کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-06 ساعت 23:11)roghiyeh نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 22:46)SallyD نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 22:06)roghiyeh نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 20:47)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. من یک سوال دارم ......
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله........

ببخشید ولی تمدید مدیکال قبل از اینکه منقضی بشه چه فایده ای داره؟
تاریخ انقضاء ویزا دقیقا شش ماه بعد از مدیکال هستش.با مدیکال مجدد در حقیقت میتونین قبل از رفتن برای خودتون زمان بخرین.علت اینکه ما مدیکال مجدد انجام دادیم این بود که اگر با قبلیه ویزاهامون رو میگرفتیم دقیقا وسط امتحاناتمون تاریخ مصرفش تموم میشد و مجبور بودیم یا وسط امتحانات بریم یا وسط کلاسها.برای رفع این مشکل ترجیح دادیم قبل از گزفتن ویزاهامون مدیکال مجدد انجام بدیم و یکی دوماه زمان بخریم.حالا هر کسی میتونه برای به تاخیر انداختن تاریخ انقضا ویزاش دلیل خودشو داشته باشه.مسلما دلیل باید به هزینه مدیکال مجدد بارزه.
Big Grin
من درست متوجه نشدم !
مگه تو خود ویزا تاریخ 6 ماهه نمیخوره (بر اساس مدیکال اول) ؟ اگر میخوره، به این معنیه که شما بعد از مدیکال دوم تاریخ روی ویزاتون هم توسط سفارت تغییر میکنه؟

تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، shkhmo ، امیر مهاجر
(2012-07-06 ساعت 23:25)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 20:47)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. من یک سوال دارم ......
سلام

تاریخ انقضاء ویزا دقیقا شش ماه بعد از مدیکال هستش.با مدیکال مجدد در حقیقت میتونین قبل از رفتن برای خودتون زمان بخرین.علت اینکه ما مدیکال مجدد انجام دادیم این بود که اگر با قبلیه ویزاهامون رو میگرفتیم دقیقا وسط امتحاناتمون تاریخ مصرفش تموم میشد و مجبور بودیم یا وسط امتحانات بریم یا وسط کلاسها.برای رفع این مشکل ترجیح دادیم قبل از گزفتن ویزاهامون مدیکال مجدد انجام بدیم و یکی دوماه زمان بخریم.حالا هر کسی میتونه برای به تاخیر انداختن تاریخ انقضا ویزاش دلیل خودشو داشته باشه.مسلما دلیل باید به هزینه مدیکال مجدد بارزه.
Big Grin
من درست متوجه نشدم !
مگه تو خود ویزا تاریخ 6 ماهه نمیخوره (بر اساس مدیکال اول) ؟ اگر میخوره، به این معنیه که شما بعد از مدیکال دوم تاریخ روی ویزاتون هم توسط سفارت تغییر میکنه؟

بنظر من از روی صحبت های دوستان تاریخ ویزا از روی آخرین مدیکالی که تحویل سفارت میدی 6 ماه زمان داره
مثلاً فرض کن 2 ماه زمان کلیر شدنت طول کشیده قبل از اینکه بری ویزاتو بگیری مدیکال مجدد انجام میدی و با پاسپورتت تحویل سفارت میدی اونا هم ویزاتو بر اساس تاریخ مدیکال جدید صادر میکنند.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2012-07-06 ساعت 20:47)صبا راد نوشته:  سلام دوستان.. من یک سوال دارم
از افرادی که برای ویزا رفتن آیا کسی هست که پزشکی اش رو با وجود اعتبار 3 تا 4 ماهه تمدید گرده باشه؟
نتونستم با سفارت تماس بگیرم و بپرسم
اما آژانس های مسافرتی و عباس ( که خیلی ها تو ترکیه می شناسنش) می گن نمیشه....

آیا کسی تجربه مشابه داشته؟؟
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله
ما یک ماه بعد از مصاحبه کلیرمون اومد و یک ماه دیگه هم صبر کردیم.بعدش رفتیم مدیکال مجدد انجام دادیم و پاسپورتامون رو همراه مدیکال جدید تحویل دادیم و ویزاهامون طبق مدیکال جدید صادر شد.البته قبلش با سفارت مکاتبه کردیم که گفتن هنوز چهار ماه مدیکالتون وقت داره ولی اگه دوست دارین دوباره انجامش بدین به خودتون مربوطه.
راستی تا یادم نرفته اینو هم بگم که اگه خواستین مدیکال مجدد انجام بدین حتما حواستون باشه که آزمایش خون رو براتون تکرار نکنن و نتیجه آزمایش قبلی رو دوباره از آرشیو دربیارن.چون این آزمایش اعتبارش یکسال هستش.ما حواسمون نبود و پول دوباره دادیم.البته وقتی دکتر متوجه شد رفت با پرستار بحث کرد که چرا تکرار کردین و این حرفا.ولی چون نمونه ها رو گرفته بودن دیگه کار از کار گذشته بود.البته میتونستیم سماجت کنیم ولی دنبال دردسر نگشتیم و از خیر چند صد هزار تومان گذشتیم.

من چون مشکل سربازی دارم و در هر ترم تحصیلی فقط یکبار می تونم از کشور خارج شم، مشکلم رو با سفارت در میون گذاشتم و بم گفتن که روز مصاحبه با خودت medical نیار تا پروندت باز بمونه و وقت بیشتری داشته باشی. البته تا قبل از 30 September باید medical خودم رو به سفارت تحویل بدم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، کیانا ، SH1A2R3 ، Orchin ، صبا راد ، shadin_n ، mehdiii ، shkhmo ، امیر مهاجر ، daria
(2012-07-07 ساعت 00:11)hamedhamed نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 23:25)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-07-06 ساعت 22:06)roghiyeh نوشته:  سلام

Big Grin
من درست متوجه نشدم !

بنظر من از روی صحبت های دوستان تاریخ ویزا از روی آخرین مدیکالی که تحویل سفارت میدی 6 ماه زمان داره
مثلاً فرض کن 2 ماه زمان کلیر شدنت طول کشیده قبل از اینکه بری ویزاتو بگیری مدیکال مجدد انجام میدی و با پاسپورتت تحویل سفارت میدی اونا هم ویزاتو بر اساس تاریخ مدیکال جدید صادر میکنند.

من این موضوع رو چند بار خواستم بگم ولی دیدم احتمالا به جنجالی که درست خواهد کرد نمی ارزه
( چون تا بخوای بچه های تازه کار رو متوجه کنی کلی خمیر اب میبره .
فکر کن طرف استرس این رو داره که یه حرف فامیلم رو اشتباه زدم ینی رد میشم؟ اون وقت بخوای این مطلب رو براش جا بندازی . )
ولی فکر کنم الان وقتشه که بگم البته احتمالا اکثر دوستان فدیمی میدونن، منم فقط به زبون میارمش:

در مورد بحث مدیکال من پیشنهاد بهتری دارم و اونم اینه که اصلا برا مصاحبه مدیکال برده نشه.
چه اتفاقی میفته؟
خب معلومه نقص مدرک میخوری
( مثل خودم که اونگان عزیز به واکسن هام گیر داد- مخصوصا به آبله مرغون - دوباره ازم خون گرفتن و
تمام واکسن هام رو چک کردن و منجر به این شد که بدون مدیکال برم مصاحبه)
چه فایده داره؟
فایدش اینه که دیگه هر زمان رفتی برا ویزا گرفتن اون موقع و برای بار اول میری مدیکال. پس یکی از فایده هاش اینه که دوبار پول مدیکال نمیدی.
فایده دیگش اینه که وقتی رفتی برا ویزات با تاریخ جدید مدیکال بهت ویزا میدن .

چه ضرری داره؟
برای خانواده پر هزینه خواهد بود چون مجبورن دوباره همشون با هم برن برا مدیکال و ویزا گرفتن. ولی برا یه نفر به صرفه است .
به قول roghiyeh عزیز باید ببینی برات میصرفه یا نه؟

ضرر دیگش اینه که اگه همه همین کارو انجام بدن میشه یه رویه .
نمیدونم اون موقع سفارت برای این رویه چه تصمیمی خواهد گرفت.

بدترین حالت اینه که :
میری مصاحبه و بعدش پشیمون میشی که چرا نرفتم مدیکال رو بدم .
خب کاری نداره از همون در سفارت که اومدی بیرون میدویی میری پیش دکی جون و مدیکالت رو میدی.
بعد از دو روز هم بین ساعت 1 تا 1 ونیم مدیکال رو میبری سفارت و پروندت رو تکمیل میکنی( کاری که منم کردم). فقط باید به پرواز و هتل و مابقی کارا دقت بشه
و احتمالا در این حالت فکر هزینه اقامت بیشتر هم بکنید.
ضمن اینکه اگه دوستان جدیدی که مصاحبه نرفتن و بخوان این کارو انجام بدن باید متذکر بشم که تصمیم قطعی بگیرید بعد این کارو انجام
بدید یا ندید. چرا اینو میگم؟
به دلیل اینکه اگه بخواهید مدیکال رو ببرید برا مصاحبه باید واکسن ها تون رو ایران تکمیل کنید و اگه نخواهید برید مدیکال بهتره واکسن هارو نزدیک به مدیکال
بزنید. خودتون باید بهترین تصمیم رو بگیرید.

چه حواشی برپا میشه خدا میدونه ولی دوستان مطلبی که عنوان کردم فقط نظر شخصی بندس .
اینکه کسی بخواد این کار رو انجام بده یانه کاملا بستگی به شرایط شخص داره .
امید وارم تونسته باشم مطلب رو درست توضیح داده باشم.
موفق باشید
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
سلام دوستان...
من از آخر 42 صفحه از بخش "سفر به ترکیه و... " رو خوندم اما جواب این سوال را پیدا نکردم...

جایی در همین صفه سفر به ترکیه مطرح شده که برای گرفتن ویزا بهتر هست اول ماه ( میلادی) مراجعه بشه تا ویزا زودتر تحویل داده بشه... آیا همچین چیزی صحت داره؟ کسی اطلاعی داره؟؟
تجربه افرادی که برای ویزا رفتن چطور بوده؟

شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، Orchin ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، sayeh_m
سلام
بنظر من حتما مدیکال رو با خودتون ببرین که اگر امکان دریافت برگ سفید دارین دیگه براتون داستان نشه. بهتره که طبق روالی که خواستن این کار رو انجام بدین و نگران اینکه بعدا آیا اکسپایر می شه یا نه نباشین. نبردنش می تونه خیلی مشکل ساز تر باشه تا اکسپایر شدنش. البته این هم نظر منه.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، mehdiii ، shadin_n ، امیر مهاجر ، sayeh_m
(2012-07-08 ساعت 01:35)hadiseh.t نوشته:  سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟
به نظر من فقط گواهی تمکن مالی رو ببرین. فوقش اینه که ازتون می خوان از لحاظ مالی مدارک بیشتری رو ارایه بدین که شما مدارک اسپانسرتونو زمان مصاحبه با خودتون می برین. من معتقدم تا جایی که می شه با گواهی تمکن مالی توانایی اقتصادی خودتونو نشون بدین.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: schaghayegh ، maka2 ، hamedhamed ، کیانا ، Orchin ، mehdiii ، Omidooo ، shadin_n ، امیر مهاجر ، shani89 ، daria ، sayeh_m
(2012-07-08 ساعت 01:58)SallyD نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 01:35)hadiseh.t نوشته:  سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟
به نظر من فقط گواهی تمکن مالی رو ببرین. فوقش اینه که ازتون می خوان از لحاظ مالی مدارک بیشتری رو ارایه بدین که شما مدارک اسپانسرتونو زمان مصاحبه با خودتون می برین. من معتقدم تا جایی که می شه با گواهی تمکن مالی توانایی اقتصادی خودتونو نشون بدین.

منم با sally D موافقم.... به نظرم تمكن مالي خودتون بهتره..
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: maka2 ، hamedhamed ، hadiseh.t ، کیانا ، Orchin ، mehdiii ، Omidooo ، shadin_n ، Shezem ، SallyD ، امیر مهاجر ، aziking ، sayeh_m
(2012-07-08 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 01:58)SallyD نوشته:  [quote='hadiseh.t' pid='189378' dateline='1341695106']
سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟

من گواهی تمکن مالیم 45 تاست و مال همسرم 47 کافیه با این وضعیت دلار.که هر روز یه قیمته.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: hamedhamed ، Orchin ، mehdiii ، shadin_n ، SallyD ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، aziking ، کیانا ، sayeh_m
سلام دوستان
من همچنان دنبال اطلاعاتی مربوط به ویزای ویزیتوری برای خانواده هستم، کسی اطلاعات دقیقی نداره ؟ لینکی ؟ مطلبی ؟ اشاره ای ؟
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shadin_n ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، کیانا ، sayeh_m
(2012-07-08 ساعت 02:18)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 01:58)SallyD نوشته:  [quote='hadiseh.t' pid='189378' dateline='1341695106']

من گواهی تمکن مالیم 45 تاست و مال همسرم 47 کافیه با این وضعیت دلار.که هر روز یه قیمته.

من که هیچکدوم از اینهایی که شما میگی را نداشتم، ویزا هم گرفتم الآن هم آمریکا هستم Big Grin
البته کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه، اما اگه بتونید بدون اسپانسر ویزا بگیرید، در آمریکا براتون بهتر خواهد بود

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
کاربران گرامی لطفا سوالهای خود را در تاپیک های مربوطه مطرح نمایید.
ارسالهای نامرتبط حذف خواهند شد.
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، funnybluesolea
برای پروسه سیتیزنی هم نباید بیشتر از 6 ماه از امریکا خارج باشیم و هم اینکه باید دلیلی داشته باشی که توی این 6 ماه اینجا زندگی کردیم چون امریکا مهر خروج نمی زنه و پرداخته مالیات نشون میده که تو اونجا زندگی کردی حالا با توجه به اینکه من نمی خوام امریکا بمونم و هر 6 ماه یک بار برم امریکا وخواهرم اتلانتا زندگی می کنه. می تونه که خونه ای که اجاره می کنه را به اسم من بگیره و با کارت من کار بکنه و مالیات بده ؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii ، honey62 ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، hamedhamed ، کیانا ، daria ، sayeh_m
سلام.در مورد شش ماه تحقیق بیشتری بکنید. خواهر من که اومده بود موقع برگشت در فرودگاه بهش گیر داده بودن که بیش از 3 ماه نباید بیرون از آمریکا باشی وگرنه گرین کارتت باطله.
در ضمن دوستان موقع رفتن هیچ دارویی همراهتان نباشه. حتی اگر یک استامینفن کدئین هم داشته باشین توی فرودگاه گیر می دن. در صورتی که نیاز دارین دارو همراه داشته باشین حتما نسخه پزشک هم همراهتون باشه.چون اونها می گن در ایران دارو ارزان هست و شما دارو به امریکا میارین.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان