کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-04 ساعت 16:55)tiba نوشته:  سلام دوستان
ما دیروز رفتیم به مطب دکتر آنگان فقط یه cd به ما داد.
می خواستم ببینم آیا فقط همین cd رو باید در روز مصاحبه به سفارت بدهیم ؟
ممنون

سلام
نه دوست عزيز cd بايد پيش خودتون باشه و ان شاا... به آمريكا ببريد . اما منشي مطب به شما يك پاكت مي دهد كه جواب آزمايشات و كارت واكسن دكتر در آن هست و بايد روز مصاحبه تحويل سفارت دهيد. اگر ديروز آزمايشاتون رو انجام داديد بايد امروز و يا فردا دوباره به مطب مراجعه كنيد و با ارائه پاسپورت نفرات به خانم منشي جواب مديكالتون رو بگيريد . آنكارا خوش بگذره Big Grin منتظر خبر خوب از نتيجه مصاحبه شما هستيم Cool
دوست عزيز لطفاً‌ اگه نمي تونيد امضا بذاريد پايين پستهاتون شماره كيس و زمان مصاحبتون رو بنويسيد.
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hamedhamed ، bahbah ، Orchin ، daria ، mmmsdeghi ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehdiii ، edge ، 3rip ، امیر مهاجر
سلام و خسته نباشید به همه دوستان 2012 .
من برنده 2013 هستم ولی چون برندگان 2012 تقریبا دیگه همه کاراشون داره تمام میشه گفتم اینجا بپرسم که دوستان با تجربه من و راهنمایی کنن .
می خواستم بدونم من که 8000 هستم و پیرو صحبتهای دوستان احتمالا در نوامبر کارنت می شم اگر فرمهای سری اول رو فعلا نفرستم (به دلیل آماده نبودن بعضی از مدارک اصل ) و در آینده بفرستم و کیسم کارنت بشه و من در اون تاریخ آنکارا نباشم. چه اتفاقی می افته :
1- اگر بعد از مدتی فرمها رو بفرستم مثلا فوریه امسال آیا فرصت مصاحبه دوباره بهم می دن ؟
2- یا اینکه کسانی که فرمهاشون رو دیر می فرستن دیگه بهشون فرصت داده نمیشه ؟

محبت می کنید اگر جواب بدید این مورد برام خیلی اهمیت داره .
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-07-05 ساعت 03:38)funnybluesolea نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 14:10)honey62 نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 13:14)manila نوشته:  
(2012-07-04 ساعت 11:39)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز در تاپیک کلیرنس یکی از همراهان 2012 پرسیده بود چهارم جولای که امروز است مگر چه خبر است؟ چون قراره تا چند وقت دیگه همه آمریکایی بشیم این اطلاعات را بد ندیدم:

چهرم جولای روز استقلال ایالات متحده
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

روز استقلال ایالات متحده آمریکا (به انگلیسی: Independence Day) نام روز استقلال این کشور از پادشاهی بریتانیای بزرگ در روز ۴ ژوئیه ۱۷۷۶ میلادی و یکی از تعطیلات رسمی در ایالات متحده آمریکا است.[۱] در آمریکا «روز استقلال» همراه است با آتش بازی، رژه، باربکیو، کارناوال، پیک نیک، کنسرت، بازیهای بیس بال، سخنرانی‌ها و جشن‌های سیاسی، و خیلی دیگر از برنامه‌ها مراسمی که برای بزرگداشت تاریخ و سنن در این کشور برپا می‌گردد.
سلام دوست عزیز ممنون که زحمت کشیدی و اطلاعات مفیدی را برامون گذاشتی فقط یه نکته ( شاید هم شوخی کردی، نمی دونم!) ولی تو را به خدا اگه چیزی به اسم وطن و هویت و فرهنگ برامون مهمه ... بیایم با وجود اینکه دنبال جای بهتری برای زندگی میریم ولی فراموش نکنیم که گذشته مون چی بوده و کی بودیم. منکه به شخصه با اینکه(بالاجبار)می خوام برای خودم و آیندگانم جای راحت تر و آزادتری را انتخاب کنم ولی نمی خوام فراموش کنم ایرانی ام و چه تاریخ و فرهنگ غنی ای پشت سر دارم و می خوام که تبادل فرهنگی با جایی که میرم داشته باشم نه اینکه فرهنگ اونا رو بگیرم. ببخشید که طولانی شد و اگر نصیحت گونه است. کو چیک همه دوستان.Smile)

سلام دوست عزيز
همه ما ميدونيم از كجا اومديم و به چه فرهنگي تعلق داريم،‌ اگر داريم ميريم به اين معني نيست كه ميخوايم هرچي تا الان بوديم رو فراموش كنيم. نميدونم چرا احساس ميكنيم كه ياد گرفتن يه فرهنگ جديد به فرهنگي كه توي خون ماست لطمه ميزنه؟! چرا احساس خطر ميكنيم تا يكي مياد از يه فرهنگ جديد صحبت ميكنه و گارد ميگيريم؟ كاملا واضحه كه وقتي ميريم توي يه جامعه ديگه بايد ارزشها و فرهنگشون رو بشناسيم، بهش احترام بذاريم و اگه خواستيم قاطي بشيم،‌نخواستيم هم اتفاقي نميافته فقط ممكنه تنها بمونيم.

چه گذشته ای، چه آینده ای... امیدوارم یه روزی بیاد که از این زمین، یه گرسنه آفریقایی همون قدر سهم داشته باشه که من سهم دارم. اینکه ما چی بودیم چه اهمیتی داره؟ من شخصا نه به گذشته ام افتخار می کنم، نه به زندگی آینده ام در یک جامعه متمدن ( به زعم بعضی ها)...
دوست عزیز اگر الان در فقر یا دور از ارزش های انسانی و بشری و با تکنولوزی و علم بیگانه باشیم افتخار کردن به گذشته پر افتخار هیچ ارزشی ندارهSad
ولی مباهات به گذشته پر شکوه و احترام به ارزش هایی که در گذشته مردمان این سرزمین بهش پایبند بودند اگر یاد آور این نکته باشه که باز هم میتوانیم و باز خواهیم توانست همچون پاکان گذشته رفتار کنیم تا بقول شما حتی یک آفریقایی گرسنه به اندازه ما سهم از دنیا ببرد, به خودی خود ارزشمند است و میتواند به عنوان محرک عمل کند و مشوق باشد. نمیتواند؟
اگر فقط یه دست آویزی باشه برای تحقیر دیگران یا عاملی که به قول ما دلخوشکنک ارزشی که نداره مضر هم هست.
زندگی در یک کشور متمدن در آینده افتخار نیست, ولی استفاده از تمدن و امکانات متمدنین برای کمک به ساخت دنیایی بهتر, زیبا تر عاری از تبعیض نژادی افتخار هست و هرکسی که این روند را پیش بگیرد به نظر من میتواند رضایت مندی نسبی از خودش داشته باشه.

2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: parsy631 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، funnybluesolea ، daria ، امیر مهاجر ، mehdiii ، Orchin ، Saina ، alexander

[/quote]

شما هر وقت بفرستید به همون نسبت که کیس نامبرتون هست بهتون وقت مصاحبه می دن من 5000 بودم و دیر فرستادم یه ماه دیرتر نوبت مصاحبه ام شد.نگران نباشWink
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، shadin_n ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، mehdiii ، Orchin ، Omidooo

دوستان عزیزم
من یک پست گذاشتم که توش به مناسبت چهارم جولای که روز استقلال آمریکا است اشاره کردم. یکی از دوستان از بقیه خواست که قرهنگ و پیشینه تاریخی خودمان را فراموش نکنیم و بعد کلی بین دوستان بحث در گرفته است . حالا چند تا نکته که چون آغازگر این بحث من بودم باید توضیح بدم تا بشه جمع بندی کرد:
1- در فرآیند مهاجرت آنچه خیلی برای انطباق با جامعه جدید اهمیت دارد و حتی مهمتر از یاد گرفتن زبان کشور جدید است ، یاد گرفتن خرده فرهنگ ها ، آذاب و سنن آن کشور است که در باورها و عقاید مردم آن کشور ریشه دارد. این به معنای فراموش کردن اصل و ریشه ایرانی مان نیست .
2- دانستن مناسبت ها از این جهت که می فهمیم ارزش های جامعه جدیدی که می خواهیم در آن زندگی کنیم چیست برایمان مهم است . باید توجه داشت یکی از ارزش هایی که آمریکاییان به آن شدیدا اعتقاد دارند حفظ چارچوب های قانون اساسی آن کشور است . همین تاکید یکی از پایه های پیشرفت آن کشور بوده . باز هم فهم این ارزش ها منافاتی با حفظ ارزش های ایرانی و حتی اسلامی ندارد. چه بسا این شناخت بتواند کمک کند در بعد فردی و اجتماعی در جامعه ایرانی هم بیشتر پایبند ارزش های ملی مذهبی مان باشیم.
3- بنده شخصا ملی گرا هستم و اسم کاربری هم موید این است لیکن اگر در راهی به نام مهاجرت قدم می گذاریم باید همه الزامات موفقیت در این مسیر را هم فراهم کنیم که نکات فوق از آن جمله است.
امیدوارم ایران عزیز هم مفتخر به فرزندان آگاه و با دانش و بینش خود به جایگاهی که استحقاق آن را دارد برسد . درود
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، 3rip ، SH1A2R3 ، shadin_n ، hamedhamed ، funnybluesolea ، daria ، vm1974 ، امیر مهاجر ، moesa7 ، shawn ، mehdiii ، steve ، Orchin ، Omidooo ، frz61 ، payan ، MPU
(2012-07-05 ساعت 10:07)shani89 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه دوستان 2012 .
من برنده 2013 هستم ولی چون برندگان 2012 تقریبا دیگه همه کاراشون داره تمام میشه گفتم اینجا بپرسم که دوستان با تجربه من و راهنمایی کنن .
می خواستم بدونم من که 8000 هستم و پیرو صحبتهای دوستان احتمالا در نوامبر کارنت می شم اگر فرمهای سری اول رو فعلا نفرستم (به دلیل آماده نبودن بعضی از مدارک اصل ) و در آینده بفرستم و کیسم کارنت بشه و من در اون تاریخ آنکارا نباشم. چه اتفاقی می افته :
1- اگر بعد از مدتی فرمها رو بفرستم مثلا فوریه امسال آیا فرصت مصاحبه دوباره بهم می دن ؟

شما هر وقت فرم ها رو ارسال کنین حتی وقتی کارنت شده باشین KCC حدود یک تا دو ماه زمان لازم داره برای بررسی فرم ها و بعد براتون تاریخ مصاحبه تعیین میشه. یعنی شما حتی ممکنه چند ماه بعد از کارنت شدن فرم ها رو بفرستین و یکی دو ماه بعدش مصاحبه میشین. ضمنا حدود یک ماه دیگه صبر کنین اولین بولتن ۲۰۱۳ منتشر میشه و راحت تر میتونین تصمیم گیری کنین چون بر اساس شماره کیس های ۲۰۱۳ من بعید میدونم شما مصاحبتون تو چند ماه اول باشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، mehdiii ، Orchin ، SH1A2R3 ، payan ، shani89 ، honey62
(2012-07-05 ساعت 11:49)parsy631 نوشته:  دوستان عزیزم
من یک پست گذاشتم که توش به مناسبت چهارم جولای که روز استقلال آمریکا است اشاره کردم. یکی از دوستان از بقیه خواست که قرهنگ و پیشینه تاریخی خودمان را فراموش نکنیم و بعد کلی بین دوستان بحث در گرفته است . حالا چند تا نکته که چون آغازگر این بحث من بودم باید توضیح بدم تا بشه جمع بندی کرد:
1- در فرآیند مهاجرت آنچه خیلی برای انطباق با جامعه جدید اهمیت دارد و حتی مهمتر از یاد گرفتن زبان کشور جدید است ، یاد گرفتن خرده فرهنگ ها ، آذاب و سنن آن ...
١٠٠% با شما موافقم، نظر شما رو به مشاركت اجتماعي جلب مي كنم.

گرین کارت آمریکا در واقع اجازه اقامت دائم، کار، تحصیل، زندگی و مسافرت به آمریکا و استفاده از مزیت شهروندی آمریکا بدون تحمل زمان طولانی و هزینه بسیار است

شهروند و حقوق شهروندی

یک شهروند یک عضو رسمی یک شهر، ایالت یا کشور است. این دیدگاه، حقوق و مسئولیت‌هایی را به شهروند یاد آور می‌شود که در قانون پیش بینی و تدوین شده‌است. از نظر حقوقی، جامعه نیازمند وجود مقرراتی است که روابط تجاری، اموال، مالکیت، شهرسازی، سیاسی و حتی مسائل خانوادگی را در نظر گرفته و سامان دهد. ازاین رو از دید شهری موضوع حقوق شهروندی، روابط مردم شهر، حقوق و تکالیف آنان در برابر یکدیگر و اصول و هدف‌ها و وظایف و روش انجام آن است. همچنین نحوه اداره امور شهر و کیفیت نظارت بر رشد هماهنگ شهر است که می‌توان بعنوان مهمترین اصولی بدانیم که منشعب از حقوق اساسی کشور است.

در واقع حقوق شهروندی آمیخته‌ای است از وظایف و مسئولیت‌های شهروندان در قبال یکدیگر، شهر و دولت یا قوای حاکم و مملکت و همچنین حقوق و امتیازاتی که وظیفه تامین آن حقوق بر عهدهٔ مدیران شهری(شهرداری)، دولت یا به طور کلی قوای حاکم می‌باشد. به مجموعه این حقوق و مسئولیت‌ها، «حقوق شهروندی» اطلاق می‌شود.

شهروندی پویا

شهروندی اشاره به زندگی روزمره، فعالیتهای فردی و کسب و کار افراد اجتماع و همچنین فعالیتهای اجتماعی ایشان دارد و بطور کلی مجموعه‌ای از رفتار و اعمال افراد است. شهروندی پویا یا شهروندی فعال  در واقع از این نگرش برخاسته‌است.

شهروندی از این منظر، مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌های فردی و اجتماعی است. فعالیتهایی که اگرچه فردی باشند اما برآیند آنها به پیشرفت وضعیت اجتماعی کمک خواهد کرد. همچنین است مشارکتهای اقتصادی، خدمات عمومی، فعالیتهای داوطلبانه و دیگر فعالیتهای اجتماعی که در بهبود وضعیت زندگی همه شهروندان موثر خواهد افتاد. در واقع این نگاه ضمن اشاره به حقوق شهروندی مدون و قانونی در نگاه کلی‌تر به رفتارهای اجتماعی و اخلاقی می‌پردازد که اجتماع از شهروندان خود انتظار دارد. دریافت این مفاهیم شهروندی نیازمند فضایی مناسب برای گفت‌وگو و مشارکت مردم با نقطه نظرات متفاوت و نظارت عمومی است
منبع ويكي پديا
since 2012
دوستان سلام
ببخشيد هزينه سفارت در روز مصاحبه به ازاي هر نفر از افراد در كيس ٤٤٠ دلاره?
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
(2012-07-06 ساعت 14:38)opayamani نوشته:  دوستان سلام

به ازای هر نفر 330 دلار
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، امیر مهاجر ، opayamani ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، shani89 ، behrooz ramezani ، daria
(2012-07-06 ساعت 14:38)opayamani نوشته:  دوستان سلام

نه عزیز 330 دلار هست

تشکر کنندگان: shadin_n ، opayamani ، mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem ، shani89 ، امیر مهاجر ، daria
سلام دوستان.. من یک سوال دارم
از افرادی که برای ویزا رفتن آیا کسی هست که پزشکی اش رو با وجود اعتبار 3 تا 4 ماهه تمدید گرده باشه؟
نتونستم با سفارت تماس بگیرم و بپرسم
اما آژانس های مسافرتی و عباس ( که خیلی ها تو ترکیه می شناسنش) می گن نمیشه....

آیا کسی تجربه مشابه داشته؟؟
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: Orchin ، shadin_n ، امیر مهاجر ، daria
(2012-07-06 ساعت 20:47)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. من یک سوال دارم
از افرادی که برای ویزا رفتن آیا کسی هست که پزشکی اش رو با وجود اعتبار 3 تا 4 ماهه تمدید گرده باشه؟
نتونستم با سفارت تماس بگیرم و بپرسم
اما آژانس های مسافرتی و عباس ( که خیلی ها تو ترکیه می شناسنش) می گن نمیشه....

آیا کسی تجربه مشابه داشته؟؟
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله
ما یک ماه بعد از مصاحبه کلیرمون اومد و یک ماه دیگه هم صبر کردیم.بعدش رفتیم مدیکال مجدد انجام دادیم و پاسپورتامون رو همراه مدیکال جدید تحویل دادیم و ویزاهامون طبق مدیکال جدید صادر شد.البته قبلش با سفارت مکاتبه کردیم که گفتن هنوز چهار ماه مدیکالتون وقت داره ولی اگه دوست دارین دوباره انجامش بدین به خودتون مربوطه.
راستی تا یادم نرفته اینو هم بگم که اگه خواستین مدیکال مجدد انجام بدین حتما حواستون باشه که آزمایش خون رو براتون تکرار نکنن و نتیجه آزمایش قبلی رو دوباره از آرشیو دربیارن.چون این آزمایش اعتبارش یکسال هستش.ما حواسمون نبود و پول دوباره دادیم.البته وقتی دکتر متوجه شد رفت با پرستار بحث کرد که چرا تکرار کردین و این حرفا.ولی چون نمونه ها رو گرفته بودن دیگه کار از کار گذشته بود.البته میتونستیم سماجت کنیم ولی دنبال دردسر نگشتیم و از خیر چند صد هزار تومان گذشتیم.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
(2012-07-06 ساعت 22:06)roghiyeh نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 20:47)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. من یک سوال دارم ......
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله........

ببخشید ولی تمدید مدیکال قبل از اینکه منقضی بشه چه فایده ای داره؟
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: صبا راد ، shadin_n ، امیر مهاجر
(2012-07-06 ساعت 22:46)SallyD نوشته:  
سلام

فایدش اینه که میتونی دیر تر بری us
فرض کن کلیرنس شما مثلاً سه ماه ظول بکشه اونوقت فقط 3 ماه از تاریخ صدور ویزا مهلت داری بری آمریکا چون از تارخ مدیکالت میشه 6 ماه
ولی اگه بری مدیکالت رو تمدید کنی 6 ماه از تاریخ صدور ویزا وقت داری بری.

تشکر کنندگان: Orchin ، roghiyeh ، کیانا ، Omidooo ، shadin_n ، shkhmo ، SallyD ، behrooz ramezani ، امیر مهاجر ، daria ، hoj_s000
(2012-07-06 ساعت 22:46)SallyD نوشته:  
سلام

تاریخ انقضاء ویزا دقیقا شش ماه بعد از مدیکال هستش.با مدیکال مجدد در حقیقت میتونین قبل از رفتن برای خودتون زمان بخرین.علت اینکه ما مدیکال مجدد انجام دادیم این بود که اگر با قبلیه ویزاهامون رو میگرفتیم دقیقا وسط امتحاناتمون تاریخ مصرفش تموم میشد و مجبور بودیم یا وسط امتحانات بریم یا وسط کلاسها.برای رفع این مشکل ترجیح دادیم قبل از گزفتن ویزاهامون مدیکال مجدد انجام بدیم و یکی دوماه زمان بخریم.حالا هر کسی میتونه برای به تاخیر انداختن تاریخ انقضا ویزاش دلیل خودشو داشته باشه.مسلما دلیل باید به هزینه مدیکال مجدد بارزه.
Big Grin

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان