کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2012-07-11 ساعت 09:50)parsy631 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 00:56)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 00:47)alexander نوشته:  [quote='opayamani' pid='190048' dateline='1341893771']
دوستان سلام

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت رو بگیرم یا فقط اون صفحاتی که مهر داره و مدارک مالی یعنی گواهی بانک رو کپی رو بفرستم بعد اصلش رو با خودم ببرم و دو فرم آنکارا را برای افراد بالای 16 سال پر کنم یا برای همه فقط برای بالای 16 قسمت مسافرت های خارجی اش رو تکمیل کنم من مد

کپی همه صفحات پاسپورت
ما مدارک مالی را از بانک در 2 نسخه اصل گرفتیم (کار آفرین) اما اگر بانک شما نداد همین طور که فرمودید عمل کنید
فقط برای افراد بالای 16 سال

چیزی که من می دونم در حال حاضر فرم انکارا 1 صفحه ایه و باید اون پر بشه نه فرم 2 صفحه ای.
(2012-07-11 ساعت 00:47)alexander نوشته:  کپی همه صفحات پاسپورت
ما مدارک مالی را از بانک در 2 نسخه اصل گرفتیم (کار آفرین) اما اگر بانک شما نداد همین طور که فرمودید عمل کنید

چیزی که من می دونم در حال حاضر فرم انکارا 1 صفحه ایه و باید اون پر بشه نه فرم 2 صفحه ای.

http://photos.state.gov/libraries/turkey...061412.pdf

من موندم بعضي از دوستان چه اصراري دارن كه فرم 2 صفحه اي رو بفرستن.... خواهر من،‌ برادر من، دوست عزيز من، فرم سفارت آمريكا در آنكارا 1 صفحه اي است .... به خدااااااااااااااااااا راست ميگم!! بارها و بارها اين سوال مطرح شده .... كافيه بريد توي سايت سفارت و اون فايل 12 صفحه اي pdf رو ببينيد ....

در تایید فرمایش شقایق عزیز من فرم دو صفحه ای را پر کرده بودم. هنگام مصاحبه کل فرم را به همراه برخی دیگر از مدارک بعنوان مدارک اضافی به من برگرداند . همان فرم یک صفحه ای را پر کنید کافی

سلام به همگی و ممنون از راهنمائی خوبتون در جواب اون دوست عزیمون که فرمودن چرا اصرار به پر کردن 2 نسخه ای است من اصراری ندارم اگر اصراری داشتم سئوال نمی کردم این لینک رو که زحمت کشیدید گذاشتید من نمی تونم باز کنم اگه امکان داره این فرم 1 صفحه ای رو آدرس دقیق سایت رو بدید که من بگیرمش ممنون می شم در ضمن من اون فرم دو صفحه ای که kcc فرستاد گرفتم

تشکر کنندگان: Shezem ، schaghayegh ، honey62
(2012-07-11 ساعت 10:20)opayamani نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 09:50)parsy631 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 02:01)schaghayegh نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 00:47)alexander نوشته:  [quote='opayamani' pid='190048' dateline='1341893771']
دوستان سلام

یرای ارسال مدارک به آنکار کپی تمام صفحات پاسپورت ر

کپی همه صفحات

(2012-07-11 ساعت 00:47)alexander نوشته:  کپی همه صفحات پاسپورت

من موندم بعضي از دوستان چه اصراري دارن كه فرم 2 صفحه اي رو بفرستن.... خواهر من،‌ برادر من، دوست عزيز من، فرم سفارت آمريكا در آنكارا 1 صفحه اي است .... به خدااااااااااااااااااا راست ميگم!! بارها و بارها اين سوال مطرح شده .... كافيه بريد توي سايت سفارت و اون فايل 12 صفحه اي pdf رو ببينيد ....

در تایید فرمایش شقایق عزیز من فرم دو صفحه ای را پر کرده بودم. هنگام مصاحبه کل فرم را به همراه برخی دیگر از مدارک بعنوان مدارک اضافی به من برگرداند . همان فرم یک صفحه ای را پر کنید کافی

سلام به همگی و ممنون از راهنمائی خوبتون در جواب اون دوست عزیمون که فرمودن چرا اصرار به پر کردن 2 نسخه ای

سلام دوست عزيز... حالا چرا ناراحت ميشي؟ من منظورم با شخص شما نبود كلي گفته بودم عزيزم Smile در ضمن من اگر اون حرف رو زدم به اين خاطر بود كه توي همين تاپيك بارها و بارها اين سوال مطرح شده بوده و دوستان جواب داده بودند Smile
به طريق زير ميتونيد به اين فايل دسترسي پيدا كنيد......
1- سايت سفارت آمريكا در آنكارا... http://turkey.usembassy.gov/
2- Visas
3- Immigrant Visas
4- سمت چپ..... Visa Forms / Instructions
5- Instructions for Diversity Visas

‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: honey62 ، daria ، opayamani
سلام به همه دوستان گل و گلاب مهاجرسرایی
دوستان اگرشخصی باردارباشه و برای یکی -دوماه بیاد امریکا و بعدازگرفتن کارت سوشیال بیاد ایران و درایران وضع حمل کنه برای رفتن بخاطریک عضوجدید هنگام ورودبه مشکل برنمیخوره؟
بایدتوایران براش پاسپورت گرفت ویادرپاسپورت جدید پدرو مادر به عنوان همراه اضافه میشه؟
وضعیت ویزایی که توی پاس خورده چی میشه؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: honey62 ، daria
(2012-07-11 ساعت 12:32)shkhmo نوشته:  سلام به همه دوستان گل و گلاب مهاجرسرایی
دوستان اگرشخصی باردارباشه و برای یکی -دوماه بیاد امریکا و بعدازگرفتن کارت سوشیال بیاد ایران و درایران وضع حمل کنه برای رفتن بخاطریک عضوجدید هنگام ورودبه مشکل برنمیخوره؟
بایدتوایران براش پاسپورت گرفت ویادرپاسپورت جدید پدرو مادر به عنوان همراه اضافه میشه؟

عجب پرسش پیچیده‌ای! Wink این یکی را دیگه خود اداره مهاجرت باید جواب بده.
اما خب چه اشکالی داره که نی‌نی خوشگله، همون آمریکا به‌دنیا بیاد، من فکر کنم، اینجوری چون در خاک آمریکا به دنیا آمده، اتوماتیک آمریکایی حساب میشه و پاس آمریکایی میگیره، و چون پدر و مادر ایرانی هستند، از نظر دولت ایران هم ایرانی حساب میشه.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: loveusa ، shkhmo ، sayeh_m ، honey62 ، shadin_n ، schaghayegh ، mgolchin13 ، daria ، mehdiii ، Orchin ، کیانا

[/quote]

اما خب چه اشکالی داره که نی‌نی خوشگله، همون آمریکا به‌دنیا بیاد، من فکر کنم، اینجوری چون در خاک آمریکا به دنیا آمده، اتوماتیک آمریکایی حساب میشه و پاس آمریکایی میگیره، و چون پدر و مادر ایرانی هستند، از نظر دولت ایران هم ایرانی حساب میشه.

[/quote]

آخه دوست عزیزباتوجه به یکسری کارها نمیتوانیم بیشتراز یکی دو ماه در آمریکا بمونیم و بعد از بازگشت 3-4 ماه بعد به دنیا میاد.
دوستان عزیزی که در امریکا هستن میشه یک بزرگواری کنن و درصورت امکان ازاداره مهاجرت بپرسن و کمکی به این حقییرکنند.پیشاپیش سپاسگذارم
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Shezem ، sayeh_m ، honey62 ، shadin_n ، schaghayegh ، mehdiii ، Orchin ، کیانا
[/quote]
آخه دوست عزیزباتوجه به یکسری کارها نمیتوانیم بیشتراز یکی دو ماه در آمریکا بمونیم و بعد از بازگشت 3-4 ماه بعد به دنیا میاد.
دوستان عزیزی که در امریکا هستن میشه یک بزرگواری کنن و درصورت امکان ازاداره مهاجرت بپرسن و کمکی به این حقییرکنند.پیشاپیش سپاسگذارم
[/quote]

به سوال شما در این صفحه از سایت سفارت آمریکا در لهستان پاسخ داده شده:

I'm a Lawful Permanent Resident and my child was just born in Poland. How can I bring my child to the U.S.?

Your child can enter the United States without an immigrant visa or a transportation letter provided that:
▪ the child was born during the mother’s temporary visit abroad
▪ child's admission to the U.S will be within two years of birth; and
▪ either accompanying parent is applying for readmission upon first return after the birth of the child.

Please make sure before you begin the travel to the United States that you have all required documents for your child and yourself that will allow you to board the plane and then be legally admitted to the United States.

You should have:
▪ your and your baby’s valid passports;
▪ evidence that you are a Lawful Permanent Resident and have been outside the United States for less than one year, or less than two years if you are in possession of a valid re-entry permit;
▪ a complete version of your child's birth certificate (Odpis zupełny aktu urodzenia) with an English translation by a sworn translator (tłumacz przysięgły). The Polish "short form" of birth certificate is not accepted. If your last name on your child's birth certificate is different than the one in your passport or your green card, please bring documents showing your official name change, for example a marriage certificate.

اين از نظر تئوري...... حالا اگه كسي انجامش داده و گير و گورهاش را مي دونه، خيلي خوب ميشه دوستمون را راهنمايي كنه.
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Shezem ، sayeh_m ، shkhmo ، honey62 ، shadin_n ، schaghayegh ، mgolchin13 ، daria ، mehdiii ، کیانا ، vroom ، funnybluesolea ، MPU
دوستان !
کسی فرم pdf آنکارا رو داره برام ارسال کنه .
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: shadin_n ، mehdiii
من اين فرم رو دارم فقط نميدونم چطوري attach كنم هر چي ميگردم گزينه اي پيدا نميكنم Sad
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، mehdiii
(2012-07-11 ساعت 13:24)nilufar نوشته:  دوستان !

شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، daria ، mehdiii ، SH1A2R3
(2012-07-11 ساعت 13:24)nilufar نوشته:  دوستان !

چون لینک حدیثه جان رو مهاجرسرا خلاصه کرده و باز نمیشه مجدد براتون میزارم.
دوستان وقتی لینک میزارین لطفا از دکمه لینک بالای قسمت ویرایش استفاده کنین که مشکل پیش نیاد. میتونین هم برای راحتی کار از سایت های خلاصه کننده لینک مثل TinyURL هم استفاده کنین. مثلا همین لینک طولانی فایل سفارت وقتی از TinyURL استفاده کنین تبدیل میشه به این کوچولوی دوست داشتنی:

http://tinyurl.com/brpvx6t
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: mehdiii ، schaghayegh ، shadin_n ، SH1A2R3 ، shkhmo ، hadiseh.t

[/quote]

[/quote]
ولی به نظر من این بهترین فرصته یک کاری کنید نی نی همون جا بدنیا بیاد حیفه Big Grin
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: daria ، shkhmo ، mehdiii ، schaghayegh ، frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، hamedhamed ، Shezem
Toungue 
کاش پدر و مادرم من رو تو آمریکا به دنیا می آوردندTongueTongueTongue
اینجوری مجبور نبودیم اینقدر حرص بخوریم و سختی بکشیم تا بریم آمریکاBig Grin
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
تشکر کنندگان: schaghayegh ، steve ، frz61 ، shadin_n ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، alexander ، Shezem ، daria ، shkhmo ، usa19 ، MPU
(2012-07-11 ساعت 12:32)shkhmo نوشته:  سلام به همه دوستان گل و گلاب مهاجرسرایی
اگر هر کشور دیگه ای بود بهتون پیشنهاد میدادم به دلیل مشکلات روحی و نیاز به حضور خانواده در کنار شخص باردار در ایران زایمان کنید و بعد برای کوچولوتون از ایران برای ویزا اقدام کنید ولی امریکا بدلیل اینکه در ایران سفارت نداره این پروسه خیلی هزینه بر و زمان بر هست
کاری که شما باید انجام بدین اینه که اگر در ایران زایمان کردید برای کوچولوی خوشگلتون در ایران پاسپورت بگیرید (پاسپورت جدا - دیگه پاسپورت همراه صادر نمیشه) و برای ویزای فرزند افراد مقیم اقدام کنید.
خودتون میدونید که این پروسه چقدر زمانبر و هزینه بر است.
و مهمتر از اون همانطور که دوستان گفتند برای کوچولوتون بهرته.
من یک نظر دارم بهتره به این فکر کنید.
تشریف ببرید برگردید و نزدیک به زایمان باز برگرید ولی برای این کار (من تجربه پزشکی استرالیا را دارم) دکتر خانواده رو انتخاب کنید و باهاش از ایارن در تماس باشید برای کارهای بیمارستان و دیگر مسایل .
در ضمن بهتره از پزشکان ایرانی استفاده کنید. اگر دوست یا آشنایی در امریکا دارید حتما ازش نظر بخواهید.
ولی در نهایت برنامه ریزی کنید که حتما در امریکا بدنیا بیاد
تشکر کنندگان: Orchin ، alexander ، frz61 ، Shezem ، daria ، shkhmo ، shadin_n ، hamedhamed ، mehdiii ، کیانا
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم به ما کمک کنید چون تو شرایط خیلی بدی هستیمSad
برادر من 10 جولای مصاحبه داشت که البته یکبار به خاطر امتحانات پایان ترم مصاحبشو عقب انداخت سربازی هم نرفته ....خلاصه تا قبل از 10ام کلی اینور اونور زد تا آخرش گفتن ترم آخری نمیشه بری نمره یکی از امتحاناشم ندادن که فارغ التحصیل بشه دید کارش گیر کرده میل زد به سفارت که 1 هفته عقب بندازن و رفت سراغ ویزای زیارتی و جورش کرد ... ولی به 10ام نرسید سفارت هرچی که میل میزنه جواب نداده تا الان. نمیدونیم باید چه کار کرد و خودشم اینقدر این مدت بهش فشار اومده که کلن به هم ریختهSad خواستم از شما کمک بگیرم ...بره آنکارا همینجوری فایده داره ...از دوستان کسانی که الان آنکارا هستن کسی میتونه لطف کنه از اونجا این مسئله رو پیگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، schaghayegh ، hamedhamed ، کیانا
دوستانی که با ارامکس مدارکشون رو فرستادند لطفا بگین اخرین جایی که مدارک دلیور شد کجا بود
برای من نوشته
Istanbul,Turkey 07/11/2012 11:30 AM Shipment Delivered - american security
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: shadin_n ، Shezem ، کیانا ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان