که تمامی مهر های وزارت خانه و... بر روی برگه مدارکش بود ولی با مدارک تحصیلی او موافقت نگردید و او را از سفارتخانه دست خالی باز گرداندند.

روند بازگشت او به ایران و سنگهایی که متاسفانه هموطنانش برای ادامه تحصیلاتش در پیش پای او انداختند مثنوی هفتاد و دو من کاغذ است که جواد قرار بود آن را کتاب کند ولی هنوز نکرده است.

نهایتا" با ویزای گرین کارت لاتاری جواد عزیز و محبوب موافقت گردید و او حالا در کشور آمریکا اقامت دارد و قبل از رفتنش از کارش استعفا داد و تا آخرین روز نیز بر سر کارش بود...

ولی او تیز هوش بود و تا دقیقه نود کارش را معطل نکرد. البته در دقیقه" 90 ( در روز آخر ویزایش را گرفت )

دوستان عزیز بیش از این بدنبال سابقه کار نباشید. و بدنبال تجزیه و تحلیل سایت مشاغل نباشید زیرا من آن را ارائه کردم تا شما متوجه شوید که روندی ناممکن است و نه برای این که شما از آن کسب امتیاز نمایید.

از اینکه این مطلب را در تاپیک پاسخ نمیدهید متشکرم. ضمنا" همین الآن هم یکی از مدیران عزیز با این اقدام من برای نوشتن تجربه جواد موافقت کرد و گفت که اشکالی ندارد و میتواند برای دوستان مفید باشد.
ارادتمند
SAHER

تشکر کنندگان: mirman ، us0912 ، payan ، ghorbat ، ronmony ، daria ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر
[quote='matinam' pid='106401' dateline='1304653180']

سلام به همه
من میخواهم بدونم که اگر کسی کد رهگیری رو گم کرده باشه چکار باید بکنه ؟

انشااله باید تا سال آینده صبر کنه
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3
دوستان مطلع براي گواهي عدم سو پيشينه از پليس اوكراين من كه الان ايرانم مي تونم از طريق سفارت تو تهران اقدام كنم يا اينكه به يكي از دوستان بگم كه تو اوكراين بره بگيره برام بفرسته ، حضور من لازم نيست؟

دوستان عزيز كسي مي تونه راهنمايي كنه در ضمن اعتبار اين گواهي تا كي هست؟
2013AS00006xxc.
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان