کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
[
[/quote]
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله
ما یک ماه بعد از مصاحبه کلیرمون اومد و یک ماه دیگه هم صبر کردیم.بعدش رفتیم مدیکال مجدد انجام دادیم و پاسپورتامون رو همراه مدیکال جدید تحویل دادیم و ویزاهامون طبق مدیکال جدید صادر شد.البته قبلش با سفارت مکاتبه کردیم که گفتن هنوز چهار ماه مدیکالتون وقت داره ولی اگه دوست دارین دوباره انجامش بدین به خودتون مربوطه.
راستی تا یادم نرفته اینو هم بگم که اگه خواستین مدیکال مجدد انجام بدین حتما حواستون باشه که آزمایش خون رو براتون تکرار نکنن و نتیجه آزمایش قبلی رو دوباره از آرشیو دربیارن.چون این آزمایش اعتبارش یکسال هستش.ما حواسمون نبود و پول دوباره دادیم.البته وقتی دکتر متوجه شد رفت با پرستار بحث کرد که چرا تکرار کردین و این حرفا.ولی چون نمونه ها رو گرفته بودن دیگه کار از کار گذشته بود.البته میتونستیم سماجت کنیم ولی دنبال دردسر نگشتیم و از خیر چند صد هزار تومان گذشتیم.
[/quote]
با درود فراوان
کیس من هم خیلی شبیه شماست و می خواهم تاریخ ورود به امریکا رو به تعویق بندازم. ممنون می شوم بفرمایید:
چه مکاتباتی برای تمدید مدیکال با سفارت انجام داید؟ یعنی به سفارت دلیل خاصی را تمدید مدیکال گفتید؟ آیا حتما قبلا به سفارت اعلام کنیم که با مدیکال جدید می خواهیم ویزا بگیریم؟ و سوال دیگه اینکه با همون کارت واکسن پاستور می تونم دوباره مدیکال رو تمدید کنم یا اینکه باید دوباره واکسنها تمدید بشود؟ شما در ایران واکسن خاصی را برای مدیکال مجدد دوباره زدید یا نه؟ با تشکر
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
(2012-07-08 ساعت 17:13)behzad7 نوشته:  [
سلام
با اجازه بزرگترها بلللللللللللللللللللللللللللللللللله
ما یک ماه بعد از مصاحبه کلیرمون اومد و یک ماه دیگه هم صبر کردیم.بعدش رفتیم مدیکال مجدد انجام دادیم و پاسپورتامون رو همراه مدیکال جدید تحویل دادیم و ویزاهامون طبق مدیکال جدید صادر شد.البته قبلش با سفارت مکاتبه کردیم که گفتن هنوز چهار ماه مدیکالتون وقت داره ولی اگه دوست دارین دوباره انجامش بدین به خودتون مربوطه.
راستی تا یادم نرفته اینو هم بگم که اگه خواستین مدیکال مجدد انجام بدین حتما حواستون باشه که آزمایش خون رو براتون تکرار نکنن و نتیجه آزمایش قبلی رو دوباره از آرشیو دربیارن.چون این آزمایش اعتبارش یکسال هستش.ما حواسمون نبود و پول دوباره دادیم.البته وقتی دکتر متوجه شد رفت با پرستار بحث کرد که چرا تکرار کردین و این حرفا.ولی چون نمونه ها رو گرفته بودن دیگه کار از کار گذشته بود.البته میتونستیم سماجت کنیم ولی دنبال دردسر نگشتیم و از خیر چند صد هزار تومان گذشتیم.
[/quote]
با درود فراوان
کیس من هم خیلی شبیه شماست و می خواهم تاریخ ورود به امریکا رو به تعویق بندازم. ممنون می شوم بفرمایید:
چه مکاتباتی برای تمدید مدیکال با سفارت انجام داید؟ یعنی به سفارت دلیل خاصی را تمدید مدیکال گفتید؟ آیا حتما قبلا به سفارت اعلام کنیم که با مدیکال جدید می خواهیم ویزا بگیریم؟ و سوال دیگه اینکه با همون کارت واکسن پاستور می تونم دوباره مدیکال رو تمدید کنم یا اینکه باید دوباره واکسنها تمدید بشود؟ شما در ایران واکسن خاصی را برای مدیکال مجدد دوباره زدید یا نه؟ با تشکر

[/quote]
با سلام
نیازی نیست برای تمدید مدیکال از سفارت اجازه بگیریم.ما که ایمیل زدیم و گفتیم که بخاطر درس و مشق میخواهیم مدیکال مجدد انجام بدیم و تاریخ انقضای ویزامون رو طبق مدیکال جدید بگیریم و اونا هم جواب دادن که به خودتون مربوطه.
در مدیکال مجدد اگر تاریخ واکسن خاصی رسیده باشه اونو بهتون میزنن.کلا مراحل دقیقا مثل اولی هستش و هیچ فرقی نداره.همون کارایی رو که قبلا کردین دوباره انجام میدین.فقط حواستون باشه آزمایش خون رو تکرار نکنن.
Shy

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
(2012-07-08 ساعت 10:36)Shezem نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 02:18)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 01:58)SallyD نوشته:  [quote='hadiseh.t' pid='189378' dateline='1341695106']
سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟
به نظر من فقط گواهی تمکن مالی رو ببرین. فوقش اینه که ازتون می خوان از لحاظ مالی مدارک بیشتری رو ارایه بدین که شما مدارک اسپانسرتونو زمان مصاحبه با خودتون می برین. من معتقدم تا جایی که می شه با گواهی تمکن مالی توانایی اقتصادی خودتونو نشون بدین.

منم با sally D موافقم.... به نظرم تمكن مالي خودتون بهتره..
من گواهی تمکن مالیم 45 تاست و مال همسرم 47 کافیه با این وضعیت دلار.که هر روز یه قیمته.

من که هیچکدوم از اینهایی که شما میگی را نداشتم، ویزا هم گرفتم الآن هم آمریکا هستم Big Grin
البته کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه، اما اگه بتونید بدون اسپانسر ویزا بگیرید، در آمریکا براتون بهتر خواهد بود

shezem جان شما جزء استثنا ها بوديد Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: mehdiii ، bakhshandehgy ، shadin_n ، امیر مهاجر ، Orchin ، کیانا ، Shezem ، SH1A2R3 ، sayeh_m
(2012-07-08 ساعت 20:15)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 10:36)Shezem نوشته:  من که هیچکدوم از اینهایی که شما میگی را نداشتم، ویزا هم گرفتم الآن هم آمریکا هستم Big Grin
البته کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه، اما اگه بتونید بدون اسپانسر ویزا بگیرید، در آمریکا براتون بهتر خواهد بود

البته شاید هم از خوش شانسی من بود، اما فکر می‌کنم افسر مصاحبه کننده با دیدن پرونده شما تصمیم گیری می‌کند. بیشتر توضیح میدم.
من در زمان مصاحبه ، در آلمان دانشجو بودم و این پول هم تمام پس انداز من در زمان دانشجوییم بود. البته من هم ترسم گرفت و دنبال اسپانسر گشتم که شکر خدا جور نشد Smile با خودم گفتم با همین پول میرم، نهایتش اینه که بهم میگویند پولت کمه و بعدش یه اسپانسر جور می‌کنم. می‌توانستم هم از دیگران قرض بگیرم و حسابم را کمی تُپل‌تر کنم. اما این کار را هم نکردم، چون پیش خودم گفتم، خب این افسره ( که خودش هم در آلمان داره زندگی می‌کنه)، پیش خودش نمیگه، این بابا که یک دانشجو بیشتر نیست، این همه پول را یهویی از کجا آورده؟ شاید بدتر شکش بگیره که پس شاید این پوله از یه کانالهایی Wink بهش میرسه، وانگهی این طرف اگه تو آمریکا پول براش نرسه که سربار دولت میشه! و احتمال می‌دادم که شاید کارم شک بر‌انگیز بشه.
اینه که واقع‌بینانه تر جلو رفتم، به قول هموطن آذری ، گفتم، « گارداش، بودور کی وار !! » Big Grin و خدا را شکر که مشکلی هم پیش‌نیومد.
منظورم از این داستان سرایی فقط این بود که الکی به دست همدیگه نگاه نکنید که ببینید، کی چیکار کرده، شما هم همان‌کار را بکنید. پرونده و وضعیت هرکس، مخصوص به خودش است . به باور من، هیچکس بهتر از خود شما از پرونده‌تان با خبر نیست و به همین دلیل خود شما بهترین تصمیم گیرنده هستید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
(2012-07-08 ساعت 10:36)Shezem نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 02:18)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  [quote='SallyD' pid='189384' dateline='1341696502']
[quote='hadiseh.t' pid='189378' dateline='1341695106']
سلام یه راهنمایی می خواستم من هم اسپانسر دارم هم گواهی تمکن مالی جفتش رو بفرستم یا نه؟
به نظر من فقط گواهی تمکن مالی رو ببرین. فوقش اینه که ازتون می خوان از لحاظ مالی مدارک بیشتری رو ارایه بدین که شما مدارک اسپانسرتونو زمان مصاحبه با خودتون می برین. من معتقدم تا جایی که می شه با گواهی تمکن مالی توانایی اقتصادی خودتونو نشون بدین.

منم با sally D موافقم.... به نظرم تمكن مالي خودتون بهتره..
من گواهی تمکن مالیم 45 تاست و مال همسرم 47 کافیه با این وضعیت دلار.که هر روز یه قیمته.

من که هیچکدوم از اینهایی که شما میگی را نداشتم، ویزا هم گرفتم الآن هم آمریکا هستم Big Grin

سلام دوستان. من ویزام رو با اسپانسر گرفتم و گواهی تمکن مالی از من نخواست. معایب اسپانسر داشتن چی هست؟ ممنون

تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، کیانا ، shkhmo ، sayeh_m ، mojtaba_k
(2012-07-09 ساعت 13:43)Shezem نوشته:  
(2012-07-08 ساعت 10:36)Shezem نوشته:  من که هیچکدوم از اینهایی که شما میگی را نداشتم، ویزا هم گرفتم الآن هم آمریکا هستم Big Grin

البته شاید هم از خوش شانسی من بود، اما فکر می‌کنم افسر مصاحبه کننده با دیدن پرونده شما تصمیم گیری می‌کند. بیشتر توضیح میدم.
من در زمان مصاحبه ، در آلمان دانشجو بودم و این پول هم تمام پس انداز من در زمان دانشجوییم بود.
بله دوست عزيز من در جريان بودم... چون هر روز به مهاجر سرا سر ميزنم.... اونم كه گفتم شما استثنا بودي شوخي كرده بودم Smile
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، shadin_n ، mehdiii ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، کیانا ، daria ، shkhmo ، sayeh_m ، mojtaba_k
دوستان سلام

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت رو بگیرم یا فقط اون صفحاتی که مهر داره و مدارک مالی یعنی گواهی بانک رو کپی رو بفرستم بعد اصلش رو با خودم ببرم و دو فرم آنکارا را برای افراد بالای 16 سال پر کنم یا برای همه فقط برای بالای 16 قسمت مسافرت های خارجی اش رو تکمیل کنم من مدارک اینها رو آماده کردم:
1-ترجمه شناسنامه و کارت ملی
2-آخریم مدرک تحصیلی
3-عقد نامه
4-کارت واکسیناسیون بچه ها که برای دکتر ترجمه کردم و با خودم می برم
5-کارت معافیت
6-مدارک مالی
7-دو قطعه عکس 5*5
8-کپی صفحات پاسپورت
9-فرم 2 صفحه ای سفارت
تشکر کنندگان: honey62 ، shkhmo ، sayeh_m ، ASALI
رفتم تاپيك كليرنس ديدم قفل شده فعلا.
بچه ها من امروز دقيقا 4 هفته از مصاحبه ام ميگذره و رزومه اي كه ازم خواسته بودن رو هم از طريق ايميل شخصي و هم از طريق سايت خود سفارت فرستاده بودم. هفته پيش ايميل زدم و وضعيت كيسم رو پرسيدم كه ديروز بهم جواب دادن كه براشون فرم 9 سوالي به همراه رزومه خودم و همراهانم رو بفرستم.
اخه اين ديگه چجور بدبختيه.بعد از 1 ماه تازه فرم 9 سوالي رو ميخوان براشون پر كنم.خلاصه متن زير رو برام فرستادن:
Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “IV Admin Processing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s résumé too) to your e-mail

ميشه بفرمائيد منظور از (no space between letters). چيه؟
ممنون.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: mehdiii ، shkhmo ، sayeh_m
(2012-07-10 ساعت 09:17)كاميلا نوشته:  رفتم تاپيك كليرنس ديدم قفل شده فعلا.
بچه ها من امروز دقيقا 4 هفته از مصاحبه ام ميگذره و رزومه اي كه ازم خواسته بودن رو هم از طريق ايميل شخصي و هم از طريق سايت خود سفارت فرستاده بودم. هفته پيش ايميل زدم و وضعيت كيسم رو پرسيدم كه ديروز بهم جواب دادن كه براشون فرم 9 سوالي به همراه رزومه خودم و همراهانم رو بفرستم.
اخه اين ديگه چجور بدبختيه.بعد از 1 ماه تازه فرم 9 سوالي رو ميخوان براشون پر كنم.خلاصه متن زير رو برام فرستادن:
Please refer to our web-site: http://turkey.usembassy.gov/contact_with_e-mail3.html to provide our office this information as soon as possible. If you will have difficulty to send an attachment through the above link you may send your message to the e-mail address ca-ankara@state.gov . Your subject line must read “IV Admin Processing” (no space between letters).

Please also attach an electronic copy of your CV (and if your spouse is accompanying you, please provide your spouse’s résumé too) to your e-mail

ميشه بفرمائيد منظور از (no space between letters). چيه؟
ممنون.

كاميلا جان يعني در عنوان ايميلي كه برامون مي فرستيد بين حروف هيچ فاصله اي نباشه و پشت سر هم بنويسيد ivadimnproceesing .موضوع اون ايميلي رو كه برات فرستاندن نگاه كن اينطوريه ivadminprocessing . شما جواب فرم 9 سوالي همراه با رزومتون رو با همون سابجكت ivadminprocessing براشون بفرستيد .
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: hamedhamed ، كاميلا ، mehdiii ، shadin_n ، daria ، shkhmo ، sayeh_m ، honey62 ، shani89 ، MPU
با سلام خدمت دوستان گرامي

از دوستان كسي اطلاع دارد كه چرا سايت اپديت نمي شود منظور من سايت كليرنس مي باشد .
از دوستان محترم كه امروز به مصاحبه مي روند نيز مي توانند از سفارت سوال كنند . بسيار متشكرم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: کیانا ، كاميلا ، shadin_n ، hamedhamed ، Orchin ، daria ، capricorn ، shkhmo
(2012-07-10 ساعت 08:46)opayamani نوشته:  دوستان سلام

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت رو بگیرم یا فقط اون صفحاتی که مهر داره و مدارک مالی یعنی گواهی بانک رو کپی رو بفرستم بعد اصلش رو با خودم ببرم و دو فرم آنکارا را برای افراد بالای 16 سال پر کنم یا برای همه فقط برای بالای 16 قسمت مسافرت های خارجی اش رو تکمیل کنم من مد

کپی همه صفحات پاسپورت
ما مدارک مالی را از بانک در 2 نسخه اصل گرفتیم (کار آفرین) اما اگر بانک شما نداد همین طور که فرمودید عمل کنید
فقط برای افراد بالای 16 سال
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: hamedhamed ، opayamani ، shadin_n ، shkhmo ، shani89 ، ASALI
(2012-07-11 ساعت 00:47)alexander نوشته:  

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت رو بگیرم یا فقط اون صفحاتی که مهر داره و مدارک مالی یعنی گواهی بانک رو کپی رو بفرستم بعد اصلش رو با خودم ببرم و دو فرم آنکارا را برای افراد بالای 16 سال پر کنم یا برای همه فقط برای بالای 16 قسمت مسافرت های خارجی اش رو تکمیل کنم من مد

کپی همه صفحات پاسپورت
ما مدارک مالی را از بانک در 2 نسخه اصل گرفتیم (کار آفرین) اما اگر بانک شما نداد همین طور که فرمودید عمل کنید

چیزی که من می دونم در حال حاضر فرم انکارا 1 صفحه ایه و باید اون پر بشه نه فرم 2 صفحه ای.
(2012-07-11 ساعت 00:56)hadiseh.t نوشته:  

کپی همه صفحات پاسپورت

چیزی که من می دونم در حال حاضر فرم انکارا 1 صفحه ایه و باید اون پر بشه نه فرم 2 صفحه ای.

http://photos.state.gov/libraries/turkey...061412.pdf
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: schaghayegh ، daria ، hamedhamed ، opayamani ، shadin_n ، shkhmo ، honey62

کپی همه صفحات پاسپورت

کپی همه صفحات پاسپورت

من موندم بعضي از دوستان چه اصراري دارن كه فرم 2 صفحه اي رو بفرستن.... خواهر من،‌ برادر من، دوست عزيز من، فرم سفارت آمريكا در آنكارا 1 صفحه اي است .... به خدااااااااااااااااااا راست ميگم!! بارها و بارها اين سوال مطرح شده .... كافيه بريد توي سايت سفارت و اون فايل 12 صفحه اي pdf رو ببينيد ....
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، daria ، Orchin ، ASALI ، hamedhamed ، opayamani ، shadin_n ، aziking
برای اطمینان همه دوستان فرم یک صفحه ای.
اگر لازم شد خودشون فرم ۹ سوالی میدن.
اگر پست های قبلی را بخونید کاملا متوجه میشین.
تشکر کنندگان: shadin_n ، schaghayegh ، honey62 ، daria
(2012-07-11 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  

کپی همه صفحات پاسپورت

کپی همه صفحات پاسپورت

من موندم بعضي از دوستان چه اصراري دارن كه فرم 2 صفحه اي رو بفرستن.... خواهر من،‌ برادر من، دوست عزيز من، فرم سفارت آمريكا در آنكارا 1 صفحه اي است .... به خدااااااااااااااااااا راست ميگم!! بارها و بارها اين سوال مطرح شده .... كافيه بريد توي سايت سفارت و اون فايل 12 صفحه اي pdf رو ببينيد ....

در تایید فرمایش شقایق عزیز من فرم دو صفحه ای را پر کرده بودم. هنگام مصاحبه کل فرم را به همراه برخی دیگر از مدارک بعنوان مدارک اضافی به من برگرداند . همان فرم یک صفحه ای را پر کنید کافیست.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Orchin ، aziking ، schaghayegh ، daria

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان