کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-03 ساعت 13:28)leila20 نوشته:  برای منم بعد از 8 روز که مدارکمو فرستادم همین پیغامsigned for : compani stamps زده. پس یعنی رسیده سفارت؟ در ضمن من از شهرستان فرستادم 5 روز بعد تازه رسید دفتر دی اچ ال تهران. از دفتر شهرستان سوال کردم گفتند احتمالا حراست گیر داده. یعنی چی؟

اصولا تو سیستم ردگیری دی اچ ال، جلوی Signed For اسم کسی که بسته رو تحویل گرفته و امضا کرده مینویسه. ولی در مورد سفارت شخص خاصی امضا نمیکنه و مهر سفارت میخوره تو رسید دی اچ ال. برای همین اینو مینویسه. در هر حال معنیش اینه که سفارت مدارک رو تحویل گرفته و روی رسید دی اچ ال هم مهر زده پس خیالتون راحت.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: Orchin ، bakhshandehgy ، leila20 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ho.b ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، ghorbat
مرسی از راهنماییتون. 1 سوال دیگه: من از همه مدارکم 2 سری ترجمه کردم یک سری واسه سفارت فرستادم ولی سند ازدواجمو هر 2 سریشو فرستادم و فقط یک کپی ازش پیش خودم نگه داشتم. به نظرتون لازمه 1 اصل ترجمه دیگه داشته باشم محض احتیاط.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان خوبم
یک سوال در مورد فرم 9 سوالی از طرف یکی از بچه های مهاجرسرا دارم که فعلا به اینترنت دسترسی نداره...
دوستم در مصاحبه برگه آبی گرفته و قرار بود که فرم 9 سوالی رو براش ایمیل کنن، بعد از چند روز که می بینه این فرم نرسیده یه ایمیل به سفارت می زنه و سفارت متن 9 سوالی رو به صورت Text براش می فرستن و ازش می خوان که رزومه کاری اش هم به سفارت ایمیل بزنه... توی اون ایمیل یک فایل 1 کیلوبایتی که پسوند مشخصی هم نداره وجود داره. تا حالا این مورد برای کسی پیش اومده؟ فرم 9 سوالی باید با چه فرمتی فرستاده بشه؟ دوستانی که این فرم رو گرفتید با چه فرمتی دریافت کردید؟ آیا به همین شکل بوده یا PDF ؟
پیشاپیش ممنون از جوابهاتون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، SallyD ، mehdiii ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-07-03 ساعت 17:51)funnybluesolea نوشته:  دوستان خوبم
یک سوال در مورد فرم 9 سوالی از طرف یکی از بچه های مهاجرسرا دارم که فعلا به اینترنت دسترسی نداره.......

برای ما هم فرم خاصی نبود. فقط یک ایمیل بود که سوالها در ایمیل پرسیده شده بود (در متن نامه) و هیچ فایلی ضمیمه نشده بود. و ازمون خواسته بودن که رزومه هامون رو هم براشون بفرستیم و در ضمن ذکر شده بود که با فرمت word باشه.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
(2012-07-03 ساعت 17:48)leila20 نوشته:  مرسی از راهنماییتون. 1 سوال دیگه: من از همه مدارکم 2 سری ترجمه کردم یک سری واسه سفارت فرستادم ولی سند ازدواجمو هر 2 سریشو فرستادم و فقط یک کپی ازش پیش خودم نگه داشتم. به نظرتون لازمه 1 اصل ترجمه دیگه داشته باشم محض احتیاط.

با سلام، سقارت فقط مدارک رو به تعدادی که تو سایتش اشاره کرده می خواد. من هم اشتباه کردم و حدود 600 هزار تومن هزینه کردم و برای پستشون هزینه کردم ولی همه اضافه ها رو برگردوندن، تازه از همه مدارک یه سری هم با خودم برده بودم که اصلا لازم نشد.
پس بهتره شما هم سخت نگیرین.
یک سوال در مورد فرم 9 سوالی
توی اون ایمیل یک فایل 1 کیلوبایتی که پسوند مشخصی هم نداره وجود داره.
فرم 9 سوالی باید با چه فرمتی فرستاده بشه؟

با سلام، فایل 1 کیلویی مهم نیست. برای من هم وقتی ایمیل زده بودن دفعه اول فایل سوال ها رو ضمیمه نکرده بودن که بعدا تو یه ایمیل بدون متن فرستادن. خلاصه زیاد دقت نمی کنن.
ما فرم 9 سوالی رو تو به فایل ورد دیگه جواب دادیم. فکر نمی کنم فرمتش مهم باشه.
تاریخ ثبت نام:10/01/2010
شماره کیس : 2012AS44XXX
تاریخ رویت قبولی: 7/22/2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 7/25/2011
کنسولگری: آنکارا/ سه نفر
تاریخ کارنت شدن:04/19/2012
تاریخ مصاحبه:06/13/2012
تاریخ کلیرنس: 09/21/2012
هزینه تاکنون : 5.43 میلیون
تشکر کنندگان: mehdiii ، funnybluesolea ، mahyar66 ، ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، leila20 ، امیر مهاجر
(2012-07-03 ساعت 20:31)SallyD نوشته:  
یک سوال در مورد فرم 9 سوالی از طرف یکی از بچه های مهاجرسرا دارم که فعلا به اینترنت دسترسی نداره.......

برای ما هم فرم خاصی نبود. فقط یک ایمیل بود که سوالها در ایمیل پرسیده شده بود (در متن نامه) و هیچ فایلی ضمیمه نشده بود. و ازمون خواسته بودن که رزومه هامون رو هم براشون بفرستیم و در ضمن ذکر شده بود که با فرمت word باشه.

سلام برا من هم فرم خاصی نبود یه ایمیل با ۱۰ سوال که آخرش هم این رو نوشته بود You may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “ivadminprocessing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV to your e-mail.
و حرفی از فرمت نبود که حتما ورد باشه منهم هم سوالات را بعد از تایپ در ورد PDFکردم هم CVایم به صورت PDFبود و هر دو attach کردم فرستادم و خدا رو شکر مشکلی هم نداشتم
من ۲۷ می فرستادم و اونها ۶ جون جواب دادند که دریافت کردند و در حال بررسی هستند.
موفق باشید
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: mehdiii ، funnybluesolea ، hamedhamed ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، honey62 ، امیر مهاجر
یک سوال در مورد فرم 9 سوالی از طرف یکی از بچه های مهاجرسرا دارم که فعلا به اینترنت دسترسی نداره...
دوستم در مصاحبه برگه آبی گرفته و قرار بود که فرم 9 سوالی رو براش ایمیل کنن، بعد از چند روز که می بینه این فرم نرسیده یه ایمیل به سفارت می زنه و سفارت متن 9 سوالی رو به صورت Text براش می فرستن و ازش می خوان که رزومه کاری اش هم به سفارت ایمیل بزنه... توی اون ایمیل یک فایل 1 کیلوبایتی که پسوند مشخصی هم نداره وجود داره. تا حالا این مورد برای کسی پیش اومده؟ فرم 9 سوالی باید با چه فرمتی فرستاده بشه؟ دوستانی که این فرم رو گرفتید با چه فرمتی دریافت کردید؟ آیا به همین شکل بوده یا PDF ؟
پیشاپیش ممنون از جوابهاتون

سلام دوست عزیز
برای ما هم فرم ۹ سوالی رو به صورت متن فرستادن ،ولی تو ایمیلشون تاکید کردن که به صورت فایل ورد براشون آپلود یا ایمیل کنیم ، هم جواب ۹ سوال رو خواستن و هم رزومه مون رو .

تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
تشکر کنندگان: SallyD ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، shadin_n ، hamedhamed ، manila ، honey62 ، امیر مهاجر ، funnybluesolea
سلام
بچه ها کسی می دونه افیسر وقتی روز مصاحبه میگه واست یه فرم میل میشه حتما همیشه میل شده؟ من 28 جون مصاحبه داشتم هنوز میل نشده به نظرتون منتظر وایسم یا میل بزنم؟ کسی بوده 28 مصاحبه داشته باشه واسش میل اومده باشه؟ مرسی
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep

تشکر کنندگان: outlaw ، ghorbat ، mehdiii ، shadin_n ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، honey62 ، امیر مهاجر
(2012-07-04 ساعت 04:36)پرنیان90 نوشته:  سلام
بچه ها کسی می دونه افیسر وقتی روز مصاحبه میگه واست یه فرم میل میشه حتما همیشه میل شده؟ من 28 جون مصاحبه داشتم هنوز میل نشده به نظرتون منتظر وایسم یا میل بزنم؟ کسی بوده 28 مصاحبه داشته باشه واسش میل اومده باشه؟ مرسی

شما یه ایمیل از خود سایت سفارت بزن بگو نرسیده چند روز بعد میفرستن.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، Omidooo ، mehdiii ، shadin_n ، SH1A2R3 ، honey62 ، امیر مهاجر
(2012-07-03 ساعت 14:01)ehsan1095 نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 11:37)ho.b نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 11:27)Orchin نوشته:  
(2012-07-03 ساعت 11:06)ho.b نوشته:  سلام دوستان میشه بگید وقتی فرمهاتون رسید آنکارا با دی اچ ال چی زده بود توی سایت برای من نزده رسیده سفارت .خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدیدSad

من این سری باآرامکس فرستادم
ودرسایت دلیوری آن ازاستانبول بود
برای اینکه خیالم راحت شود یک ایمیل به سفارت زدم که پس اززمان طولانی اکی کردند
وتلفن به دفترپست درتهران که آنهاهم تاییدکردند
نگرانی ندارد این دوکارراانجام بده بعدباخبال راحت استراحت کنTongue
فقط نوشته company stamp
میشه یه متن ایمیل برام بذارید ممنون میشم
ما هم با DHL فرستاديم همين را نوشته بود و رسيده بود .نگران نباش
همین جمله که نوشته یعنی رسیده. خیالت راحت باشه. نمی نویسه که رسیده سفارت.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: mehdiii ، shadin_n ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، honey62 ، daria ، امیر مهاجر
دوستان من تایپک فریت کردن بار رو پیدا نمیکنم.میشه برام بزارین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: كاميلا ، shadin_n ، hamedhamed ، mehdiii ، امیر مهاجر
(2012-07-04 ساعت 10:07)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من تایپک فریت کردن بار رو پیدا نمیکنم.میشه برام بزارین؟
سلام خانم دكتر
اينم لينكش
http://www.mohajersara.com/thread-1572.html

2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shadin_n ، honey62 ، Orchin ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، daria ، mehdiii ، امیر مهاجر
دوستان عزیز در تاپیک کلیرنس یکی از همراهان 2012 پرسیده بود چهارم جولای که امروز است مگر چه خبر است؟ چون قراره تا چند وقت دیگه همه آمریکایی بشیم این اطلاعات را بد ندیدم:

چهرم جولای روز استقلال ایالات متحده
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

روز استقلال ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: Independence Day) نام روز استقلال این کشور از پادشاهی بریتانیای بزرگ در روز ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ میلادی و یکی از تعطیلات رسمی در ایالات متحده آمریکا است.[۱] در آمریکا «روز استقلال» همراه است با آتش بازی، رژه، باربکیو، کارناوال، پیک نیک، کنسرت، بازیهای بیس بال، سخنرانی‌ها و جشن‌های سیاسی، و خیلی دیگر از برنامه‌ها مراسمی که برای بزرگداشت تاریخ و سنن در این کشور برپا می‌گردد.
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2012-07-04 ساعت 11:39)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز در تاپیک کلیرنس یکی از همراهان 2012 پرسیده بود چهارم جولای که امروز است مگر چه خبر است؟ چون قراره تا چند وقت دیگه همه آمریکایی بشیم این اطلاعات را بد ندیدم:

چهرم جولای روز استقلال ایالات متحده
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

روز استقلال ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: Independence Day) نام روز استقلال این کشور از پادشاهی بریتانیای بزرگ در روز ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ میلادی و یکی از تعطیلات رسمی در ایالات متحده آمریکا است.[۱] در آمریکا «روز استقلال» همراه است با آتش بازی، رژه، باربکیو، کارناوال، پیک نیک، کنسرت، بازیهای بیس بال، سخنرانی‌ها و جشن‌های سیاسی، و خیلی دیگر از برنامه‌ها مراسمی که برای بزرگداشت تاریخ و سنن در این کشور برپا می‌گردد.
سلام دوست عزیز ممنون که زحمت کشیدی و اطلاعات مفیدی را برامون گذاشتی فقط یه نکته ( شاید هم شوخی کردی، نمی دونم!) ولی تو را به خدا اگه چیزی به اسم وطن و هویت و فرهنگ برامون مهمه ... بیایم با وجود اینکه دنبال جای بهتری برای زندگی میریم ولی فراموش نکنیم که گذشته مون چی بوده و کی بودیم. منکه به شخصه با اینکه(بالاجبار)می خوام برای خودم و آیندگانم جای راحت تر و آزادتری را انتخاب کنم ولی نمی خوام فراموش کنم ایرانی ام و چه تاریخ و فرهنگ غنی ای پشت سر دارم و می خوام که تبادل فرهنگی با جایی که میرم داشته باشم نه اینکه فرهنگ اونا رو بگیرم. ببخشید که طولانی شد و اگر نصیحت گونه است. کو چیک همه دوستان.Smile)
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: shadin_n ، parsy631 ، Orchin ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، daria ، mehdiii ، امیر مهاجر
سلام دوستان
ما دیروز رفتیم به مطب دکتر آنگان فقط یه cd به ما داد.
می خواستم ببینم آیا فقط همین cd رو باید در روز مصاحبه به سفارت بدهیم ؟
ممنون
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان