کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
من قبولیم رو از طریق کانفرمیشن نامبر متوجه شدم و تا حالا هیچ ایمیلی به دستم نرسیده
مگه بعدا زمان مصاحبه تو آنکارا تز طریق ایمیل به دستمون نمی رسه ؟
اگه هیچ ایمیلی به دستم نرسه چی ؟
باید چکار کنم ؟
شماره کیس : 2012AS00016XXX Big Grin
تاریخ رویت قبولی در سایت:27جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011 DHL
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: نوامبر
تاریخ دریافت نامه دوم: نوامبر 2011
تاریخ مصاحبه: 23 ژانویه 2012
تاریخ دریافت ویزا:24 ژانویه 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 18:37)oktay نوشته:  سلام دوستان
من تازه وارد هستم.
در تاپیک دیگر "لاتاری 2012 از آغاز ..." پستی گذاشتم اگه لطف کنید جواب اون رو بدید ممنون میشم.

فقط سوال دیگه ای که دارم اینکه :
من امسال میرم پیش دانشگاهی و برای کنکور آماده میشم.

نمیدونم کلا اصلا امکان قبولی و رفتن هست یا نه ! کیس نامبر زیر 000 10
پدر و مادرم تحصیلات فوق و لیسانس دارند.

هزینه ی تحصیل کارشناسی در آمریکا چه قدر است؟
اون چیزی که من دیدم از 100 میلیون و... بالاتر بود.

کلا چه پیشنهادی به من میکنید؟ برم نرم چیکار کنم؟ بعدا میتونم برم. اگه میشه یه نقد کامل برای این موضوع من بکنید.

با تشکر

دوست عزیز . اون قضیه 100 میلیون که شما دیدید احتمالا برای کسانی است که با ویزای تحصیلی میان ولی برای شما که گرین کارت خواهید داشت خصوصا بعد از یک سال که توی یک ایالت بمونید هزینه خیلی کمتر خواهد بود و از کمکهای دولتی و وام هم میتونید استفاده کنید.

(2011-08-03 ساعت 21:43)loveusa نوشته:  دوستان سلام
در پر کردن فرمها قسمتهایی هست که در آن نمی توانیم حروف را وارد کنیم مثلا تاریخها. حال آیا می توانیم بعد از چاپ فرمها ، آن قستهایی را که نتوانستیم N/A بزنیم با خودکار بنویسیم؟
با تشکر فراوان
با روان نویس مشکی ظریف هم می شود

کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: ابی22 ، ali.narooei ، oktay ، loveusa
(2011-08-05 ساعت 01:18)shab354 نوشته:  من قبولیم رو از طریق کانفرمیشن نامبر متوجه شدم و تا حالا هیچ ایمیلی به دستم نرسیده
باید چکار کنم ؟
قبولی به هیچ وجه از طریق ایمیل اعلام نمی شود . شما قبولی و خیالت راحت باشه.زمان مصاحبه از طریق نامه اعلام میشه ولی چون که نامه های ایران دیر میرسه شما بعد از کارنت شدن ایمیل میزنی و درخواست میکنی که اون نامه رو برات ایمیل کنند

تشکر کنندگان:
سلام به همگی
میخواستم بپرسم اسپانسر حتما باید سیتیزن باشه یا green card داشته باشه؟ اگه ساکن امریکا باشه و اونجا ویزای کار داشته باشه چی؟ بازم میتونه اسپانسرمون شه؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2012AS00030xxx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 28
تاریخ کارنت شدن کیس:may 2012
تاریخ مصاحبه: 9 may
تاریخ دریافت کلیرنس:Rolleyes 13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 2 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-04 ساعت 16:41)faranak.n نوشته:  سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمی‌‌شم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو می‌خونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته‌ از بقیه عقبترم مرسی‌

دوست عزیز تبریک میگم.
به خودتون استرس راه ندید .فرمهای 122 رو برای خودتون و فرم 230 رو برای تموم اعضای خانوادتون پر کنید با دو قطعه عکس به همراه نامه قبولیتون در اولین فرصت پست کنید.خیلی عقب نیستید نگران نباشید
(2011-08-04 ساعت 19:20)ozone نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون

سلام

من هم با DHL فرستادم . همین پیغام به عنوان دلیور اومده .kcc هم هنوز بهم جواب نداده ولی مطمئن باش بدستشون میرسه
تشکر کنندگان: ozone
سلام
من هم وضعیتی شبیه به شما دارم . فکر کنم مشکلی نیست
موفق باشید

(2011-08-04 ساعت 19:20)ozone نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من فرمهارو با تی ان تی 28جولای فرستادم ،از رو سایتشون پیگیری کردم 2 اگست رسیده ولی جایی که رسیده اسمش ERLANGER - USA هست نه کنتاکی! بعد هم زود زنگ زدم تی ان تی بگم اشتباه شده که یه خانمی گوشی رو گرفت وگفت تقریبا تمام بسته ها به مقصد آمریکا به دفتر پستی نزدیک مقصدشون تحویل میشن نه لزوما به آدرسی که شما نوشتی ولی گفت بسته شما 100% به جایی که میخواستین رسیده. حالا از دوستانی که فرماشونو امسال با تی ان تی فرستادن خواهش میکنم اگر اونها هم فرماشون رسیده اطلاع رسانی کنن و آدرس جایی که رسیده رو بگن ببینیم در مورد همه یکجوره یا نه. با سپاس از همراهیتون

(2011-08-05 ساعت 07:06)adambarfi نوشته:  [quote='faranak.n' pid='124304' dateline='1312459883']
سلام من انقدر که مطمئن بودم قبول نمی‌‌شم اصلا نرفتم چک کنم،امروز از روی بیکاری گفتم برم حالا ببینم ک بارند نشدم! اما در کامل تعجب بارند شده بودمممممم....حالا اصلا نمیدونم چیکار کنم...الان دارم ۴ صفحه خود سایت رو می‌خونم...لطفا بگید من اصلا از کجا باید شروع کنم مخصوصا که دو هفته‌ از بقیه عقبترم مرسی‌

دوست عزیز تبریک میگم.
به خودتون استرس راه ندید .فرمهای 122 رو برای خودتون و فرم 230 رو برای تموم اعضای خانوادتون پر کنید با دو قطعه عکس به همراه نامه قبولیتون در اولین فرصت پست کنید.خیلی عقب نیستید نگران نباشید
[quote='ozone' pid='124345' dateline='1312469425']

ممنون از کمک هاتون! من ۲۴ سالمه و تنها هم هستم... توی فرم دوم یه قسمت خودش داره که اسمو مشخصات پدر مادر رو می‌خواد،به جز اون یعنی‌ باید یک بار دیگه برای پدر مادرم این فرم رو مجدد پر کنم یعنی‌؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
با سلام لطفا دوستانی که قبلا رفته اند جواب بدن
الان وضعیت اقتصادی آمریکا چه جوری است یه نفر میگفت کاروبار خبری نیست و فارغ التحصیلهای امریکاش هم بیکارند وهیچ حمایتی هم هز طرف دولت نیست اگه اینجوری برا چی 55000 نفرو بد بخت میکنن ، من با زن وبچه میخوام برم اگه اینجوری قیدشو بزنیم
با تشکر
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان عزیز
[/quote]

سلام

من هم با DHL فرستادم . همین پیغام به عنوان دلیور اومده .kcc هم هنوز بهم جواب نداده ولی مطمئن باش بدستشون میرسه
[/quote]

دوستان نگران نباشید. برای بسته من هم همین پیغام رو میداد و لی دو بار به KCC ایمیل زدم . که با راول گفتن چون سرمون شلوغه بعدا پیگیری کنید ولی بار دوم جواب دادند که بسته شما رو دریافت کردیم.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
سلام
ببخشید من یادم بپرسم !
من و مادرم همراه پدرم هستیم ! پاسپورت نداریم. باید پاسپورت جداگانه داشته باشیم؟ من امسال بهمن 18 سال تمام میکنم ! متولد 72 هستم. اصلا میشه گرفت؟ به چه صورت هستش.

تمام قسمت هایی که قرار خالی بمونه باید با N/A پر کنیم؟ نمیشه که مثلا قسمت فرزندان رو باید همه ی سطح و ستون هارو ....؟؟ و اینکه اگه خالی بذاریم چه اتفاقی میوفته؟
در قسمت مشخصات پدر که باید آدرس بدیم ! اگه پدر فوت شده باشه ، نوشتن سال فوت کافیه و دیگه باید قسمت آدرس رو خالی بگذاریم؟ اینطور نیست؟

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-08-05 ساعت 01:18)shab354 نوشته:  من قبولیم رو از طریق کانفرمیشن نامبر متوجه شدم و تا حالا هیچ ایمیلی به دستم نرسیده
باید چکار کنم ؟

عزیزم شما بعد از کارنت شدن که از ویزا بولتن می فهمی می تونی تاریخ دقیق مصاحبه رو با یه ایمیل هم بپرسی .
تشکر کنندگان:
(2011-08-05 ساعت 02:43)nilaaa نوشته:  سلام به همگی
میخواستم بپرسم اسپانسر حتما باید سیتیزن باشه یا green card داشته باشه؟ اگه ساکن امریکا باشه و اونجا ویزای کار داشته باشه چی؟ بازم میتونه اسپانسرمون شه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بپرسید ببینید که ایشون فرم W2 مالیاتی رو داره یا نه

(2011-08-05 ساعت 10:44)sezar نوشته:  با سلام لطفا دوستانی که قبلا رفته اند جواب بدن
الان وضعیت اقتصادی آمریکا چه جوری است یه نفر میگفت کاروبار خبری نیست و فارغ التحصیلهای امریکاش هم بیکارند وهیچ حمایتی هم هز طرف دولت نیست اگه اینجوری برا چی 55000 نفرو بد بخت میکنن ، من با زن وبچه میخوام برم اگه اینجوری قیدشو بزنیم
با تشکر
من که الان تگزاس هستم وضعیت بهتر از جاهای دیگه آمریکاست ولی باز هم خوب نیست . همین باعث شده که برای بدست آوردن موقعیتهای بهتر باید بیشتر تلاش کرد و بیشتر درس خوند و مدارک بیشتر و ..... و بسته به اینه که چقدر پول با خودتون بیاورید و چقدر بتونید بدون کار یا با کارهای پاره وقت دوام بیاورید و درس بخونید
تشکر کنندگان: kopol
(2011-08-05 ساعت 12:26)oktay نوشته:  سلام
ببخشید من یادم بپرسم !
من و مادرم همراه پدرم هستیم ! پاسپورت نداریم. باید پاسپورت جداگانه داشته باشیم؟ من امسال بهمن 18 سال تمام میکنم ! متولد 72 هستم. اصلا میشه گرفت؟ به چه صورت هستش.

تمام قسمت هایی که قرار خالی بمونه باید با N/A پر کنیم؟ نمیشه که مثلا قسمت فرزندان رو باید همه ی سطح و ستون هارو ....؟؟ و اینکه اگه خالی بذاریم چه اتفاقی میوفته؟
در قسمت مشخصات پدر که باید آدرس بدیم ! اگه پدر فوت شده باشه ، نوشتن سال فوت کافیه و دیگه باید قسمت آدرس رو خالی بگذاریم؟ اینطور نیست؟

با تشکر
پاس بچه با مادر میدونم که اشکال نداره حالا شما جهت احتیاط برید پاستون رو جدا کنید .
توی فرم ها هر جایی رو که خالی می گذارید حتما N/A بگذارید این نشان دهنده این است که شما اینجا را دیده اید ولی اطلاعاتی براش ندارید

تشکر کنندگان: vida.k
(2011-08-05 ساعت 15:11)royce نوشته:  سلام دوستان

اگه کسی تو درس خوندنش وقفه بوجود اومده باشه باید تاریخ شروع وپایان رو چجوری بزنه مثلا یه مقدار از پیش دانشگاهی را خونده باشه و 2-3 سال بعد ادامشو خونده حالا اگه تاریخ شروع و پایان رو بزنیم نمیگن شما 5 سال پیش دانشگاهی می خوندی

ممنون اگه کمک کنید

اون سالی رو که تموم نکردید جلوش بنویسید not finish بعد شروع و پایان اون سالی رو بنویسید که مدرک گرفتید
بچه ها من به یک مشکلی بر خوردم...توی این بخش یکی از بچه های 2010 گفت که دو قسمتی که مربوط به مشخص کردن محل زندگیتون توی آمریکاست و او قسمت که آدرس کسی رو که می خواهید گرین کارتتون بره اونجا،می شه که خالی گذاشت و بعداً اطلاع داد اما توی بخش بچه های پارسال رو که می خوندم تاکید شده بود حتمااً بنویسید....چیکار کنم؟؟؟ من فردا می خوام مدارکو بفرستم لطفاً راهنماییم کنید بچه های قدیمی تر
یه مسئله دیگه اینکه فقط می تونم ankara یا abudhabi رو انتخاب کنم؟ خود کنسولگریه های دبی نمیشه؟؟ چون اونجارو کاملاً آشنا هستم خواستم ببینیم اگه مب شه اینجارو بزنم؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان